YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Etkinlikler



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 4.04.2016, 20:18
ebagcuvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.06.2014
Nereden: Edirne
Mesajlar: 201
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Standart Kırklareli Gezisi - Günü Birlik :)


Başka bir forumda öneri almıştım ve Dupnisa Mağarası ve İğneada'ya gitmeye karar verdim.

Toplamda 5 - 6 saate yakın bir yol giderek tüm gezim boyunca 360 kilometre yol yaptım

Yazıyı buraya koymak isterim ama 900 kelimeden fazla ve wordpress'de güzel bir düzen verdim. Şöyle ilk iki paragrafı buraya koyuyorum ve devamını okumak isteyen arkadaşlar için alta link bırakıyorum.

Alıntı:
Kafam o kadar sıkıldı ki dedim hafta sonu şehir dışına çıkayım Edirne‘de oturduğum için burada pek bir gezilecek bir yer yok bende Kırklareli’ne gidip Dupnisa Mağarasına ve İğneada‘ya gideyim dedim. Gerekli yolu 2 gün öncesinden küçük not kağıtlara yazdım. Arabanın torpidosundaki Türkiye haritasından bütün güzarhahı belirleyeyim dedim malum telefon çekmez belki diye iyi ki de hazırlamışım. Neyse cumartesi sabahı oldu sabah 7:30 da evden çıktım. Bizim buradaki börekçi abiden bir kaç poğaça alıp yola çıktım daha sonra mazot alıp Kırklareli sapağına geldim ve yola döndüm 50 kilometre yol yazıyordu. Yaklaşık 30 dakika sonra Kırklareli’ne geldim. Tam şehir merkezine giren yerde bulunan döner kavşaktan sonra müsait bir yere arabayı çektim ve hangi yolu kullanmam gerektiğine baktım. Biraz konumumu belirlemek ve yol ayrımını bulmam zor oldu ama buldum ve yola devam ettim aklımda ilk önce Dupnisa Mağarasına gidip sonra İğneada’ya gidecektim ama tam tersini yaptım iyi ki de tersini yapmışım.

Kırklareli’nden İğneada’ya yaklaşık 1 saat 30 dakikalık bir yol yazıyor 100 kilometre kadar bir yol ancak yol 1 saat 30 dakika kadar sürmedi 2 saat civarında sürdü.Pınarhisar mevkine geldikten sonra tam çıkışta bir polis çevirmesine girdim polis memuru nereye gidiyorsun diye sordu bende İğneada’ya dedim. Sonra polis memuru Vize yolunu kullanma yol kapalı Poyralı’dan sola devam et bende onun dediği gibi yaptım. Neyse iyi ki de öyle yapmışım ki tam istediğim yere geldim. Yola devam ettikten sonra Yeniceden sonra rakım 300’den artmaya başladı ve en yüksek nokta olan Jandarma Kula bölgesine geldim ve bir fotoğraf çekindim rakım resimde gördünüz gibi 810 fotoğrafı çekmek için çok uğraştım acayip bir rüzgar esmekte arabanın kapısını ben açmaya çalışırken rüzgar kapıyı kapatıyordu neyse fotoğrafı çektikten sonra arabaya geri bindim.
Okuyan arkadaşlardan rica ediyorum siteme bir yorum bırakırsanız çok makbule geçer.

Bu hafta sonuda bir aksilik olmaz ise Muğla,Bodrum'a 1 haftalık gidiyorum ve orada da gezmeyi düşünüyorum

Link: Küçük Bir Kırklareli Gezisi - Emre BağçuvanEmre Bağçuvan
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 11:09. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker