YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Teknoloji > Kripto Para Dünyası > Bitcoin



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 4.07.2018, 16:44
ahmtkfl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.01.2014
Yaş: 43
Mesajlar: 1,339
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Arrow Holiday Coin Projesi İnceleme

Tatil yapmak ne güzel şeydir değil mi? Yoğun iş programı, gündelik aktivitelerimiz ve sosyal aktivitelerimiz derken ne kadar çok yorulduğumuzu hiç fark edemiyoruz. Peki, bu gibi yoğun, sıkıcı ve aynı tempo içerisinde devam eden hayatımıza yeni bir renk katmak için neler yapıyoruz? Tabii ki ufak bir tatil kaçamağı hepimiz için çok iyi oluyor ve bu yoğun tempodan kısa süreli de olsa uzak kalabiliyoruz. Tüm bu sınırları aşarak sürekli olarak gezmek ise farklı bir boyuttur ki bu her insanın muhakkak tatması gereken harika bir duygudur. Buraya kadar yazımı okumaya devam eden arkadaşlar tatil ne alaka diye düşünecektir muhakkak. Tatil meraklısı bir ekip, tatil harcamalarını daha kolay bir hale getirmek için yeni bir kripto para sistemi kuruyor desem nasıl olur? Holidaycoin adlı proje tüm bu tatil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulmuş ve her noktası ile tatiller için kolaylık sağlamak üzerine kurulmuş. Lafı daha fazla uzatmadan bu proje hakkında ilginç ve önemli detaylara geçmeye ne dersiniz?


Holidaycoin Nedir

Holiday Coin (HLDY), NEO altyapısı kullanılarak oluşturulmuş bir kripto para çeşididir. NEO ağına bağlı olan bu kripto paranın temel amacı ise tatil hizmetleri için kullanmakta olduğumuz ''Booking'' hizmetlerini kolaylaştırmaktır. Günümüzde kredi kartı, nakit veya çek gibi ödeme yöntemleri ile seyahat etmek oldukça zor ve güvenliksiz bir hal almış durumdadır. Bu sebeple bir grup tatil meraklısı ekip bu projeyi hayata geçirmiştir. Tek ve güvenli bir ödeme sistemi projesi ile karşımıza çıkan Holidaycoin halka arz işlemini de gerçekleştirmeye başlamıştır. NEO altyapısından çıkartılacak bir proje olması avantaj olurken güven problemleri içinde harika bir çözüm seçeneği olabiliyor. Daha önce NEO altyapısı kullanan birçok projenin başarılı olduğunu da hesaba katmak gerekirse bu projenin de ne kadar iyi yerlere ulaşabileceği göz önünde olabiliyor.

Proje Ekibi

Tatil meraklısı ve işletme sektörü içerisinde başarılı bir proje ekibinin bulunduğunu belirtmeden geçmek istemiyorum. Proje içerisinde yer alan bireylerin geçmişlerine bakıldığı zaman oldukça meraklı birer traveller (seyahatçi) olduklarını görebiliyoruz. Ayrıca ekibin içerisinde bir Türk bulunması da biz Türk üyeler için gurur verici bir detay. Mahmut Ekici de bu ekibin bir parçası ve geçmiş yıllarda gösterdiği otel yönetim performansları oldukça güzel.

Token Detayları

Holidaycoin web sitesinden aldığım verilere bağlı olarak token simgesinin HLDY olacağı belirtilmiş. Daha önce de belirttiğim gibi NEO altyapısı ile desteklenen bu kripto paranın arz miktarı ise 240.000.000 adet olarak belirlenmiş. Token fiyatları ise satış dönemlerine bağlı olarak aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

1 Ağustos 2018 – 1 Eylül 2018: 1 NEO = 1.500 HLDY (Pre-Sales)
1 Eylül 2018 – 1 Ekim 2018: 1 NEO = 1.250 HLDY (Soft-Cap Sales)
1 Ekim 2018 – 1 Kasım 2018: 1 NEO = 1.000 HLDY (Hard-Cap Sales)


Yukarda belirtilen verilere göre yorumlamak gerekirse kademeli olarak satış olacağı görülüyor. Token dağıtım oranları ise web sitesinden alınan bilgilere göre şu şekilde düzenlenmiş;

%30 Hard-Cap
%30 Soft-Cap
%15 Pre-Sale
%15 Team
%5 Bounty
%5 Tripbycoin Bonus


Token kullanım oranları hakkında da web sitesi üzerinde bazı bilgilere yer verildiğini belirtmeden geçmek istemiyorum. Bu verilere de göz atmak gerekişe açıklamalar ve bilgilendirmeler şu şekilde yapılmış;

%60 Marketing and Avertising (Reklam)
%10 Development (Gelişim)
%10 Management (Yönetim)
%10 Market Founders (Borsa Hizmetleri)
%10 Legal Expenses and Taxes (Vergi ve Legal Ödemeler)



Holidaycoin hakkında kısa bir özet geçmek ve değerlendirmek gerekirse amacı doğrultusunda kullanışlı bir proje olacağını düşünüyorum. Satış döneminin uzun tutulduğu bu projede sabır şart olacak ve sabır edemeyen kişilerin zarar etme ihtimali de olacak. NEO altyapısı ile gerçekleştirilecek projenin başarılı olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Tabii ki bu başarı sadece kullanılan altyapı sistemine değil, proje ekibinin de çalışmalarına bağlı olacaktır. Yatırım tavsiyesi vermeyi çok seven birisi olmadığımı belirtmek istiyorum fakat bu projeden ufak bir miktar yatırım sahibi olacağımı da belirtmeden geçmek istemiyorum. Özetle, proje ''Booking'' hizmetleri için tek ve güvenli bir ödeme yöntemi oluşturma amacı ile kurulmuştur ve buradaki temel amaç ise tüm dünyada geçerli bir tatil ödeme sistemi yaratmaktır. Çek, nakit ve kredi kartı gibi ödeme yöntemlerinin önüne geçmek için oldukça başarılı ve girişimci bir adım olduğunu da unutmamak gerekiyor. Bakalım, proje yatırımcılarını ne kadar mutlu edecek? Düşüncelerinizi, sorularınızı ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Kaynak: Holiday Coin Projesi İnceleme

Konu ahmtkfl tarafından (5.07.2018 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 20:36. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker