YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 26.04.2019, 18:19
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.02.2015
Yaş: 39
Mesajlar: 90
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart Binance Hesabı Nasıl Açılır?

ÜYE OLMAK İÇİN REFERANS KODU

https://www.binance.com/?ref=25130010


ALINTIDIR

Dünyada en yaygın olarak kullanılan ve çok sayıda kripto para birimleri işlemleri yapabileceğiniz bitcoin borsası Binance ile ilgili hesap açılışından nasıl işlem yapıldığına dair tüm bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz. Binance, çok sayıda desteklenen kripto para birimi, altcoinler, yüksek likidite, basit coin işlem arayüzü ve düşük işlem ücretleri ile bilinir. Bunun yanında Türkçe arayüzü de bulunan bir bitcoin borsasıdır. Binance hesabı nasıl açılır aşağıda bulabilirsiniz.
ÜYE OLMAK İÇİN REFERANS KODU

https://www.binance.com/?ref=25130010

BINANCE KAYIT İŞLEMİ
İlk adım bir Binance hesabı oluşturmaktır. Bir Binance hesabı açmak için sadece e-posta adresinize ve yeni bir şifreye ihtiyacınız var. Sadece kripto para yatırım çekim işlemleri yaptığınızdan herhangi bir evrak göndermeden hemen işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Hesap açmak için aşağıdaki alanları doldurup kayıt ol butonuna tıklamanız yeterli.

Binance Hesap Aç
Binance Hesabı Nasıl Açılır?
EMAIL ONAYI
Kayıt olduğunuz email adresinize gelen aktivasyon linkine tıklamanızın ardından hesabınıza “Giriş yap†butonuna tıklayarak girebilirsiniz.

HESAP AYARLARI
Binance‘e ilk giriş yaptığınızda ana hesap sayfasına varacaksınız. En önemli ayarlar şunları içerir:

Masraflar için BNB kullan: BNB Binance borsasının kendi sanal para birimidir. BNB ile ödeme yaparsanız, işlem ücretlerinde % 50 indirim alırsınız. Düzenli olarak işlem yapıyorsanız, bu önemli bir tasarruf olabilir. İşlem masraflarını BNB cinsindan ödemek için hesabınızda BNB coin bulundurmanız ve bu seçeneği açık hale getirmeniz yeterlidir.

Doğrulama Evrakları: Binance’deki her kullanıcı Binance’den her 24 saatte 2 bitcoin değerine kadar çekebilir. Eğer günlük daha fazla çekim yapmak istiyorsanız kimlik ve ikamet belgesi gibi ek kimlik bilgileri göndererek çok daha fazla miktarda çekim yapabilirsiniz.

Girişi Şifreniz: Şifrenizi bu bölümden değiştirebilirsiniz.

Ek güvenlik: Google Authenticator (tüm kullanıcılar) ve SMS doğrulama ile iki faktörlü kimlik doğrulama ayarlarınız. Yukarıda açıklandığı gibi, ek bir güvenlik önlemi olarak iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeniz gerekir.



YATIRIM
Kripto para alıp satmaya başlamak için Binance‘a yatırım yapmanız gerekmektedir. Para yatırmak ücretsizdir ve Binance’e yatırdığınız tutarda herhangi bir sınırlama yoktur. Tamamlanmış ve işleme alınmış yatırımlarınız, Fonlar -> İşlem Geçmişi’ndeki hesap sayfanızda görüntülenebilir. Binance’a yatırım yapmanın iki yolu vardır.

İlki, Fonlar-> Yatırılanlar bölümüne gidebilirsiniz. Yatırmak istediğiniz kripto para birimini arayın. Girdiğiniz sanal para birimine ait yatırım adresini kopyalayın. Bu adresi, bitcoin ya da diğer bir sanal para birimi göndermek istediğiniz cüzdan ya da borsada para çekme/gönder bölümüne yapıştırın. Alternatif olarak, Fonlar -> Bakiye’ye gidebilirsiniz. Kripto para birimleri listesinden yatırım yapmak istediğiniz kripto para birimini bulun ve yanındaki “yükle†butonuna tıklayın. Aynı şekilde yine bu adresi, bitcoin ya da diğer bir sanal para birimi göndermek istediğiniz cüzdan ya da borsada para çekme/gönder bölümüne yapıştırıp işleminiz tamamlayabilirsiniz.



BINANCE İŞLEM ARAYÜZÜ
Binance ön sayfasının sol üst kısmından temel veya gelişmiş işlem seçebilirsiniz. Bu yazıda bir kaç farklı özelliği bulunan gelişmiş işlem arayüzünü ele alacağız. Binance’deki gelişmiş trading arayüzü, işlem grafikleri, sipariş ve işlem geçmişi, kripto para birimi seçimi, sipariş defteri ve limit, market ve stop limit emirleri ile işlem yürütme kutusu için bölümleri içerir. Aşağıda bunların her birini ele alacağız.


İŞLEM GRAFİĞİ
İşlem grafiğinde zaman hareketlerine, piyasa derinliğine, işlem hacmine ve çeşitli diğer göstergelere göre fiyat hareketleri gösterilir. Grafik göstergelerin zaman aralığını sol üstte bir dakikadan bir haftaya ayarlayabilirsiniz. Çeşitli araçlar ve teknik göstergeler de sol üstte mevcuttur. Sağ üstte bir mum grafiğini veya derinlik tablosunu da seçebilirsiniz. Son olarak, grafiğin alt kısmı işlem hacmini gösterir.



AÇIK TEKLİFLER, İŞLEM GEÇMİŞİ, FONLAR
İşlem arayüzünün alt kısmı açık tekliflerinizi, emir geçmişinizi, işlem geçmişinizi ve fonlarınızı gösterir. İşlem arayüzüne ek olarak, bu veriler İşlemler sayfasındaki hesap sayfanızda da kullanılabilir. İşlemlerinizi ve geçmişinizi son 1 gün, 1 hafta, 1 ay veya 3 ay zaman aralıklarında görüntülemeyi seçebilirsiniz.



KRİPTO PARA SEÇİMİ
İşlem arayüzünün sağ üst köşesi, işlem yapmak istediğiniz kripto para birimi çiftini seçeceğiniz yerdir. Aşağıdaki örnekte, Litecoin ile Bitcoin arasında işlemleri yapmayı seçtik. Yani burada alım işlemi gerçekleştirdiğimizde elimizde bulunan bitcoin karşılığında piyasa fiyatından litecoin almış oluyoruz. Bitcoin borsalarında da forex piyasalarında olduğu gibi pariteler halinde işlem yapılmaktadır.



EMİR DEFTERİ (ORDER BOOK)
İşlem arayüzünün sağ tarafı, kripto paralar için şuandaki alım emirlerini, satış emirlerini ve işlem geçmişini gösterir. Binance‘in yararlı özelliklerinden biri, emir defterini 3 ondalık basamaktan 8 ondalığa kadar görüntülemesidir.



ALIM SATIM YAPMA
Alım/Satım Yapma Kutusu: Ekranın sağ alt tarafı, alım satım emri girdiğiniz yerdir. Binance‘de üç tip alım satım emri girebilirsiniz:

Limit Order: Sanal para birimini belirli bir fiyattan almak için girilen emir.
Market Order: Sanal para birimini şuandaki piyasa fiyatından almak için girilen emir.
Stop-Limit Order: Bu emir tipi alım/satım emrini fiyatın önce stop seviyesine gelmesinin ardından gerçekleştirmesidir. Örneğin, bir stop-limit alım emri için girilen limit fiyat 0.000172 BTC ve stop fiyat 0.000170 BTC olsun. Bu alım emri fiyatın önce 0.000170 BTC düşüp ardından 0.000172 BTC yükselmesiyle çalışacaktır.


BINANCE ÇEKİM
Kripto paranızı Binance‘den başka bir borsaya veya cüzdanınıza geri çekmek isteyebilirsiniz. Binance’deki para çekme sayfasında bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Öncelikle, Fonlar-> Çekme’ye gidebilir ve daha sonra çekmek istediğiniz kripto para birimine gelip göndermek istediğiniz adresi girip gönder butonuna tıklayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.


ÜYE OLMAK İÇİN REFERANS KODU

https://www.binance.com/?ref=25130010

Konu dnzsylk tarafından (26.04.2019 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 26.04.2019, 18:21
azsxdc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.04.2018
Nereden: New Orleans
Mesajlar: 326
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Keske alinti diye yazsaydiniz vede refsiz link ekleseydiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 26.04.2019, 18:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.02.2015
Yaş: 39
Mesajlar: 90
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Ekledim alıntı yazısını
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 26.04.2019, 18:24
NoEroin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.03.2013
Mesajlar: 7,595
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Bende soru sandım başlığı görünce.
REF kasmak için açılmış başlıkmış.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 02:36. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker