YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Pazarı > Domain Pazarı



User Tag List

Like Tree2Beğeni
  • 2 Post By ASametYildirim

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 6.03.2020, 01:37
ASametYildirim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.11.2018
Mesajlar: 13
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Uygun Fiyata .com Kaydeden Firmalar? (Detaylı Anlatım)

Not: Konu düşündüğümden fazla vaktimi aldı, bir beğeniyi veya yorumu çok görmezseniz sevinirim.

Merhaba hocalarım. Son birkaç gündür birden fazla firmadan uygun fiyata .com domain kaydediyorum ve sizlerinde bu firmalardan yararlanmanız için konu açmaya karar verdim. İnşallah bu konu uygun fiyata domain kaydetmek isteyenlere ilham olur.

İlk firmamız Godaddy. Godaddy üzerinden KDV dahil 1.17€ gibi bir fiyata domain kaydedebilirsiniz. Ancak bu kampanyadan her kullanıcı sadece bir kez yararlanabilir ve yararlanmak için daha önce benzer kampanyadan yararlanmamış olması gerekiyor.

Godaddy üzerinden uygun fiyata domain kaydetmek için bu linke tıklıyoruz. Daha sonra almak istediğimiz domaini sepete ekleyip sallama bilgiler ile kaydoluyoruz. Eğer daha önce bu kampanyadan yararlandıysanız daha önce Godaddy üzerinde kullanılmamış bir sanal kart ve mail adresi açıp ödeme yaparak domaini kaydediyoruz.

Burada dikkat etmeniz gereken bir husus eğer domain çok kaliteliyse ve domain sorguladıktan hemen sonra kaydetmezseniz domaini godaddy kendisi kaydedebiliyor (whois sistemi log tutuyor) veyahut siz çok değerli bir domain alırsanız Godaddy bu domainin üzerine yatabiliyor. Bir diğer husus ise Godaddy yenileme fiyatının çok pahalı olmasıdır.

Not: Bu yöntemle domain alıp tüm domainleri tek hesaba transfer etmeniz durumunda Godaddy sorun çıkartabiliyor bilginiz olsun.


İkinci Firmamız Güzel Hosting. Güzelhostingin sektörde ne kadar köklü bir firma olduğunu zaten bahsetmeme gerek bile yok diye düşünüyorum. Daha önce yılbaşında böyle bir kampanya yapmıştı ve baya domain kaydetmiştim. Bu kampanyayı tekrardan görünce sizlerle paylaşmak istedim.

Kampanya sayesinde .com ve .net uzantılı domainleri 4.99$ + KDV fiyatıyla kaydedebilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için bu linke tıklayabilirsiniz. (Link referanslıdır, zaten güzelhosting domain kaydetmeye komisyon vermiyor ama isteyen referanssız olan bu linke tıklayabilir.)

Güzelhostingin bir diğer avantajı ise hem bu kampanyadan yararlanabilmemiz hem de ücretsiz hosting alabilmemizdir. Yani bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. Ücretsiz hosting ile domain almak isterseniz menüden ücretsiz hosting kısmına tıklayıp alanadınızı satın alabilirsiniz. İmzamda bulunan GoldenWhois sitesi Güzel Hostingin ücretsiz hosting paketinde barındırılmaktadır. Dileyen hız testi yapabilir.

Daha önce güzelhosting de çok kaliteli domainler sorguladım ve adım kadar eminim bu site whois sorgulamalarında log tutmamaktadır. Ayrıca kaydettiğiniz domainin başına bir iş gelmesi neredeyse imkansızdır en azından ben daha sorun yaşayanı görmedim. Kısacası 3$ fazla olsun kafam rahat olsun diyenler bu firmadan gönül rahatlığı ile domain kaydedebilir.

Bu kampanyanın kötü yanı ise yenileme fiyatının 8.55$ +KDV olmasıdır.

Not: Güncel kur ile KDV dahil fiyat 35.62tl olmaktadır. Ayrıca kayıt limiti yoktur istediğiniz kadar domain kaydedebilirsiniz bilginiz olsun.


Üçüncü firmamız ise Natro. Şuan Natroda da kampanya bulunmaktadır. .com domainleri 4.99$ + KDV kaydedebilirsiniz. Natro firmasının da ne kadar köklü bir firma olduğu konusunda galiba bir şeyler yazmama gerek yok. Ancak geçmişte bazı hocalarım whois sisteminin log tuttuğundan bahsetmişti ne kadar doğru bilmiyorum ama dikkatli olmanızda fayda var.

Bu kampanyadan yararlanmak için buraya tıklayabilirsiniz. Köklü bir firma olduklarından dolayı herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum. En azından ben bu güne kadar bir sorun yaşamadım.

Kötü yanı ise yenileme fiyatının 9.99$ +KDV ve transfer fiyatının 7.89+KDV olmasıdır.


Son firmamız sektöre yeni atılan TeknoClouds firmasıdır. Şuan .com domain 30tl + KDV .net domain 35tl +KDV dir. Bu firmanın en güzel yanı 10 domain kaydetmeye %10, 20 domaim kaydetmeye %20 indirim sağlamaktadır. İkinci güzel yanı da bu kampanya transferlerde de geçerli olmasıdır. Domain süresi az olan ve uygub fiyata transfer etmek isteyen bu firmayı tercih edebilir.

Kampanyadan yararlanmak için buraya tıklayabilirsiniz. Şyan bu firmada 21 tane aktif domainim bulunmaktadır. Destek konusunda genelde 5 dakika da yardımcı oluyorlar. Ayrıca domainin yanında 300mb lik ücretsiz hostingde alabilirsiniz. Ancak önceden hostingde bir sıkıntı vardı. Şuan düzeltilmiş ama ben yine bir süre ücretsiz hosting kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Bu firma yeni olmasına rağmen domainleri WildWest Doman LLC üzerinden kaydettiği için sorun olacağını sanmıyorum. Detaylı bilgi için bu konuya bakabilirsiniz.


Son olarak sadece domainin boşta olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız, domaini firmalardan sorgulamamanızı öneriyorum. Güzel domain sorguladıktan sonra satın almazsanız firma domaini kendisi kaydedebiliyor. Bundan dolayı domainleri kendi kodladığım Golden Whois sitesinden sorgulayabilirsiniz. Güncelleme notları için buraya tıklayabilirsiniz. (Amacım sitemin reklamını yapmak değil zaten siteden gelir beklentim yoktur.)


Not: Konu düşündüğümden fazla vaktimi aldı, bir beğeniyi veya yorumu çok görmezseniz sevinirim.
carmeena ve espexx bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 17:09. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker