YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 12.07.2022, 10:32
spiritdrg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.02.2016
Mesajlar: 8
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Arrow Tapestri Uygulamasıyla Aylık 25 Dolara Kadar Kazanç




Not : En baştan söylemem gerekirse, bu işleri çok fazla yapan birisi değilim, ancak ülkemizin şu ekonomisinde kur fiyatlarının ulaştığı seviye düşünülürse fena bir para değil. En azından ay sonunda ufak tefek işlerinizi görebilirsiniz. Ek olarak, yeni başladığım için herhangi bir ödeme almadım ama çok yaygın bir uygulama ve ülkemize desteği yok. Ben Vpn kullanıyorum. Hesap açtıktan sonra hesabıma şimdilik 5 cent düştü. Paranızı Stripe üzerinden Wise'ye aktarıp çekebileceğiniz yazıyor. Bu önemli notları belirttikten sonra asıl konumuza geçeyim.

TAPESTRİ NEDİR?


Sizin verileriniz ve sizin kararınız. Tapestri, kullanıcıların anonim verilerine erişir ve bunun karşılığında ödeme almasını sağlamak için arkaplanda sorunsuz bir şekilde çalışır.
"Walter Harrison / Tapestri Founder"


Tapestri;
basitçe, gün içerisinde telefonunuz yanınızdayken gerçekleştirdiğiniz data ve location aktivitelerinizi satarak uyurken bile kazanç elde edebileceğiniz bir sistemdir.
"Aman peşime FBI, CIA falan takılır bilgilerim satılmasın diye düşünüyorsanız, bu işe girmeyin."

NASIL KATILABİLİRİM?


1- Öncelikle aşağıdaki adreslerden birisine girip sayfadaki E-mail kısmına e-posta adresinizi yazın ve Get the App butonuna tıklayın ;

Refli Link: https://refer.tapestri.io/c/82052
Refsiz : https://tapestri.io

2- Normalde uygulama Playstore üzerinde var. Size e-postadan link atıyor, ancak ülkemizde kullanılmadığı için biz APK olarak indireceğiz. Son sürüm olan "1.2.1" sürümünü Google'da "Tapestri 1.2.1 Apk" diye aratarak bulup indirin ve kurun.

3- Yine aynı şekilde rastgele ücretsiz bir VPN uygulaması indirip aktif edin. Ardından Tapestri uygulamasını ilk açtığınızda istenen izinleri verin ve yönergeleri izleyin. Sign-up kısmı geldiğinde e-posta ve şifre girerek hesap oluşturun.

4- Hesabınız açıldıktan sonra uygulamanın sol üst köşesindeki üç çizgi işaretine tıklayın ve oradan Payout kısmına tıklayarak, bir Stripe hesabı oluşturun. Stripe para biriminizi Wise'deki para biriminize göre ayarlayın ve hesabınıza bağlansın. Stripe, dünya genelinde ödeme alabileceğiniz Wise benzeri bir sistemdir. Bütün işlemlerimiz bu kadar. Geri kalan araştırmaları kafanıza göre yaparsınız.

Bunları 1 kez yaptıktan sonra sadece "Önemli Not 1" ve "Önemli Not 2" aşamalarını yapmanız ve hesabınızı kontrol etmeniz yeterlidir.

Önemli Not 1: Kazanç sağlamak için istenen izinleri verdiğinizden emin olun ve uygulamanın son sürümü çıktıkça indirip apk olarak kurun. Uygulamanız eski versiyonda kalırsa kullanamazsınız. Playstore'dan indirmediğimiz için kendiniz takip etmelisiniz.

Önemli Not 2 : Uygulamaya giriş yapmaya çalışırken "Sign-in" derseniz e-posta adresinizi konumunuzdan dolayı tanımayabiliyor. Bu yüzden her seferinde "Sign-up" formunu doldurduktan sonra hesaba giriş yapabilirsiniz. Belki sonraki güncellemelerle bu sorun çözülür.

Gerekli Şeyler :

1- Tapestri Hesabı ve Uygulaması - Refli: https://refer.tapestri.io/c/82052 | Refsiz : https://tapestri.io

2- Wise Hesabı - Refli: https://wise.com/invite/ata/ertugrulm12 | Refsiz : https://wise.com

3- Stripe Hesabı

4- Ücretsiz VPN Uygulaması

İyi kazançlar!

Konu spiritdrg tarafından (12.07.2022 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 14:26. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker