YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Etkinlikler



User Tag List

Like Tree2Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 2.05.2018, 12:57
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.03.2014
Nereden: Konya
Yaş: 45
Mesajlar: 265
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
NeedMoney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar çok yakın bi akrabam 1. sınıf öğretmenliği yapıyor okullarında da yardıma muhtaç suriyeli bir kaç aile varmış.Anne baba 4 tane de çocuk (7-15 yaşları arasında) ardaşlar aile ile bizzat görüşülmüş kesinlikle suistimal edecek birileri değiller aslında suriyeden gelmeyeceklermiş fakat kadının kafasına 3 tane kursun gelip felc olmus ailenin babası bi okulda çalısıyor hafız Kuran kursu veriyor 15 yaşındaki oğlanda bu sene hafız olmuş imamhatipte okuyormuş (anneleride hafız anne baba üniversite mezunu) bunları anlattım çünkü bu aile serseri bi aile değil gercekten yaşam mücadelesi veren bi aile benim bu aile için istediğim kesinlikle para değil aranızda kardeslerinizin küçük gelen kullanmadığı eskimiş olan kıyafetleri varsa (pantolon gömlet atlet çorap tshirt ayakkabı mont) yada defter kalem silgi gibi kırtasiye malzemeleride olabilir (ama kıyafet daha çok yararlı olur) küçük çoçukların 1 tane bile oyuncakları yok (araba top gibi silah felan olmasın) ihtiyaçları var Ankarada oturuyorlar yardım etmek isteyenlere ben aracı olabilirim belirli bi tarihe kadar aramızda birşeyler yapabilir miyiz ?

Not: kesinlikle para ve gıda türü yardımlar kabul olmayacaktır sadece giyim kırtasiye oyuncak
Arkadaşım iyi güzel yazmışsın ama ben çocukların yaşları ile ilgili bir bilgi göremedim. Kaç yaşında bu çocuklar, erkek mi kız mı? kıyafetleri ona göre ayarlayalım. Ankarada size nasıl ulaşabiliriz.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 14:43. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker