YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > WebHosting Vds-Vps-Server > Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 17.05.2014, 19:49
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.01.2014
Nereden: Antalya
Mesajlar: 1,299
Etiketlendi : 38 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart OpenVDS Müşterilerimize Duyuru

Öncelikle tüm müşterilerimizden özürdiliyorum.

Bu yazı içeriği Tümmüşterilerimize sisteme kayıtlı olan telefon numaralarına sms olarak bilgi verilmiştir ve sisteme kayıtlı olan mail adreslerine bilgi verilmiştir.

Amacımız Kar amacı gütmeden vds satışı yapmaktı. Ama ne yazıkki artık devam ettiremiyceğiz zarar ediyorum falan olayı kesinlikle değil vds satışına asla para kazanmak amaçlı girmedim halim vaktim çok şükür yerinde vds satışına sadece forumdakilere uygun fiyatli vds sağlamak istedik neden satışı bıraktığımız falan aşağıda açıkladım şimdiden göstericeğiniz anlayış için teşekkür ediyorum.

Dikkat : Lütfen bu yazıyı dikkatlice okuyunuz.
OpenVDS Olarak aldığımız bir kararı bildiriyoruz.
Sorunsuz olarak devam ettirmeye çalıştığımız vds satışımızı ne yazıkki datacenter kaynaklı olan sorunlar yüzünden ilk olarak 6. sunucumuzda yaşadığımız vds kasmaları olsun hat problemleri olsun ve problemlerin yavaş yavaş 1-2-3-4-5 in ci sunucularımızda da oluşmaya başlaması hem bizi hemde siz müşterilerimiz zor durumda bırakıp can sıkmaya başladı. Kasma ve hat problemleri yüzünden ve datacenter ın kabin değiştirme isteklerimize olumsuz cevap vermesi datacenter ın hem beni zor durumda bırakması bundan dolayı istemeyerek benim sizi zor durumda bırakıp mağdur konuma düşürmüş olmamdan dolayı huzursuz olduğum için sizleri daha fazla mağdur duruma düşürmemek açısından vds satışını sonlandırma kararı aldık. Umarım bizi anlayışla karşılarsınız. İnanın amacımız kesinlikle kimse mağdur duruma düşmesin kimse sorun yaşamasın diye hep elimizden geleni yaptık buna çabaladık lakin datacenter bütün bu çabamızı yok etti okadar uğraşmamıza rağmen ne yazıkki sizleri birkaç gün sıkıntıya soktuk yeni sunucu çekip oraya aktarmayı düşündük ama bir süre sonra gene böle bir sorun yaşayıp yaşamıycağımızın garantisi yok farklı datacenter arayışlarına girdik ama hatlar limitli olduğu içinde up/down da verim alamıycanızı düşündüğümüz için tekrar bir sıkıntıya girmenizi istemedik. En sağlıklı kararın bu olduğunu düşünüp bu kararı almış bulunuyoruz. Sizlerdne yaşananlardan dolayı tekrar özürdiliyoruz. Bugünek adar vds satışlarından hiç bir paranın tek kuruşu cebimize girmedi kar amaç lı satış yapmadık hatta bağzı sunucuların 100 ila 300 tl eksiği olduğu için cebimizden koyup devam ettirdik bölede yapıcaktık ama cansıkıcı olaylardan dolayı yapamadık.
VDS yi kullanamayacağınız sürelerin hesaplanıp ücret iadesi yapılacak kullandığınız günlerin ücretleri ise gene cebimize birkurş bile girmeden soma da yaşanan acı olaylardan dolayı bağış olarak yollanacaktır iade istemeyen müşterilerimiz o ücretleride somaya yardım olarak göndericektir.
Tüm Müşterilerimize herşey için teşekkür ediyorum. Umarım bizi bir nebze olsun anlamış ve bizi anlayışla karşılamışsınızdır.

Nezamana Kadar VDS Leriniz kullana bileceksiniz ;

ip adresi149.3.136.xx olan müşterilerimiz vds lerini ayın 20.05.2014 Tarihine ne kadar kullana bilecekler
37.220.26.xx olan müşterilerimiz vds lerini ayın 20.05.2014 Tarihine ne kadar kullana bilecekler
176.227.194.xx olan müşterilerimiz vds lerini ayın 21.05.2014 Tarihine ne kadar kullana bilecekler
88.150.225.xx olan müşterilerimiz vds lerini ayın 21.05.2014 Tarihine ne kadar kullana bilecekler
5.152.210.xx olan müşterilerimiz vds lerini ayın 28.05.2014 Tarihine ne kadar kullana bilecekler
81.94.197.xx olan müşterilerimiz vds lerini ayın 28.05.2014 Tarihine ne kadar kullana bileceklerÜcret iadeleri Hakkında Bilgilendirme ;

iade ücretleri kalan sürenize göre değişmektedir genellikle ufak meblalar 3,5,10 tl şeklinde dir.Ücret iadeleri kullandığınız gün düşülüp geri kalan ücret iade yapılacaktır. Kulandığınız günlerden düşülen ücret soma ya yardım olarak ufakda olsa bir katkı için yollanacaktır kalan ücreti iade istemeyen müşterilerimiz ola bilir o müşterilerimizin almadıkları iade ücretleride soma ya yollanacaktır.Kalan günlerin iadesini isteyen müşterilerimiz bize ticket atarak paypal ve banka hesap numaralarını iletirlerse gerekli iade işlemleri paypal veya banka hesaplarına yapılacaktır. iade işlemleri ip adreslerini ve bitiş tarihlerini yazdığımız günden itibaren ayarlanarak yapılacaktır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özgün Keçi absürd video Mellin Ben Özgün'üm 0 17.05.2014 17:11
WatchMojo Nasıl Özgün Oluyor? hotnews Yabancı Özgün Kanallar-Videolar 10 9.04.2014 15:33
Yahoo'dan YouTube'a Rakip Geliyor Ebat Konu Dışı 5 9.04.2014 09:33


Forum Saati: 19:40. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker