YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Giriş > İlk Kazancınız



User Tag List

Like Tree53Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 9.03.2018, 03:30
HJC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HJC HJC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.03.2014
Nereden: Londra/Muğla
Yaş: 31
Mesajlar: 599
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
HJC isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Tık grubundan' dan İngiltere çalışma iznine...

Güncelleme:

7 hafta önce İngiltere' de önemli bir firmada IT System Assistant olarak işe başladım.
Amazon.com FBA depoya ürün gönderdim ancak 2 aydır teknik sorunu çözemedikleri için pek satış yapamadım.
Sterlin 6.25 TL oldu.

Merhaba arkadaşlar. Sizlere son bir kaç yılımı paylaşmak istiyorum.

Foruma 2014 yılında üye olduğumda Muğla' da üniversite öğrencisiydim ve aylık 200-300 lira kazanmak için internetten para kazanma yöntemlerini araştırıyordum. Forumda ilk tanıştığım kişi @kaan48, oldu ve onunla birlikte reklamlarımıza tıklıyorduk. Selami abi de gurumuzdaydı da nickini bulamadım. 1-2 ay sonunda adsense ilk ödememizi almıştık biraz para kazandım, kız arkadaşım üzerinden (şimdi eşim) kredi de çekerek Amerika Work and Travel programına katıldım. Bu sırada youtube çalışmayı bırakmıştım. Program sonunda 4 bin dolar param vardı bununla aslında krediyi kapatacaktım ancak Miami de bir paraya baktım bir de plaja baktım ... paraya deyip bütün parayı Miami de çatır çutur yedim. Döndüğümde 100 dolar bile param yoktu ve ciddi bir kredi borcum vardı. Kaan' la beraber tekrar youtube işlerine asıldık. Tam ciddi paralar kazanıyoruz derken Quiz ve sonraki ay adsense vurgunu oldu bütün emekler çöpe gitti. Sürekli kartlara, kredilere başvuruyoruz. Benim borç oldu 15bin tl. En son olan quiz, adsense vurgunundan geçen yıl kasım ayına kadar youtube neredeyse hiç çalışmadım sadece kanal satışları yaptım. Okulda ortalamam oldukça düşmüştü ve bir dönem uzaklaştırma cezası aldım. Tabi sonrasında 3 ortalama ile mezun oldum. Notun, üniversitenin önemini vize başvurularında daha iyi anladım. Üniversiteler dünya' ya farklı kültürlere açılan kapılardır.

Bunlar yaşanırken Microsoft MCP, MCSA, MCSE sertifikalarını aldım.


2017 Kasım ayında Kaan' kardeşimin desteğiyle iyice YT çalışmaya başladık ardından aralık gibi yine TR adsenler kapandı ancak bu sefer durmadık daha çok çalıştık. @EaglePaw İsmail kardeşimin de bana maddi manevi desteği çok oldu. Hala da yardımcı olmaya çalışyor...

Bu sırada üniversite bitiyordu, kız arkadaşımla ilişkimiz ciddileşmişti ve dağına taşına kurban olduğum Türkiye' de bir gelecek kurma, yaşama hevesim kalmamıştı. Oturum izni alması kolay ülkeleri araştırmaya başladım.


Geçen yıl mart ayı borcumuz 25 bin tl' ye dayandı.

2017 Mart ayında 3 euro kesinleşmesini beklediğim adsense 1570 euro kesinleşti. @warworn 2.000 TL lik kanal sattım. Banka kredilerini, kartlarını yapılandırdım.

Vize almak için banka hesaplarına düzenli girdi-çıktı yaptım.

Borçlarımı tamamen temizledim.

Fransa turist vizesi aldık. Paris-Amsterdam-Bremen gezdik.

İngiltere turist vizesine başvurduk 2 güne vizeler geldi. (7 Haziran) Vizeler gelir gelmez evlilik kararımızı ailemize bildirdik. Ertesi hafta istemeye gittik. Ertesi Hafta ABD turist vizesine başvurduk bu sefer vize vermedi puştlar çünkü maalesef yine bütün ülkeler ile ilişkilerimiz kötüydü.

Birkaç hafta içinde Mersin-Antalya kına düğün yaptık. 14 Temmuz evlilik 17 kasım ingiltere' ye giriş tarihimizdi. İngilte' de hiç akraba, yakınımız yok. Direk çıktık geldik.

Londra' da birkaç ay yaşadık. Ankara Antlaşmasına başvuru için evraklarımızı hazırladık. Orta ingiltere' ye taşındık.

75bin Km de temiz Toyata Yaris marka aracımızı 700 Sterline aldık. TR fiyatı 25-30 bin tl. Sağ direksiyonda araba kullanmayı pizzacılarda paket servisini dağıtarak öğrendim.

Son bir kaç aydır Adsense' ten 5 kuruş para alamadık. Kanallar boşa sayıyor. Son bir kaç ay daha ödeme alabilseydik şimdi burada Audi A5' i almıştım. Artık bunu da Amazon FBA yaparak yapacağız herhalde. (Yakında ilk ürünü satışa çıkaracağım). İngilte' de neredeyse hiç çalışamadık bütün paralar kraliçenin ülkesine yaradı. Şimdi hiç paramız kalmadı. Helali hoş olsun.

Son zamanlarda paket servis bahçe düzenleme işleri yapıyordum artık iyice bunalmış buradaki Türk vatandaşlarımızın dedikodularından, saçmalıklarından, oyunlardından... Hatta birisi benim yanında çalıştığım İngiliz' e gidip benim çalışma izni olmadığını, bana çok az para vermesi gerektiğini vs söylemiş bu kansız yüzünden 3 kuruş ekmeğimizden olduk. Maalesef burada böyle hemşehrimiz çok var...


Kendisi ile hiç karşılaşmasak da @ingilteredengonder İrfan abim sağolsun buraya gelmeden önce de sonrasında da çok moral verdi, yardımcı olmaya çalıştı. Eksik olma abicim.

Bugün' de oturum ve çalışma iznimiz çok şükür geldi. Eşim adına Satış Pazarlama danışmanlığı şirketini kuracağız. Bende System-Network tarafından iş aramaya başladım.


Yol paramız olmadığı için saatlerce yürüyerek iş başvurusu yapmaya, görüşmelere giderdik. Eşim TR de çalıştığı yerde manevi olarak çok zarar görmüştü, çok yıptanmıştı ancak işten ayrıldığında Türkiye' de büyük bir firmanın mağaza yöneticisiydi. Şimdi İngilte' de kendi şirketimizi açıyoruz.
Durumumuz, işiniz ne kadar kötü olursa olsun eğer çalışır azmedersek mutlaka başarıya ulaşırız.

Kaan' ın desteği olmasaydı belki bu kadar rahat olmazdı. Hakkın ödenmez müdür.
Bu arada @warworn kendisiyle TR de hiç görüşmemize rağmen birbirimize desteğimizle İngiltere' ye öğrenci olarak geldi. Şimdi o da IT şirketini kurmaya hazırlanıyor.


Aramızda Ankara Antlaşması ile İngiltere' ye gelmek isteyen olursa lütfen bu postun altında yazsın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ancak lütfen youtube da araştırın öncelikle.

Ankara Antlaşması ile İngiltere oturum, çalışma izni: İngiltere' de şirket kurmak isteyen Türk vatanşlarına yönelik bir girişimci vize türüdür. Buraya gelip şahış şirketi kurup yaşayabiliyorsunuz. İster home office, ister işyeri...

Herkese bol şanslar ve kazançlar dilerim.

Konu HJC tarafından (23.05.2018 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 9.03.2018, 03:59
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.01.2016
Nereden: Yapay Zeka Gpt-10
Mesajlar: 5,525
Etiketlendi : 100 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Captain Price isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Başarı hikayelerini okumayı seviyorum, başarılarınızın devamını dilerim @fatihbaz rica etsem konuyu bu bölüme taşırmısın, konu dışında kaybolup gidicek

https://www.ytpara.com/78-ilk-kazanciniz/
HJC bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 9.03.2018, 07:56
Platin Üye
 
Üyelik tarihi: 24.06.2013
Nereden: Kocaeli
Yaş: 31
Mesajlar: 1,408
Etiketlendi : 148 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Tebrik ederim eşinizin de sizin gibi düsunuyor olmasi buyuk sans olmus . Konuyu güncel tutarsaniz sevinirim boyle insanin yapmak isteyip yapanadigi seyleri baskasi yapinca okumasi bile guzel oluyor
wbmasterforum ve HJC bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 9.03.2018, 08:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.09.2013
Nereden: istanbul
Yaş: 43
Mesajlar: 298
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Uzun zamndir yorum yaptigim tek baslik belki. Tebrikler azminiz icin. Esinizin size verdigi destek cok onemli.basarilar mutluluklar.
HJC bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 9.03.2018, 09:05
ScReaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MU***** İN*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.08.2013
Nereden: Denizli
Mesajlar: 1,002
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda

Ben Özgün'üm
Standart

Gerçekten tebrik ederim.
1 yıl içinde ABD'ye yerleşme planları yaptığım için
yurt dışı hikayelerini okumak çok hoşuma gidiyor.
Allah yolunuzu açık etsin.
HJC bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 9.03.2018, 11:17
ichief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.11.2014
Mesajlar: 384
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Merhaba Londra nin nereslndesiniz? Başarı öykünüz çok güzelmiş bu arada. Tebrikler


Sent from my iPhone using Tapatalk
HJC bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 9.03.2018, 11:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.05.2013
Nereden: Yurtdışı
Yaş: 44
Mesajlar: 2,017
Etiketlendi : 26 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Bende sizi tebrık ederim Başarılarınızın devamını dilerim kuzenim bir ara beni ingiltere çok çağırdı çalışmak için fakat ben dayım ve yengemın kuzenımın ingilterede kalmasını ıstemedıklerı için onların hatırı için ıngıltereye kuzenımın yanına gıtmedım Daha öncede bazı tanıdık arkadaşlarım ıngıltereye çalışmaya gittiler Ben onların yalancısıyım dedıklerıne göre Türkiyeden olan patronların yanında çalısma ama ınglızlerın işyerlerınde iş bulup çalısablırsen hatırı sayılır para kazanırsın dedıler Arkadaşların dedıklerıne göre az bizim patronlar az para verıyorlarmıs çok çalıstırıyorlarmıs bazılarıda para dahı vermıyormus Benim çift vatandaşlığım var kuzenımın dediğine göre çalısma izni ingilterede 3 hafta içinde çıkıyormus sizce ben ingiltere gitsem yeme içme kalma hariç Türk parası ile ayda 3-4 bin kenara atabılırmıyım teşekkur ederim
HJC bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 11.03.2018, 04:32
HJC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HJC HJC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.03.2014
Nereden: Londra/Muğla
Yaş: 31
Mesajlar: 599
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
HJC isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz. Eksik olmayın arkadaşlar.


Alıntı:
ScReaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten tebrik ederim.
1 yıl içinde ABD'ye yerleşme planları yaptığım için
yurt dışı hikayelerini okumak çok hoşuma gidiyor.
Allah yolunuzu açık etsin.
ABD de yaşamak her zaman planladığım birşeydi. İngiltere' den daha çok istiyordum şimdi daha da kolaylaştı. İngiltere' de bir kaç ay full time çalıştıktan sonra turist vizesine başvururum zaten 10 yıllık verirler.

---------- Spam Engelliyici 04:25 ---------- Önceki Mesaj 04:24 ----------

Alıntı:
ichief Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Londra nin nereslndesiniz? Başarı öykünüz çok güzelmiş bu arada. Tebrikler


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sağol hocam. Bir kaç ay Turnpike Lane tarafında kaldık sonra Nottingham tarafına taşındık.

---------- Spam Engelliyici 04:32 ---------- Önceki Mesaj 04:25 ----------

Alıntı:
tuncay1979 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende sizi tebrık ederim Başarılarınızın devamını dilerim kuzenim bir ara beni ingiltere çok çağırdı çalışmak için fakat ben dayım ve yengemın kuzenımın ingilterede kalmasını ıstemedıklerı için onların hatırı için ıngıltereye kuzenımın yanına gıtmedım Daha öncede bazı tanıdık arkadaşlarım ıngıltereye çalışmaya gittiler Ben onların yalancısıyım dedıklerıne göre Türkiyeden olan patronların yanında çalısma ama ınglızlerın işyerlerınde iş bulup çalısablırsen hatırı sayılır para kazanırsın dedıler Arkadaşların dedıklerıne göre az bizim patronlar az para verıyorlarmıs çok çalıstırıyorlarmıs bazılarıda para dahı vermıyormus Benim çift vatandaşlığım var kuzenımın dediğine göre çalısma izni ingilterede 3 hafta içinde çıkıyormus sizce ben ingiltere gitsem yeme içme kalma hariç Türk parası ile ayda 3-4 bin kenara atabılırmıyım teşekkur ederim
Teşekkürler hocam. Burada uzun zamandır yaşayan Türkiye vatandaşlarımızın maalesef çoğu yozlaşmış, çok ticari ve bencilce yaşıyorlar. İngiltere' ye gelmiş olan bir insanın daha kaliteli bir yaşam, İngilizce öğrenmek, mesleki olarak gelişmek için gelmiş olması gerekli öbür türlü sadece para kazanmak için gelmek(Vasfı olmayan işlerle para kazanmaktan bahsediyorum) hayatınızdan büyük bir kayıp olmuş oluyor. Gelecekseniz profesyonel, iyi bir şekilde çalışın ki hem yaşam kaliteniz yüksek olsun hemde TR de geri dönüş için iyi bir birikiminiz olmuş olur.

Günde 17-18 saat ağır şartlarda çalışarak ayda 3-4 bin TL kazanılır hocam.
tuncay1979 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 11.03.2018, 05:11
AH***** KO*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.09.2015
Mesajlar: 7,622
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Umarım hala Yt den bir şeyler geliyordur

Bu arada böyle konulara bayılıyorum bu foruma ilk katıldığım zaman moral için ilk kazancınız konularını okurdum
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 11.03.2018, 06:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.02.2016
Mesajlar: 431
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Gönülden tebrik ederim sizi.Yolunuz açık olsun bende bu yaz ingiltereye dil okulu için araştırma yapıorum epey , seneye okulu bitirdiğimdede hayallerim arasında ingiltere var. Bu arada @kaan48 arkadaş milasda falan sa yada muğladan arkadaşlar varsa tanışmak görüşmek çok isterim
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 21:48. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker