YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 8.08.2022, 21:48
jackhalcarloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.06.2013
Nereden: Ankara
Yaş: 34
Mesajlar: 2,298
Etiketlendi : 27 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart h5onlinetrip sitesiyle günlük 5 dakikanızı ayırarak paranızı 35 günde x2 yapın (Pasif Gelir)

Refli Link: https://h5.onlinetrip.info/#/?code=UVK2JQ

Refsiz Link: https://h5.onlinetrip.info/#/pages/my/login

Dediğim sitenin çalışma şekli (anladığım kadarıyla) = Sizin sisteme yüklediğiniz paralarla çoğunlukla oteller ve restoranlara rezervasyon (booking) sistemi yaparak, o otel ve restoranları Google aramalarda üst sıraya çıkarmak. Bu şekilde sistem sizin paranızla rezervasyon yapıp geri iptal ediyor ve paranız sürekli kasada kalıyor. Sistem bu şekilde para kazanıyor ve bunun tahminimce her rezervasyonda 1000'de 2'sini size veriyor. Günlük maksimum 17 görev yapabilmektesiniz. Bu da toplamda günlük yatırdığınız miktarın %3'ünü veriyor demektir. Günlük her girişe 0,3$ vermektedir. (Tahmini kazançla ilgili size bir excel resmi de atacağım.)


Gelelim sisteme para nasıl yükleniyor. Öncelikle bunun için bir binance tr ve binance hesabınızın olması lazım. Binance tr'ye TL yollayıp bununla Tetherium (USDT) almanız lazım. Ardından bu tetherium'u (USDT) binance hesabına atmanız gerekmektedir.


Para yatırma minimum 50$, 50 dolardan sonra istediğiniz miktarda yatırabilirsiniz. Yatırırken misal 50$ yatırabilmek için sisteme 50,59 $ göndermeniz gerekmektedir.

1) Binance sitesinden tetherium (USDT) aldıktan sonra o tetheriumları (USDT) buraya atmak için ana sayfada (1. resim) para yatırmak yazan yere tıklıyoruz.

2) Yatırmak istediğimiz miktarı 2. resimdeki yere yazıp ödeme yapmak yazan yere tıklıyoruz.

3) Ardından 3. resimde çıkan cüzdanı kopyalayıp Binance hesabından bu cüzdana göndermek istediğiniz miktarı gönderiyorsunuz. Ödeme şekli olarak 3. resimde yazan TRC20 sistemini seçmeniz gerekmektedir.

4) 3. resimde işlem fişi yazan yere binance'ta ödeme gönderdikten sonra çıkan dekont gibi bir resim olacak. Onu ss alıp buraya yüklüyoruz. Karma Kimliği yazan yere ben Tetherium (USDT) cüzdanımı kodunu kopyalayıp gönderdim.

5) Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra sisteme paranız yüklenecektir.


Gelelim Para Kazanmaya

1) Öncelikle 1. Resimde Sol üstte Deneme yazan yere tıklayıp deneme rezervasyonlarına tıklayıp 17 kere Rezervasyon yapıyoruz. Bu şekilde sistem bize 7,5$ veriyor.
2) Sisteme her gün giriş yapıp sağ altta kişiye özel yere tıklayıp sağ üstte çıkacak Giriş yap yazan yere tıkladığınızda size her gün 0,3$ verecektir.
3) Yatan paranızla beraber, sistemin size deneme üzerinden verdiği 7,5$'ı birleştirip 17 rezervasyon daha yapabilirsiniz. Hesaplamalarıma sisteme 50$ yatırdığınızda size günlük 1-1,5$ arası bir para gelecektir.

Gelelim Ana Paranın Faizinden Kazanmaya

1) Ana sayfada finans yazan yere tıkladığımızda oraya (burası önemli), rezervasyonları yaptıktan sonra biriken parayı 1 günlük faize yatırmanızı tavsiye ediyorum. Bu da size günlük Ana paranın %0,3'ünü verecektir.

2) Tüm parayı günlük faize yatırırsanız, parayı mevduat sisteminden çektikten sonra ancak rezervasyona başlayabilirsiniz. Çünkü sistem kasadaki para üzerinden rezervasyon (booking) görevlerini yapmaktadır.


Tüm bunları yaptığınızda excel hesaplamalarına göre paranızı 30-35 gün içinde amorti edebileceksiniz.


Ben sisteme 5 ağustosta 100$ ile başladım. Bana öğreten arkadaşım 10 gün önce başladı ve 1000$ maliyetle başladı. Bu sistemi ona öğreten eleman 3 aydır bu sistemin içinde ve min. 50$ para çekmeyi denedi ve bu para binance hesabına USDT olarak aktarıldı. Ben sisteme 100$ ile arkadaşımın referans kodu ile girdiğim için kendisine her gün benim kazancım üzerinde günlük 0,3-0,4$ gibi bir kazanç sağlanmaktadır. Kendisi 1000$ ile sisteme referans üzerinden girdiği için ise ona referans olan arkadaşına günlük 3-4$ para gitmektedir.


100$ yatırarak 5 ağustostan beri biriktirdiğim para ve rezervasyon + günlük faiz sistemiyle tahminimce paramı 35 gün sonra amorti edebileceğim. Site tahminimce şubat ayından beri açık. Unutmayın ki bu tür siteler illa bir gün kapanabilir. Ona göre hesabınızı yatırımınızı yapın ki çok üzülmeyin. Ben şahsen 35. gün yatırdığım 100$'ı çektikten sonra ayda bir kez 100$'dan sonraki biriken parayı çekeceğim. Artık bu şekilde 1 gün mü sürer, 10 gün mü, 100 gün mü onu bilemeyeceğim.

Aşağıya referanslı ve referanssız linkimi bırakıyorum. Aklınıza yattıysa kayıt olmanızı tavsiye ediyorum. Yazdıklarım karışık gelebilir. Youtube'da kayıt olma ve para yatırma ile ilgili türkçe videolar var fakat videolar bana ait olmadığı için buraya koymak istemedim. Kafasında soru işareti olan arkadaşlar hem konu üzerinden hem de özelden mesaj atabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Saygılarımla.

Refli Link: https://h5.onlinetrip.info/#/?code=UVK2JQ

Refsiz Link: https://h5.onlinetrip.info/#/pages/my/login
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 9.08.2022, 03:22
orcunkazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
OR***** KA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.08.2013
Nereden: İstanbul
Yaş: 36
Mesajlar: 2,484
Etiketlendi : 99 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart

Buzz gibi ponzi bi sistem daha. Para yatırmayı düşünenler ponzi sistem olduğunu bilerek her an sitenin kapanma ihtimalinin olacağını bilerek para yatırsınlar. Her ponzi site gibi bu da elbet birgün kapanıp içerde bakiyesi olan birsürü kişiyi mağdur edecektir..

1 gün sonra da kapanabilir 3 ay sonrada. Sistemi kuran kişi cebine ne kadar para istiyosa artık..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 9.08.2022, 07:14
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.01.2018
Mesajlar: 615
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Size birşey sorcam bu tür scriptleri nerden satın alıyorlar?
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 9.08.2022, 10:18
jackhalcarloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.06.2013
Nereden: Ankara
Yaş: 34
Mesajlar: 2,298
Etiketlendi : 27 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Alıntı:
orcunkazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Buzz gibi ponzi bi sistem daha. Para yatırmayı düşünenler ponzi sistem olduğunu bilerek her an sitenin kapanma ihtimalinin olacağını bilerek para yatırsınlar. Her ponzi site gibi bu da elbet birgün kapanıp içerde bakiyesi olan birsürü kişiyi mağdur edecektir..

1 gün sonra da kapanabilir 3 ay sonrada. Sistemi kuran kişi cebine ne kadar para istiyosa artık..
Ponzi olduğunu biliyorum. Ben de vurkaç yapmaya çalışıcam. Üzülmeyeceğim parayı yatırdım. 35 gün sonra tüm parayı çekeceğim. Daha önce de 2016 yılında hashocean sitesinden bu şekilde vurkaç yapmıştım.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 17:24. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker