YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Instagram (https://www.ytpara.com/205-instagram/)
-   -   SosyalAtom.com | Takipçi | Beğeni | İzlenme | Beğeni ve İzlenme = 0.09 Kuruş! | Dünyanın En Hızlısı Ve En Ucuzu! (https://www.ytpara.com/instagram/125142-sosyalatom-com-takipci-begeni-izlenme-begeni-ve-izlenme-0-09-kurus-dunyanin-en-hizlisi-ve-en-ucuzu.html)

SosyalAtom 7.04.2018 18:27

Panel.SosyalAtom.com | %100 Türk Takipçi 0.60₺ Dünyanın En Hızlı Ve En Ucuz Sosyal Medya Bayilik Paneli!
 

https://www.sosyalatom.com/images/BUTTON.png

https://www.sosyalatom.com/images/1.png

https://www.sosyalatom.com/images/BUTTON.png

https://png.icons8.com/nolan/50/0000...s-channels.png

Sosyal Medya Bayilik Paneli Panel.SosyalAtom.com

Sosyal Medya Pazarlama Nedir?
SMP ( Sosyal Medya Pazarlama ) sitenizin, işyerinizin hatta kendinizin reklamını yapmak için Instagram , Facebook , Twitter ve Youtube gibi sosyal ağ platformlarını kullanarak çok daha geniş kitlelere çok kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Sosyal medya pazarlama, marka bilinirliğinin arttırılması, kampanya ve haberlerin duyurulması ve dikkat çekilmesi için yürütülen pazarlama yöntemidir.

Eğer SMP alanıyla ilgili yardım arıyorsanız SosyalAtom size muhteşem fırsatlar sunar, sizi hedef kitlenize ulaştırarak işinizle doğru orantıda artan bir kazanç sağlar.

Sosyal medya, müşterilerinizle iletişime geçmenin en canlı ve en kolay yoludur. Pazarlamayla uğraşıyorsanız SMP'yi kesinlikle kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanmalı ve rakipleriniz arasındaki farkı açmalısınız.

Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi platformlara katılanların sayısı ülkemizde ve dünyada %80 oranında artış göstermektedir. Bu durum da size milyonlarca potansiyel müşteriye ve hedef kitlenize hiç çaba harcamadan ulaşmanızı sağlar.

Dünyanın her yerinden insanlar; Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi platformlar aracılığıyla bir arada olduklarından, sosyal medya pazarlama gittikçe büyüyen bir kitleye bağlı olması biz pazarlamacılar ve girişimciler için son derece önemli bir yere gelmektedir.

Birçok işin yürütülmesinde sosyal medya pazarlamanın altın değerinde bir araç olduğu ortada. Her geçen gün daha fazla insanın internet üzerinden çalışıp ürün aldığı düşünülürse, pazarlamacılar müşteri bulmak için sosyal medya sitelerini görmezden gelemezler.

Bizler SosyalAtom olarak, sizlerin farklı sosyal medya ortamlarında tanıtımınızı yaparak işletmenizi veya kişisel hesaplarınızı geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırırız ve sattığımız sosyal medya paketlerinden garanti ederiz ki müşteri kitlenizde bir artış göreceksiniz.

Aynı zamanda bu tarz platformları kullanarak ürününüz ya da sunduğunuz diğer şeyleri pazarlamak için daha fazla desteğe ihtiyacınız var, insanların sizi ve işinizi tanıması ve sizlerle iş yapmak istemesi için sizin güvenilir olduğunuzu öğrenmeleri gerek işte tam bu noktada devreye SosyalAtom giriyor.



https://png.icons8.com/nolan/50/000000/api-settings.png

Kendi İşinizi Oluşturun!
Kendi müşteri kitlenizi oluşturarak satış yapıp evde oturarak kazanmaya başlayabilirsiniz.İster Youtube, ister Instagram, ister Facebook isterseniz de Twitter üzerinden müşteri kitlienizi arttırarak bizimle beraber satışa ortak olabilirsiniz. Eğer sizinde kendi paneliniz varsa bizim apimiz üzerinden kendi komisyonlarınızı koyarak satışa ortak olabilirsiniz. Eğer bir apiniz yok ise teknik destek ekibimiz ile iletişime geçerek sizde panel sahibi olabilir, hemen satış yapmaya başlayabilirsiniz.



https://png.icons8.com/nolan/50/000000/conference.png

Panelimizi Herkese Açtık!
2003'ten beri müşterilerimize kapalı beta olarak hizmet vermekteyiz. 1 Ocak 2018 itibari ile panelimizi herkese duyurduk! panel imizde aktif olarak sürekli güncellenen fiyatlarımızı takip ederek, en ucuz ve en kaliteli takipçi, izlenme ve beğeni gibi sınırsız servislerimizden faydalanın!

https://png.icons8.com/nolan/50/000000/receive-cash.png

Tüm Sosyal Medyaya Hizmet!
Tüm sosyal medya sizin elinizde!İster Facebook ister Instagram ister Youtube ister Twitter kullanın. Birkaç tıklama ile fenomen olabilirsiz. Youtube paketlerimiz, Instagram paketlerimiz, Facebook ve Twitter paketlerimizi tamamen her kullanıcıya uygun olacak şekilde tasarladık.


https://png.icons8.com/nolan/50/0000...inesswoman.png

7/24 Aktif Destek Ekibimiz Her Zaman Yanınızda!
Destek ekibimiz size en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz have üstüne kahve içip sizler için çalışıyorlar. Servislerimiz ile ilgili herhangi bir problem yaşarsanız destek ekibimiz en geç 2 dakika içerisinde sizlere yardımcı olup, yaşadığınız problemlere anında geri dönüş sağlıyorlar.


https://png.icons8.com/nolan/50/0000...management.png

200+ Servis 15.000+ Mutlu Müşteri!
Sizin mutluluğunuz için her dakika aktifiz! En hızlı servislerimizi bile gün içerisinde güncelliyor, daha hızlısını size sunuyoruz. Bu sayede sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz oluyor.



https://png.icons8.com/nolan/50/000000/gears.png

Bizde Her Şey Otomatik!
Otomatik servislerimizi kullanarak zamandan tasarruf etmenin keyfini yaşayın. Panelimize hiç giriş yapmadan kendi otomatik siparişinizi gönderebilirsiniz.
Peki Bu Nasıl Olur?
Otomatik işlemlerde iki farklı seçeneğimiz vardır.
Süreli sipariş;
Belirlediğiniz bir süre içerisinde belirli zaman aralıklarıyla gönderim yapmanızı sağlar. Örneğin bir postunuza belirli aralıklarla, belirli miktarda beğeni göndermek istiyorsunuz. Bunu süreli siparişin aktif olduğu servislerimizden otomatik olarak yapabilirsiniz. Bu sayede günlük, haftalık, aylık hatta yıllık dahi gönderim yapabilirsiniz.
Otomatik gönderim;
Otomatik gönderim siz gönderi yaptıkça sizi belirli aralıklarla kontrol edip gönderilerinize istediğiniz servisi çalıştırır. Bunu ismi aylık otomatik beğeni olarakta geçer. Biz bayilik paneli olduğumuz için siz kendi otomatik beğenileriniz gerçekleştirin diye geliştirdik. Bu sayede kendi müşterilerinizi oluşturabilir onlara aylık beğeni, izlenme gibi servisler sağlayabilirsiniz.


https://png.icons8.com/nolan/50/0000...d-security.png

Hızlı Ödeme Hızlı İşlem!
Ödeme yöntemlerimizi en hızlı olacak şekilde güncelledik. Bu sayede 7/24 panelimize güvenle bakiye yükleyebilir, hemen işlemlerinize başlayabilirsiniz. Size daha hızlı hizmet vermeyi her geçen gün hedefliyoruz. İster havale ister online ödeme yaparak sosyal medyanızdan geri kalmayın!


https://png.icons8.com/nolan/50/0000...oid-tablet.png

Web Sitemiz Tüm Cihazlara Uyumlu!
Developer ekibimiz size en uygun arayüzü sunabilmek için gece gündüz platformlarımızı geliştiriyolar. İstediğiniz cihazdan panelimizde işlemlerinizi eksiksiz gerçekleştirebilirsiniz. Herhangir bir probleminiz olduğunda özel olarak cihazınız için gerekli güncelleştirmeleri yapacağımızdan emin olabilirsiniz.



https://png.icons8.com/nolan/50/000000/expensive.png

En Uygun Fiyat Garantisi!
Bugün Türkiye'nin en ucuz bayilik paneli olmaktan gurur duyuyoruz. Bizden daha ucuzunu bulursanız bulduğunuz servisin daha ucuzunu size veriyoruz! Her geçen gün fiyatlarımız güncellenmekte ve sizlere daha ucuz servis imkanı sunmaktayız. Sizde hemen panelimize kayıt olup bu özelliklerimizden faydalabilirsiniz.



https://www.sosyalatom.com/images/BUTTON.png


Müşteri Yorumlarımız


Alıntı:

Evrkep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2801776)
Deneme amaçlı kartla para yükledim 1000+ takipçi direkt geldi düşüş oluyor ufaktan ama zaten %10 değişim olabileceğini belirtmiş sonra beğeni gönderdim sipariş alındı yazıyor fakat henüz bir hareketlilik yok onda da 0-2 saat süre verilmiş herhalde bu süre zarfında gerçekleşecek gayet pratik bir arayüz ile yapmışlar tavsiye edilir

Alıntı:

deryaerdil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2805967)
Çok basarılı şuana kadar en iyi hizmetlerden birisi yabancı takipçi şuan kapalı umarım hemen açılır.

Alıntı:

Günaydinmedia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829402)
1 haftadır çalışıyorum ama gerçekten uygun fiyata çok kaliteli bir servis.

Alıntı:

Dinam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829407)
Ben denedim .. Destek konusunda cok cok iyiler bir kac yeri kullandım en iyisi bunlar

syg

Alıntı:

ozcankilicc Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829499)
tamamen güvenilir + sistemler sorunsuz çalışmaktadır teşekkürler

Alıntı:

mpertev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829521)
Sitenizi kullanmaya başlayalı yaklaşık olarak 3-4 hafta oldu.Gerçekten çok memnunum.Başarılarınızın devamını dilerim

Alıntı:

Melikigai Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829877)
Ref alabilirsiniz sistemi kulanıyorum sorunsuz şekilde çalışıyor ve destek bölümünde özel bir ilgi gösteriyorlar cok ucuz ve cok guzel umarım boyle güzel devam eder 💕

Alıntı:

fantazik11 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829879)
Teşekkürler sistemde herhangi bir sorun yok. İyi alışverişler.

Alıntı:

edo674167 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829906)
Bugüne kadar kullandığım sistemler arasında en iyilerden bir tanesi . Gayet güvenilir .Kullanışlı arayüz ve hızlı teslim. Teşekkürler.

Alıntı:

ramazank3458 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2829973)
Çok kaliteli bir firma gayet hızlı servisleri. 10 kuruşa video izlenme bu devirde bulmak zor :) ve anında geliyor teşekkür ederim destek taleplerine ortalama 5 dakikada cevap veriliyor :)

Alıntı:

dododogus1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2831256)
sistem süper türkiyedeki en ucuz sistem sorunsuz izlenme ve begeni denedim gayet güzel teşekkür ederim tavsiye ederim iyi satışlar

Alıntı:

dododogus1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2831261)
gayet hızlı begeni ve izlenme alındı tavsiye ederim cok güzel sistem

Alıntı:

batukay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2831910)
İşini iyi yapan ilgili bir firma

Alıntı:

batukay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2832564)
Tek sorunlu olan gönderimleri website trafik gönderimi başka konuda sıkıntı yaşamadım 2 aydır kullanıyorum

Alıntı:

mattmert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2833058)
Gayet kaliteli ve gayet başarılı bir firma çok güzel hizmet veriyorsunuz teşekkürler

Alıntı:

Lobotomi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2836882)
Bu paneli sık sık kullanıyorum. Arada başka paneller de denedim. Zaten hepsi aynı sistem, aldığınız pakete göre hepsinde düşme oluyor. Telafi sürekli gönderiliyor. Youtube düşürdükçe toplu izlenmeler gönderiliyor. Ama bu panelde çok daha hızlı geri dönüş alıyorum, ilgileniliyor. O yüzden bu panelden devam ediyorum.





SosyalAtom 16.04.2018 02:54

Satışlarımız Günceldir!

doganuzun 21.05.2018 10:11

Alıntı:

SosyalAtom Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1716668)
Satışlarımız Günceldir!

Konu aktif.

SosyalAtom 3.06.2018 04:20

Satışlarımız Günceldir!

SosyalAtom 6.06.2018 23:58

Satışlarımız Günceldir!

SosyalAtom 19.06.2018 13:58

Youtube Servislerimiz Dünyanın En ucuzu!
1.000 İzlenme 0.80 TL

SosyalAtom 26.06.2018 01:31

Satışlarımız Günceldir!

TSuNaMi 26.06.2018 02:14

ABONELER ile youtube abonelik incelemesi geçilir mi acaba ?

Seoislem 26.06.2018 08:35

Harika panel keşke PayPal ile de satın alabilseydik hayırlı işler

SosyalAtom 29.07.2018 18:47

@Seoislem teşekkürler. Satışlarımız günceldir.


Forum Saati: 00:46. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0