YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree53Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 25.11.2016, 11:21
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 24.01.2014
Yaş: 52
Mesajlar: 800
Etiketlendi : 212 Yazıda
Etiketlendi: 10 Başlıkda
Standart Genel Açıkmam

Merhaha Arkadaşlar

Beni tanıyanlar, iş yapanlar bilirler, elimden geldiğince işimi düzgün yapar ve dürüst olma ilkesinden taviz vermem.Bir hatam yanlışım olmuşsa telafisini yaparım.46 yaşındayım adamlığı kimseden öğrenecek değilim.Yanlız güzel adamlık öğretirim ilgilenenler ekleyebilir.

Bilindigi üzere geçen hafta benim bir hatamdan kaynaklı son üretim yaptığım kanalar kapandı.Böyle blok kapanma satış yaptığım sürece yaşamamıştım.Kendini akıllı sanan bir arkadaş konumda yazdığım gecikmede %10 kadar fazla gönderim sözünden bu müşkül durumumda kendine ve yandaşlarına fırsat çıkarmak için benimle görüştü ben sadece kensini düşününerek öncesinde kapanma yaşadığımı tam teslimat gününde aslında kanalarının o gün bitirilip teslimedilecegini zaten hazır olduğu ama kapanma olunca bunun mümkün olmadığını bu durumdan fırsat çıkarıp bizi dahada madur etmeyin anlamında cevabım oldu.Dedigim gibi sadece kendisi için bu %10 gecikme istediğini düşünerek '' sözümüzü yemeyiz, gereğini yaparız '' dedim.Bugüne kadarda hep yaptım zaten beni bilen bilir elimdeki imkanlar dahilinde kimseyi madur etmem.Baktım bu fırsatçı arkadaş ve yandaşları bu durumdan ciddi anlamda kazanç saylayacak ve ben neredeyse hergün hiç para kazanmadan ve diğer madur müşterilerime kanal vermeden bu arkadaşların kanaları için çalışacağım mevzu 1250 kanal mevzusu değil, işin içince iş var.Burada isim verip mevzuyu dahada derinleştirmeyelim.Ben bu sözü normal şartlarda olağan durumlar için verdim.Tİcarette bunlar her zaman oluyor, kapanma yaşamışım çalışmıyorum sorunu anlayıp yeniden üretim yapam bir süre alacak kendisinin siparişi az 500 adet asıl sipariş yandaşlarında var toplamına ben günlük %10 gecikme versem günlük 300 kanal ediyor, günlük üretimim neredeyse, bu demek oluyorki sadece bu arkadaşlara çalışacağım ve borcum hiç bitmeyecek çünkü yaptığım kanal ancak günlük farkı karşılacak ana borç kalacak mis gibi geçinecekler.
Bu yapılan fırsatçılık insanlığa sığmaz, inanan insanlarız düşenin durumundan fırsat çıkarmak FIRSATÇILIK yapıp kazanç sağlamak olurmu, nasıl bir insanlık.Dedigim gibi önce sadece kendisi olduğu ve konuşturmayım şunu vereyim gecikmede kaç kanalı varsa dedim ve 1250 kanalda anlaştık.Kısa süre içinde aslında bu arkadaşın maşa olduğunu asıl depremin hemen ardından geleceğini anlayınca konuma baktım bir çıkar yol aradım.Kasım ayı kampanyası diyor konumda, bunu başlıktan yola çıkarak savunma yaptım.Durum budur arkadaşlar, ben müşkül durumdayım 2-3 kişiyi memnun edecem verdiğin sözün arkasında dur diye gazlanarak yüzlerce müşterimin maduriyetine sebep olmak ve çoluğumu çocuğumu sefalete sürüklemedim.Bunların amacı buydu ne güzelde konu açmış fırsatçı destek verenlerde tabiki, olay gecesi konuyu okuyanlar skp tan döndüler hocam olay nedir ne diyor bu vatandaş dediler.Anlattım olayı hak verdiler, şu ifadeyi kullandılar '' meyve veren ağaç taşlanır '' biz seni biliyoruz hocam.

@Web_Scripti hocam mazide buna benzer bir durum olmuş, aramızda bir tartışma olmuştu.Amacım kesinlik bu vatandaşın yaptığı gibi fırsatçılık yapmak değildi bilmeni isterim.Yanlış anlaşılmışsam özürdilerim senden.

İnsanın hayatında bazen zora düştüğü, sıkıntı yaşadığı zamanlar olur bu zamanlarda sizin bu durumunuzdan kendine kazanç sağlamak isteyen kişilere karşı benim yaptığımı yapmazda, haksız düşündüğümü ne olursa olsun söz vermişsin her durumda yapacaksın diyorsanız Allah sizede yaşatsın düşene bir tekmede vurmayı.

Uzatmayım...

Ben durumumu her zaman için anlattım, son kapanmalar hariç hiçbir müşterim yaptıgım kanalardan son dönemde video atılınca kapanma mevzusu hariç bir şikayet almamışımdır.Nadir olarak kısmi kapanmalar olmuş telafisi yapılmışıtır.İşimizi gerektiği gibi yapıyoruzki yüzlerce müşterimiz, dostumuz var hepinizden Allah razı olsun.Kazancınız daim olsun.

iki kişinin isteği olacak diye diğer müşterilerimin ve ailemin maduriyetini düşünmek durumdaydım.Bunu bir düşünün isterim.Zaten sıkıntı yaşamasam kanalar gecikmez verilen sürede teslim edilir yaşanan sıkıntı bilindiği halde, çalışmadığımız bilindiği halde bu durumdan kazanç sağlama maduruiyetimizi dahada fazlalaştırmak istediler.Bunun karşısında durdum o kadar.

Yeri gelmişken siparişleri olupda, kendini kasma hocam sıkıntıyı aşınca teslimedersin söyleminde bulunan ve burumdan fırsat çıkarmayan tüm müşterilerimede huzurunuzda sonsöz teşekkürederim.Allah sizden razı olsun.Adam gibi adamlar işte...

Bundan sonra bir süre skyp üzerinden satışlarım devam edecek, kanallarımızda hiçbir sıkıntı yoktur.Son denediğim sistem fixlendi daha öncede açıklama yaptım 2 yıldan fazladır çalıştığım ve hala açık olan kanaları açtığım sistemde çalışıyorum.Buradan yine kendine fırsat çıkaracak konuyu abartacak basit insanlara mesaj vermek kimsenin ekmeği ile oynanmaması gerektiğini bilmelerini isterim.

Tüm müşterilerimin olmasada son dönemde yaşadığım kapanmadan dolayı maduriyetler oldu.Bu maduriyetleri düzelmek ve gereğini yapmak kapnamadan önce aldığım yüklü siparişleri iptal etmek ya da maduriyetler giderilene kadar ertelemek zorunda kalacağım buradan belirmek isterim.Bunu bahane ederek söz verdin martavasını okuyarak konu açma gereği hissetmesinler.Genel müşteri maduriyeti yaşamaktansa 2 müşterinin maduriyet yaşaması bu aşamada zorunlu olarak istemesemde tek seçeneğim.Kendileri için sıkıntılarım giderilince elimden gelen imkanlarda ilave telafi yapılacaktır bu durumdan kaynaklı bilinmesini isterim.

Toplamda aylık 12k satılan kanalın 3300 adeti kapanmıştır.Bu kapanmanın nedeni sistem degiştirmem kaynaklıdır.Eski sistemde devam ediyorum.Eski kanalarımız sorunsuzdur bilen biliyor zaten, saygılar...

Telafisi yapılacak kişi sayısı 14 dür günlük üretim olan 300 adet ile 10 gün içinde tüm telafiler yapılacaktır.

Telafiler bittikten sonra, kapanma öncesi ve sonrası alınan 5300 onaylı kanal hazırlanıp teslimedlilecektir.Şuana kadar iptal olan sipariş yukarıda sipariş rakamının %5 kadar degildir.

En geç 20 gün içinde Allah dan bir mani gelmezse, önce telafileri sonrasında da siparişlerimi hazırlayıp gönderecegim.

20k onaysız siparişim vardı tek bir arkadaşımıza hazırlanacak, onuda geçiktirmek zorunda kalmıştım, Aralık 4 itibarıyla günlük 250 şer olarak teslimat yaparak kalan 6k gmail teslimatı yapılacaktır.

Tüm müşterilerime ve 3. kişilere önemle duyrulur.

Allah yar ve yardımız olsun.

Son söz;

Bu ve buna benzer durumlarda istemedende olsa müşterilerinin maduriyetine sebep olmuş kişiler banlanmıştı, maduriyetler giderilene kadar.Maduriyetleri gideren dürüst satıcıların banları derhal açılmışıtr.Yönetimde olmam ve bu etiketten fayda saglayagımı ve yönetimin bunu görmeyeceğini düşünecek ve yorumda bulunacak aciz insanlara karşı, yönetimimizin uyguladığı ve her zaman destek verdiğim, müşterilerinin maduriyetinin giderilene kadar kişnin banlaması uygulamasınında benim içinde yapılmasını istiyorum.Bu forum benim, benim ekmek kapım buraya üye olduğumda beş parasız biriydim, iş öğrendim ekmek yedim geçici bir süre aranızda olmayacağım, Hakkınızı helal edin dostlar.Bol kazançlar olsun.

Sebep olduğum maduriyetkeri giderene kadar banlanmam gerektiğini, bu durumda gereğinin yapılmasını istiyorum.Tüm yönetimdeki arkadaşlara saygılar.

@m-note

Konu Sabırlı tarafından (27.11.2016 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 25.11.2016, 11:34
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.06.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 34
Mesajlar: 2,263
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
adnandogannn isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Geçmiş olsun hocam. Ticarette olur böyle zor zamanlar. Müşterinin de bunu anlayışla karşılaması gerekir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sabırlı, suhatuna ve guapo bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 25.11.2016, 11:38
severall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.07.2013
Mesajlar: 7,853
Etiketlendi : 126 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

adam orada kim haklı kim haksız siz yorum yapın diye net bir şekilde söyledi ben şahsen çok abes bir durum görmedim siz konuşmayı kesip koyduğunu felan söylediniz gelip buraya açıklama yapma yerine oraya güzelce detaylıyca haklı olduğunuzu arkadaşın haksız olduğunu gösterseydiniz bir problem kalmazdı.Ben sizinde arkadaşında art niyetli olduğunu düşünmüyorum.Bazı şeyleri konuşup halledebilmeliyiz çünkü bizim kesim ben haklıyım dedimiz kimi konularda haksız olabiliyoruz.
SameT bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 25.11.2016, 11:44
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 20.08.2016
Mesajlar: 467
Etiketlendi : 12 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Kim haklı kim haksız yorumu yapmayacağım. Ama sabırlı ustad aciklamasini yazmis. Olagan ustu durumlar olabilir. Dedigi gibi durumlar elinizi vicdaniniza mi koyacaksiniz kurallarami bakacaksiniz. Adam hergun %10 anca verebilecegini soyluyor. Ekmek yemeyip su icmesin size calissin sizde bedava kanal alin iyidir. Hakliyi haksizi bilmem ama bu gibi durumlarda ki kasimda cok saticinin kanali kapandi firsat cikarmak hos olmamis.
Baska satici olsa onca maili acmaz banlanir giderdi.
Rahatsiz olanlar varsa yazimi okumadan gecsin kimseye cevap verilmeyecektir.
Sabırlı bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 25.11.2016, 11:45
WaDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2014
Mesajlar: 3,690
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
WaDa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Geçmiş olsun hocam umarım yakın zamanda işlerinizi rayına sokup tekrar aramıza dönersiniz kolay gelsin...
Sabırlı ve suhatuna bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 25.11.2016, 12:01
suhatuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Smyrna - İzmir
Yaş: 39
Mesajlar: 5,627
Etiketlendi : 324 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Daha önce sana kanal satış konuna yorum yaptıgımda bana ortakmısın bu adamla tarzı saçma sapan yorumlar yapan oldu bütün forumdan kanal alan arkadasların senın su son 1 aya kadar ne kanalalrından kapanma ne de sorun oldugunu hiç sanmıyorum ama dun VDS satan bir arkadasın da taslandıgı gibi seni de tasladılar hocam bosver kim kimin ne oldugunu bilmesi gerek , bilmıyorsa kendılerı bilir bence hiç takma bile kafana ...

Çunku Türk milleti olarak İYİ OLUNCA ALLAHTAN , KÖTÜ OLUNCA KULDAN sözune cok meyıllıyız sen bir an önce sistemını degıstır duzeltte tekrar BETON kanallarla aramıza dön abi

Senden 500 kanal alıp 1 yıl sonra 500 ününde saglam oldugnu bılıyorum bosve sen
@Sabırlı markasını bilen bilir

EDİT : Yine saçma sapan yorum yapmayın arkadaslar , üstaddan benımde en son aldıgım 150 kanalda bir cogu kapandı... Ama böyle seyler olabilir. Benım hakkım helal olsun , telafisini falan da istemıyorum , sadece sistemı yenıle de yıne sağlam , kapanmayan , meşhur kanallardan alalım yeter
Sabırlı ve WaDa bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 25.11.2016, 12:16
NoEroin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.03.2013
Mesajlar: 7,595
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede kanal satışına geri dönersin.
Ben senden (başka birinden de ) hiç kanal almadım ama forumdaki satıcılar arasında sağlam satış yapanlardan birisin.
Herşey gönlünce olsun, senden kanal alanları fazla bekletme.
Sabırlı bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 25.11.2016, 12:35
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Bu durumdan kendime 2 öğüt çıkardım.

1) Olası durumlarda altından kalkılamayacak sözler insanı çıkmaza sokabilir.

2) Olası durumlarda çıkmaza giren kişiye bir tekmede ben vurayım durumu yaşanabilir.

Her 2 tarafada geçmiş olsun, ben Sabırlı'nın sektörümüze çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Şahsım adına bu gecikme bana yapılsaydı, ben hoşgörüyle karşılardım.

Not: Hatayı kabul etmek ve gereken cezayı istemek büyük bir erdemdir.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 25.11.2016, 12:39
suhatuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Smyrna - İzmir
Yaş: 39
Mesajlar: 5,627
Etiketlendi : 324 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu durumdan kendime 2 öğüt çıkardım.

1) Olası durumlarda altından kalkılamayacak sözler insanı çıkmaza sokabilir.

2) Olası durumlarda çıkmaza giren kişiye bir tekmede ben vurayım durumu yaşanabilir.

Her 2 tarafada geçmiş olsun, ben Sabırlı'nın sektörümüze çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Şahsım adına bu gecikme bana yapılsaydı, ben hoşgörüyle karşılardım.

Not: Hatayı kabul etmek ve gereken cezayı istemek büyük bir erdemdir.
+1 Sonuna kadar katılıyorum

@Web_Scripti hocam sorun devam edıyor bizim su sorunu hallet canını yıyım
Web_Scripti bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 25.11.2016, 13:51
doganuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administratör
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Ytpara
Yaş: 40
Mesajlar: 3,285
Etiketlendi : 783 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

@Sabırlı yazdıklarında haklı olabilirsin. Ben eleştirimi yönetimden bir arkadaş değilde Ticaret yaptığım bir kişi olarak değerlendireceğim;
Son kapanma furyasına ben denk gelmedim sebebi ise bir konuda sizinle anlaşamadık. Size diyorum ki "hocam ne zaman teslim edersiniz " sizde diyorsunuz ki " Haftaya cuma" haftaya cuma oluyor, cumartesi oluyor, pazar oluyor, yarın birgün derken 1 hafta daha geçiyor teslimatım olmuyor, sizde takdir edersiniz ki 3-4 tane eleman çalıştırıyoruz, onların maaşları var, aylık 50 vds 3 dadicate giderimiz var bizim birgün gecikmemiz bizi zarara sokuyor o adamlar boş oturuyor, sunucular boş yatıyor, bende size diyorum ki ben planımı bana verdiğiniz söze göre yapıyorum, bana deyin ki hocam 3 hafta sonra kanallar elinizde bende ona göre önlemimi alıyım, çözüm üreteyim, sizde bende böyle işinize geliyorsa dediniz ve yollarımız ayrıldı. O zamanda farklı bir firma ile çalışıyorum sıkıntı yok.
Yani demem şu ki eğer bi tarih veriyorsanız o tarihde sözünüzü yerine getirin, diyorsanız ki emin olamıyoruz aksayabiliyor o zaman 3-5 gün ileri tarihli söz verin kimse mağdur olmasın..Benim skype imzamda şu yazar "Yapamayıcağın şeyi söyleme, söylediğin şeyi yap" onun için keşke o zaman tüm herkesin mağduriyetinin %10 nu karşılayacağım yerine belirli kişilerin %10 zararını karşılayacağım deseydin bu gün sen bu sıkıntıyı yaşamazdın.

Konunuz da haklı olabilirsiniz, insanlara kızabilirsiniz fakat empati yapmak gerek onların da canı yandı toplu kıyıma gittiler, adsenseleri, içerisindeki paralar, kanalların içindeki paralar hepsi gitti ve sadece sizden kanal alan kişilerde oldu siz olsanız sizde tepki gösterebilirsiniz onun için olan kapanmayı bu kadar doğal karşılamamak gerekiyor.

Geçmiş olsun.
fatihbaz, mrtlsatan, uayaz647 ve 8 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 03:25. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker