YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Haftanın Trend Videoları / Konuları



User Tag List

Like Tree97Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #41  
Okunmamış 28.07.2017, 16:54
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 27.03.2015
Mesajlar: 1,849
Etiketlendi : 50 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Sizde birbirinize girmeye başladınız yapmayın arkadaşlar. Gerçekten bunun açlıkla uzaktan yakından alakası yok bu açgözlülüktür. Gözü doymamışlıktır. Ve hakaret etmeyelim lütfen. Konuyu siyasete çekenlerde olmuş ne yazıkki. Kesinlikle eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor ama bazıları bunu ülkedeki eğitim ile karıştırıyor Bu tamamen aileden alamadığı eğitimin sonucudur.
hedefyoutube bunu beğendi.
  #42  
Okunmamış 28.07.2017, 17:36
Üye
 
Üyelik tarihi: 4.04.2013
Yaş: 42
Mesajlar: 131
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Tamamen Organizasyon eksikliği ve yönetememekten kaynaklanıyor. İnsanımızla ilgili bir durum değil Dünyanın her yerinde olabilecek bir şey burada künefe için olmuş başka bir yerde elektronik eşya için oluyor veya olur. Bunu tartışmaya bile gerek yok hesap sorulacaksa hatay belediyesine yanlış ve bozuk bir şekilde organizasyon yapmasından dolayı hesap sorulmalı

İnsanımız içinden gelen dürtüsüne yenilmiş belediye karşısındaki dürtüsüne yenilenenleri yönetememiş durum bundan ibaret
  #43  
Okunmamış 28.07.2017, 18:13
strongarm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.01.2014
Yaş: 31
Mesajlar: 719
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Hahaahhaahahah
  #44  
Okunmamış 28.07.2017, 18:47
lejyon58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.02.2015
Nereden: Muğla
Yaş: 31
Mesajlar: 914
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

En nefret ettiğim şey. Bir bunlar birde ramazan çadırları iftarlar vs. Gerizekalı belediyeler bu öküzleri doyuruyor ramazanda. Birde sokakta ekmek bulamayan adam girse sıraya çıkarıyorlar. Vermeyin bu hayvanlara ekmek su
  #45  
Okunmamış 28.07.2017, 19:35
chatmece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.03.2013
Yaş: 40
Mesajlar: 2,900
Etiketlendi : 28 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

çok güzel reklam oluyor. Valla milleti sıraya soksalar adam gibi dağıtsalar bukadar reklam olmaz. Çünkü ülkemizde insan gibi davranmanın bir reklamı yok. Ama böyle görgüsüz gibi milleti birbirine ezdiriyorlar ya ozaman çok güzel reklam oluyor işte.
fth bunu beğendi.
  #46  
Okunmamış 28.07.2017, 19:41
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.10.2016
Mesajlar: 171
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

insan mı insan mı onlar ? para verip yemediğim tatlı yahu yazık yurdum insanı
  #47  
Okunmamış 29.07.2017, 05:18
weberesice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.06.2014
Nereden: Akçakoca
Yaş: 42
Mesajlar: 3,559
Etiketlendi : 106 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Standart

Künefeden soğudum ya
Hadi kalabalıktan gaza geldin, yemek için saldırdın izdiham yapıyorsun da yahu elle künefe yemek nedir Görgüsüzlüğü geç miden nasıl kaldırıyor...


Bunun sebebi tek bir şey değildir. Yıllarca bir çok faktörün bir araya gelmesiyle bu hale gelmişiz işte.

Sadece açlık değildir bunun sebebi mesela. Açlıktan ölüp de oraya yanaşmayacak insanlarımız da vardır. Buradaki olay daha ziyade aç gözlülük. Ama insan neden açgözlü olur, nasıl olur onun altındaki sebeplere bakmak lazım... Eğer ki beğenmiyorsan sg demezseniz şunu söyleyeyim. Avrupanın herhangi bir şehrinde, artık oranın halkı neyi çok seviyorsa buna benzer bir etkinliği orada yapın böyle bir sahneyi imkanı yok göremezsiniz. Sıraya girerler, sabırla ve güleryüzle beklerler, o artık her ne ise insan gibi yerler, teşekkür ederler. Belki katılım da fazla olmaz dağıttığınız şey her ne ise çoğu size kalır.



Eğitim bir etken. Eğitim sistemimizde de belli ki hatalar var.
Tee ilkokuldan tutun da üniversite yıllarına kadar, çoğunluğun amacı o dersten geçer not almak. Ama o dersten geçtikten yıllar sonra akılda birşey kalmıyor. Mesela meşhur trigonometri vardı lisede. Anamız ağlardı. O konulardan nasıl geçtik sınavları falan hatırlamıyorum, hatta trigonometri adına da pek bir şey hatırlamıyorum sadece konu ismi kalmış aklımda. Sadece Matematik değil eğitimde aklınıza ne gelirse artık, zihniyetin değişmesi lazım.
Amaç bir şeyler öğrenmek değil de dersten geçmek olursa sadece okumamış kesim değil okumuş kesim de cahil kalır. Bizde amaç sınav geçmek. Ve sadece okullardaki eğitimle de bitmiyor bu...

İsmi lazım değil bugün bir milletvekili çıkıp "Cihat öğrenmeyen çocuğa matematik öğretmenin bir yararı olmaz" diyorsa bu son derece vahim bir durumdur.

İnsanlarımız bilgisiz bırakılmış. Youtube'da röportaj kanallarında illa ki denk gelmişsinizdir, çok basit ama bir o kadar da önemli bir çok şeyi bilmeyen yığınla insanımız var.


Sonra, İnsanların yaşam kalitesi düşük. Geçim sıkıntısı var. Ekonomisi bozuk. Bu ve bu gibi etkenlerin üzerine bir de psikolojisi de bozuluyor haliyle. Tabi bunların sebebi sadece bu hükümet şu hükümet değildir. Yıllardır süregelen bir durumdur bu. Aza alıştırılmışlıktır bu. Düşünün zengin kesim sürekli daha da zenginleşiyor. Fakir kesim daha da fakirleşiyor. Bizim sistemimiz bu şekilde. Günümüzde de böyle, asgari ücretlinin aldığı para gıdım gıdım artarken harcaması gereken para daha fazla artıyor, daha doğrusu ihtiyacı olan şeylere daha fazla oranda zam geliyor. avm'ler dolup taşıyor denmiş ama o avm'ler kredi kartları sayesinde dolup taşıyor. Yoksa ekonomik olarak alt sınıfta olan o insanların gidip de avm'de özgür alışveriş yapma lüksü yoktur. Bu imkansızdır. Matematiğe de aykırıdır.

Ve bu eğitim, refah seviyesi ya da sayamadığım bir çok faktör günümüzde hat safhaya ulaşmıştır. Yani tabiri caizse herkes gider mersine biz gideriz tersine durumu var. O yüzden toplumumuzdaki bu durum ancak çok çok uzun vadede düzelebilecek bir sorun ve şu an için pek de ışık görünmüyor.


Ayrıca şimdi burada millet 5-10 liralık künefe için bu haldeyken, diyanet başkanımız milyonluk araca biniyorsa, veyahut sürekli insanlara "zorluklara katlanın" mesajını empoze eden sayın Hatiopğlu aylık 6 hanelerde kazanıyorsa orada bir tezat vardır. Bir sorun vardır. Ya da pek bir başarısı olmayan Fatih Terim'i milli takımın başına geçsin, çalıştırsın, elensin diye yıllık 15 milyon TL veriyorsak, hatta teknik direktörlükten mafyaya geçişi sonrası kovarken de bir sonraki sene için haybeden bir 15 milyon TL daha veriyorsak orada da sorun vardır. Dediğim gibi zengin kesim daha da zenginleşiyor, fakir kesim daha da fakirleşiyor.

Neyse çok fazla siyasete ve dine kaymadan satırları noktalayayım. Künefe videosunu izleyince gece gece canım sıkıldı


Alıntı:
AttackeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tam konuyla ilgili değil ama ben de dün izlediğim şu videoyu paylaşmak istedim.



Aynı manzara bizim burada bir büyük şehirde olsa, trafik lambaları olmadan (ki varken de büyük sıkıntılar oluyor) kaç kaza olur, kaç insan birbirini boğazlar, kaç yüz kere korna sesi duyulurdu acaba. Burada neredeyse korna sesi bile yok.

Yine bir anlamda yukarıda anlattığım olaya da çıkıyor aslında. Yıllar yılı çeşitli faktörlerin birleşimi ve devamıyla bizim toplum olarak fena halde ruh halimiz bozuk.
fth, ibrahim92, developerman09 ve 1 kişi bunu beğendi.

Konu weberesice tarafından (29.07.2017 Saat 05:30 ) değiştirilmiştir.
  #48  
Okunmamış 29.07.2017, 11:05
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 11.11.2013
Yaş: 38
Mesajlar: 3,124
Etiketlendi : 113 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Beyler dna mizda var bu kodlama. Avci - toplayici donemlerinden kalma, kalabalik komunelerde yiyecegin bulundugunda hemen tüketilmesi, homosaphiens ten once neandertallere kizmamiz lazım bu durum için. O yüzden çok ta fazla kafaya takmamak lazım. İç güdüsel bir dürtünün engellenememesi ile alakalı bir şey bu.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  #49  
Okunmamış 29.07.2017, 12:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2013
Yaş: 40
Mesajlar: 278
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Aynı huy olduktan sonra künefe gününde, baklava günüde, trafikte, otobüs kuyruğunda heryerde benzer manzaralar sürekli yaşanıyor.
  #50  
Okunmamış 29.07.2017, 14:07
xkurt10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.07.2013
Yaş: 44
Mesajlar: 375
Etiketlendi : 3 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Maşallah 20 dk da 1,5 Ton. Keşke Guinnessten arkadaşları cagirsaydik bare bir rekor daha türkiye hanesine eklenirdi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:48. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker