YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Like Tree43Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 8.01.2018, 17:14
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.04.2015
Mesajlar: 126
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Kubilay hocamin ilk videosunu gordugum gun girdim bu ise 27 gun oldu galiba ve suana kadar 5k tl kazanip cektim parayi ve hic yatirim yapmadan basardim iyilik yapan herkes taslanirmis hic bir kariniz olmadan bu konuyu acip bizlere para kaznmak icin vesile oldunuz cok cok tesekkur ediyorum
kubmarley ve sakop8 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 8.01.2018, 17:18
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.01.2014
Yaş: 31
Mesajlar: 387
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

ben sistem geliştirme konusunu anlamadım tanınmış takıpcısı çok hesaplar için kazanmak şans degıl evet ama yenı baslayanlar için kazanamak %100 şans tabiki popüler bir hesapdan yada hesaplardan destek almıyorsa yada para yatırmadıysa her sanıye onlarca yenı konu acılıyor içerisinden gorulmenız şansdan başka bişey degil
kubmarley bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 8.01.2018, 17:19
sakop8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.02.2016
Yaş: 24
Mesajlar: 343
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
thecaptaiinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kubilay hocamin ilk videosunu gordugum gun girdim bu ise 27 gun oldu galiba ve suana kadar 5k tl kazanip cektim parayi ve hic yatirim yapmadan basardim iyilik yapan herkes taslanirmis hic bir kariniz olmadan bu konuyu acip bizlere para kaznmak icin vesile oldunuz cok cok tesekkur ediyorum
Özgün makalelermi yazıyorsunuz hocam
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Okunmamış 8.01.2018, 17:26
hassonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.08.2013
Yaş: 42
Mesajlar: 1,596
Etiketlendi : 58 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

hep nankörlük, hep hasetlik, hep kolaycılık...

allah insana beyin vermiş, muhakeme yeteneği vermiş bu adam ref kasmıyor birşey yapmıyor bazı şeyleri kendine saklayanlara inat ortaya birşey paylaşıyor bende ilk başta botsuz birşey yapılmayacağına inanmış olsamda gidip botlara basbas paraları leylaya yapmadım önyargıyla yaklaşmadan araştırmalara devam ediyorum ve botsuzda güzel paralar kazananlar mevcut farklı yöntemlerle. 1 kere denemeyle kim zengin olmuş yaw

girilecek her işi spam gibi zannetmekten oluyor bunlar başka da bi sebebi yok...

"KIZGIN KUMLARDA YANMADAN MISIRA SULTAN OLUNMAZ..."

faydalanabilirsin faydalanamazsın adam öyle bir sistemden haberdar ettiği için teşekkürü hak ediyor...
kubmarley bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #15  
Okunmamış 8.01.2018, 17:32
TDWeb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.08.2013
Nereden: Ankara
Yaş: 39
Mesajlar: 1,692
Etiketlendi : 38 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
TDWeb - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
kubmarley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamın Aleykum arkadaşlar ben Kubilay TINMAZ , yaklaşık bir sene olmuştur foruma giriş yapmayalı . Bir dolandırıcı yüzünden uzaklaştırma almıştım ve bu davranışı kendime yediremeyip şifremi rastgale karakterler girerek değiştirip , bu zamana kadar giriş yapmamıştım . Fakat ;

Bir gereksiz kişi tarafından açılan ve insanlara yanlış lans edilen konu için açıklama yapmayı üstüme vazife gördüm ve Admin Dogan Uzun'un yardımı ile ytpara hesabımı geri aldım .
Zaten konu altında gerekli cevapları arkadaş sisteme girenler ve beni tanıyanlar tarafından almış ve susmuş fakat ben yinede açıklamasını yapayım .

Bu arkadaştan bahsetmem gerekirse , eski zamanda youtube , yakın zamanda steemit olsun her sorusuna cevap her sorununa çözüm olmaya çalıştığım insanlardan birisidir.Alt kısımda bu arkadaşa ettiğim yardımlarımın resimleri attımki karakteri hakkında bilgi sahibi olun . Ben kimseye bot al para yatır gibisinden bir konuşma yapmadım aksine videomun ismi Yatırımsız ile başlayıp , Steemit ile YATIRIMSIZ kazanç elde ettiğimi ve edebileceğinizi anlatmaya çalıştım .
coinskop.com Forumunu normalde coin sektöründen bedava kazanç elde edebilme sistemlerinin paylaşım alanı olarak açtım . Şuanda en iyi elle tutulacak sistem olan bedava Sbd ve steem coin kazanma sektörü " steemit " ' e giricek kişilerin sorularını cevaplamak ve sorunlarına çözüm bulmak içinde üst bölümü bu sisteme ayırdım .
Forumda ' da botumun reklamını yaptığı söyleyen arkadaşın hiç girmediğini düşünüyorumcoinskop.com . Çünkü bu zamana kadar ;

Steemit hakkında 250 konu ,





Coin Grafik Analizleri , Anlık Al - Sat Kazan önerisi ve Diğer coin konuları üzerine 100 e yakın konu ,





Diğer Bedava coin kazanma sektörleri üzerine 20 e yakın konu ,




Toplamda 400 konu bulunmaktadır ve Bot konusu Anasayfaya bile çıkmamaktadır.

Steemit ' e gelirsek eğer bu sektöre girip para kazanamayan arkadaşlar var ise tamamen kendi başarısızlığınız derim . Çünkü ben ve benden başka şuanda 500 kişiden fazla türk kitlesi 500 binden fazla yabancı kitle bu sektörden para kazanmaktadır . Hatta videoyu attıktan 1 hafta sonra senin 10 gunluk rekorunu 1 haftada geçiyorum diye tanımadığım kişiden mesaj geldi ve çok sevindim. Peki bu steemit bir şans oyunu olmadığına göre KAZANAMADIM diyen kişiler , Bizi geçtim Bu insan nasıl kazanıyor ?

Sadece 1 kişiden değil gerek forumdan gerek skype den gerek discorddan hatta telefonla teşekkür edenler var peki bu insanlar bana neden teşekkür ediyor ? Kazanamadıkları içinmi ? Videodan sonra gelipte utopian projesi ile çeviri yapıp gunde 10 sbd den fazla hesabına para yansıyan arkadaslar var . Bu insanlar nasıl kazanıyor ? Ben söyliyeyim ; Çalışarak , çok çalışarak , daha çok çalışarak ... Fark sadece bu

Arkadaşlar bildiğiniz gibi 1 sbd şuanda TL olarak 35 tl , Geçen hafta 70 tl di . Coin borsada olduğu için fiyatı devamlı değişmektedir . Dün coinskop.com da konusu açılmıştı . Normal bir haber paylaşan bir arkadaşımızın konusu 10 dakikada 8 sbd oy almıştı taş attı kolumu yoruldu ? 100 kelimelik bile olmayan bir makale ile 10 dakikada 300 liraya yakın para kazandı .
Dediğim gibi utopian olsun dtube olsun diğer steemit tabanı ile oluşturulmuş projeler olsun bunlardan gunde 10 dan 20 den fazla sbd kazanan arkadaşlar var ,
Hiç bilemediniz siteniz trending hot bölümleri var girin oralardan konulardan kazançlara bakın ve kazanç varmı yokmu bir daha düşünün .

Haala ödeme alan varmı diye sorular görüyorum gülüyorum . Arkadaşlar ödemeyi site yapmıyor . Coin sektöründe olan arkadaşlar haricinde bu konuyu kimse çözememiş . Steemit sizin steem ve sbd cüzdanınız , yani hesabınızda olan coin sizin , siz bu coini istediğiniz zaman istediğiniz borsa sitesine atıp bozdurabiliyorsunuz . Ben ve bu sektörde çalışan kimse bu konuda sorun yaşamadı .

Genel olarak durum budur .


Size neden bu sektörü tanıttım ? ;

Beni tanıyan tanır bilen bilir arkadaşlar , paylaşımı severim . Bu forumdada konularıma bakarsanız 1 tane yardım isteme konum yoktur ve hepsi yardım etme konusudur . Zamanında çok kişiye kanal verdim , içerik verdim , yöntem paylaştım , banlı adsensesini açtım , içinde kalan parasını almasını sağladım ve bunlardan hiçbir zaman gelir elde etmedim etmemde .Bu yeni steemit sektörüne benim videom ile başlayan ve para kazanan arkadaşlarda para atma talebinde bulundular hepsini geri çevirdim çeviririm . Kimsenin rızkında gözüm yoktur ve benimde beklentim kuldan değil yaratandandır. Şükürler olsun karşılığınıda hep aldım . Bu karakterimden Kazancım her zaman güzel dostluklar oldu . 2013 2014 den beri internet üzerinden tanıştığım insanlarla haala görüşürüm konuşurum seyahatlerimde yanlarına uğrarım.

Steemit Sektöründe ise türk yazarların türk kitlesine ihtiyacı vardı . Bu konuda onlara yardım etmek amaçlı bir video hazırladım youtubede paylaştım .Türklerin kitlesinin büyümesi demek türk yazılarının değerlenmesi ve bu platformda türklerinde normal bir instagram facebook twitter den yaptığı paylaşımları yaparak gelir elde etmesidir .
Bunun için steemiti sizlere açıklamamın steemit çalışanlarına zararı olmaması ile birlikte büyük bir yararıda olmaktadır .

Biz steemitten nasıl kazanıyoruz ? ;

Ekib olarak 3 3.5 aydır sistemin içindeyiz . Her sektörde olduğu gibi ekibimizde bir görev dağılımı vardır . Ar-ge , Programlama , Tanıtım pazarlama . Bu ekib çalışması ile konu açıp para kazanmamız beklenilmez ,
Steemit açık kaynaklı bir projedir ve üstüne proje yazılabilir . Biz proje araştırırız , Projeyi kodlarız geliştirip halka sunarız buralardan gelir elde ederiz . Videoyu çektiğimde Teklif usulu upvote botumuz vardı , şimdi Hoşgeldin botumuz var vb .

Videoda gösterdiğim kazancım ekib çalışmasında yapılan botlardan değil ve bahsettiğim çalışma taktiklerindendi . Bunuda belirteyim .

Samimiyetle söylüyorum botlardan kazandığımızın kat ve kat fazlasını yazı yazarak kazanıyorsunuz. Peki biz neden bu şekilde kazanıyoruz derseniz , biz bir tane sektörde değil çok fazla sektörde olduğumuz için , sistemi bota bağlarız damlar . Damlaya damlaya göl olur .


Coinskop.com Forumunu neden açtık ? ;

Coin sektörü bu zamana kadar dünyaya damga vurduğu gibi bundan sonrada çok büyük değişmeler yaratacağını düşünüyoruz . Tabi bu gelişmelerde biz internet sektöründen para kazananlar olarak çok güzel fırsatlar veriyor ve verecektir . Başta steemit olmak üzere dediğim gibi forumda 20 e yakın bedava coin kazanma yöntemleri paylaşıldı bundan sonrada paylaşılacak . Bunun platform unu kurup her sektörden hızlıca haberdar olmamızı ve bu sektörden güzel kazançlar elde etmeyi hedefliyoruz . Allah utandırmasın .

Aynı zamanda bundan öncede konularım ve gruplarda bulunmuşluğum , baba mesleği olan " Borsa grafik analiz " konusunda tecrübeliyimdir . Borsanın yatırım konusunda ne kadar etkili olduğunu herkes bilir . İleriki zamanlarda borsa ile ilgili olan kişiler ile bir grup kurup toplu yatırımlı kazançlar elde etmeyi hedefliyorum inşallah .

Artı olarak ekibimiz ile birlikte mining işine girdik ve bu konuda bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz ve toplu şekilde bilgilenebileceğimiz bir forum olmasını hedefliyorum.

Kısacası forum bize ve bu sektöre gerekliydi ve açtık . Allah utandırmasın inşallah.



Eski forum arkadaşlarıma dostlarıma selamlarımı iletip , Yenetech nickli güzel arkadaşıma yeniden rahmet yollayıp https://www.ytpara.com/konu-disi/294...elal-edin.html , Herkese sağlıklı , huzurlu , hayırlı bir yıl olmasını dileyerekten konuşmamı bitiriyorum .

Konu altında steemit hakkında soruları cevaplamıyacağım arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın herşeyin cevabı zaten bu zamana kadar verilmiştir .

Bitcoin Türkiye | Türkiye'nin Bitcoin & Altcoin & Steemit Forumu - Bitcoin Türkiye Forumu ' Adresinden sorularınıza cevap bulabilirsiniz .

Konumda bahsettiğim teşekkür konuşmalarından bir kaç fotoğraf ile konuşmamı Sonlandırıyorum .





Allah sizden razı olsun .


Buda benim hakkımda karaktersizlik yapan kişiye sadece steemit üzerine verdiğim destek emeklerim ;

http://prntscr.com/hxb7zx
http://prntscr.com/hxb87d
http://prntscr.com/hxb8c8
http://prntscr.com/hxb8g2
http://prntscr.com/hxb8jv
http://prntscr.com/hxb929

Ne olursa olsun yinede hakkımı helal ediyorum , Fakat bundan sonra benim bilgilerimden yararlanamıyacaktır .


Bu arada buradanda söylemek istiyorum , forum hakkında bilgisi olan , modluk yapmış yapabilecek olan , günlük işi araştırma geliştirme olan , Coin sektörü ile alakalı yada alakalı olmak isteyen arkadaşlar var ise MODERATÖR alımımız vardır .

Bitcoin Türkiye | Türkiye'nin Bitcoin & Altcoin & Steemit Forumu - Bitcoin Türkiye Forumu

Allaha emanet olun . Bol kazançlar .



hocam sizin sayenizde bu siteyi öğrendim. Allaha şükür kazanıyoruzda. bunu başkasına ispatlamanıza da gerek yok siz zaten buraya konu açarak insanlık görevinizi yaptınız isteyen gelir yapar isteyen bakar geçer.
kubmarley bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #16  
Okunmamış 8.01.2018, 17:54
NU***** ŞE*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.04.2014
Yaş: 45
Mesajlar: 1,960
Etiketlendi : 34 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

@kubmarley konuya yazdıklarını okumadan genel olarak bir yorum yazmıstım. biraz okuduktan sonra bazı seyler hakkında yazmak istedim.

Steemit ' e gelirsek eğer bu sektöre girip para kazanamayan arkadaşlar var ise tamamen kendi başarısızlığınız derim
Çalışarak , çok çalışarak , daha çok çalışarak

1 aydır hergun icerik yazıp para kazanamayanlar var. nediyeceksin bu konu hakkında?

gokyuzunun fotografını cek at para kazan demekle olmuyormus yani
Alıntı ile Cevapla
  #17  
Okunmamış 8.01.2018, 18:10
AH***** KO*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.09.2015
Mesajlar: 7,622
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Forum da çok konuşup kimseye bir yararı olmayan kişilerin sözü ile forum dan tekrar uzaklaşmazsınız umarım kubmarley

Hoş geldin
kubmarley bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #18  
Okunmamış 8.01.2018, 18:15
karayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SI***** KA*****
Süper Moderatör
 
Üyelik tarihi: 17.01.2014
Nereden: izmir
Yaş: 31
Mesajlar: 2,577
Etiketlendi : 338 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Elenia Pol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum da çok konuşup kimseye bir yararı olmayan kişilerin sözü ile forum dan tekrar uzaklaşmazsınız umarım kubmarley

Hoş geldin
sizi forumda ilk kez 'şikayet konusu açacağım' kelimeleri olmadan yorum yazarken gördüm hocam steemit hesabın varsa ver upvote atayım
kubmarley bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #19  
Okunmamış 8.01.2018, 18:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Cevap vermeye başlıyorum

Peki ben haksızlık yaptım, yargısız infaz yaptım, ben beceriksiz tembel haset ve kıskancım hassonya nın dediği gibi kolaya kaçtım ve kazanamadım

STEEMİT KONUSUNU KAPATIYORUM HEPİNİZ HAKLISINIZ HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM

Başka bir konuya değinicem

ben bu kubilayla nisan yada mayıs ayında tanıştım 2017 nisan yada mayıs ayı
Bana borsada birkaç hisse senedi söyledi yatırım yapmadım hepsi tavan yaptı, sonra bana birkaç hisse daha söyledi onların hepsine yatırım yaptım ve toplamda 3 bin lira zararım oldu

Şimdi söylermisiniz bu konudada mı bencil haset kıskanç işe yaramaz kolaycıyım, onun sayesinde zarar yaptıktan sonra borsa hevesim kaçtı ve tüm paramı borsadan çekmiştim, eğer o olmasaydı paramı aselsana yatırıcaktım, aselsanın fiyatı 18 liraydı, burdada darbesini ikinci kez gördüm

@hassonya
hep nankörlük, hep hasetlik, hep kolaycılık...

Allah insana beyin vermiş, muhakeme yeteneği vermiş bu adam ref kasmıyor birşey yapmıyor bazı şeyleri kendine saklayanlara inat ortaya birşey paylaşıyor bende ilk başta botsuz birşey yapılmayacağına inanmış olsamda gidip botlara basbas paraları leylaya yapmadım önyargıyla yaklaşmadan araştırmalara devam ediyorum ve botsuzda güzel paralar kazananlar mevcut farklı yöntemlerle. 1 kere denemeyle kim zengin olmuş yaw

Görende senin mekik uzay aracı yapıp uzaya açıldığını sanacak

Bu söyleidklerin bende birtane varsa sende bin tane var, ne mal olduğunu ben gayet iyi biliyorum

Ben haset kıskanç bencil isem, sen milyar kere kıskanç haset bencilsin

Senin ilk zamanlarda Türkçe özgün kanalın vardı 3 4 ay uğraştın en fazla 35 abone yapmıştın, egon diplerdeydi
Sonra enesin grubuna ben mevlütü ekledim benim sayemde tanıştınız ben mevlütü gruba eklemeseydim sen hala TÜrkçe kanalınla devam ediyor olurdun

Vel hasıl kelam sen mevlütle tanıştıktan sonra mevlüt sana trend taktiği söyledi ve ondan sonra egon tavan yaptı, yabancı kanala geçiş yaptın,
Mevlüt sayesinde ilk yabancı kanalı trende sokmayı başarınca egon bin kat daha tavan yaptı, onun sayesinde kanalını tutturdun ama o senden birşey isteyince misal araba modlarını isteyince Bencilliğin hasetliğin hassını yapmıştın ve ona nankörce cevap vermiştin araa bull gibisinden
Senden her yardım istediğinde, onun sayesinde bu seviyelere geldiğini unuttun ve bencilce kibirlice cevaplar veriyodun
ve Allaha şükür ki egon ilk yabancı kanala başladıktan sonra düştü, 500k izlenimlere daha ulaşamayınca

Uzun lafın kısası, ben hasetsem kıskançsam bencilsem, sende Allahına kadar bende olandan bin kat daha fazla var

Şimdi siz söyleyin ytpara ahalisi bu kubilay 6 ay önce 3 binlira zarar yaptırmıştı bana ve forumunda botları tavsiye ediyordu, bende denedim, 400 lira harcadım karşılığını almayınca böyle yazmam doğal değilmi
dess bunu beğendi.

Konu Captain Price tarafından (8.01.2018 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #20  
Okunmamış 8.01.2018, 19:02
kubmarley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.2013
Nereden: Bursa
Mesajlar: 513
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
kubmarley isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
youtube Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
" Ben kubmarley " başlığını görünce inanamadım , Hosgeldin canim dostum kubilay. Bahsettiğin arkadaş zaten her konuda ayni tavri sergiliyor, yorum bile yazmadim konusuna , gerekli cevaplar verilmis zaten
Eyvallah güzel kardeşim benim sağolasın


Alıntı:
zynpzeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kubilay hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır sizin sayenizde steemitten kazanmaya başladım o arkadaşı tanımam ama botlarla ilgili yanlış bilgilendiriyor insanları niyeti nedir bilmiyorum ama botlara güzel analiz edip para yatırım yapılırsa çok güzelde dönüşleri oluyor Tekrardan allah sizden razı olsun
Estagfirullah hocam bir kere ettiniz yeterlidir . Bot kullanımı hakkında arkadaşın tamamen becerisizliğine bırakıyorum .

Alıntı:
JiTeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla her kelimesinde haklısın dostum insanlar kazanamayınca taş atmaya başlıyor arkadaş çalışarak bu sektörde kazanabılırsınız kubilay kardeşim sağolsun bana her konuda yardımcı oldu tavsıyelerde bulundu ve onun sayesınde bugun 1.01ltc koineks hesaıma cektim steemit kazancımdan Allah bin kere razı olsun kendisi her konuda yardımcı oluyor tavsıyelerde bulunuyor ve tek kuruş kazanc sağlamıyor bu konuda saat gece 3 de mesaj atıyorum yardımcı oluyor 2 saat tutuyorum gık demıyor ama bu forumda ben web_scripti efe abiye bile laf atılmışken hiç şaşırmıyorum ne yazık ki diyeceğim steemitde harbiden kazanc var ama çalışarak paylaşım yaparak öyle dur konu açım copy paste kazanım deyip kazanamayınca lütfen kımse kubilaya laf atmasın bu forumda kazanç yöntemlerini insanlar parayla saterken adam geldi bildigin ekmeği ağızımıza verdi bize sadce çiğnemek kaldı o yüzden lütfen taş atmadan önce biraz okuyup araştırın çalışın
Sağolasın sayın moderatör

Alıntı:
ODEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Meyve veren ağaç taşlanır.
Sen çok farklısın

Alıntı:
0zkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kubmarley bu forumda tanıdığım neredeyse en yardımsever arkadaş benim işimi kendi işi gibi sahiplenip yapacak bir arkadaş hiç zamanım yok sonra bakarız dediğini duymadım siz fikir verin size daha iyi bir fikirle geri gelir rahatsız ederim kendisini ara sıra sıkılmadan cevaplıyor sağolsun
Özkan ah özkan neler geçirdik dostum senle :P


Alıntı:
capari_83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kubilay yaptığı işi en sağlamıyla yapan bir arkadaş. Bu steemit işi güzel iş. Uğraşmak lazım çabalamak lazım. Genelde botlara yatırım yapmak zarara uğratıyor gibi. Botun en az 3 katı oy vermesi lazım ki bot kiralama işinden karlı çıkasın. Bot genelde hot a çıkmak için kullanılabilir diğer şekilde pek fazla kar sağlamıyor.
Botun katkıları:
- İyi para gönderip upvote alırsan hota girip normal kullanıcılarla etkileşime girersin. (Her zaman hot'a gireceksin diye garanti yoktur tabiki)
- Levelin yükselir.
- Steem power gücün yükselir.

Yukarıda dediğim gibi botun ödediğiniz paranın 3 katı vermesi lazım. İyi hesap yapmak lazım.
Sağolasın , güzel yorumların ıcın hocam

Alıntı:
wareback Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Youtube u bıraktım sayenizde güzel bir gelir kapısı
Allah herkesin bu yolda yardımcısı olsun hocam

Alıntı:
ssusar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kubilayla önceden pek diyaloğumuz olmadı ama forumda konularda yardım ettiği kanaatindeyim. Bahsi geçen video sayesinde steemit ile tanıştım. Güzel kazançlar elde edilebilir deneme aşamasındayım şuan sonuçları paylaşırım.
Eyvallah sağolasın hocam

Alıntı:
thecaptaiinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kubilay hocamin ilk videosunu gordugum gun girdim bu ise 27 gun oldu galiba ve suana kadar 5k tl kazanip cektim parayi ve hic yatirim yapmadan basardim iyilik yapan herkes taslanirmis hic bir kariniz olmadan bu konuyu acip bizlere para kaznmak icin vesile oldunuz cok cok tesekkur ediyorum
Allah daha çok versin hocam inşallah çok mutlu oluyorum kazananları duydukça

Alıntı:
hassonya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hep nankörlük, hep hasetlik, hep kolaycılık...

allah insana beyin vermiş, muhakeme yeteneği vermiş bu adam ref kasmıyor birşey yapmıyor bazı şeyleri kendine saklayanlara inat ortaya birşey paylaşıyor bende ilk başta botsuz birşey yapılmayacağına inanmış olsamda gidip botlara basbas paraları leylaya yapmadım önyargıyla yaklaşmadan araştırmalara devam ediyorum ve botsuzda güzel paralar kazananlar mevcut farklı yöntemlerle. 1 kere denemeyle kim zengin olmuş yaw

girilecek her işi spam gibi zannetmekten oluyor bunlar başka da bi sebebi yok...

"KIZGIN KUMLARDA YANMADAN MISIRA SULTAN OLUNMAZ..."

faydalanabilirsin faydalanamazsın adam öyle bir sistemden haberdar ettiği için teşekkürü hak ediyor...
Ellerine kollarına sağlık yazdıkların için , Sonuna kadar haklısın . Genel olarak böyle insanlar içimizde bolcana var baksana konuyada sıçramışlar

Alıntı:
TDWeb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam sizin sayenizde bu siteyi öğrendim. Allaha şükür kazanıyoruzda. bunu başkasına ispatlamanıza da gerek yok siz zaten buraya konu açarak insanlık görevinizi yaptınız isteyen gelir yapar isteyen bakar geçer.
Yok bunu ispatlamak gibi algılanmasın hocam sadece bu karaktersiz arkadaş yüzünden insanların şevki kırılmasın diye açtım konuyu

Alıntı:
deLgech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kendisini bizzat gidip Bursa'da tebrik ettim.Bence daha fazla tebrik almayı hakediyor isteyen olursa ev adresini atabilirim.

ben cevap vereyim araştırma geliştirme kabiliyetleri yokmuş kısaca beceriksizlermiş.
Sinan her zamanki sinan Canımsın kardeşim sağolasın

Alıntı:
Elenia Pol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum da çok konuşup kimseye bir yararı olmayan kişilerin sözü ile forum dan tekrar uzaklaşmazsınız umarım kubmarley

Hoş geldin
Hoşbuldum hocam , forumda fazla bulunmayacağım yoksa ben üzülüyorum . Arada yardım konularına cevap yazarım diye düşünüyorum bakalım . Hoşbuldum . Vaar ol
JiTeM ve Elenia Pol bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
bitcoin forum, btcfrm, coinskop, steemit




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 09:58. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker