YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Like Tree16Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 9.06.2020, 17:57
BetaHouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.03.2020
Nereden: istanbul
Mesajlar: 27
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
BetaHouse isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Lightbulb En Az Risk İle %8,50 DOLAR Faizi Kazanmak ( Detaylı Anlatım )

Merhaba,

Öncelikle konuyu özellikle kripto para ile ilgilenen hemen hemen herkes az veya çok biliyorlardır, o sebeple bu konuyu özellikle döviz ile en az riskle yatırım ve birikim yapmak isteyen fakat kripto paralardan pek anlamayanlar için açıyorum.Bu yüzden konuyu okuyanların kripto para ile alakalı çok az bilgisi olabileceğini varsayarak hap gibi basit anlatmak istiyorum.

Dikkat! bu konuyu anlamak veya uygulamak için uzman kripto para bilgisine sahip olmanıza gerek yoktur, temel ve basit anlatacağım bilgiler bile yeterlidir.

Giriş ;

Evet arkadaşlar, konuya ilk önce stablecoin nedir bunu kısaca anlatarak başlamak istiyorum. Stable coin, adından belli olacağı üzere stabil, yani sabit coinlerdir. Bu coinler genel olarak 0,9 - 1,1 Dolar aralığında duran, çoğunlukla 0,99 ile 1,01 Dolar aralığından ayrılmayan sabit ve dolar'a endeksli koinlerdir. Kısacası 1 sabit coin her daim 1 dolar dır diyebiliriz. Piyasanın güvenilir sabit coinleri ise tether, usd coin, binance usd, paxos standart gibi isimler ile anılan coinlerdir. Bu ay 100 dolar karşılığı 100 tether alırsanız, seneye 100 tether sattığınız zaman 100 dolarınız veya 100 dolar karşılığı TL'niz olmuş olur. Burada sabit coinlerin bitcoin ve diğer alt coinler gibi sürekli değişkenlik gösteren, bugün 1 yarın 5 veya bugün 10 yarın 3 olmayacağını anlamış olduk, o zaman geçelim asıl mevzulara.

ÖNEMLİ NOT : Bu arada stablecoin sayesinde %1'lik kambiyo vergisinden kaçmış değil, kaçınmış olursunuz. Bu vergiyi ödemediğiniz için 100,000 Dolar yerine 101,000 Dolar alabilirsiniz.

Görsel 1 : Burada bazı önemli stable coinleri görüyorsunuz.




Bu kripto paraları alabildiğimiz yerli ve yabancı kripto borsaları mevcuttur. Yerlilere pek güvenemediğim için yabancı kripto borsası kullanıyorum vedünya çapında sürekliilk 3 içinde olan, kendi coin ve stablecoin'ine sahip olan Binance tercihimdir. Binance seçmemde etkili olan diğer unsurlar elbette esnek birikim, kilitli birikim ve staking sistemlerinin varlığıdır. Ayrıca piyasa var olan binlerce ( yaklaşık 6 bin ) coin mevcut. Binance güvenilir olduğundan ve artık kefil olmadığı coin'e işlem yaptırmadığından Binance üzerinden işlem yapılabilen coinler güvenilirdir diyebilirim. Kısacası çöp bir coin gelip binance içerisinde al-sat için kullanılamıyor, işlem görmüyor. Daha da güvenli olmadan ise esnek ve kilitli birikim ile staking içerisinde olamıyor. Buradan esnek ve kilitli birikim ve staking için açılan coinler güvenlidir sonucu da çıkarılabilir. Hadi bunları bir tanımlayalım.

Esnek Birikim Nedir ?

En basit tanımı ile günlük faiz getiren ve istediğiniz zaman paranızı geri çekebileceğiniz vadeli hesaptır diyebilirim. Binance ve bazı kripto borsaları tarafından tanınan bazı coinler için vadeli hesap ( esnek birikim ) oluşturabilir,hiçbir işlem yapmadan coinleriniz ile günlük faiz kazanabilirsiniz. En başta stablecoinlerden bahsetmemin sebebine geleyim, bu esnek birikiminizi sabit 1 dolar olan stablecoinler ile yaparak neredeyse risk almadan kazanabilirsiniz. Güzel mi ? Dahası var, devam edelim.

Görsel 2 : Burada esnek birikim faiz oranları ve bazı işlem yapılabilir coinleri görmektesiniz.




Kilitli Birikim Nedir ?

En basit tanımı ile baştan belirlenmiş belirli vadeler ile yatırılan, bu tarihlerden önce çekilemeyen fakat esneğe göre daha yüksek getirisi olan vadeli mevduat hesabı gibi düşünebiliriz. İşte gelmek istediğim asıl mevzu burada başlıyor. Binance üzerinden kilitli birikim olarak coinlere göre 7 gün, 14 gün, 30 gün ve 90 gün şeklinde vade belirleyebiliyorsunuz. Daha güzel olanı ise 1 Dolar'a sabit Binance'ın kendi stabil coin'i ve piyasanın en güvenilir sabit coin'i olan tether ile kilitli birikim oluşturabiliyorsunuz. Bu size başlıkta belirttiğim gibi Dolar'a yıllık %8,50 gibi astronomik bir faiz getirisi sağlamanızı sağlıyor.

Görsel 3 : Burada kilitli birikim için kullanılabilen bazı coinleri, vadeleri ve faiz oranlarını görmektesiniz.



Staking Nedir ?

Çok basit olarak özetlemek gerekirse siz cüzdanınızda belirli bazı coinleri tutarsınız, coin madenciliği yapanlara kolaylık sağlamış olursunuz yani kriptoyu çözmeye çalışıp coin kazanma amacı olan kişilerin şifreleri daha hızlı çözmesini sağlarsınız ve bunun karşılığında cüzdanınızda bulunan coin miktarı ile orantılı şekilde ödül kazanırsınız. Ledger denen cüzdanlarda tutulan coinler ile soğuk staking mevzuları var, hiç kafa karıştırmayalım ve o konulara girmeyelim. Kısacası Staking ( istifleme ) size faiz getirmez ama ödül kazandırır. Binance dönemlere göre bir havuz oluşturur ve herkes cüzdanındaki coinler ile bu havuza girebilir ve girdiği oranda coinine karşılık olarak bu havuzun ödülüne ortak olmuş olur. Coinlere göre ödül miktarı değişkenlik gösterebilir. Burada ve kilitli birikimde ve hatta esnek birikimde dikkat etmeniz gereken konu ise bu yatırımı yapacağınız coin dir. Kısacası değer kaybedecek bir coin alıp, 90 gün kilitleyip coinin bu 90 gün içerisinde değer kaybedişini izlemeyin. Bunun için stablecoin den bahsettim. Tabi hem coin yükselir, hem faizden kazanırım paramı katlarım derseniz orası başka.


Görsel 4 : Burada Staking için alınabilecek bazı coinler, ortalama ödül yüzdeleri ve minimum havuza giriş miktarları gösterilmiştir.



Peki Ama Neden ?

Bu aslında sorulacak en güzel sorudur. Bu soruyu sormadan hemen önce bir görsel daha görelim mi ? Hadi o zaman.

Görsel 5 : Burada ülkemizin 8 önemli bankasının 1,000 USD olarak girilen ve 32 gün süren döviz hesaplarına verdiği %0,10 ve %0,60 oranlarında değişen güncel faiz oranlarını görüyorsunuz. Burada 32 gün vurgusunu tekrarlamak ve bazı bankalara göre döviz miktarı artınca faiz oranının düştüğünü hatırlatmak istiyorum.



Göründüğü üzere maalesef TL'ye güven olmadığı, %40-50 gerçek hissedilen enflasyon olduğu ülkede yani paranın yılda %40-50 değer kaybettiği ülkede %12 enflasyon açıklanıp, TL'ye %8 civarı faiz veriliyor. Faizler sürekli indirildi ve maalesef enflasyon oranının altında kalan bu oran ile kazanmıyor, aksine kaybediliyor. Döviz'e çevirip bankaya güvenip döviz mevduatı yapsanız yukarıda belirtildiği gibi çok komik miktarlarda kazanç sağlayabileceksiniz. Kilitli birikim hesabına stabil coinler ile 90 günlük vadede %8,50 kazanılabildiğini ben göstereyim, siz görün bilin ama isterseniz kullanmayın tabiki ama varlığını bilin.Bankanın %0,10 faiz verdiği aynı miktara %8,50 vermek nasıl oluyor diyebilirsiniz, onunda bir mantığı var. Binance sizden alıp daha yüksek yüzdeler ile borç veriyor ve bir şekilde dönüşüm gerçekleşiyor,kısacası alan memnun satan memnun. Faiz haramdır muhabbetine hiç girmeyelim, evet haramdır herkes biliyor yani ilk defa yoruma yazacak olan kişi bunu keşfetmedi baştan belirteyim.Ayrıca burada bir ticaret döndüğü için tam kelime anlamı olarak faiz sayılmayabilir, neyse derine inmyelim.

Ortalama Hesaplama ;

100,000 USD ile bankalardan %0,10 oranı ile 92 gün sonunda 20,16 usd kazanç elde edersiniz, %0,60 oranı ile 120,96 usd kazanç elde edersiniz. Stabil olan binance usd coin ile ise %8,50 oran ile 90 gün sonunda 2095,89 USD gelir elde edebilmeniz mümkün. Ayrıca 2 gün cebinize kalıyor ama bu mantıkla hesaba dahi katmaya gerek görmüyorum çünkü arada zaten korkunç bir fark var. Ayrıca Binance üzerinden Binance Stable Coin alırken kesinlikle komisyon almıyor, kendi coin'ine kıyak geçiyor. Diğer mevcut coinlerinizi ise yine komisyonsuz çeviriyor. En yüksek faiz olan %8,50 oranı da Binance USD ( BUSD ) için veriyor. Neyse, geleyim en can alıcı cümleye.

* Yukarıda belirttiklerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, sadece bir hesaplama ve kendi fikirlerimdir. Yapacağınız yatırım tamamen sizin sorumluluğunuzdadır ve sizi bağlar.


Binance Üye olmak İçin İse ;


Referans olmadan ; Tıklayınız..

Referansım ile ; Tıklayınız..
( Harcadığınız komisyonun %10'u size geri verilir, %10'u bana eklenir şekilde. )



Bu arada çok şık isterseniz detaylı isterseniz basit kullanışlı bir mobil uygulaması mevcut, her daim cebinden takip edebiliyorsun. Kesinti, komisyon ve bazı oranlara hiç değinmediğimi fark ettim, komisyon dediysem al-sat yaparken komisyon binde 1 ve eğer hesabınızda azıcık binance coin tutarsanız %25 indirim alıyorsunuz, %,0,075'e iniyor. Kısacası direk büyük yatırım yapmadan önce ödeyeceğiniz komisyon kadar düşük bir BNB ( Binance Coin ) hesabınızda bulundurun ki indirim alabilin.


Referansım ile üye olup, 100,000 USD değerinde binance stabil coin veya tether alırsanız hesabınız ufak miktar binance coin varsa 75 dolar kesinti olur, REF linki ile bu komisyonun %10'u size geri veriliyor, diğer %10'u yani 7,5 dolar'ı bana veriliyor, bende size şimdiden eğer 680 bin TL'lik işlem yapacaksanız bu 7,5 dolar için teşekkür etmiş olayım dostlar Kısacası win to win olmuş oluyor, ben referanssız üye olmuştum zamanında ve ödediğim komisyonun %10'u geri gelmiyor, keşke bir ref bulsaymışım diyorum.


Hepinize bol kazançlar diliyorum, herkes yarınını düşünsün ve bir şekilde birikim yapmaya çalışsın, bir öneri alacaksanız ilk önce bunu almanızı tavsiye edebilirim. Kötü bir pandemi süreci yaşadık ve tüm dünyaya neler olduğunu gördük. Tedbir ve tedarikli olmakta fayda var. Bir sorunuz olursa her daim bana DM ve Skype 'dan ( betahouse89 ) ulaşabilirsiniz. Hayırlı günler dilerim.



NOT : Konu yanlış yerde ise taşınabilir, doğrusu neresi tam tespit edemedim. Diğer bazı forumlarda paylaştım, oralarda görmeyen varsa diye burada da eklemek istedim.

-
Multi Konu
-
neisen ve Hemedo bunu beğendi.

Konu BetaHouse tarafından (9.06.2020 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 9.06.2020, 18:11
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

.............
KasimT bunu beğendi.

Konu Captain Price tarafından (9.06.2020 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 9.06.2020, 18:14
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 604
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Elinize sağlık hocam. Uzun uzun yazmışsınız. Sistem bahsettiğiniz gibi bankalar ve mevcut Türkiye koşullarında reel faize göre çok daha yüksek getiri imkanı sağlıyor. Oldukça iyi yani. Ama birşey bu kadar iyiyse aklı başında her insan şüphelenmeye ve tedirgin olmaya başlıyor çok doğal bir şekilde.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 9.06.2020, 18:16
BetaHouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.03.2020
Nereden: istanbul
Mesajlar: 27
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
BetaHouse isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@BetaHouse;
Ponzi sistemi hocam bu,
Bu tanım formaliteden ibaret "Çok basit olarak özetlemek gerekirse siz cüzdanınızda belirli bazı coinleri tutarsınız, coin madenciliği yapanlara kolaylık sağlamış olursunuz yani kriptoyu çözmeye çalışıp coin kazanma amacı olan kişilerin şifreleri daha hızlı çözmesini sağlarsınız ve bunun karşılığında cüzdanınızda bulunan coin miktarı ile orantılı şekilde ödül kazanırsınız."
Sisteme üye akışı yavaşladığında dükkanı kapatıp giderler
biz ne ponzi sistemleri gördük, kimi senin adına sunucu kiralardı daha başka neler neler vardı, alayı yalandan ibaret
Yeni üye olanların parasını eski üyelere dağıtırlar, günlük üye sayısı azaldığında artık kimseye ödeme yapmazlar,
En baba ponzi sistemi çiftlikbank, güya yumurta inek satarak kar elde eder ve bu karı yatırımcılarına bölüştürürlerdi, ne oldu, çiftlikbanka üye alımlar yavaşladı, sonuç dükkanı kapatıp gittiler
@mNote; @Incubus;
Hocam piramit ponzi sistemlerini hiç mi bilmiyoruz ? Blockchain altyapısının böyle bir durumu var, madencilik ile geçinen yüzbinlerce insan var bunun neresini ponziye benzetebildiniz ? Ortada hiç olmayacak fiyata satılan bir ürün yok bir şey yok, gerçekten nereden bu sonuca vardığınızı duymak isterim. Yüzlerce milyar dolarlık kripto para borsasını çiftlikbank ile bir tuttunuz ya, sizi ayakta alkışlamak istiyorum ama emoji bulamadım.

Alıntı:
neisen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elinize sağlık hocam. Uzun uzun yazmışsınız. Sistem bahsettiğiniz gibi bankalar ve mevcut Türkiye koşullarında reel faize göre çok daha yüksek getiri imkanı sağlıyor. Oldukça iyi yani. Ama birşey bu kadar iyiyse aklı başında her insan şüphelenmeye ve tedirgin olmaya başlıyor çok doğal bir şekilde.
Teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi bu gayet doğal. Binance borsası global olarak dev bir borsa ve batma ihtimali yok denecek kadar azdır, bitcoin ne zaman batarsa anca o zaman batar. Alt coinlerin çoğu güven vermez, binance bunun önüne geçmek için güven vermeyen coinleri kendi borsasında işleme dahi almaz. Binance önce kendi binance coin ( BNB ) ' ini çıkardı, daha sonra stable coin olarak Binance USD ( BUSD ) coin'ini çıkardı ve %15 faiz verdi, yanılmıyorsam ilk partide 36 saniye içinde kotalar doldu o derece yoğun ilgi oldu. Diğer tüm coinler için komisyon alınırken binance ust için komisyon dahi alınmıyor ve bu kendi coinlerinin güvenilirliği ve değerini arttırıyor. Kısacası %15 faiz ile dünya çapında tanıtımını yapıp sesini duyurdu, şimdilerde %8,50 civarlarına inmiş durumda.
neisen bunu beğendi.

Konu BetaHouse tarafından (9.06.2020 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 9.06.2020, 18:25
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
BetaHouse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam piramit ponzi sistemlerini hiç mi bilmiyoruz ? Blockchain altyapısının böyle bir durumu var, madencilik ile geçinen yüzbinlerce insan var bunun neresini ponziye benzetebildiniz ? Ortada hiç olmayacak fiyata satılan bir ürün yok bir şey yok, gerçekten nereden bu sonuca vardığınızı duymak isterim. Yüzlerce milyar dolarlık kripto para borsasını çiftlikbank ile bir tuttunuz ya, sizi ayakta alkışlamak istiyorum ama emoji bulamadım.


Teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi bu gayet doğal. Binance borsası global olarak dev bir borsa ve batma ihtimali yok denecek kadar azdır, bitcoin ne zaman batarsa anca o zaman batar. Alt coinlerin çoğu güven vermez, binance bunun önüne geçmek için güven vermeyen coinleri kendi borsasında işleme dahi almaz. Binance önce kendi binance coin ( BNB ) ' ini çıkardı, daha sonra stable coin olarak Binance USD ( BUSD ) coin'ini çıkardı ve %15 faiz verdi, yanılmıyorsam ilk partide 36 saniye içinde kotalar doldu o derece yoğun ilgi oldu. Diğer tüm coinler için komisyon alınırken binance ust için komisyon dahi alınmıyor ve bu kendi coinlerinin güvenilirliği ve değerini arttırıyor. Kısacası %15 faiz ile dünya çapında tanıtımını yapıp sesini duyurdu, şimdilerde %8,50 civarlarına inmiş durumda.
Sonuçta bitcoin yada coinlerinizi firmanın cüzdanlarında tutmayacakmisiniz, kesinlikle ponzi, ponzi sisteminin yeni versiyonu

Siz cüzdanlarınızda coin bulundurarak madencilik yapanlara kolaylık sağlamış olursunuz, bu laf tam yalan ponzi olmadığını göstermek için söylenmiş bir laf

Konu Captain Price tarafından (9.06.2020 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 9.06.2020, 18:28
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 604
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonuçta bitcoin yada coinlerinizi firmanın cüzdanlarında tutmayacakmisiniz, kesinlikle ponzi, ponzi sisteminin yeni versiyonu
Hocam tam olarak o mantıkta değil buradaki olay. Yanlış bilmiyorsam mining gibi bir mantık var aslında arkasında ama mining gibi aktif bir CPU kullanımı yok. Pasif bir mining teknolojisi yaklaşımı gibi birşey. Teknolojisi farklı yani düşündüğünüz gibi parayı sistemde tut sonra vakti gelince faizini al mantığı değil. Arkadaş sadece kısaca özetlemiş. Ki tutulacak olsa da tutulan yer binance eğer yazıda birşey kaçırmadıysam. Halihazırda milyarlarca dolarlık kripto para işlemlerinin döndüğü dünyanın en büyük borsası.
BetaHouse bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 9.06.2020, 18:29
BetaHouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.03.2020
Nereden: istanbul
Mesajlar: 27
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
BetaHouse isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonuçta bitcoin yada coinlerinizi firmanın cüzdanlarında tutmayacakmisiniz, kesinlikle ponzi, ponzi sisteminin yeni versiyonu
Hocam siz herhangi bir yerden kripto para aldığınızda o paraları sağ arka cebinizde bulunan deri cüzdana mı koyuyorsunuz ? Zaten herkes bu tip MİLYAR DOLARLIK GÜVENİLİR BORSALARDA bulunan cüzdanlarda tutuyorlar paralarını. Ha boş durmuş ha staking yapmışlar aynı şey, durduğu yerde değer kazanmış oluyor ve mevcut kripto paralar Binance güvencesi altında. Değişmediyse okex sonrasında dünya çapında en büyük 2. borsa Binance. Hergün belki milyonlarca btc alınıp satılıyor, senin 300-500 lirana tenezzül edeceklerini zannetmiyorum. Çiftlikbank nere, binance nere.


Alıntı:
neisen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam tam olarak o mantıkta değil buradaki olay. Yanlış bilmiyorsam mining gibi bir mantık var aslında arkasında ama mining gibi aktif bir CPU kullanımı yok. Pasif bir mining teknolojisi yaklaşımı gibi birşey. Teknolojisi farklı yani düşündüğünüz gibi parayı sistemde tut sonra vakti gelince faizini al mantığı değil. Arkadaş sadece kısaca özetlemiş. Ki tutulacak olsa da tutulan yer binance eğer yazıda birşey kaçırmadıysam. Halihazırda milyarlarca dolarlık kripto para işlemlerinin döndüğü dünyanın en büyük borsası.
Teşekkür ediyorum hocam, dediğin gibi çok basit herkesin anlayacağı yani kripto nedir bilmeyenin bile fikir sahibi olacağı şekilde anlatmak istedim. Staking daha karışık ifade ile bir madencilik yapılıyor ve şifre çözülüyor, hemen hemen tüm kripto paralar zaten şifresi çözülmüş paralar. Sende hazır çözülmüşü var ve sınavda kendi coinlerini gösterip kopya veriyorsun, madenciler 5 saat uğraşacağına şifrenin bir kısmına senden kopya çekip 2 saatte işlerini hallediyorlar basit olarak böyle bir örnek verebiliriz. 3 çeşit yöntem özetledim ama arkadaş staking'e takılmış, olabilir herkesin görüşüne saygı duymak zorundayız.
neisen bunu beğendi.

Konu BetaHouse tarafından (9.06.2020 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 9.06.2020, 18:33
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
neisen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam tam olarak o mantıkta değil buradaki olay. Yanlış bilmiyorsam mining gibi bir mantık var aslında arkasında ama mining gibi aktif bir CPU kullanımı yok. Pasif bir mining teknolojisi yaklaşımı gibi birşey. Teknolojisi farklı yani düşündüğünüz gibi parayı sistemde tut sonra vakti gelince faizini al mantığı değil. Arkadaş sadece kısaca özetlemiş. Ki tutulacak olsa da tutulan yer binance eğer yazıda birşey kaçırmadıysam. Halihazırda milyarlarca dolarlık kripto para işlemlerinin döndüğü dünyanın en büyük borsası.
işte bende diyorum ki mining ve buna benzer şeylerin söylenmesi formalite icabı, insanları kandırmak için söylenmiş bir laf,
Amaç sisteme onlarca üye yaptırmak ve her yeni uye olanların parasını eski üyelere dağıtmak, 'taki sisteme üye alımı azaldiginda, siteyi kapatıp kayıplara kaçacaklar

Ortada mining bitcoin blockchain asla yoktur, formalite icabı insanların üye olmalarını sağlamak için söylenmiş bir laf

Neyse sistem scam olduğunda ozaman anlarsınız ne demek istediğimi, hiç kimse durduk yere kimseye yüzde 8 para vermez

Konu Captain Price tarafından (9.06.2020 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 9.06.2020, 18:36
BetaHouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.03.2020
Nereden: istanbul
Mesajlar: 27
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
BetaHouse isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte bende diyorum ki mining ve buna benzer şeylerin söylenmesi formalite icabı, insanları kandırmak için söylenmiş bir laf,
Amaç sisteme onlarca üye yaptırmak ve her yeni uye olanların parasını eski üyelere dağıtmak, 'taki sisteme üye alımı azaldiginda, siteyi kapatıp kayıplara kaçacaklar

Ortada mining bitcoin blockchain asla yoktur, formalite icabı insanların üye olmalarını sağlamak için söylenmiş bir laf
Kısacası anladığım kadarı ile sen konuda bahsedilen staking vs. konularına değil, kripto para ve borsalarına tümden karşısın doğru mu anladım ? Olabilir bakın bu görüşe de saygı duyarım. Toplum olarak burada ayrışıyoruz kriptolar geleceğin parası mı, yoksa balon mu ? şeklinde ikiye bölündük. Kim haklı zamanla göreceğiz elbette. Birkaç cent olduğu zamanlarda bitcoin alıp şu an villalarının havuzunun başında smoothie yudumlayan güneş gözlüklü tiplerden biri sen olsaydın belki fikrin değişebilirdi. Birileri güzel kazandı, birileri güzel kaybetti ve çok daha fazlası kazanmak istiyor. Bakalım neler olacak.

Konu BetaHouse tarafından (9.06.2020 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 9.06.2020, 18:37
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 604
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

He siz komple blockchain olayını kastediyorsunuz? Kimseye ait olmayan bir merkezi olmayan bir sistem hocam blockchain. Bunu kim nasıl kapatacak? Hadi birisi kapattı biz şu an oturup kendimiz herhangi bir coini mevcut durumundan sıradan bir makineye kurup sürdürebiliriz. Arkasındaki teknoloji gerçekten çok güçlü bir teknoloji aslında coin olayı da sadece para aktarımını hızlandıran bir dijitalleşme yöntemi. Bu neden size ponzi gibi geliyor anlayamadım.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
dolar faizi, kripto para, stabil coin, yüksek faiz




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 11:19. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker