YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Teknoloji > Kripto Para Dünyası > Bitcoin



User Tag List

Like Tree3Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 5.08.2018, 02:02
underworld25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.03.2016
Nereden: United States
Yaş: 31
Mesajlar: 978
Etiketlendi : 21 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
underworld25 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Bence fos bir etkisi olmamıs genelde bu haberlerde ya mikrosof yada starbaks var ben usd de bekliyorum bakalım
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 5.08.2018, 02:19
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.12.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 34
Mesajlar: 1,521
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
desperado596 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Cnbc haber yapmıs ama gerçekleşince etkisi olur starbucks ve digerleri filan. söylentiler işe yaramiyo artk. güzel büyük haberlere ihtiyac var fiyatın ucmasi icin. AMAZON alibaba vs gibi büyük şirketlerin bitcoin ve türevlerini kullanmasi etkilerdi büyük şekilde.
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 5.08.2018, 10:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.06.2014
Mesajlar: 980
Etiketlendi : 26 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
underworld25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence fos bir etkisi olmamıs genelde bu haberlerde ya mikrosof yada starbaks var ben usd de bekliyorum bakalım
Alıntı:
desperado596 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cnbc haber yapmıs ama gerçekleşince etkisi olur starbucks ve digerleri filan. söylentiler işe yaramiyo artk. güzel büyük haberlere ihtiyac var fiyatın ucmasi icin. AMAZON alibaba vs gibi büyük şirketlerin bitcoin ve türevlerini kullanmasi etkilerdi büyük şekilde.

Haftasonu olduğu için
Zaten Pazartesi etkilemesi bekleniyor
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Okunmamış 5.08.2018, 11:50
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.02.2016
Mesajlar: 1,549
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

haber aslı (Reuters) kaynaklıdır. cuma gunu yayınlandı ama öyle bir adım yok temenni ve planlama var. haber metni bulursam eklerim birazdan
https://www.reuters.com/ ilgili haber bu kaynakta yayınlandı yani saygın bir kurum kuruluş...
metni bulursam eklicem.

ilgili orjinal haber içeriği budur beyler...
https://www.nytimes.com/reuters/2018...ncy-bakkt.html

ama öyle aman aman bişe deil yani plan program ve ilgimiz var, bazı çalışmaları yapıcaz. nasıl kullanabiliriz, nasıl kontrol altına labiliriz, nasıl geliştirebiliriz, madem talep var nasıl bu işten kay yapabiliriz mantığı mevcut... benım anladığım bir tablo var.. bu tabloya ilgi var ise fiyat milyon dolarlar oluyor.. btc herşeye rağmen var ve ilgide var neden para kazanmayalım diyor adamlar ? gelecek de bu tarafda güzel işler dönerse hazırlık yapalım ki, nasiplenelim mantıgı mevcut...
--
TÜRKÇE ÇEVİRİDE FENA DEĞİL MAŞALLAH YANİ : D BAŞARILI
NYSE-Sahibi ICE, Dijital Varlıklar için Yeni Şirket
by Reuters
3 Ağustos 2018

(Reuters) - New York Menkul Kıymetler Borsası'nın sahibi Intercontinental Exchange Inc Cuma günü yaptığı açıklamada, bitcoin gibi dijital varlıkların yanı sıra fiziksel olarak teslim edilen bir bitcoin vadeli işlem sözleşmesi için bir şirket ve ticaret platformu oluşturmayı planladığını söyledi.

Değişim ve takas operatörü, yeni platformun Microsoft Corp'un bulut teknolojisi kullanılarak oluşturulacağını ve tüketicilerin kripto para ticaretini yapmasını, depolamasını ve harcamalarını sağlamak için Starbucks Corp ve Boston Consulting Group gibi şirketlerle birlikte çalışacağını söyledi.

ICE, Bakkt adı verilen yeni şirket için bir lansman tarihi vermedi ve önümüzdeki haftalarda daha fazla detayın açıklanacağını söyledi.

Bununla birlikte, ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu'nun onayına tabi olarak, Kasım ayında ABD merkezli vadeli işlem ve takas odası aracılığıyla bir günlük fiziksel olarak teslim edilen bitcoin vadeli işlem sözleşmesi ve depolamayı başlatmayı planlıyor.
ICE'nin cryptocurrency planları, geleneksel finansal kurumlardan daha fazla ilgi çekmeye devam ederken, olgunlaşan varlık sınıfının olgunlaşması için pazarda önemli bir rol oynayabilir.

ICE İcra Kurulu Başkanı Jeffrey Sprecher, "Düzenlenmiş, bağlantılı altyapıyı dijital varlıklar için kurumsal ve tüketici uygulamaları ile bir araya getirerek, varlık sınıfında küresel ölçekte güven oluşturmayı amaçlıyoruz." Dedi.
Baakt, kıdemli bir ICE yöneticisi ve Sprecher'in karısı Kelly Loeffler tarafından yönetilecek.

ICE'nin planları, Aralık ayında Cboe Global Markets Inc ve CME Group Inc'in döviz kurlarına dayalı bitcoin futures'ları ile yarışmaya başladı.

Atlanta merkezli ICE, ICE'nin yeni şifreleme platformu başlangıçta bitcoin ve fiat para birimlerine dönüştürme ve dönüştürme için kullanılacak.

Bu, ICE'nin bir yatırımcı olduğu ABD'deki en büyük cryptocurrency alışverişlerinden biri olan Coinbase ile doğrudan rekabete girer. Coinbase, yorum isteğine hemen yanıt vermedi.

Kripto para birimleri, spekülatörlerle çekişme sağlasa da, kısmen dalgalanmalarından dolayı, canlı ödeme şekilleri olarak içselleştirmeye çalışmışlardır.

ICE, Bakkt'in tüccarlarla tüketici uygulamaları oluşturmak için çalışarak değişebileceğini ummaktadır.

"Amiral gemisi perakendecisi olarak Starbucks, Starbucks'ta kullanılmak üzere tüketicilerin dijital varlıklarını ABD Doları'na çevirmek için pratik, güvenilir ve düzenlenmiş uygulamaların geliştirilmesinde önemli bir rol oynayacak," dedi. Starbucks başkan yardımcısı, ortaklıklar ve ödemeler Maria Smith Bir deyim.

ICE, Bakkt'ta yatırımcıların Fortress Investment Group, Eagle Seven, Galaxy Digital, Horizons Ventures, Alan Howard, Pantera Capital, Protocol Ventures ve Susquehanna International Group'un bir üyesi olduğunu belirtti.

(New York'ta John McCrank ve Anna Irrera tarafından Raporlama; Susan Thomas ve Jonathan Oatis tarafından düzenleme)

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

https://www.bloomberght.com/kripto/h...n-destek-buldu

04 Ağustos 2018 Cumartesi, 20:58 Güncelleme: 04 Ağustos 2018 Cumartesi, 20:59
Kripto para birimleri piyasalarında uzun süredir etkisini gösteren düşüş eğiliminin ardından, Güney Kore merkezli kripto para birimleri Borsası Bithumb´ın para yatırma ve para çekme işlemlerini yeniden başlatmasıyla, piyasanın en yüksek hacimli ilk 10 kripto para biriminden dokuzu yükseldi.

Güney Kore´nin önde gelen kripto para birimi borsalarından Bithumb, Haziran ayındaki bir siber saldırı sebebiyle 30 milyon dolar değerinde kripto para birimleri kaybının ardından, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada borsada işlemlerin yeniden başladığını duyurdu.

Bithumb açıklamasının ardından toplam 1,769 adet kripto para biriminin oluşturduğu piyasanın belirleyicisi Bitcoin son 24 saatte yüzde 1.23´lük bir artışla 7,478 dolara yükseldi ve 128 milyar 547 milyon dolarlık piyasa hacmiyle piyasanın yüzde 48.2´sini oluşturdu.

Piyasanın en yüksek hacimli ilk 10 kripto para birimleri arasından son 24 saatte dokuzu artarken, artış eğilimine yüzde 4.01 ile Cardano öncülük etti. En yüksek hacimli ilk 100 kripto para birimi arasından ise yalnızca 13´ü düşerken, gelişmelerin etkisiyle piyasa hacmi 266 milyar 819 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Piyasadaki 24 saatlik işlem hacmi 11 milyar 764 milyon dolar olarak hesaplanırken, en yüksek hacimli ilk 10 kripto para birimindeki değişiklikler;

Bitcoin yüzde 1.23
Ethereum yüzde 2.44
Ripple yüzde 0.17
Bitcoin Cash yüzde 1.89
EOS yüzde 1.20
Stellar yüzde 3.20
Litecoin yüzde 2.25
Cardano yüzde 4.01
Tether yüzde 0.04 artarken
IOTA yüzde 0.16 düştü.

-
not: link eliyorum malum forumda yasak olabilir ama kimse yalınmasın, yatırımcı parasını yanlış yönlendirmesin, kendi incelesin sorgulasın diye ekliyorum. teşekkürler yanlış anlamadığınız için
maestaso bunu beğendi.

Konu whitedevil1 tarafından (5.08.2018 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 17:30. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker