YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > WebHosting Vds-Vps-Server > Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 4.05.2021, 16:37
MU***** ME*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.04.2021
Mesajlar: 24
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart ⭐ Kod Hosting İnternet Ve Bilişim Hizmetleri ⭐ Türkiye'nin En İyi Hizmetleri⭐





Misyonumuz


Türkiye'nin en güçlü alt yapıları üzerinden hizmetler sağlayarak, müşterilerimize eşi benzeri olmayan fiyat/performans eşiğinde hizmetler sunmaya devam etmekteyiz. Yeni nesil dönüşümler ile tam otomasyon kurulumlar ve 7/24 profesyonel teknik destek ekiplerimizle sınırsız hizmet sunmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyeti birinci önceliğimiz arasında yer alırken kendimizi her geçen gün yineleyen bir yapıya sahibiz. Kod Hosting sektörün mimarilerinden , uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam edecektir. Bizleri tercih sebebi yapan müşterilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Vizyonumuz


Kod Hosting kendini geliştiren yapısıyla uzun zamandır hizmet vermeye devam etmektedir. Sanal sunucu, veri merkezi çözümleri, Hosting, Fiziksel sunucular dahil olmak üzere pekçok hizmeti fiyat/performans üst düzeyde sunarak müşterilerinin takdirini kazanarak hizmet sunmaya devam etmektedir. Kod Hosting olarak sektörün yükselen yıldızı haline gelerek, dünyanın her yerinden insanlara hizmet ulaştırmaktadır. 7/24 sınırsız destek sunarak anlık çözümler üretmektedir. Güçlü alt yapı ve güçlü kadrosuyla kendini daha fazla geliştirerek, büyüterek devam etmektedir. Bünyesinde pekçok uzman ekibiyle sizlere sınırsız destek sunmak için hazırda beklemektedir.

Firmamız Hakkında


Firmamız, Bireysel ve Kurumsal Internet Hizmetleri sunabilmek amacıyla 2019 yılında İstanbul da kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren müşterilerine kesintisiz, hızlı ve güvenilir internet hizmetleri sunmayı ve eksiksiz müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir.

2019 yılında İstanbul da faaliyet gösterirken teknik destek ekibimiz ise 2019 yılında İstanbul / Bağcılar da kurulmuştur.

Sağladığımız hizmetler arasında Domain Tescil işlemleri, Hosting (Barındırma) , E-Mail Servisleri, Sanal Sunucu Servisleri (VPS), Fiziksel Sunucular, VDS Hizmetleri, Veri Merkezi Çözümleri bulunmaktadır.

Hizmetlerimizin kalitesini korumak ve geliştirmek için daima yenilikleri takip etmekte ve yeniliklere ayak uydurmaktayız. En iyi hizmeti verebilmek için en iyilerle çalışılması gerekir. Bu nedenle birlikte çalışmakta olduğumuz iş ortakları ve tedarikçi firmalar konusunda da çok titiz davranmaktayız. Hizmetlerimiz size sektörünün en iyi yazılım, en iyi donanım ve en iyi internet çıkışlarıyla sunulmaktadır.

Kod Hosting olarak kaliteden taviz vermeden siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 15:59. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker