YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Etkinlikler



User Tag List

Like Tree3Beğeni
  • 3 Post By Blackheart

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 8.07.2015, 22:40
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 23.12.2014
Yaş: 30
Mesajlar: 519
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy!



LÖSEV, Türkiye'nin en donanımlı ONKOLOJİ HASTANESİNİ ve Avrupa'nın ilk ONKOLOJİ KENTİ'ni tamamlamak için küçük büyük herkesi yardıma çağırıyor;

“Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy!â€
LÖSEV, lösemideki tedavi başarısını %90’lara çıkarırken, binlerce lösemili çocuğumuzu hayata kazandırırken de sizlerin ve halkımızın desteğini almıştır.

Bugün çok daha büyük bir sağlık hizmetinin öncülüğünü yaparak, Türkiye'nin en modern ve donanımlı Onkoloji Hastanesini kurmayı, açmayı hedeflemiştir.

Ankara'da, ORAN- İncek'te yapımı devam eden, ülkemizin en donanımlı ONKOLOJİ HASTANESİ ile Avrupa’nın ilk ONKOLOJİ KENTİ’nin tamamlanabilmesi ve bu sene, açılabilmesi için büyük bir bağış ve destek kampanyası başlatıyor.

'nsanlık Ölmesin, İnsanlar da Ölmesin teması ile 70 milyon kişiye seslenilen bu kampanya ile bu eşsiz KENT ile bu donanımlı HASTANE sizlerin de eseriniz olacaktır. Belki sana, bana, bir yakınımıza, belki de çok sevdiğimiz çocuklarımıza, kardeşlerimize, kısaca hepimize hayat verecektir.

Hayatta dikili bir taşınızın, hastanemizin duvarında bir tuğlanızın olmasını istiyorsanız tanesi 10 TL'den bir, on, yüz ya da on binlerce tuğla satın alabilirsiniz.



LÖSEMİ VE KANSER HIZLA ARTIYOR – Kanserde İYİLEŞME ORANI % 20'lerde…
Çağımızın vebası olarak adlandırılan ve çığ gibi artan lösemi ile kanser hastalıkları, her yıl bir şehir dolusu insanımızı yok etmektedir.

Bugün en iyi koşullarda kanser hastalarının ne yazık ki %60'ı erken dönemde, %20'si daha sonra kaybedilmekte, ancak %20'si iyileşmektedir. Yani, %80'i hayata veda etmektedir.

LÖSEV’in 15 senelik birikim ve çabalarıyla ulaştığı lösemili çocuklarda %90 iyileşme başarısını, küçük-büyük tüm lösemi ve kanser hastalarında da sağlamak, hatta %100’leri yakalamak için bu kentte çocuk-erişkin, zengin-fakir, özel-SGK’lı ayrımı yapılmaksızın, kar amacı gözetmeden, eşit şartlarda en iyi sağlık hizmeti sunulması hedeflenmektedir.

Amacımız, Daha Çok Lösemili Çocuğu Kurtarabilmek ve Aynı Başarıyı Erişkin Kanser Hastalarına da Yansıtabilmektir…

Tıbbın tüm branşlarının yer alacağı hastanemizde, multidisipliner yaklaşımlarla ONKOLOJİ SERVİSLERİNDE
%50’si Çocuk (Lösemi-Kanser)
%50’si Erişkin (Lösemi-Kanser) hastalara hizmet verilecektir.

Hastanemizde, organ ve kemik iliği nakil klinikleri, acil ve yoğun bakım servisleri, ameliyathaneleri, radyoloji ve radyoterapi üniteleri ve evinizin rahatlığında yataklı servisleri ile modern tıbbın tüm olanakları sağlanmıştır. Bunun yanı sıra kişiye özel tedavi yöntemleri, genetik ve kanser araştırma kök hücre laboratuvarları ve kemik iliği bankası ile alanında dünya lideri olması hedeflenmiştir.

Hastaneye ek olarak, LÖSEV Onkoloji Kenti’nde 80 odalı bir Hastane Oteli ile Eğitim Kompleksi planlanmış olup tedavi başarısını %100’lere çıkartabilmek için her şey düşünülmüştür.

Dünyanın en yüksek ve hijyenik teknolojileri ile LÖSEV KENTİ'nin yapımına Şubat 2013'te başlanmış olup ülkemizin ilk Doğa Dostu Hastanesi 2014 yılı içerisinde hizmete girecektir. Bugüne kadar LÖSEV'in kaynakları ve bağışlarla inşaatın %80'i tamamlanmış olup hızla açılışa yetiştirmek ve hayat kurtarmak için büyük bir kampanya düzenlenmektedir.

Güneşli Yarınlar Görebilmem İçin Haydi Bir Tuğla da Sen Koy!
Katkıda bulunmak isteyen bağışçılar ve hayırseverler tanesi 10 liradan bağış karşılığı sunulan tuğlalardan satın alarak dijital olarak hastane duvarında kendi isimlerini yazdırabileceklerdir. İsteyen kişi ve kuruluşlar, 10, 100 ya da 10 bin tuğla alarak bağışlarını arttıracak, özel onur belgelerine sahip olacak, hastane duvar panolarına veya odalarına isimlerini yazdırabilecekler.

Bağışçıların isimleri sosyal medyada, LÖSEV web sayfasında ve/veya hastane duvarlarında paylaşılacak, kampanya şeffaf bir şekilde yürütülecektir.



Tuğlamı Nasıl Alabilirim?
LÖSEV Onkoloji Kenti ve Onkoloji Hastanesi projesine katkıda bulunmak isteyenler;
1- www.losev.org.tr / www.birtugladasenkoyarmısın.com adresinden veya tüm LÖSEV ofis ve yetkililerimizden detaylı bilgi alabilir, tuğla satın alabilir ve projemize destek verebilirsiniz.

2- SMS ile tuğla satın alabilirsiniz. Dileyen bağışçılar tüm hatlı cep telefon operatörlerinden 3406'ya Tuğla yazarak SMS atabilir, tuğlalarını alabilirler.

3- Banka aracılığı ile: Bütün bankaların Türkiye’nin her yerindeki tüm şubelerinden BAĞIŞ EKRANLARI aracılığı ile herhangi bir havale masrafı ödemeden LÖSEV hesabına bağış yapabilirsiniz.

4- LÖSEV Bağış kutuları ile: Türkiye’nin her noktasındaki Bağış Kumbaralarımıza yapacağınız bağışlarla bir tuğla da siz koyabilirsiniz.

5- Yurtdışı bağışlarınız için
Paypal: [email protected] mail adresi ile bağış yapabilirsiniz.
Bu anlamlı eserlerin bir an önce hayata geçebilmesi ve binlerce çocuğumuz ile erişkin hastaların yaşama kazandırılabilmesi için başta basınımız olmak üzere, sanatçılarımız, sporcularımız, kanaat önderlerimiz olmak üzere herkesin desteğine ihtiyacımız var.
bilincalti, Hergin ve EaglePaw bunu beğendi.

Konu Blackheart tarafından (8.07.2015 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 13:01. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker