YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Farklı Kazanç Yolları



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 21.11.2022, 17:20
MU***** BO*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.01.2020
Mesajlar: 2
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Kazandıran Soru Cevap Sitemize Davetlisiniz

* Site Adı: bunasor soru cevap kazandıran sosyal içerik platformu
* Site Adresi: bunasor.com
* Açıldığı Tarih: 01.01.2022
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: üyelerimize kazancımızın yüzde 80 ini kazandırmak!
* Açıklama:
bunasor.com Türkiye de kurulmuş diğer tüm platformlardan farklı çalışan büyük bir soru cevap platformudur. bunasor.com sadece soru cevap olarak hizmet vermek dışında belirli algoritmalara bağlı her soru ve cevapta ücret kazandıran yenilikci bir sistemdir. Sabit bir ücret yerine üyelerine daha fazla kazanç sağlatabilmek için değişken yapılı bir sistem kullanmaktadır.
yayın hayatımıza başladığımız andan itibaren üyelerimiz için sürekli yenilikçi ve modern atılımlar atmak için sürekli Ar-Ge çalışması içerisindeyiz. Bu yola çıktığımız gün asla pes etmeden devam ettirerek Türkiye'nin en kaliteli ve en aktif şekilde kullanılan ve bundan üyelerine faydalar veren profesyonel bir web sitesi olmak için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
2018 yılında çalışmalara başlayan alt yapımız ile 2018 yılının ilk 8 ayında denemeler yapılması için bir platform üzerinden 1000 kişiye sistemimizi denettirdik. potansiyel kazanç sistemlerini ise ay ay güncelleyerek üyelerimizin en iyi performans ile kazanç sağlaması için, tüm çalışmalarımı bu yönde ilerlettik. 2019 yılı Nisan ayından itibaren Ar-Ge Çalışmalarımız da soru cevap kısmında sabit bir ücret yerine değişken bir ücret vermenin mantıklı olduğuna ve potansiyel soru cevapların kaliteli bir şekilde yayınlanması bunlardan elde edilecek kazançların ise Tüm üyelere adil bir şekilde dağıtılmasının mantıklı olan yolun bu olduğuna karar verdik. 2020 yılı içinde ilk kez bir web sitesi üzerinden gerçek kullanıcılara hiç bir kar amacı gütmeden ve sitede reklam bulunmadan 100 Bin Tl üyelerimize dağıtarak denettirdik. yayın hayatına yaklaşık 1 sene devam eden web sitesinde eksiklikler ve yenilikler tespit edilmesini sağlayarak 2021 ve 2022 yılı içerisinde bu kazanç sistemini geliştirmekle geçtikten sonra 2023 yılının ocak ayında yayın hayatımıza girdik.
Hedeflerimiz

Hedeflerimiz daime ilerici bir yapı olarak ekonomik açıdan pasif gelir sağlamak isteyen kişiler için profesyonel hizmet sağlamak önde gelmektedir. Profesyonel anlamda destek ekibimiz ise sizlere daha kalite bir hizmet sağlamak için tüm sorunlarınıza ve sorularınıza yılmaksızın çözüm ve cevap sağlamaktadır.
Üyelerin, tüm soru ve cevaplarını kontrol altında tutarak, toplumsal ve ahlak kurallarına dikkat edinerek, siyasi veya politik söylemlere mahal vermeden temiz bir sayfa içerisinde diğer sitelerde olduğu gibi sorumluluğu üyelerimize yüklememek için elimiz den gelen çalışmaları yapıyoruz.
Siteye üye olduktan sonra soru sorarak ve verilen sorulara cevap vererek para kazanabilirsiniz. çok yakında referans sistemi de gelerek daha çok para kazanabileceksiniz.
bunasor.com, web sitemiz de ana hedefler arasında aktif olarak kazancın üyeler arasında bölüştürülmesidir. bunun için belirli algoritmalar kullanılır. anlık karakter ve kelime ücreti değişebilmektedir. bunu sağlayan bazı etkenler ve durumlar vardır. Söz konusu olan bu durumlar, sitenin bir çok bölümü ile bağlantılı bir şekilde gider. örnek vermek gerekirse, üyelik durumunuzdan sitenin gelir durumuna kadar tüm sistem de ki hareketlilik sizlere soru ve cevap maliyeti çıkartır. karakter düzenine göre ise bu ücret belirlenir.
sistemin çalışabilmesi için öncelikle gelir kaynağının olması gerekiyor. 2018 yılında ilkez bu sistem üzerinde çalışılırken belirli bir sermaye üzerine kurulması ve elde edilecek gelirlerin sadece yüzde 50 sinin dağıtılması üzerine bir çalışma yapılmıştır. fakat günümüze kadar süren Ar-Ge çalışmalarımız da üyelere dağıtılacak olan kısmın yüzde 50 değil yüzde 80 civarına çıkartılması gerektiğini ortaya çıkartmıştır.
buna göre aşağıda ki durumlar da bahsetmek gerekiyor. Çünkü karakter başı ücretin hangi durumlar da arttığını ve düştüğünü en açıklayıcı kısım bu olacaktır;
Soru veya cevap gönderilirken sitenin hit sayısı
Soru veya cevap gönderilirken sitede ki potansiyel kazanç miktarı
Günlük maliyet ve aylık maliyetler
İçerik oluşturulurken ortaya çıkacak olan reklam sayısı
Daha önce göndermiş olduğunuz soru ve cevap adetleri
Üyelik durumunuz. (rededilen sorular ve cevaplar ayrıca daha önceki kural ihlaleri.)
yukarıda ki tüm durumlar soru veya cevap gönderirken kazanacağınız net miktarı belirler. sistem bununla alakalı kısaca SCGM Soru cevap gösterim maliyeti ve ASCM Anlık Soru Cevap Maliyeti adı altında iki algoritma kullanır.
SCGM ve ASCM Nedir?

bunasor.com içindiği bulunduğu durumlara göre üyelere en iyi performansı sağlamak için hesaplama algoritmaları kullanır. Bu şekilde düz bir ücret ödemek yerine, en iyi sonucu elde edebilmek için SCGM ve ASCM algoritmalarını faliyete geçirir. Anlık sitedeki faaliyetlerden sitenin o anki kazancına göre değişkenlik göstererek, tüm gelirin yüzde 80'nini üyelere dağıtmak adına kullanır.
Soru ve Cevap Gösterim Maliyeti sayesinde, potansiyel gösterim ve bundan kazanılacak potansiyel gelir düzeyinde o anki üye popilasyonu ve soru cevap gönderim adetleri ile bunların karakterleri arasında gelirin yüzde 80 ini dağıtılır. bu her soru cevap gönderildiğin de yapılır.
Anlık Soru Soru Cevap Maliyeti ise, SCGM ile birlikte, Üyenin daha önceki göndermiş olduğu sorular ve cevapların sayısı üstüne bunlardan kazanılmış ücretlerde göz önünde bulundurarak gerçek sonuç elde edilir ve karakter başı ücret ortaya çıkar. örneğin bu hesaplamalar ile 0.0065 TL karakter başı ücret çıkan bir kişi 500 Kelimelik bir soruda 3.25 TL kazanabilir. Veya ortalama karakter ücreti 0.065 Çıkan bir içerikden 500 kelimelik bir içerik için 32.5 TL ücret kazanabilir.
Genel İşleyiş

bunasor.com web sitemize üye olmak çok basit adımlar gerektirir. Basitçe üye olduktan sonra, hiç bir doğrulama adımına takılmadan web sitemizde soru sorabilir ve sorulmuş sorulara cevap verebilirsiniz. ayrıca bunu yaparken de para kazanabilirsiniz.
Çekim işlemi için profil sayfanız dan talimat vermeniz durumda gerçekleşecektir. yaptığınız tüm işlemler destek kısmında bilgi olarak size sunulacaktır. web sitemiz de ücret çekebilmeniz için alt limit 25 TL dir. aynı zaman da işlem başlatabilmeniz için telefon numaranızı doğrulamış olmanız gerekiyor.
Soru Cevap da Dikkat Edilmesi Gerekenler

bunasor web sitemiz, üyelerimizin üzerinde ki ağır içerik sorumluluğunu kaldırmak adına çalışır. diğer web sitelerin de olduğu gibi içerikler den sadece üyeler sorumlu değildir. üyeleri sorumlu tutmamak adına gönderilen soru ve cevaplar ciddi denetlemeler den geçer.
Sorular da ve cevaplar da kesinlikle siyasi politik konuların işlenmediğine çok dikkat ederiz. Siyasi ve politik konuların bunasor.com da yasak olduğunu bilmelisiniz.
Türkiye Cumhuriyetinde bir vatandaş ve yayın yapan bir kuruluş olduğumuz için, Terör örgütü propagandalarına karşı hassiyetimiz en az aziz milletimiz kadar çok önemlidir. Platformumuz da bu tür olayların yapılması yasaktır. soru veya cevaplar da terör örgütü propagandası yapan veya destekleyenlerin kişisel bilgileri yetkili mercilere bizzat bunasor.com tarafından bildirilir.
Ahlak ve sosyal yapı üzerinden, etnik kökenler üzerinden veya bir kuruluş veya bir kişiye yapılan hakaretlerden dolayı yapan kişilerin hesapları banlanır. Bir grup, kişi, etnik köken veya kuruluşa hakaret etmek ve aşağlamak kesinlikle yasaktır.
bunasor.com içerikleri özgün olması, TDK kurallarına uygun olması önemlidir. Soru veya cevapta bunlar da editörlerimiz tarafından kontrol edilir. tek yapmanız gereken soru veya cevap verirken kendinize özgü cümleler kurmanızdır.
Ciddi yaptırımları olan kurallarımızı Yardım Merkezimiz den öğrenebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 17:20 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

ayrıca arkadaşlar, referans sistemi ile her getirdiğiniz üye için 1 tl para kazanacaksınız.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:44. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker