YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Like Tree16Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 9.06.2020, 18:40
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
BetaHouse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kısacası anladığım kadarı ile sen konuda bahsedilen staking vs. konularına değil, kripto para ve borsalarına tümden karşısın doğru mu anladım ? Olabilir bakın bu görüşe de saygı duyarım. Toplum olarak burada ayrışıyoruz kriptolar geleceğin parası mı, yoksa balon mu ? şeklinde ikiye bölündük. Kim haklı zamanla göreceğiz elbette. Birkaç cent olduğu zamanlarda bitcoin alıp şu an villalarının havuzunun başında smootie yudumlayan güneş gözlüklü tiplerden biri sen olsaydın belki fikrin değişebilirdi. Birileri güzel kazandı, birileri güzel kaybetti ve çok daha fazlası kazanmak istiyor. Bakalım neler olacak.
Konuyu bilgisayarıma kaydettim belli aralıklarla bakacağım 1 2 yıl sonra herneyse sistem çöp olduğunda ikinizede hatırlatırım konuyu
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 9.06.2020, 18:41
ibrahim92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IB***** SA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.11.2013
Yaş: 31
Mesajlar: 3,458
Etiketlendi : 73 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Standart

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte bende diyorum ki mining ve buna benzer şeylerin söylenmesi formalite icabı, insanları kandırmak için söylenmiş bir laf,
Amaç sisteme onlarca üye yaptırmak ve her yeni uye olanların parasını eski üyelere dağıtmak, 'taki sisteme üye alımı azaldiginda, siteyi kapatıp kayıplara kaçacaklar

Ortada mining bitcoin blockchain asla yoktur, formalite icabı insanların üye olmalarını sağlamak için söylenmiş bir laf

Neyse sistem scam olduğunda ozaman anlarsınız ne demek istediğimi, hiç kimse durduk yere kimseye yüzde 8 para vermez
Senden aldığı bitcoini, doları vs başkasına satıyor yüksek fiyattan aynı banka mantığı adamlar öyle sistem kurmuş ki havada uçan kuştan para kazanıyorlar.
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 9.06.2020, 18:48
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
neisen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
He siz komple blockchain olayını kastediyorsunuz? Kimseye ait olmayan bir merkezi olmayan bir sistem hocam blockchain. Bunu kim nasıl kapatacak? Hadi birisi kapattı biz şu an oturup kendimiz herhangi bir coini mevcut durumundan sıradan bir makineye kurup sürdürebiliriz. Arkasındaki teknoloji gerçekten çok güçlü bir teknoloji aslında coin olayı da sadece para aktarımını hızlandıran bir dijitalleşme yöntemi. Bu neden size ponzi gibi geliyor anlayamadım.
Ben blockchaine karşı değilim, anlatmak istediğim hickimse bir çıkarı olmadan kimseye yüzde 8 kar vermez,
Görücez 1 2 yıl sonra

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

Belki klasik ponzi sistemleri gibi değildir, paranı binance da tutuyor olabilir, ama ben hala dediğimin arkasindayim, hiç kimse sebepsiz yere kimseye yüzde 8 kar vermez, mutlaka işin içinde çapanoğlu vardır, görücez zamanla
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Okunmamış 9.06.2020, 18:50
BetaHouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.03.2020
Nereden: istanbul
Mesajlar: 27
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
BetaHouse isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben blockchaine karşı değilim, anlatmak istediğim hickimse bir çıkarı olmadan kimseye yüzde 8 kar vermez,
Görücez 1 2 yıl sonra
O kısmı yazmayı unuttuğum için mi karışıklık oldu anlamadım tam ? Çıkarı elbette var, binance sizden %8,50 ile alıp başkasına %10-12 ile borç veriyor. Koskoca borsa keriz mi sana havadan para yağdırsın ? Senin paranı bu süre zarfında kullanıyor işletiyor. Bankalar ile aynı mantık diye belirtmiştim, mevduat faizi ile hiçbir farkı yok hem esnek hem kilitli yapmaları aynı şekilde aylık mevduat ve günlük faiz veren istediğiniz zaman paranızı çekebileceğiniz esnek vadeli ile tamamen aynı. Bence siz önce binance nedir kimdir necidir diye onu araştırın, https://coinmarketcap.com/tr/ adresine bakın binlerce coin içinden en fazla hacime sahip 8. ve 48. coin onların kendi coinleri, sırf bu 2 binance coin'inin hacmi 20 milyar dolar. Ayrıca belirli dönemlerde binance coin yani bnb azaltmak için coin yakıyorlar ve değeri artmış oluyor. Bilmediğin bir konuda yanlış yönlendirme yapmaman açısından birkaç saatlik binance araştırması gayet eğitici olabilir sizin için.
Alıntı ile Cevapla
  #15  
Okunmamış 9.06.2020, 18:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 604
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Konuda bahsedilen staking mantığını daha detaylı merak edenler için birkaç kaynak arkadaşlar :
https://tr.bitdegree.org/tutorial/proof-of-stake-nedir/

Proof of Stake Nedir ? - Bitcoin Akademi

https://en.wikipedia.org/wiki/Proof_of_stake

Teknoloji belli coinlerde 5 yıldan uzun süredir kullanılıyor. Yeni birşey değil. Ayrıca etherium da yeni güncellemeyle bu teknolojiye geçeceği söyleniyordu son durumunu bilemiyorum. İlerleyen zamanlarda Covid gibi salgınların da artacağını hatta mevcutta covid bile bitmediğini düşünürsek kripto paralara yatırımları dikkate almanızı öneririm. Yatırım tavsiyesi değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #16  
Okunmamış 9.06.2020, 18:57
ibrahim92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IB***** SA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.11.2013
Yaş: 31
Mesajlar: 3,458
Etiketlendi : 73 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Standart

Binance bugün dükkanı kapatıp kaçsa uzun vadede daha az kazanmış olur sistemi çok iyi kurmuşlar petrolcü araplar gibi durdukları yerde para kazanıyorlar, 2 yıldır kullanıyorum tek sıkıntı hatırlamıyorum kimlik onayı bile yapmadım daha çoğu borsa daha hesabı açmadan onay istiyor bunda para yatırma,çekme hepsini yaptım kimlik istemedi 2 btc üstümü neydi kimlik oraya ulaşmak zor mesele
Alıntı ile Cevapla
  #17  
Okunmamış 9.06.2020, 19:17
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 14.02.2020
Mesajlar: 161
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

bencede ponzi , sisteme ilk girenlerin faizini öderler , ondan sonra vurgun yapıp uçar giderler.
Alıntı ile Cevapla
  #18  
Okunmamış 9.06.2020, 19:29
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.07.2013
Yaş: 41
Mesajlar: 74
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Alıntı:
BetaHouse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Öncelikle konuyu özellikle kripto para ile ilgilenen hemen hemen herkes az veya çok biliyorlardır, o sebeple bu konuyu özellikle döviz ile en az riskle yatırım ve birikim yapmak isteyen fakat kripto paralardan pek anlamayanlar için açıyorum.Bu yüzden konuyu okuyanların kripto para ile alakalı çok az bilgisi olabileceğini varsayarak hap gibi basit anlatmak istiyorum.

Dikkat! bu konuyu anlamak veya uygulamak için uzman kripto para bilgisine sahip olmanıza gerek yoktur, temel ve basit anlatacağım bilgiler bile yeterlidir.

Giriş ;

Evet arkadaşlar, konuya ilk önce stablecoin nedir bunu kısaca anlatarak başlamak istiyorum. Stable coin, adından belli olacağı üzere stabil, yani sabit coinlerdir. Bu coinler genel olarak 0,9 - 1,1 Dolar aralığında duran, çoğunlukla 0,99 ile 1,01 Dolar aralığından ayrılmayan sabit ve dolar'a endeksli koinlerdir. Kısacası 1 sabit coin her daim 1 dolar dır diyebiliriz. Piyasanın güvenilir sabit coinleri ise tether, usd coin, binance usd, paxos standart gibi isimler ile anılan coinlerdir. Bu ay 100 dolar karşılığı 100 tether alırsanız, seneye 100 tether sattığınız zaman 100 dolarınız veya 100 dolar karşılığı TL'niz olmuş olur. Burada sabit coinlerin bitcoin ve diğer alt coinler gibi sürekli değişkenlik gösteren, bugün 1 yarın 5 veya bugün 10 yarın 3 olmayacağını anlamış olduk, o zaman geçelim asıl mevzulara.

ÖNEMLİ NOT : Bu arada stablecoin sayesinde %1'lik kambiyo vergisinden kaçmış değil, kaçınmış olursunuz. Bu vergiyi ödemediğiniz için 100,000 Dolar yerine 101,000 Dolar alabilirsiniz.

Görsel 1 : Burada bazı önemli stable coinleri görüyorsunuz.




Bu kripto paraları alabildiğimiz yerli ve yabancı kripto borsaları mevcuttur. Yerlilere pek güvenemediğim için yabancı kripto borsası kullanıyorum vedünya çapında sürekliilk 3 içinde olan, kendi coin ve stablecoin'ine sahip olan Binance tercihimdir. Binance seçmemde etkili olan diğer unsurlar elbette esnek birikim, kilitli birikim ve staking sistemlerinin varlığıdır. Ayrıca piyasa var olan binlerce ( yaklaşık 6 bin ) coin mevcut. Binance güvenilir olduğundan ve artık kefil olmadığı coin'e işlem yaptırmadığından Binance üzerinden işlem yapılabilen coinler güvenilirdir diyebilirim. Kısacası çöp bir coin gelip binance içerisinde al-sat için kullanılamıyor, işlem görmüyor. Daha da güvenli olmadan ise esnek ve kilitli birikim ile staking içerisinde olamıyor. Buradan esnek ve kilitli birikim ve staking için açılan coinler güvenlidir sonucu da çıkarılabilir. Hadi bunları bir tanımlayalım.

Esnek Birikim Nedir ?

En basit tanımı ile günlük faiz getiren ve istediğiniz zaman paranızı geri çekebileceğiniz vadeli hesaptır diyebilirim. Binance ve bazı kripto borsaları tarafından tanınan bazı coinler için vadeli hesap ( esnek birikim ) oluşturabilir,hiçbir işlem yapmadan coinleriniz ile günlük faiz kazanabilirsiniz. En başta stablecoinlerden bahsetmemin sebebine geleyim, bu esnek birikiminizi sabit 1 dolar olan stablecoinler ile yaparak neredeyse risk almadan kazanabilirsiniz. Güzel mi ? Dahası var, devam edelim.

Görsel 2 : Burada esnek birikim faiz oranları ve bazı işlem yapılabilir coinleri görmektesiniz.




Kilitli Birikim Nedir ?

En basit tanımı ile baştan belirlenmiş belirli vadeler ile yatırılan, bu tarihlerden önce çekilemeyen fakat esneğe göre daha yüksek getirisi olan vadeli mevduat hesabı gibi düşünebiliriz. İşte gelmek istediğim asıl mevzu burada başlıyor. Binance üzerinden kilitli birikim olarak coinlere göre 7 gün, 14 gün, 30 gün ve 90 gün şeklinde vade belirleyebiliyorsunuz. Daha güzel olanı ise 1 Dolar'a sabit Binance'ın kendi stabil coin'i ve piyasanın en güvenilir sabit coin'i olan tether ile kilitli birikim oluşturabiliyorsunuz. Bu sizebaşlıkta belirttiğim gibi Dolar'a %8,50 gibi astronomik bir faiz getirisi sağlamanızı sağlıyor.

Görsel 3 : Burada kilitli birikim için kullanılabilen bazı coinleri, vadeleri ve faiz oranlarını görmektesiniz.



Staking Nedir ?

Çok basit olarak özetlemek gerekirse siz cüzdanınızda belirli bazı coinleri tutarsınız, coin madenciliği yapanlara kolaylık sağlamış olursunuz yani kriptoyu çözmeye çalışıp coin kazanma amacı olan kişilerin şifreleri daha hızlı çözmesini sağlarsınız ve bunun karşılığında cüzdanınızda bulunan coin miktarı ile orantılı şekilde ödül kazanırsınız. Ledger denen cüzdanlarda tutulan coinler ile soğuk staking mevzuları var, hiç kafa karıştırmayalım ve o konulara girmeyelim. Kısacası Staking ( istifleme ) size faiz getirmez ama ödül kazandırır. Binance dönemlere göre bir havuz oluşturur ve herkes cüzdanındaki coinler ile bu havuza girebilir ve girdiği oranda coinine karşılık olarak bu havuzun ödülüne ortak olmuş olur. Coinlere göre ödül miktarı değişkenlik gösterebilir. Burada ve kilitli birikimde ve hatta esnek birikimde dikkat etmeniz gereken konu ise bu yatırımı yapacağınız coin dir. Kısacası değer kaybedecek bir coin alıp, 90 gün kilitleyip coinin bu 90 gün içerisinde değer kaybedişini izlemeyin. Bunun için stablecoin den bahsettim. Tabi hem coin yükselir, hem faizden kazanırım paramı katlarım derseniz orası başka.


Görsel 4 : Burada Staking için alınabilecek bazı coinler, ortalama ödül yüzdeleri ve minimum havuza giriş miktarları gösterilmiştir.



Peki Ama Neden ?

Bu aslında sorulacak en güzel sorudur. Bu soruyu sormadan hemen önce bir görsel daha görelim mi ? Hadi o zaman.

Görsel 5 : Burada ülkemizin 8 önemli bankasının 1,000 USD olarak girilen ve 32 gün süren döviz hesaplarına verdiği %0,10 ve %0,60 oranlarında değişen güncel faiz oranlarını görüyorsunuz. Burada 32 gün vurgusunu tekrarlamak ve bazı bankalara göre döviz miktarı artınca faiz oranının düştüğünü hatırlatmak istiyorum.



Göründüğü üzere maalesef TL'ye güven olmadığı, %40-50 gerçek hissedilen enflasyon olduğu ülkede yani paranın yılda %40-50 değer kaybettiği ülkede %12 enflasyon açıklanıp, TL'ye %8 civarı faiz veriliyor. Faizler sürekli indirildi ve maalesef enflasyon oranının altında kalan bu oran ile kazanmıyor, aksine kaybediliyor. Döviz'e çevirip bankaya güvenip döviz mevduatı yapsanız yukarıda belirtildiği gibi çok komik miktarlarda kazanç sağlayabileceksiniz. Kilitli birikim hesabına stabil coinler ile 90 günlük vadede %8,50 kazanılabildiğini ben göstereyim, siz görün bilin ama isterseniz kullanmayın tabiki ama varlığını bilin.Bankanın %0,10 faiz verdiği aynı miktara %8,50 vermek nasıl oluyor diyebilirsiniz, onunda bir mantığı var. Binance sizden alıp daha yüksek yüzdeler ile borç veriyor ve bir şekilde dönüşüm gerçekleşiyor,kısacası alan memnun satan memnun. Faiz haramdır muhabbetine hiç girmeyelim, evet haramdır herkes biliyor yani ilk defa yoruma yazacak olan kişi bunu keşfetmedi baştan belirteyim.Ayrıca burada bir ticaret döndüğü için tam kelime anlamı olarak faiz sayılmayabilir, neyse derine inmyelim.

Ortalama Hesaplama ;

100,000 USD ile bankalardan %0,10 oranı ile 92 gün sonunda 20,16 usd kazanç elde edersiniz, %0,60 oranı ile 120,96 usd kazanç elde edersiniz. Stabil olan binance usd coin ile ise %8,50 oran ile 90 gün sonunda 2095,89 USD gelir elde edebilmeniz mümkün. Ayrıca 2 gün cebinize kalıyor ama bu mantıkla hesaba dahi katmaya gerek görmüyorum çünkü arada zaten korkunç bir fark var. Ayrıca Binance üzerinden Binance Stable Coin alırken kesinlikle komisyon almıyor, kendi coin'ine kıyak geçiyor. Diğer mevcut coinlerinizi ise yine komisyonsuz çeviriyor. En yüksek faiz olan %8,50 oranı da Binance USD ( BUSD ) için veriyor. Neyse, geleyim en can alıcı cümleye.

* Yukarıda belirttiklerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, sadece bir hesaplama ve kendi fikirlerimdir. Yapacağınız yatırım tamamen sizin sorumluluğunuzdadır ve sizi bağlar.


Binance Üye olmak İçin İse ;


Referans olmadan ; Tıklayınız..

Referansım ile ; Tıklayınız..
( Harcadığınız komisyonun %10'u size geri verilir, %10'u bana eklenir şekilde. )



Bu arada çok şık isterseniz detaylı isterseniz basit kullanışlı bir mobil uygulaması mevcut, her daim cebinden takip edebiliyorsun. Kesinti, komisyon ve bazı oranlara hiç değinmediğimi fark ettim, komisyon dediysem al-sat yaparken komisyon binde 1 ve eğer hesabınızda azıcık binance coin tutarsanız %25 indirim alıyorsunuz, %,0,075'e iniyor. Kısacası direk büyük yatırım yapmadan önce ödeyeceğiniz komisyon kadar düşük bir BNB ( Binance Coin ) hesabınızda bulundurun ki indirim alabilin.


Referansım ile üye olup, 100,000 USD değerinde binance stabil coin veya tether alırsanız hesabınız ufak miktar binance coin varsa 75 dolar kesinti olur, REF linki ile bu komisyonun %10'u size geri veriliyor, diğer %10'u yani 7,5 dolar'ı bana veriliyor, bende size şimdiden eğer 680 bin TL'lik işlem yapacaksanız bu 7,5 dolar için teşekkür etmiş olayım dostlar Kısacası win to win olmuş oluyor, ben referanssız üye olmuştum zamanında ve ödediğim komisyonun %10'u geri gelmiyor, keşke bir ref bulsaymışım diyorum.


Hepinize bol kazançlar diliyorum, herkes yarınını düşünsün ve bir şekilde birikim yapmaya çalışsın, bir öneri alacaksanız ilk önce bunu almanızı tavsiye edebilirim. Kötü bir pandemi süreci yaşadık ve tüm dünyaya neler olduğunu gördük. Tedbir ve tedarikli olmakta fayda var. Bir sorunuz olursa her daim bana DM ve Skype 'dan ( betahouse89 ) ulaşabilirsiniz. Hayırlı günler dilerim.



NOT : Konu yanlış yerde ise taşınabilir, doğrusu neresi tam tespit edemedim. Diğer bazı forumlarda paylaştım, oralarda görmeyen varsa diye burada da eklemek istedim.

-
Multi Konu
-
Anladığım kadarıyla hesaplamanda hata var. BUSD misal "Locked Saving" evet 8.50 % yazıyor ancak onun üzerinde annual yazıyor yani yıllık. 90 günde %8.50 vermiyor. o oran yıllık senin 90 günde alacağın para 8.50 nin 4 te 1 yani 2.15% gibi bir oran. 8.50 vermesi zaten imkansız yanlış anladıysam düzeltin yanlıs yazdıysan sen düzelt dostum ki insanlar sıkıntıya girmesin.
Alıntı ile Cevapla
  #19  
Okunmamış 9.06.2020, 19:32
BetaHouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.03.2020
Nereden: istanbul
Mesajlar: 27
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
BetaHouse isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Nahara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anladığım kadarıyla hesaplamanda hata var. BUSD misal "Locked Saving" evet 8.50 % yazıyor ancak onun üzerinde annual yazıyor yani yıllık. 90 günde %8.50 vermiyor. o oran yıllık senin 90 günde alacağın para 8.50 nin 4 te 1 yani 2.15% gibi bir oran. 8.50 vermesi zaten imkansız yanlış anladıysam düzeltin yanlıs yazdıysan sen düzelt dostum ki insanlar sıkıntıya girmesin.
Hocam yanlış yok, yıllık faiz zaten % 8,50 ve her türlü faiz geliri yıllık bazda hesaplanır. 90 gün sonra % 8,50 getiri diye bir yazım yoktur, 90 günlük vade ve yıllık %8,50 şeklinde bir anlatımım var. Vade süresi ile yıllık faiz oranı farklı şeyler ve düzeltilecek bir şey yok tam olarak.
Alıntı ile Cevapla
  #20  
Okunmamış 9.06.2020, 19:36
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
BetaHouse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam yanlış yok, yıllık faiz zaten % 8,50 ve her türlü faiz geliri yıllık bazda hesaplanır. 90 gün sonra % 8,50 getiri diye bir yazım yoktur, 90 günlük vade ve yıllık %8,50 şeklinde bir anlatımım var. Vade süresi ile yıllık faiz oranı farklı şeyler ve düzeltilecek bir şey yok tam olarak.

Bu arada konunun hepsini okumadan yorum yaptım, ilk yorumu konunun hepsini okumadan yaptım, daha önce birçok ponzi vakalarına şahit olmuştum, bununda öyle bir sistem olduğunu sandım,
Binancede 2 yıldır birikimim duruyor, 10k dolar kadar

Peki
Busd aldınız diyelim 1 ay sonra yüzde 50 değeri düştü, bu durumda yüzde 8.5 faizin ne anlamı kalır,
Yani bilindik coinde vadeli işlem oluyorsa ethereum falan, vadeli ethereum almak mantıklı olabilir, bunun dışında bilinmedik coine yüzde 8 faiz için yatırım yapmak mantıklı değil
neisen bunu beğendi.

Konu Captain Price tarafından (9.06.2020 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
dolar faizi, kripto para, stabil coin, yüksek faiz




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 01:05. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker