YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree121Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 13.12.2016, 01:36
kubmarley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.2013
Nereden: Bursa
Mesajlar: 513
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
kubmarley isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Önemli Uyarı Herkezin Dikkatine !!

KONU VATAN ... !! SİYASET DEĞİL !! DİN DEĞİL !! . BAŞTAN SÖYLÜYORUM SİYASET AÇAN HAKKINDA OTOMATİK ŞİKAYETÇİYİMDİR ÖZEL OLARAKTA ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM . BANLANMASINI TALEP EDİYORUM .

Akşam bir konu açtım TERÖRE LANET "http://www.ytpara.com/konu-disi/109712-ytpara-olarak-terore-lanet-fikirleri.html " konusu açtım . Yardım konuları method konuları hatta ve hatta kesinleşme konusu kadar ilgi çekmedi ZAVALLI AŞŞAĞILIK HERİFLER kavramı bize uyar bi vaziyette şuanda söz meclisten dışarı . ARKADAŞLAR SAYIN DÜNYA MİSAFİRLERİ ALOOOO ; TÜRKİYE OSMANLI MÜSLÜMANLAR SOYUNA BÜYÜK BİR SALDIRI VAR FARKINDAMISINIZ ????? Göremezsiniz siz kör olmuşsunuz Sizin gözünüz haala parada kafayımı yediniz siz şerefimiz namusumuz tehlikede bize yakışır bir hareketmi bu aynada bir kendinize sorun . Ananızdan babanızdan bacınızdan sevdiklerinizden şehrinizden ülkenizden toprağınızından camiilerinizden dininizden önemli lan bu el pisliği PARA ! Kalkıp sorsa cephelerde ölüme koşan şehitlerimizden biri , Kalkıp sorsa hayatını ülkesi için kanı soyu için çabalamış padişahlarımızdan biri , kalkıp sorsa peygamber efendimiz s.a.s helal mi bu topraklarda yaşamak size diye ne diceksiniz HELAL diyebilecekmisiniz söyleyin he ?
Elinizden birşey gelmiyor gibi oturmak ne kadar zavallıca bir davranış SİZ OSMANLI TORUNLARISIN , SİZ GAVUR DÜNYASININ DEVİREMEDİĞİ OSMANLI TORUNLARISINIZ SİZ PEYGAMBERLER ZAMANINDA 10 BİNLER 100 BİNLERCE KİŞİLİK DÜŞMANI 100"" ALLAH İNANÇLI MÜSLÜMAN ORDUSUYLA YENMİŞLERİN SOYUNDAN GELEN İNSANLAR OTURUP İZLEMEK YAKIŞIYORMU SİZE SORUYORUM .

Kendinizi kandırmayın herkezin elinden birşeyler gelebilir . O kadar yıldır oturup youtubeden oradan burdan rahat rahat para kazanabildiniz . Para Kazanamayıp karnını doyuramıyan HATTA YOUTUBEYI Bilmeyen giremeyen canını düşünmekten karnını düşünemeyen 1 bardak suya 1 dilim ekmeğe ihyitacı olan ülkeleri insanları düşünün arkadaşlar bu rahatlığın bu ilerleyişin bu üstünlüğün farkına varın ve bunun için birşeyler yapınki bu günleri özlemeyin .

Çocuk oyuncağı değil mesele VATAN farkına varın EY 52,872 üye ve diğer misafirler .

Bu forumun ana konusu olan youtube bile biz TÜRK'LERE muhtaç . Facebook Twitter instagram tüm sosyal medya , sosyal medyayı geçtim dış ülkeler bizim enerji kaynaklarımıza tarımımıza havımıza ve doğamıza MUHTAÇ bu kadar basit bunu ben 6 ülke gezen bir kişi olarak hayatındaki insanların %30 u yabancı olan biri olarak söylüyorum boş konuşmam . Burada 1 karpuz ortalama 2 tl iken yurtdışında karpuzun 1 dilimi 8 9 eu . Burada erik kilo kilo satılırken orada 4 5 tanesı 10 eu . Türkiyede her insanın facesi twitter insi varken Kendi ülkesinde %45 kullanım ortalaması bize muhtaçlar bizsiz hiçler . Soruyorum o kadar gavur alışveriş merkezleri var o kadar giyim elektronik mağazaları var 1 günlük onlardan alışveriş yapmamak onların tüm dünyasını yıkar plan bozukluğundan doğrulamayıp batabilirler bile bize muhtaçlar . Onu geçtim onca yabancı uyruklu insanlarla konuştum görüştüm adamlarda iklim yok bana derlerdiki biz TÜRKİYEYE göre yaşarız . Türkiyenin kışında çalışır Türkiyenin yazında Türkiyede tatil yaparız bize muhtaçlar . Adamlar bizim ülkemizin havasını parayla yurt dışında satıyorlar varmı böyle birşey ya havamıza bile muhtaçlar . Biz onlara muhtaç değiliz çünkü herşeyin en iyisini yapabilecek kapasitedeyiz . Arkadaşlar verilen nimetlere ÜLKENİZE TOPRAĞINIZA iyi bakın , bunları yönetmek isteyen elimizden almayarak sömürge altında olduğumuz sürece bize yaptırmakta oldukları ameliliğe devam etmemek için dünyaya yeniden hüketmek için elinizden gelenin fazlasını yapın . Bunları bize yaşatanlar kadar sizinde suçunuz var haala tepki göstermiyerek yaşattırmalarına devam ediyorsunuz . Tek bir yürek olup bu forumda herkez sadece bu konuya odaklansa ve birşey yapmaya kalksak olay olur dünyayı sarsabiliriz arkadaşlar . Çıkın artık şu sanal(yalan) dünyadan . Photoshopmu biliyorsun slogonlar üret , rendermi işin videolar üret , kanalmı açıyorsun bu yolda 1 haftanı ver para kazana bu yolda çalışacaklara kanal bas özgün ve aboneli kitleyemi sahipsin onları bize katılmalarını rica et , network şirketleri kanallarınızla anlaşın , webmasterler tüm web sayfalarınızda gündeminiz bu olsun , android yazılımcılar güncelleme yapın ve sloganlarımızı kullanıcılara duyurun ne bileyim hosting firmaları 1 hafta bu yolda harcayın elektriğinizi site yetkileleri herkezi bu konudan haberdar edin boş boş yorum atan arkadaşlar girin konulara Millet can derdinde kasap et derdinde diye mesajlar atıp bu yola davet edin NE BİLEYİM hiç pc bilmeyen arkadaş git arkadaşına bu konuyu anlat yeterki bu yolda adım at ...
Kimse kendini avutmasın elimizden birşey gelmiyor diye HERZAMAN HAZIR OLARAK CANIMI gerekirse tüm yatırımımı tecrübelerimi zamanımı harcarım ben bu yolda . Kusura bakmayın hiçbirşey ÜLKEMDEN ŞEREFİMDEN NAMUSUMDAN ANAMDAN BACIMDAN AYAK BASTIGIM TOPRAKTAN SEVDIKLERIMDEN EN ONEMLİSİDE HU ZU RUM DAN ÖNEMLİ DEĞİLDİR .

Konu hakkında fikirlerinizden başka yorumlar atmayınız . İlgisini çekmeyenler olursa bende yorumlarını çekemicem bir zahmet konudan çıksın onlar . SORU : NELER YAPABILIRIZ ???

Elhamdülillah .
dreamblack, MPVH, fatihxxx ve 11 kişi bunu beğendi.

Konu kubmarley tarafından (13.12.2016 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 13.12.2016, 01:44
YoutubeSEO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.03.2015
Mesajlar: 664
Etiketlendi : 10 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Yahu yazmayım yazmayım diyorum ama yeter be kardeşim. Yeter. Haklıysan da yeter haksızsan da yeter. Yeri mi sence bu mecra bu tür paylaşımların?

Ulusalcısındır, eyvallah. Ya da değilsindir, ona da eyvallah. Bak bu tür paylaşımlar için mikro blog, blog vs. binlerce site var. Bunları buraya taşımanın manası yok yani.

Yazdıklarını okumadım, büyük puntolu hiçbir şeyi de ömrüm yettiğince okumayacağım.
Belki yazdıklarında sonuna kadar haklısındır, öyle bile olsa bak altını çiziyorum bu mecra insanların dini, dili, ırkı, mezhebi olmadan birbirleriyle fikir alış verişinde bulunduğu, tek derdi "yarını düşünmemek, evine üç beş kuruş götürebilmek" olanların mecrası.

Sen de bu mecranın bir parçası olarak yalnızca buna odaklan. Diğer türlü yorumları report et geç.
jargon45, RAPOTEK, walow ve 32 kişi bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 13.12.2016, 01:47
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.09.2013
Nereden: Kebabland
Mesajlar: 3,522
Etiketlendi : 53 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

vay be türkiye neymiş her şeyde bir numarayız gibi anlatmışsın
cemceme ve Gmail bunu beğendi.
  #4  
Okunmamış 13.12.2016, 01:51
ythp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.02.2016
Mesajlar: 309
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
ythp isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Bu arkadaşı alalım burdan
cemceme bunu beğendi.
  #5  
Okunmamış 13.12.2016, 01:52
flypow3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.01.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 30
Mesajlar: 4,991
Etiketlendi : 77 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

buranın bunun yeri olduğunu düşünmüyorum.
bold kırmızı font falan amaç ne ayrıca?
cemceme bunu beğendi.
  #6  
Okunmamış 13.12.2016, 01:52
MPVH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.08.2013
Nereden: Almanya
Yaş: 42
Mesajlar: 1,769
Etiketlendi : 21 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Bu mecraya taşımayacak hangi mecra ya taşıyacak ? orda belirtmiş 52 bin üye diye o 52 bin üye bu vatanda yaşayıp bu vatanda rahatca özürgürce bu işi yaparak para kazanıyorsa elbet bu mecrada da her mevrada da dile getirlecek getirilmeli o 52 bin kişi Türk vatandaşı değil mi yada Türkiye'de yaşamıyor mu ? eğer ekmek derdinse ise önce ekmeğini yediği yerin değerini bilmeli her insan.
ts1967ts, lejyon58 ve PÖH bunu beğendi.
  #7  
Okunmamış 13.12.2016, 01:55
ODEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.04.2014
Nereden: BURSA
Yaş: 33
Mesajlar: 1,835
Etiketlendi : 137 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
ODEL isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

bu vatan olmasa ne bu forum kalır ne de para kazanabilirsiniz akıllı olun.Kubilay olayı anlatmış her kelimesine imzamı atarım.
PÖH bunu beğendi.
  #8  
Okunmamış 13.12.2016, 01:55
BySerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.01.2014
Nereden: istanbul
Yaş: 38
Mesajlar: 393
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

hayırdır savaşamı gidiyoruz ne oluyor yahu şu kesintiden zaten iyice kafayı yedik
cemceme bunu beğendi.
  #9  
Okunmamış 13.12.2016, 01:56
MPVH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.08.2013
Nereden: Almanya
Yaş: 42
Mesajlar: 1,769
Etiketlendi : 21 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Bunun yeri olmadığını düşünen arkadaşlar okumadan geçer mesajda yazmaz o zaman gider yutuber işini yapmaya devam eder. millet g.t kılının konusu acarken kimse ne alaka demiyor!!

Arkadaşım yüreğine sağlık yazdığın herbir kelime için @kubmarley
dreamblack, slayfer, velixyz ve 2 kişi bunu beğendi.
  #10  
Okunmamış 13.12.2016, 01:58
kubmarley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.2013
Nereden: Bursa
Mesajlar: 513
Etiketlendi : 47 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
kubmarley isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
YoutubeSEO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu yazmayım yazmayım diyorum ama yeter be kardeşim. Yeter. Haklıysan da yeter haksızsan da yeter. Yeri mi sence bu mecra bu tür paylaşımların?

Ulusalcısındır, eyvallah. Ya da değilsindir, ona da eyvallah. Bak bu tür paylaşımlar için mikro blog, blog vs. binlerce site var. Bunları buraya taşımanın manası yok yani.

Yazdıklarını okumadım, büyük puntolu hiçbir şeyi de ömrüm yettiğince okumayacağım.
Belki yazdıklarında sonuna kadar haklısındır, öyle bile olsa bak altını çiziyorum bu mecra insanların dini, dili, ırkı, mezhebi olmadan birbirleriyle fikir alış verişinde bulunduğu, tek derdi "yarını düşünmemek, evine üç beş kuruş götürebilmek" olanların mecrası.

Sen de bu mecranın bir parçası olarak yalnızca buna odaklan. Diğer türlü yorumları report et geç.
Alıntı:
rhaegar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay be türkiye neymiş her şeyde bir numarayız gibi anlatmışsın
Alıntı:
ythp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arkadaşı alalım burdan
Alıntı:
flypow3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
buranın bunun yeri olduğunu düşünmüyorum.
bold kırmızı font falan amaç ne ayrıca?
Size hiçbirşey demiyorum neden siz kör olanlar kısmındasınız ! ULUSALCI DEĞİLİM OKUSAN ANLARSIN 1. YORUM ATAN EY gözleri kulakları ağzı olan varlık . BENİM DERDİM ŞEREFİM NAMUSUM . Siz yorum atanlar o kadar önem vermiyorsunuz demekki bu yorumları atabılıyorsunuz özür dilerim sizin ananızı bacınızı sizden daha fazla düşündüğüm için . SİZİN GİBİLERLE KONUŞMAM BİTMİŞTİR . NANKÖR İNSANLARLA muhattap bile olmam ...
1. Malükatın yazısını beğenenlerede sözlerim aynen geçerlidir.

Konu kubmarley tarafından (13.12.2016 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 12:13. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker