YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > E-Ticaret



User Tag List

Like Tree5Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 29.03.2020, 22:38
Mehmet26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.2019
Mesajlar: 336
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Mehmet26 - İCQ üzeri Mesaj gönder
Standart

Alana satana hayırlı olsun ben bu tür işlerden anlamıyorum ama alan kişinin kazandığı para ile kursun parasını taksit taksit alır isen daha mantıklı değilmi sonuçta garantili diyorsun hem adamlar girişte belli bir miktar masraf edecekler benimki sadece bir fikir tabiki :-)
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 29.03.2020, 22:41
ssusar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.12.2014
Nereden: Denizli
Mesajlar: 1,162
Etiketlendi : 38 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Referans olabilirim Yazılım bilgim var, umarım istekli işi yapacak arkadaşlara gider referanslar
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 29.03.2020, 22:54
Y4LN1Z_PR3NS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.08.2013
Yaş: 28
Mesajlar: 1,824
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Referans olabilirim. Shopify'ı daha önce yaptım satış yapamadım fakat siteyi satmıştım. Amazon, Clickbank, eBay, Etsy'de de güzel bilgilerim ve satışlarım olmuştur. Bazı sebeplerden dolayı devam edemedim.

Referans verilirse, iyi bir referans olacağımdan emin olabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Okunmamış 29.03.2020, 23:09
WaDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2014
Mesajlar: 3,690
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
WaDa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Referans olabilirim
suat37 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #15  
Okunmamış 30.03.2020, 00:33
androitik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KA***** ÇI*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.01.2014
Nereden: Kütahya
Yaş: 28
Mesajlar: 1,166
Etiketlendi : 26 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
androitik isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Forumda yasak mıydı bilmiyorum ama kazanç garantili satışlar yasak olması gerekir. Çok mağduriyet getirir.
Alıntı ile Cevapla
  #16  
Okunmamış 30.03.2020, 00:45
xiery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Mesajlar: 883
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
xiery isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

referans olabilirim, ,22 yaşında tamamen kendi imkanlarıyla üniversite mezunu olup amerikaya gelebilmiş biriyim gerekli çabayı gösteririm.
Alıntı ile Cevapla
  #17  
Okunmamış 30.03.2020, 00:54
NI***** ER*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.03.2020
Mesajlar: 21
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
seric33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EDİT: Bunu aşağıda yazmıştım fakat üste taşımam gerekiyor sanırım herkes yapamaz bu işi arkadaşlar ben sizlere kısa süreli
az kazançlar umut vaad eden siteler satmıyorum sizlere uzun süreler yapabileceğiniz bir iş modelini öğreteceğim ve SİZ
yaparken ben yardımcı olacağım ödediğiniz para karşılığında size işi nasıl yapacağınızı öğretmek için birerbir danışmanlık
vereceğim size balık vermiyorum tutmayı öğretiyorum. Ve evet gerçekten sadece 20 kişiye özel olacak
tek bir kişiyi dahi fazladan almayacağım buda kazanç garantisi
vermemin sebebidir.


Az önce açılmış 1000 TL lik dropship hizmeti konusunu gördüğüm için konu sahibi arkadaşın yanlış yönlendirmelerine cevap ve dropship e meraklı kitle varsa onlara doğru bilgiyi sağlamak adına bu konuyu açmış bulunmaktayım.

Konuyu açmamın sebebi postumda kimse yapamaz dememem ve uzamanı olduğum konu ile ilgili sen yapamamışsın denmesi ve Türkiye de tamamen imkansız olduğu için değil sadece son derece zorlu ve meşakkatli bir iş olduğu için ve T.C de var olan mali politikaların bu olayı imkansız seviyesine getirdiği içindir BU İŞİ HERKES YAPAMAZ. Bu konuya daha detaylı şekilde aşağıda değineceğim

Öcelikle diğer konunun sahibi sevgili @nihaterdem hocam siz belli ki forumda yenisiniz ve bi üyeye cevap vermeden önce girip üyenin mesajlarını okumuyosunuz ben bu sitenin en eski dropship girişimcilerinden biriyim sadece bu hafta dropshiple ilgili aldığım mesaj sayısı 10 un üzerinde
skyp da dropship ile ilgii cevaplamadığım mesaj sayısı 100 ün üzerinde

Hemde herhangi bir eğitim satmadan bir satış konum olmadan kimseyi bu işe çağırmadan

Ve emin olun sizden çok tecrübeye ve kazanca sahip oldum.
https://hizliresim.com/Z8RYeR

Bu Ekran görüntüsü bu konu ve bundan sonraki diğer konularda paylaşacağım ilk ve son ekran görüntüsüdür piyasa da fake kazanç oluşturmanıza sayfayı yenilesiniz dahi o kazançları gösteren uygulamalar ve siteler varken her kazanç görüntüsünün doğruluğu sorgulanmalıdır.

Ayrıca şahsımın 13 sayfalık bir makale ile üniversite dergilerine destek sağlamışlığı falan var belki sizinde işinize yarayabilir yardım isteyenlere 2018 yılı boyunca bu makaleyi ücretsiz şekilde gönderdim. 2020 için düzenleyip herkese de gönderebilirim
https://hizliresim.com/OXEINy



Umarım tecrübelerim lafımın arkasında durmamı sağlamaya yetiyordur. Bu sebepten dolayı tekrar söylüyorum siz insanları yanlış yönlendirmektesiniz ve yanlış bilgiler veriyorsunuz.



Şimdi izin verirseniz nedenini açıklayayım

Dropship herkesin bildiği gibi ürünü listele üstüne karlı fiyat koy reklam çık sat şeklinde basitce yapacağınız ve bundan yüksek kazançlar elde edeceğiniz bi sistem değil bu tam anlamıyla bir ticarettir, ister stok tutun ister tutmayın bu işte bir ticaret gerçekleşiyor ve siz alıcı gibi sürekli korunan bir topluluğun üyesi değil sürekli olarak en iyi hizmetin beklendiği satıcı pozisyonunda olacaksınız. Ve bir mağazanın (bu mağaza her ne kadar sanalda olsa) tüm işlemlerini tek başınıza üstleneceksiniz ve tüm bu aşamaların öncesi ve sonrası da var hadi bi gelin bakalım neymiş bunlar ?

Mesela o sattığın ürünün parasını kaç günde eline alacaksın?
Üründen elde etmeyi umduğun kar marjı gerçekten eline geçecekmi ? Kesintiler varmı varsa oranları kaç kimler kesiyo ?
Diyelim ki daha sonra bir müşteri bu ürünü iade etmek istedi iade politikanızı biliyormusunuz ? ne yapacaksınız?
Veya diyelim ki kazandıran bi ürün buldunuz ve tek seferde bir kişi 25 adet satın aldı hesabınıza bir anda 1k dolar para gelecek ve bir yetkili sizden onay isteyecek buna hazırlıklımısınız ?
Yine başka bir örnek verelim California eyelatinde yaptığınız her satış için ekstra vergiye tabi tutulacaksınız yada Ukraynadan satın alım yapıldığı zaman devlet oradaki işlemler için neredeyse ürün bedeli kadar vergiyi müşterinizden talep edecek bununla ilgili Ukraynalı bi müşterinize mail bilgisi verebilecekmisiniz ?
Mesela ben bu mesajlaşmada corona dan dolayı üretim durduğu için çinli bir satıcıya o elbiseden 1 adet bile olsa bulabilmesini çünkü müşterimin nikahına yetişmesi için için yalvarıyorum siz bunu yapabilirmisiniz ?

https://hizliresim.com/L6Isgn

HERŞEYDEN ÖNCE BU İŞ İÇİN ORTA SEVİYENİN BİRAZ ALTINDA BİLE OLSA İNGİLİZCE VEYA HEDEF ÜLKENİN DİLİNİ BİLMENİZ GEREK BUNA SAHİPMİSİNİZ?


Bu ve bunun gibi yüzlerce binlerce soru ve sorun ile mücade etmeniz gerekecek çünkü Dropship youtube da spam yaparak 3-5 lira kazanıp adsensenin o parayı banlamamasına dua etmeden çok farklıdır bu bir ticarettir bu sorunlara cevap bulamazsanız kazancınızı paypaldan alamayacağınızı garanti ederim sadece paypal değil hiçbir payment gateway sağlayıcısı uzun vadede size ödeme yapmaz sevgili arkadaşlar Paypalı arayıp konuşma gibi bir imkanınız varsa bunu kendiniz de yapabilirsiniz sorun isterseniz size sanal numara fake adres vs ile açılmış bir paypal hesabı için ne kadar güven vereceklermiş ?
Bu yüzden özellikle ödeme kısmında sorun varsa iş en başından imkansız hale geliyor çözümü yok mu elbette var buna da aşağıda değineceğim.

Öcelikle bu iş neden Türkiyeden çok zor ve imkansıza yakın bunun cevabını vereyim yaklaşık 2 sene önce bununla ilgili bi post atmışım buyrun




Tamda burada belirttiğim gibi bu işteki kar marjı %30-45 lerde ve bu miktar benden vergi ile kesilecek yani her türlü boşa kürek çekmek biz zaten aracı olarak satış yapan satıcılarız üretici bu ürüne tek fatura kesiyor gönderimi kendi ülkesinden yapıyor benim sınırlarım içinde gerçekleşen bir ticaret değil fakat kaymağını ben yiyorum ve ürün girişi olmayan bir satış için nasıl çıkış faturası keseceğim ki bu kaymağın vergisini vereyim ? Türkiye vergilendirme kanununda böyle bir şema yok emin olabilirsiniz


Peki imkansıza yakın ama yapmakta istiyorsunuz ozaman ne yapacaksınız sizde benim geçtiğim adımlardan geçeceksiniz arkadaşlar. İşi kılıfına uydurmak zorundasınız belli başlı kanunlara uymak kurallar dışına çıkmamak zorundasınız.
BU İŞİ NEDEN HERKES YAPAMAZ ?
1-ÖDEME ALMA MESELESİ
Bu söyleyeceklerim ve aşağıdaki belgeler Dropship işinin SADECE ÖDEME ALMA KISMININ Türkiye üzerinden doğru,hilesiz hurdasız,yalansız,sahte hesapsız ve en önemlisi sürekliliği olacak bi şekilde yapılmasına imkan veren şeylerdir hiç kolay değildir ve ne yapacağını bilmeyen bir kimsenin girişmesini tavsiye etmem.
Öncelikle bir e ticaret sitesinde tüm dünyaya satış yapabilmek için bir ödeme altyapısına sahip olmanız gerek bunu da internet sitenizle entegreli çalışacak bir kurum yapmalı güvenli olmalı,devletle bağlantısı olmalı ki vergilendirmeyi kontrol edebilsin aynı zamanda para alma yetkisine sahip olduğu için özel imtiyazlı şirketler ile çalışacaksınız(ÖZEL İMTİYAZLI ŞİRKET NE DEMEK ARAŞTIRIN DERİM) yani sen kalkıp sahte adresle vs ile ödeme yöntemi hesabı alabilirsin ama paypal 2500 dolar gibi iyi denecek bir parayı kazandıktan sonra karşına kendini doğrula diyen adamlar çıkarır senden o adrese ait fiziki bir fatura ister. Senden pasaport ister satış faturası alış faturası ister vs ister ve sen bunu sağlayamazsan seni doğrulamaz YEDEK PAYPAL HESAPLAR AÇSAN DAHİ AYNI SİTE İÇİN BİR DAHA KULLANAMAZSIN ve hesabın kapanır askıya alınır falan. Böylece 2500 dolar yapana kadar oluşturduğun mağaza,marka değeri, kazandığın dönüşümler,topladığın mailler, yazışmalar belkide marka hayranların ve müşterilerin hepsini kaybedersin hepsi anlamsız kalır o mağazadan bir daha kuruş kazanamazsın ki bu saydıklarım 2500 dolardan çok daha değerlidir sana bi sonraki 2500 doları ilk sürenin yarısında kazandıracak şeyler o kaybettiklerindir .
Not: 2500 dolardan önce de(40-50-100) paypal doğruma istenir isteniyor istenecek.


Bu işin sadece ödeme alma kısmı için Türkiye de bir şirket kurdum dileyene vergi numaramı verebilirim 100 den fazla ödeme sağlayıcısıyla iletişim kurdum hiçbiri EVET YANLIŞ OKUMADINIZ HİÇBİRİ Türkiyede yeni kurulmuş bir şirkete dropship yapmak için hizmet vermek istemedi.

Yeni bir üye tarafından işi yapamayan olarak adlandırılan ben Aşağıda ki alıntıda da bundan bahsetmişim mesela 2 yıl kadar önce.


Daha sonrasında Türkiyede ki şirketim üzerinden bunu yapamayacağımı söyleyen yüzlerce mailden ne yapabilirim diye yardım almaya çalıştım ve herkesin bildiği gibi ABD de bir şirket kurmam söylendi. Kolay mıydı 2018 de kesinlikle hayır (ŞİMDİ ÇOK DAHA ZOR SEBEPLERİNE DEĞİNECEĞİM)
Ama yılmadım devam ettim birçok abd li firma ile mail ve telefon konuşması yaptım firma dediğim yer aslında oranın muhasebe şirketleri bu şirketler buradaki gibi tek muhasebeciden değil yüzlerce personellerden oluşan yarı devlet kurumları halinde şirketler neyse kısa keselim yüzlerce mail ve belge alışverişinden sonra ABD de şirketimi kurdum ve onay süresi için tam 4 ay bekledim tam 4 ay çünkü bu sırada Trump hükümeti kapatmıştı ve bize söylenen şey IRS (ABD Maliyesi) kapalı ve işlemler gecicek 4 ay sonra artık nihayet şirketimi kurdum ve bu bana toplamda 6 ay ve yaklaşık 400 dolara mal oldu (şu an en az 600 dolar vermelisiniz) şirketim IRS de onaylandığını telefonda yaptıkları doğrulama ile öğrendikten yarım saat sonra paypal dahil birçok yerden bussines hesap açmak için sadece birkaç saat yetti tabi daha sonrasında paypal yine doğrulama istedi ve dropship sitemizdeki 3 adet dispute dan sonra hesabımızı dondurdu.
Fakat yine de Stripe hala aktif ve kullanabiliyorum dilersem yüzlerce ödeme sağlayıcısından birini seçer oraya geçerim. Gelelim 2018 yılında yaparken 6 ay gibi bir zaman ve 400 dolar+2019 yılı vergisi 500 dolar gibi rakamlara mal olan bu iş neden şu anda çok zor çünkü bizim türkler yetişemeden dropshipping amacıyla kurulan şirketlere stripe ödeme yapmayı kesti yada dropship olsa dahi kaliteli ve iyi miktarlar kazanıyorsa kontrol altına aldı arkadaşlar ve hatta stripe geçen hafta itibariyle birçok dropship kullanıcısına banka hesabınızı doğrulayın diye mail attı bizde dahil. Yani artık dropship için şirket kursanız bile ödeme alabileceğiniz muallakta yine de inatla hayır alabilirsiniz gelin size ABD de şirket açalım diyen birçok firma var kimseyi suçlayamam ama yapacaksanız aklınızda bulunsun 800 dolardan aşağı fiyat veren her şirkette bi sıkıntı vardır emin olun.

Gelelim ödemeler alındıktan sonra ki kısma aşağıdaki belge sahibi olduğum şirket için istenen bir vergi ödemesinin bildirisi bu belge mayıs ayında geliyor ve bu tutar yaptığınız iş,şirketin şekli kur farkları ödemelerdeki veya katkı paylarındaki değişikliğe göre inip çıkıyo bu parayı istesenizde istemesenizde ödemekle yükümlüsünüz. Bu tür sürekli miktardaki dolar ödemelerine hazırmısınız ?

https://hizliresim.com/ZijBmZ

https://hizliresim.com/q9Ou5q

Şirket ismini açık bıraktım dileyen nihat bey IRS den sorgulayabilirsiniz ülkeyi



Yine başka bir mail müşterim satın aldığı ürünün söylediği tarihler arasında elinde olmasını istiyor ve o tarihten önce gelmezse iade yapacağını söylüyor bu müşteriyi ikna etmem saatlerimi aldı ve ona indirim yapmama neden oldu bunları göz önüne aldınız mı ?

https://hizliresim.com/q9Ou5q


Ek olarak şu an ss ini bulamıyorum ama 330k takipçili bir hesap mailine 20 saat sonra dönüş yaptığım için markamı profilinde yerden yere vurdu ve kendisine bedenini sorduğu ürünü hediye etmemi sağladı bunlara hazırmısınız ?


Kısa keselim işin ödeme alma kısmı bile bu kadar karmaşıkken bu işi neden herkes yapamaz umarım anlamışsınızdır.
Şimdi gelelim diğer konulara

2- HERŞEYDEN ÖNCE BİR WEB SİTESİ YÖNETEBİLİRMİSİNİZ ?
Dünya üzerinde E-ticaret siteleri için renk düzenlemesi yaparak binlerce dolar kazanan insanlar var desem inanırmısınız? Evet arkadaşlar var çünkü bir e ticaret sitesinin günümüzdeki rekabet ortamında rengi bile önemlidir. Renginden temasına yazı fontundan başlıklar açıklamalar ve diğer herşeyine kadar en ince ayrıntıları düzenleyip profesyonelce çalışabilirmisiniz ?
Bir ürünü sitenize yükledikten sonra o ürüne uygun 50-100 kelimelik ingilizce bi reklam headline ı hazırlayablirmisiniz ?
Facebook kullanıyormusunuz ? Yada daha önce facebok da retargeting yaptınız mı ?Veya instagram da shoutout verdiniz mi ? Belki bu bahsettiklerimin ne olduğunu dahi bilmiyorsunuzdur fakat dropship tam olarak bu ve bunun gibi birçok şeyin bir araya gelmesiyle yapılıyor hepsini öğrenecek enerjiniz çabanız ve sabrınız var mı ?
3-AZİM ve SABIR
Tüm bunlara rağmen ben yapmak istiyorum azmim ve sabrım var ve sadece öğrenmeye ihtiyacım var diyen varsa ben bildiğim herşeyi A dan Z ye öğreteceğim öncelikle yapmanız gereken bu işi spam bir yöntem gibi düşünmeyi bırakmak bu bir iş girişimi bu bir ticaret mağazanız sanal da olsa ürün satacaksınız ve insanlara ürünlerinizi beğendirecekseniz sadece bu kısmın bile binlerce farklı işlemi var dolayısıyla bu işi gerçek bir işten ayırmayacaksınız hergün gitmek zorunda olduğunuz ofis yerine her gün o bilgisayarın başına oturacaksınız.

Bu işi yapabilecek birisi olduğunuza inanıyorsanız buda benim hizmet konumdur


Ben yaparım herşeyi harfi harfine uygularım diyen varsa kazanç garantisi veriyorum gelin öğreteyim Baştan sona A dan Z ye dropshipping eğitimi vereceğim sadece 20 kişilik bir grup kuracağım ve sadece bu işi yapabileceğine inanan hırslı arkadaşlarıma yardım edeceğim ve emin olun hepinize de kazandıracağım.

Alacağınız Hizmet
-Dropship mantığı ve nasıl işlediğini anlatan eğitim videoları
Bizzat kendim hazırlayacağım
-A dan Z ye shopify ile dropship yapma mağaza oluşturma ve geliştirme eğitim videoları
-Gerekli olduğunda mağazanız ve reklam kampanyalarınıza birebir destek ile müdahele ve iyileştirme
-Hergün düzenli olarak öğreneceğiniz yararlı dökümanlar ve siteler
-Satış politikası eğitimleri
-Türkçeye çevirdiğim 100lerce yararlı döküman ve ücretli aldığım 100 lerce faydalı video eğitimi
-Marka oluşturma ve marka hayranları yaratmaya yönelik brand eğitimleri
- Shopify ve Drosphip ile ilgili birebir danışmanlık
- Ve aklınıza gelen herşeyin eğitimi

Ek olarak hiçkimseye sahte hesaplar açıp o hesaplar kapanınca ver parasını yenisini açalım demeyeceğim ödeme konusunu dert etmeyin diye kendi stripe hesabımı satış aşamasına gelen herkesin hesabına bağlayacağım ödemeleri onlar adına alacağım ve komisyonsuz şekilde ödeyeceğim siz yeterki doğru şekilde kazanmaya odaklanın

Bu arada buda iş modelli doğrulanmış stripe hesabım

https://hizliresim.com/IqKUNV


BU İŞİ KİMLER YAPABİLİR?



-Özellikle ama özellikle bedava hit sağlayabilecek sistem sahipleri
Youtube instagram facebook pinterest sayfa sahipleri adsense den umut etmek yerine binlerce trafiği bir e ticaret sitesine yönlendirseniz kazanacağınız para adsense ile ölçüşemez bile ek olarak reklam maliyetiniz olmadığı için profit oranınız x2 olacaktır diyebilirim.
-Web tasarımı alanında kendini geliştirmiş insanlar (tasarımı iyi olan bir sitenin ilk müşteri dönüşüm oranı %2 den %18 e çıkar)
-Avrupa,Arabistandaki ülkelerden bir yabancı dil bilen insanlar Almanca-Fransızca veya arapça (Rakibinizin sadece o ülkedeki dropshipper sayısı kadar olduğunu hayal edin)
- Hiçbirşeye sahip olmayan(ben bu şekilde başladım) ama Azmi ve isteği olan herkes


FİYAT HERŞEY DAHİL : 1000 TL KONTEJAN: 20 KİŞİ


HIRSINA İNANDIĞIM VE TANIDIĞIM 3 ARKADAŞIMI KENDİM SEÇEREK REF VERECEĞİM

Çok uzun bir konu oldu farkındayım ama madem üyelerimiz dropship için bu kadar meraklı en azından doğru ve iyi şekilde öğrenilsin ve yapılsın ki herkes kazansın umarım hepimize hayırlı olur herkese bol kazançlar

Hocam Merhaba Öncelikle
Kendi konunuzu bana sallayarak harcamışsınız
Benden müşteri çalma niyetinden çok yapacağınız işinize odaklanın lütfen.
Bu arada 1000 tl ye yaptığım hizmet'in dışında müşterilerimin sadece reklama para harcaması kalıyor , paypal' ın kapanacağından bahsetmişsiniz bu işi sermayesi olmayan arkadaşların ucundan tutması için yardımcı olmak amacıyla bir konu açtım ve müşterilerim tabikide oldu ve olmaya devam edicek .
Sizin hizmetinizden anladığım kadarı ile 1000 Tl alıp eğitim vericeksiniz ardından müşteriye şirket açtırıcaksınız 5000 tl ek fazla para harcanıcak.
Kendi stripe ıma alıcam demişsiniz bunu yapmayacağınızdan eminim
Ayrıyetten şirketi açtırdınız diyelim arkadaşların satış yapacağına garanti veriyormusunuz ?
Bu işi tamamıyle yapmaları için sermayenin en az 10k Tl olması lazım ki sizde ilerde böyle bir fatura çıkaracağınıza eminim , benim verdiğim hizmette evet paypal ı dediğiniz gibi açıyoruz ve müşterimin sermaye toplayarak 1 site üzerinden kazanç sağlayarak şirket açmasını amaçlıyorum , ve bu işi öğrenecek bu süreçte daha iyi ve hazırlıklı bir şekilde yoluna bakıcak.
Siz bu işten kazanç garantisi vermişsiniz Harika benim konuma yaptığınız yorumu tekrardan okudum UMUT SATIYORSUNUZ
Ve ;
Verdiğimiz hizmeti anlatırken bana sallayarak güzelleştirme çabanıza sinirlenmekten çok güldüm.
Pazarlama taktiğinizi beni tecrübesizlikle suçlayarak yapmanız size güvenen arkadaşlar için en iyi referans olacaktır çünki bir işiyaparken aynı hizmeti sağlayan kişiye sallayarak ona ben senden daha iyiyim diyerek o hizmetin kalitesini arttırmıyorsunuz bunu bilin istedim.
Bu daha çok verdiğiniz hizmetin kalitesinden çok sizin şahsi karakterinizin kalitesini ortaya koyuyor.
Size sağlayacağınız hizmette başarılar diliyorum
@era @Incubus arkadaşı verdiği hizmete odaklanması için uyarmanızı talep ediyorum.

Konu nihaterdem tarafından (30.03.2020 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #18  
Okunmamış 30.03.2020, 01:41
serhat67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SE***** YA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.01.2014
Nereden: Zonguldak
Yaş: 33
Mesajlar: 733
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Sabahtan beri bilgisayar da olduğum için yazılanları aslında harfiyen okuyamadım. Bu konuda bağışlayın ama yeterli bilgi edindim yazınız da. Bende bu işi yaklaşık 1.5 yıldır yaptım. Birçok kişiye danışmanlık yapmanın yanısıra çok kısa sürelerde de onlarca kazanç sayısına ulaştım. Ama kişisel hayatım da mevcut mahkeme durumlarım derken maddi anlam da buraya olan yatırımımı kesmek durumunda kaldım. Ama hala daha aktif olarak yer alıyorum.

Bu işin içinde yer almış biri olarak, dropshipping Türkiye pazarında tanımadığım çok az insan oldu. Çünkü, birçok eğitim seti aldım ve buna bağlı da tanıştığım, irtibat kurduğum kişiler oldu ki belki de Türkiye'de en çok ciro elde eden kişilerin olduğu whatsapp grubunun içindeyim. O yüzden şunları sormak istiyorum.

Bu işte kazanç garantisini neye bağlı olarak yapabiliyorsunuz. Çünkü, her kişinin maddi ve psikolojik durumu birbirinden farklı olacaktır. Bu da danışmanlık sürecinde olumsuzluk yaratan bir etken olarak önünüze gelecektir.

Gördüğüm kadarıyla danışmanlık ücreti haricinde ne kadar cepten para çıkacağı da öngörülmemiş. Buda danışmanlık ilerlemesi süresinde olumsuz bir faktör olacaktır. Siz danışman alan kişiye Hadi şu reklamı çıkalım diyeceksiniz. İlk karşılaşacağınız sorulardan biri. 100 dolar bu iş için yeterli mi olacaktır. Bana soru soran onlarca insanların genel sorunu bu çünkü. 100 dolar ile bu iş olur mu.

Yani güzel yazmışsınız ama işin kazanç garantisi boyutu açık konuşayım bana yersiz ve abartılı geldi. Yapmış olduğunuz başarıları göstermişsiniz. Ben sizlere onlarca başarılı kişiyi sereyim. Beğenmediğiniz şu amerika'daki x kişisinin başarılı olduğu dallar sizlerden daha fazla. Geçmişine açıp bakabilirsiniz. Yok beni onla kıyaslama demekle olmuyor çünkü. O çok fazla sayıda kişiye ulaştığı için bazı kitleler arasında x kişi olarak görülüyor. İşte o bazı kişiler de siz gibi bu işi kavramış, bilgi dahilindeki insanlar.

Sizlerden çok daha fazla gelire sahip kişilerle konuştum, konuşuyorum. Ama hiçbiri kazanç garantili lafını kullanmadı. Açık konuşayım. Bu işte cebinizde para yoksa bu işi yapmanız büyük yazmayı sevmiyorum. Büyük yazmış gibi okuyun. İmkansız..

Çünkü 10 yılı aşkın internet girişimciliği hayatım boyunca bu kesin lafını çok gördüm. O yüzden, ben şu kazanç için şu kadar para harcamam gerekti arkadaşlar. Şu kadar para cebinizde olmanız lazım demelisiniz. Siz ise gördüğüm kadarıyla başarınızı referans gösteripte eğitim satma derdindesiniz. Bu işe yarar ama şeffaf olunduktan sonra daha anlam kazanır. Bilginize saygı duyuyorum ki. Belli birşey. Bu iş için yatırım yapmışsınız ama sizin gibi bilgili biri farklı kişilerin manevi sürecini görmezden gelmemeliydi. Danışmanlık zor ve meşaketlidir çünkü.

Diyeceklerim bunlar. Umarım kesin kazanç garantili başlık yerine daha anlamlı bir kelime bulunur.

Kolaylıklar diliyorum..
Alıntı ile Cevapla
  #19  
Okunmamış 30.03.2020, 03:20
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Mesajlar: 1,504
Etiketlendi : 46 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
nihaterdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam Merhaba Öncelikle
Kendi konunuzu bana sallayarak harcamışsınız
Benden müşteri çalma niyetinden çok yapacağınız işinize odaklanın lütfen.
Bu arada 1000 tl ye yaptığım hizmet'in dışında müşterilerimin sadece reklama para harcaması kalıyor , paypal' ın kapanacağından bahsetmişsiniz bu işi sermayesi olmayan arkadaşların ucundan tutması için yardımcı olmak amacıyla bir konu açtım ve müşterilerim tabikide oldu ve olmaya devam edicek .
Sizin hizmetinizden anladığım kadarı ile 1000 Tl alıp eğitim vericeksiniz ardından müşteriye şirket açtırıcaksınız 5000 tl ek fazla para harcanıcak.
Kendi stripe ıma alıcam demişsiniz bunu yapmayacağınızdan eminim
Ayrıyetten şirketi açtırdınız diyelim arkadaşların satış yapacağına garanti veriyormusunuz ?
Bu işi tamamıyle yapmaları için sermayenin en az 10k Tl olması lazım ki sizde ilerde böyle bir fatura çıkaracağınıza eminim , benim verdiğim hizmette evet paypal ı dediğiniz gibi açıyoruz ve müşterimin sermaye toplayarak 1 site üzerinden kazanç sağlayarak şirket açmasını amaçlıyorum , ve bu işi öğrenecek bu süreçte daha iyi ve hazırlıklı bir şekilde yoluna bakıcak.
Siz bu işten kazanç garantisi vermişsiniz Harika benim konuma yaptığınız yorumu tekrardan okudum UMUT SATIYORSUNUZ
Ve ;
Verdiğimiz hizmeti anlatırken bana sallayarak güzelleştirme çabanıza sinirlenmekten çok güldüm.
Pazarlama taktiğinizi beni tecrübesizlikle suçlayarak yapmanız size güvenen arkadaşlar için en iyi referans olacaktır çünki bir işiyaparken aynı hizmeti sağlayan kişiye sallayarak ona ben senden daha iyiyim diyerek o hizmetin kalitesini arttırmıyorsunuz bunu bilin istedim.
Bu daha çok verdiğiniz hizmetin kalitesinden çok sizin şahsi karakterinizin kalitesini ortaya koyuyor.
Size sağlayacağınız hizmette başarılar diliyorum
@era @Incubus arkadaşı verdiği hizmete odaklanması için uyarmanızı talep ediyorum.
Hocam sizin müşteri diye tabir ettiğiniz insanlar kendi konunuzda da belirttiğiniz gibi size güvenirlerse müşteriniz olacak ben konunun başında da dediğim gibi sadece ilgilenebileceğim kadar insanı alıp(20 Kişi) bu işi profesyonelce yapabileceğine inanan hırslı insanları alıp birkaç ay boyunca tüm zamanımı onlara ayıracağım için minimum tutarda ki hizmet bedelini istiyorum para için yapmadığımı sadece bilginin kolay kazanılmayan birşey ve bolca büyük yatırımla gelecek bir servet olduğunu insanların anlaması için de uğraştım hala da uğraşırım ben forumdaki tüm arkadaşlarımın olacağı bir whatsapp grubunda sizinle birlikte tamamen ücretsiz şekilde bilgimi aktarmaya varım mesela siz varmısınız ?

Hatta ek olarak Fiyatı direk yarıya çekiyorum 500 TL (20 Kontejan). Para hırsı olan bir insan olmadım bu forumun başından beri herkese yardım ettim ve edeceğim de

Ben kimseye ömrü 90 gün olan hazır kurulu site satmayacam kimsenin sitesini kurmayacağım o sitenin kendi başlarına nasıl kurulacağını ve iyi çalışılması halinde bir ömür boyu bu siteden kazanç elde edebileceğinin aşamalarını öğreteceğim şu an piyasa da insanları sahte veya fake adresle numarayla açılmış ödeme yöntemine yönlendirenlerin wp gruplarında ilk aydan hesabı kapanan herkes bu numaranın işlemediğinin pişmanlığıyla ne yapcağını konuşuyor. Ben kendi stripe hesabıma bugüne kadar onlarca site bağlattım hocam sahte suhta çakma yama olmadığı için kale gibi duruyor oraya giren her paranın vergisini ödüyorum mesela bu yüzden de ne benim başım ağrıyor ne de sitemi yok etmek zorunda kalıyorum. Konuyu okumamışsınız bile şirket açılsa dahi stripe ödeme yapmıyor yazmışım lütfen dikkatli okuyun ben bu stripe üzerinden yıllık 250k$ ödeme alabilirim ve allahın kulu da o paranın kuruşuna dokunamaz çünkü yasal yani yapabilirim bu hakkım var emin olun sizde stripe gibi bir firmadan onaylı iş hesabı açmayı başarabilseydiniz tüm haklarınızı bilirdiniz kaldı ki çokda zor bişe değil ve bunu yıkmak için söylüyorum KİMSEYE ŞİRKET KURMAK VS İÇİN PARA TEKLİF ETMEYECEM GELEN ÖDEMELERİNİZİN MİKTARI NE OLURSA OLSUN HERKESE SÖZ VERİYORUM ABD DE ŞİRKET KURMANIN HANGİ AŞAMALARDAN GEÇTİĞİNİ TEK TEK ANLATACAĞIM EĞİTİM VİDEOLARINDA VE DİLEYEN ONU DA YİNE KENDİSİ TEK BAŞINA YAPACAK BEN BALIK TUTMAYI ÖĞRETECEĞİM DİYORUM
VE evet söylediğim herşeyin arkasındayım kazanç garantisi veriyorum çünkü ben kendimin yaptığı ve kazandığı şeyi gösterecem eğitime katılan herkesle birlikte sıfırdan bir mağaza kuracam ve geliştircem ve satış yaptırcam herkesinde bu satış için gelişmesini ve satış yapmasını yani kazanç elde etmesini sağlayacam ha bu arada sevgili @serhat67 kazanç garantisi için tam rakam verebilecek olsam burda konu açmaz peygamberliğimi ilan ederdim. Tabiki eğitim dışında bir yatırım bedeli olacak bunu zaten dropship yapmak isteyen ilk olarak öğreniyor bununla ilgili kimseye sermayesiz demedim konuda para yatırmayacaksınız demedim ödediğim rakamları müşteri zorluklarını gösterdim amacım vaad değil zorluğunu ve nasıl yapıldığını göstermek amacım kimseye uçuk rakamlardan danışmanlık vermek de değil zaten yeteri kadar yerle reklam yönetimi anlaşmam var merak etmeyin.
Kişiliğime kadar hakaret ettiğiniz mesajınızda adminleri eklemeniz güzel incelik teşekür ederim ikimizde konumuzda birer kere yazmış ve cevaplamış olalım bence de herkes kendi işine odaklansın

Konu seric33 tarafından (30.03.2020 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #20  
Okunmamış 30.03.2020, 08:26
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.06.2016
Nereden: amur / russia
Mesajlar: 771
Etiketlendi : 17 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Ref olmak isterim ben de. Hayırlı satışlar güzel konu.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 19:49. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker