YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   İlk Kazancınız (https://www.ytpara.com/78-ilk-kazanciniz/)
-   -   1 YIL önce Bu gün.. (https://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/58089-1-yil-once-bu-gun.html)

OquzAlp 20.12.2014 00:02

1 YIL önce Bu gün..
 
Merhaba arkadaşlar.

30 Ekim 2013 de @Bedirhan Yılmaz ın tavsiyesiyle @Cruzel ile başladım adsense serüvenine. ve bundan tam bir yıl önce bu gün. Ytpara ile tanıştım.O zaman davetiye sistemi vardı.Davetiye ile geldik. Bu forumun bana kazandırdığı bir çok şey var. saymakla bitiremem. Önceden kıt kanaat geçinen bir üniversite öğrencisi iken. şimdi tek başına evde kalan. A-dan Z-ye herşeyi tam olan. kafasına göre yaşayan bir öğrenci oldum. Rabbime Yatıp kalkıp hergün Şükretsem Azdır. Öncelikle Bizim bu gün burda olmamazı sağlayan @Serk@nYT abimize çok teşekkür ediyorum. Böyle bir Platform Kurduğu için.

Bu işe ilk başladığımda kendi bilgisayarımdan fragman yükleyerek başladım tabi işler o zaman bu kadar zor değildi. Daha sonra Bir ytkazan botu alarak devam ettim.Bu konuda @Rigobert e teşekkür ediyorum. yardımlarını eksik etmedi ve onun botu sayesinde ilk iyi denilebilecek paramı ytkazan la kazandım ve Hala 12 ay önce ytkazan botuyla yaptığım bir kanalım ayakta Gerçekten iyi paralar kazandırıyor.Daha Sonra Videoyap Botuna Geçtim.Ve videoyapla benim için yeni bir çığır açıldı.İşlerim çok güzel gitti.Herşey yolunda gitti ve Videoyap sayesinde Türkiye standartlarında "Deli Para" denilecek seviyede kazançlarım oldu. Böyle bir işe vesile Olduğu için @Web_Scripti'ye de çok çok teşekkür ediyorum. Daha sonra Yandex kıyımı ile birlikte Manuel Yüklemeye Başladım. Bir süre böyle devam ettikden sonra @era nın benim için yazdığı özel yazılımları kullandım. Halende onları kullanıyorum.Onada teşekkürü borç bilirim.En ufak derdimde yardımcı olmuştur. Hala vds üzerinden Spam'a devam ediyorum. Bir yandanda @iwocan hocamın desteği ile özgün kanal oluşturdum ve kısmetse Şubat ayında onuda faaliyete geçireceğim. iwocan hocamada çok çok teşekkür ediyorum.

Tabi herşey ticari amaçla yürümedi. Forumda bir çok samimi arkadaşlarım oldu. Mesala @Alkatyan ve @egva06 ile tanıştım.1 yıldır yardımlaşma içindeyiz ve adeta kardeş gibiyiz.bir sürü bu şekilde arkadaşlıklarım oldu.Kalbini kırdığım bir insan olduysa bana hakkını helal etsin. Kimin üzerindede benim Hakkım varsa "Anasının Ak sütü Gibi Helal Olsun"

Bu işe başlayıp şimdiye kadar.Sorularıma cevap veren bana yardım eden, benim yardım ettiğim ve ticaretim olduğu;
@mNote, @RockNRolla, @Incubus, @duke8648, @alperenuzun, @haberal02,@,@, @bsbilisim, @TurkuazHosting, @zack, @ahmetrz, @qwerty06 ve daha sayamadığım birçok kişiye minnettarım.
uzun zamandır forumdan uzak olduğu için @YtKoRaY i unutmuşum. hakkını helal et reyiz :) seninlede çok muhabbetimiz oldu.

Son olarak Karşısındakinin kim olduğunun bir önemi olmadan yardım eden. @Triqalx mehmet abiye çok teşekkür ediyorum.Hiç bir zaman yardımlarını esirgemedi (anketi yapılsa forumun en yardımseveri seçilir,Futbolcu olsa heykeli dikilir :) )

Okuduğunuz İçin Hepinizden Allah Razı Olsun. İyi Forumlar

yavute 20.12.2014 00:05

Başarılar :)

kingapo01 20.12.2014 00:06

Adam kazanmışta kazanmış yahu bizim hikayemizde hep pin geç gelmesi hep spamdan kapanan kanallar :D :D

KimLanBunLaR 20.12.2014 00:10

demek benden 3 gün önce üye olmuşsun :)

hey gidi günler 1 yıl olmuş ha :)

YtKoRaY 20.12.2014 00:13

Çok uzun bir süre gibi geliyor insana.Bir bakıyosun la daha 1 yıl olmuş la diyosun.Sanırım hepinize aynısı olmuştur :)

yklmzomer 20.12.2014 00:15

Keşke 1 sene önce başlamış olsaydım diyenlerdenim ama bir şekilde treni takip ettik, yakaladık..

Birde kısa sürede ilk sayfaya çıkmayı öğrendim mi hayallerimdeki yardım kampanyalarını başlatmayı düşünüyorum, bakalım hayırlısı :)


Nice 1 yıllara :)

OquzAlp 20.12.2014 00:16

Alıntı:

YtKoRaY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732373)
Çok uzun bir süre gibi geliyor insana.Bir bakıyosun la daha 1 yıl olmuş la diyosun.Sanırım hepinize aynısı olmuştur :)

uzun zamandır forumdan uzak olduğu için @YtKoRaY i unutmuşum. hakkını helal et reyiz seninlede çok muhabbetimiz oldu :)

astalawista 20.12.2014 00:18

bu yardımlaşmalar bi bana uzak kaldı hep :D
kime sorduysam hep geri döndüm @palipleten dışında Allah razı olsun... kim kime yardım ediyor belli değil :D
bu yardım işlerine hiç inanasım gelmiyor yada belli gruplar belli insanlara yardım ediyor

Allah kazancını daim etsin hocam bereketi bol olsun .....

alperenuzun 20.12.2014 00:20

Seviyorum seni abii :D

Alkatyan 20.12.2014 00:24

1 yılda güzel şeyler oldu gerçekten.Bende teşekkür ediyorum oguz kardeşim.herzaman desteğin oldu bana.Senin gibi sağlam arkadaşlar zor bulunur.Ayrıca bir sürü arkadaşlıklar yaptık görüştük kimisiyle kimisiyle görüşemedik.Hepsi çok değerli insanlar gerçekten.forumdaki tüm dostlar arkadaşlar hepsi gerçekten canayakın ve yardımsever.herkese ayrı ayrı teşşekür ediyorum bende.


Forum Saati: 15:15. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0