YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 18.12.2017, 22:25
duke nukem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2013
Yaş: 44
Mesajlar: 64
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Thumbs up Para Kazandıran Yatırım Firmaları ve Oyunlar (Tam Liste)

Merhaba Arkadaşlar,

Konu altında yatırım yaparak size para kazandıran yatırım firmalarını ve oyunları sizinle paylaşıyorum.
Yeni güncellemeler oldukça aşağıdaki web sitemden takip edebilirsiniz

http://www.internettenparakazan.iblogger.org

YERLİ YATIRIM FİRMALARI

AuTurk
Yeni sayılan firmanın sitesine baktığımızda faaliyet alanları. Altın ticareti, bitcoin trade işlemleri, viop işlemleri, inşaat ve gayrimenkul olarak gözüküyor Ve firmanın Altınbank ve Altınmatik olarak 2 projesinn olduğu görülüyor.
Yatırım Paketleri ve Kazanç Oranları:
Alınan pakete göre geri ödeme süresi 6 ay. Minimum 500 TL den 50.000 TL ye kadar yatrım yapma imkanı sunan 6 farklı paket alma imkanınız var ve bunlar altınpaket olarak geçiyor. Ve tüm paketler size günlük %1 kazandırıyor.
Örneğin minimum 500 TL lik Tanıtım Altın Paketi’ni aldığınızda 6 ay boyunca ayda 150 TL kazanarak toplamda 900 TL alıyorsunuz.
50.000 TL lik en büyük yatırım paketi ise size aylık 15.000 TL ve toplamda 90.000 TL getiri sağlıyor.
Daha ayrıntılı bilgiyi kendi sitesinden edinebilirsiniz.
Kayıt olmak için:
http://www.auturk.com/auturk/uye-ol-1446

AltınBull
Sitesindeki bilgilere göre firma faaliyetlerini şu şekilde özetleyebiliriz . İnşaat ve gayrimenkul , Bitcoin trade işlemleri, Altın trade işlemleri, Viop işlemleri
Yatırım Paketleri ve Kazanç Oranları:
Altınbull yatırımınız için ödemeleri 1 - 200 arası %0.5 ve 200 – 365 gün arası olan ödemeleri de %1 olarak yapıyor. Minimum 150 TL den başlayan ve 150.000 TL ye kadar olan 9 farklı yatırım seçeneği var ve aldığınız paketler altın paketleri olarak adlandırılıyor.
Üstte belirttiğim kazanç oranları standart olmakla birlikte minimum 150 TL lik paket alındığında bunun 12 ayda geri dönüşü 390 TL . Ve en üst paket olan 150.000 TL lik pakette de 390.000 TL olduğu görülüyor.
Üyelik için :
Altin Bull


GÜVENİLİR YATRIM TAVSİYE EDİLEN OYUNLAR

Çiftlik Bank
Çiftlikbank en yüksek yatrımımın olduğu oyun ve tıkır tıkır anlık olarak ödeme aldığım ve en güvenilir oyunların başında geliyor. Medya’da yazılan çizilenin Çiflikbank’ı karalamak adına yapıldığını düşünüyorum. Meyva veren ağaç taşlanır misali. Şarküterileri, Türkiye çapında geniş bayi ağı var ve devamlı açtıkları yeni çiftlikler ile yatırımlarına yatırım katıyorlar. Hem kendileri kazanıp hemde bize kazandırıyorlar. Malum Türkiye’de ülke ekonomisini bitirmeye çalışan dış güçler var biliyorsunuz. Çiftlikbank CEO’su yaptığı açıklamada Londra merkezli tehditler aldığından bahsediyor.

AnadoluFarm
– Kişisel olarak beğendiğim, ÇiftlikBank'tan sonra en yüksek ikinci yatrıma sahip olduğum ve kayıt olmanızı şiddetle tavsiye ettiğim oyunların en başında geliyor. Sebeplerini aşşağıda !

– Tüzel kişiliğe sahip bir oyun ve sahipleri “Ekolium Anonim Şirketi” olarak geçiyor.
– 5000 TL üzeri yatırımlarınıza teğminat senedi veriliyor !
– Şirketin facebook sayfasını da takip ederseniz Restorant açma gibi reel yatırımlarını ve bayilerini görebilirsiniz.
– Destek hatları ve facebook sayfaları kolay ulaşılabilir ve neüdüğü belirsiz oyun sitelerindeki gibi kendilerini gizlemiyorlar.
Bu oyuna yatırım yapanların sayısı çok fazla ve sitesine her giriş yaptığımda günlük ödeme talebinde bulunanların listesine bakıyorum da , 300 liralar, 500 liralar, 1500 liralar çekenler, yani oyuna çok yüksek meblağlar yatıran ve dolayısıyla da böyle yüksek kazanç elde eden insanlar var. Zaten internet camiasında da en güvenilir oyunlar arasında baştlarda gösterilen oyunlardan biri. Oyunda para birimi GP (Gerçek Para) olarak geçiyor ve gerçek Türk Lirası’na tekabül ediyor. Oyunda minimum para çekim tutarı 100 TL.

Üyelik Linki: https://goo.gl/68v6GY
Alternatif Linkler:
Link.TL - Earn money on short links!
BCVC Shortener

CuuzKet (Market Land)
İnternetteki birçok kaynak tarafından güvenilir yatırım tavsiye edilen oyunlar arasında gösterilen CuuzKet isim ve website görünümünü güncelleyerek Market Land olarak değiştirdi. Şimdilik ufak ta olsa bir yatırıma sahibim. Cuuzket’in sahiplerinin market zinciri kurma projoleri var. ÇitlikBank ile benzer yanı depo sisteminin olması. Bu iki oyunda depo handikap gibi görünebilir ama bu oyunda gördüğüm kadarıyla Çiftlikbank gibi diğer oyunlara göre çok daha fazla kazandıran bir oyun.

Üyelik Linki: https://goo.gl/2MfkYj
Alternatif Linkler:
Link.TL - Earn money on short links!
BCVC Shortener

Ongünlük (BRKT COIN)
Internetten para kazandıran oyun formatında faliyete geçen Ongunluk sonradan yeni bir yapılanma ile kendi yerli coinlerini çıkartma ve trade işlemine soyundu. Yeni formatına geçmeden önce 70 TL yatırım yaptığım site de şuan 213 brkt coinim var ve trade işlemleri başlar ve değeri 1 TL seviyesi olursa 213 Liram olmuş olacak 😊 Gelecekte bu yerli coin değeri ne şekilde bir grafik gösterir, çok değerlenirmi bilemiyorum ama bakalım zaman gösterecek herşeyi.

Üyelik İçin: https://goo.gl/nkLm3U
Alternatif linkler:
Link.TL - Earn money on short links!
Ongünlük REF

Benim Çiftlik
Benim Çiftlik sahiplerinin gerçek çiftlikleri var Çiftlikten Evinize isimli bir web siteleri aracılığı ile çeşitli ürünlerin satışını yapan yatırım ve kaynaklarla gittikçe büyüyen bir firma. Sizde yatırımcı olarak bu gruptaki diğer firmalarla birlikte buna da yatırım yaparak devamlı gelir elde edebilirsiniz. Gördüğüm tek eksiklikleri oyun sitelerinin arayüzü biraz amatörce hazırlanmış. Ama bu sizi güven konusunda yanıltmasın.
BONUS
Günde bir kere bonus kazanma seçeneği var.
Üyelik İçin: https://goo.gl/MxqUZK
Alternatif link: Link.TL - Earn money on short links!

Çılgın Geri Dönüşüm
Site sahiplerinin Whatsapp grubunda aldığım bilgiye göre kazançlarını Bitcoin borsasında değerlendiriyorlar ayrıca da oyunun isminden de anlayacağnız üzere bir geri dönüşüm fabrikası aracılığı ile de kazançları var. İnsanların grupta sorduğu sorular doğrultusunda site olurda ilerde kapanacak duruma gelecek olsa bile yatırımcıların ana paralarını ödemeyi garanti ediyorlar.
Çılgın Geri Dönüşüm’ün avanjlı yanı diğer oyunlarda satın aldığınız bir hayvanın yani yatırımınızın ömrü 365 gün iken bu oyunda yatırım yaptığınız her granül paketinin ömrü 600 gün ! Bu da 600 gün boyunca devamlı kazanç demek.
Üyelik İçin: https://goo.gl/w5s7e7
Alternatif Linkler:
Link.TL - Earn money on short links!
Cilgin Geridonusum REF

Usta Çiftlik
Biraz karışık arayüzü var. İlk olarak bende şaşırmıştım. Ama günlük olarak kazandığınız sütleri (şişeleri yani) ilk olarak siteye giriş yaptığınızda Ahır linkine tıklayıp topluyorsunuz. Ardından anasayfaya gelip sahip olduğunuz ineğe (ineklere) göre “Sat” butouna basarak satıyorsunuz. Yapılabilir diğer bir oyunda bu.
Üyelik İçin: https://goo.gl/EBPshJ

YATIRIMLA KAZANDIRAN DİĞER OYUNLAR (PONZİ)

Düzgün ödeme yapıyor olsa da geleceği belirsiz, yüksek yatırımdan imtina etmeniz gereken siteleri burada paylaşıyorum. Bu kategorideki oyunlara yatırım yapacaksanız kaybedince üzülmeyeceğiniz miktarda yatırım yapın derim, fazla değil. Çünkü hepsi ponzi sistemiyle işliyor !

Keçiler
Keçiler oyunun sahipleri kazanç prosedürü ile ilgili devamlı değişiklik yapıp durdular. En son en az 20 TL yatırım ile 600 TL kazaniliyorken şuan yeni bir düzenleme ile yatırıma göre kazanç miktarlarını değiştirdiler. Son durum 20 - 49 Tl arası 100 TL maksimum kazanç ve aylık 15 TL limiti koydular. Tabi yatırım oranınız yükseldikçe maksimum kazanç liminiz ona göre artıyor siteden ayrıntılı bilgili alablirsiniz eğer kayıt olup yatırım yapmayı düşünürseniz.
Üyelik İçin: https://goo.gl/gB5Vu2

Ultra Marinam
Yatırımsız 300 TL kazanabiliyormuşsunuz. Bu site ponzi belli. Ama Nasrettin Hoca'nın gölü mayalaması gibi "ya tutarsa " diyerek, yatırım yapmadan filo sayımı arttırmaya ve bahsedilen 300 TL seviyesine gelip paramı çekmeye çalışacağım. Sizde yatırımsız denemek isterseniz buyrun üyelik linki
Üyelik İçin: https://goo.gl/F2Rgvf

Çiftlik Yerim
Site arayüzünü güncelleyen sitelerin arasında bu da. 7 saatte bir siteye girip kazancınızı toplamanız gerekiyor aksi taktirde duruyor.
Üyelik İçin : https://goo.gl/E9VdX5

Gerçek Çiftlik
Siteyi yapan kişi (muhtemelen bir ergen) Türkçe'yi Tanzanya'da öğrenmiş sanırım çünkü kullandığı Türkçe kelime yada deyimler hep hatalı. Şirket bünyesinde olmayan bir şahıs oyunu. Bununda ponzi olduğu belli. Bonus olarak günlük 500 puan veren bir bonusu var ama yatırım olmadan kazanç çok zor. Eğer riske edebileceğiniz paranız varsa yatırım deneyebilirsiniz. Çünkü ödeme yapıyor(muş) site.
Üyelik İçin: https://goo.gl/5zBmFU

ÖDEME YAPMAYAN DOLANDIRICI OYUN SİTELERİ

Çılgın İnekler
Cüceler
Harikaciftlik
Çiftlik Geliri
Uzun bir süre ödeme yaptıktan sonra patlayan bir site. Şuan site ödeme talepleri yapan hesaplar için ödeme yapıldı olarak gösterip ödemeleri yapmıyormuş. Herkes şikayetçi
MilkaBank
Çiftlik Geliri ve MilkaBank'ın sahipleri aynı ve uzak durulması gereken siteler arasında yerlerini aldılar.

Cash Çiftlik
Deneme için 50 TL papara aracılığı ile yatırayım dedim. Diğer oyunlarda ödeme bildirimi yaptığınızda kısa sürede hesabınıza geçerken bunda geçmedi. destek mail adresine mail gönderdim ve site içi online destek mesaj kısmından da mesaj attım ama ertesi gün oldu hala param hesabıma geçmedi. Zaten bu online destek kısmı hep offline gözüküyor. 0 850 li destek hattını arayayım dedim. 09:00 - 18:00 arası hizmet verdiğini söyleyen destek hattını sabah 9:30 da aradığımda telefon açıldı ama arka planda horlama seslerine benzer garip sesler verip bir süre sonra ses kesildi. Bakalım bugün param hesabıma geçecekmi !?! Yani anlayacağınız destek hattı , mail vs hep göstermelik... Site sahibi güya butip yatırım oyunlarına yatırım yapıp para kaybettiği için yatırımcılarını mağdur etmeme düsturu üzerine siteyi açmış internetten okuduğum kadarıyla ama üye çekmek için sıkılmış bir palavra olarak görüyorum. Bu bana da ders oldu. Bir sitenin müşteri hizmetleri kolay ulaşılabilir ve ulaştığında da ilgili değilse o siteden uzak duracaksın !!!

Anzerler
Yatırımlıları da yatırımsızları da yeni siteye geçme sürecinde mağdur ettiler. Bu kişilerden biri de benim. İyi ki yatırım yapmamışım diyorum ama emeğim boşa gitti. Beş para etmez uzak durulması gereken bir oyun !
Ağaçlar
Somaminers

Konu ile ilgili refsiz linkler:
www.auturk.com
Altin Bull
www.ciftlikbank.com
Anadolu Farm | Oynayın kazanın!
www.cuuzket.com
www.ongunluk.com
www.benimciftlik.com
www.cilgingeridonusum.com
www.ustaciftlik.com
www.keciler.net
Yönlendir
www.ciftlikyerim.com
Gerçek Çiftlik
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 17:11. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker