YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree36Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #41  
Okunmamış 21.01.2018, 20:13
JiTeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Yaş: 30
Mesajlar: 4,897
Etiketlendi : 226 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Feritings Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu farklı duyu organların (G**NLE) ile dinlediğin taraftarıyım. Adam kendi kazançlarını gösterdikten sonra ardından yayınladığı öğretim setinin reklamını yapıyor (GAYET DOĞAL). Güzel bir strateji uyguluyor bu sayede herkesi teşvik ediyor. Dümdüz atsaydı kimse ilgilenmeyecekti. Adam ayrıca telif engellerini anlatmak zorunda değil çünkü adam özgün çalışmadan ziyade YouTube'u öğretiyor maalesef. Özgün kanalımda şuana kadar hiç telifle uğraşmadım. İzlenme süresini veya kategorisine göre kazancını anlatmak zorunda değil, adam bu işi yıllardır yapıyor ve zaten videoda deneyimlerimi sundum size diyor zaten eğitim setini henüz satın almadın bile. İşte anca buradan sallayalım ne olacak ki dimi bide G**MÜZLE dinleyelim.
Evet o yüzden eski videosun da yavv kazanıyorum da işte bakın telifler engeller var diyor yeni video da 50tl den eğitim seti satınca bakın ben 500k kazandım video attım o kadar diyor ben sizi çözemedim paso bir koruma çabaları bilip bilmeden Sizin mantığa göre ben bir reklam yayınlım alın 100k dan daire satıyorum videoda daireleri gösterim paraları toplim sonra millet gelince daire maire yok onlar satış stratejisi diyim süper millet o videoyu izleyip saf gibi kanıcak yav ne kadar basit video çek at 500k kazanım diyecek ama videonun 10dk uzun olması bu şekilde video arası reklam koyması gerektıgını soylememıs veya oyun kanalı acarsanız tutmaz dememıs veya adam gibi bir render almak için guzel 5k lık bir pc olmasını veya en ufak bir durumda videoya telif veya eşleşen geleceğini söylememiş veya en başında saglam tanıdıgı youtuber yoksa yada sağlam reklam yapıcak parası olmadığı müddetçe kanalının tutmayacagını da söylememiş yaptığı tek şey bakın ben youtubedan bu kadar kazandım sizde kazanmak istiyorsanız bu seti alın ve kazanın Güzel strateji demişsiniz insanları kandırıp satış yapmak baya güzel strateji ki adamın anlatcağından daha fazlası bu forum da var farklı birşey anlatacağıda yok . Her halde sizin babanızın oğlu ki böyle körü körüne savunmuşsunuz ama birşeyi para ile satıp üstüne bakın ben 500k kazandım deyip daha sonra satış yaparsa kusura bakmayın da detayına kadar anlatması lazım yok telif engellerini anlatmak zorunda degıl demişsiniz izlenim süresini veya kategoriyi de anlatmak zorunda degıl demişssiniz asıl bunları anlatması zor . İyi o zaman videoyu izleyen adam desin ki yav ben bu video setını alım 2 dklık video çekim yıllık 500k temiz flash tv bal reklamından farklı hiç birşeyi yok

---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

Alıntı:
Feritings Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu farklı duyu organların (G**NLE) ile dinlediğin taraftarıyım. Adam kendi kazançlarını gösterdikten sonra ardından yayınladığı öğretim setinin reklamını yapıyor (GAYET DOĞAL). Güzel bir strateji uyguluyor bu sayede herkesi teşvik ediyor. Dümdüz atsaydı kimse ilgilenmeyecekti. Adam ayrıca telif engellerini anlatmak zorunda değil çünkü adam özgün çalışmadan ziyade YouTube'u öğretiyor maalesef. Hayatında hiç özgün yaptıysan özgün kanalımda valla şuana kadar hiç telifle uğraşmadım. Zaten telif engeli diye birşey kesinlikle yok ve kabul edilemez, telif yediysen haketmişsindir. İzlenme süresini veya kategorisine göre kazancını anlatmak zorunda değil, adam bu işi yıllardır yapıyor ve zaten videoda "Deneyimlerimi sundum size" diyor isteyen alır isteyen almaz belli ki eğitim setini henüz satın almadın bile. İşte anca buradan sallayalım ne olacak ki dimi bide G**MÜZLE dinleyelim. Özgüne en ufak cesareti bile olmayan adamın bu adama buradan bomboş bir şekilde sallaması çok utanç verici.
Birde hocam " özgün kanalımda valla şuana kadar hiç telifle uğraşmadım. Zaten telif engeli diye birşey kesinlikle yok ve kabul edilemez, telif yediysen haketmişsindir. " demişsin de Çok Yüksek Kazançlı Özgün Kanal Telif Yedi bu ney acaba ?

Tabi bak bunlar da var mesela ben foruma şimdi konu açıcam gelin gelin ben youtube süper kahraman videoların 500k kazandım buyrun bu da kanıtı sımdı eğitim setimi alın ve sizde kazanın diyicem ve satış yapıcam sonra olcuaklar bak şu .

Tüm Özgün Videolarım Sarı Yedi

Veya şu

Sarı Dolar Yüzünden Çıldırdım

Hani ben satış yapmadan önce arkadaşlar bakınız bunlar bunlar olabilir herkes kazanamayabilir böyle sorunlar telif eşleşen sarı dolar sorunları olabilir dersem bu sorunlar ile ben uğraşmam amacım tabi insanları kandırıp satış yapmak değilse
gecekusu12, dedde1 ve Feritings bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #42  
Okunmamış 21.01.2018, 20:13
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2016
Mesajlar: 698
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Arkadaşın eğitim seti eminim bu işe yeni başlayan bilgisi 0 olanlar içindir, elbette güzel konulara değinmiştir ancak seti alan herkesin kazanamayacağı aşikardır öyle olsa kimse 50 liraya kendisine rakip çıkarmaz diye tahmin ediyorum. Elbette YouTube yeni başlayan azimli ve çalışkan arkadaşlara bir şeyler katacaktır..
Alıntı ile Cevapla
  #43  
Okunmamış 21.01.2018, 20:22
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 9.11.2016
Nereden: .
Mesajlar: 178
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

ban yicem o yüzden sildim. Jitem tamam kardeşim özür diliyorum haklısın.

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

Özür dilerim arkadaşlar.
Alıntı ile Cevapla
  #44  
Okunmamış 21.01.2018, 20:22
Maxilife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2014
Nereden: Körfez
Mesajlar: 374
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Geçen gün Afgan rasulov adlı kanalın udemy deki YouTube eğitimleri videosu için satış reklam videosunda oynamıştı. Ve altta verilen linkte sözde indirim kodu vardı tıkladım 49 TL. İndirim kodunu sildim 28 TL ye satın aldım. Öyle YouTube yi yeni tanıyan biri değilseniz eğitimdeki videolar temel düzeyde olduğundan pek işinize yaramıyor. Zaten videoda Afgan rasulov un onu bu seviyeye getirdiğini söylüyordu. Onun videolarında pek ahım şahım birşey görmedim
Alıntı ile Cevapla
  #45  
Okunmamış 21.01.2018, 20:50
moonlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2014
Mesajlar: 1,153
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda

YOUTUBER
Standart

Alıntı:
AttackeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ruhinin 29 Ocak 2017 tarihinde attığı bir video
https://youtu.be/za3AmqoAwV4?t=2m42s
bu videoda gösterdiği kazanç 5Milyon Görüntüleme karşılığı aldığı paranın 850TL Olduğu
ve bize söylediği gibi bu videodan yola çıkarak kazancımı hesaplayabilirsiniz diyordu.
Kazancı hesaplandığında 1K Başına 0.173 TL gibi bir kazanç çıkıyor karşımıza
Bu da benim o zamanlar ruhi hakkında attığım yorumdu

Bugün ise satış yapmak için gerçek kazancını hatta daha fazlasını göstermeye çalışarak satış yapmaya çalışması için 1K için kazandığı paranın 1.43 TL para kazandığını söylemekte yani bize geçen sene verdiği rakamdan tam 8.26 kat daha fazla ayrıyetten yt deki gösteren rakam ham rakam yani adsenseden kesilmeden önceki rakamı gösterir ama arkadaş bunuda söylememekte yani ilk videosunda parayı ne kadar düşük gösterebilirim acaba davranışı sergileyen arkadaş bugün ise ne kadar kazancı yüksek gösterebilirim amacı sergilemekte sebebi ise kazandığı para ne kadar fazla gözükürse satış o kadar artar ki şu anda bile "1.223 öğrenci kaydoldu" satış yapmış ve en azından 10Bin kişinin alacağını düşünüyorum.
Verdiği set iyidir kötüdür birşey demiyorum. Ama insanları manipüle edip onlara Umut satmak iyi bir davranış gibi gözükmüyor. Ve çoğu insanda bunu göremiyor
zaten adam o kadar para kazansa 50 tl lik udemy ile uğraşmaz.

1 milyon izlenmeye ortalama 1500 tl demiş adam

Yine youtubeda kazanç değişiktir. bazen uzun video bazen kısa, videoda kalma süresi vs gibi sonuçlarda var. kısaca biraz uyanıklık yapmış .
Alıntı ile Cevapla
  #46  
Okunmamış 21.01.2018, 23:43
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.03.2014
Nereden: Sivas
Yaş: 28
Mesajlar: 302
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Captain Price Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen, geçen hani enes batur ödül aldı ya, orda kimileri barış özcan alsa daha iyi olur diyordu, benim içimden ruhi çenet geçiyordu, hem kendisi baya bilinen birisi hemde kanalı barış özcanın kanalına yakın

bilim uzay videolarını severek izliyorum
İzlenim ve kazanç başarısı takdiri hakediyor. Bazı içeriklerini bende izliyorum ( bazen clickbait'e kanıyorum bazen neden ve nasıl bu videosu bu kadar izlenmiş diyorum ) .

Fakat yaptığı , kasıtlı mı kasıtsız mı bilmiyorum ama ciddi bir hata var ki. Bazı içerikleri ciddi düzeyde yanlış bilgi içeren videolar. Komplo teorilerini gerçek gibi anlatmak insanları yanıltmaktır. İşin kötü yanı Youtube bu durumdan rahatsız değil.

Rothschild dünyayı yöneten aile diye video hazırlamış. Rothschild , Amerika veya Dünya'yı yönetiyor demek, Koç-Sabancı Türkiye'yi yönetiyor demek gibi bir şey. Buna inanan var mı? Bugün Koç-Sabancı ailesi Türkiye'yi yönetiyor diyebilir miyiz?
Alıntı ile Cevapla
  #47  
Okunmamış 21.01.2018, 23:45
fenomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.08.2013
Yaş: 30
Mesajlar: 3,437
Etiketlendi : 69 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Alıntı:
moonlive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten adam o kadar para kazansa 50 tl lik udemy ile uğraşmaz.

1 milyon izlenmeye ortalama 1500 tl demiş adam

Yine youtubeda kazanç değişiktir. bazen uzun video bazen kısa, videoda kalma süresi vs gibi sonuçlarda var. kısaca biraz uyanıklık yapmış .
olaya 50 tl açısından bakma 1500 kişi almış sürümden kazanmış 1500x50 24 saatte kaldırdı. daha da artar o rakam.
Alıntı ile Cevapla
  #48  
Okunmamış 22.01.2018, 00:01
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.03.2014
Nereden: Sivas
Yaş: 28
Mesajlar: 302
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
moonlive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten adam o kadar para kazansa 50 tl lik udemy ile uğraşmaz.

1 milyon izlenmeye ortalama 1500 tl demiş adam

Yine youtubeda kazanç değişiktir. bazen uzun video bazen kısa, videoda kalma süresi vs gibi sonuçlarda var. kısaca biraz uyanıklık yapmış .
1500 TL diyorsa, 250-500 TL arası kazanmıştır.

Bu hayatta her alanda geçerlidir.

İşine geldiğinde insanların çoğu , parasızlıktan dem vurur. Para yok der. Ayda 20 bin kredi öder, 40 bin iş makinası kirasından veya dükkandan kazandığı gelirden bahsetmez.

İşine geldiğinde bir kızı veya akrabaları etkilemek veya bir işi kapabilmek için kazandığı geliri,sahip olduğu imkanları misliyle göstermek için lüks araç kiralar veya arkadaşının aracı ile iş görüşmesine gider.

Ben dersi satın almadım ama psikolojik olarak bende manipüle olmuş olabilirim. Bu arkadaş 500 bin TL kazandım diyorsa büyük ihtimal kazancı 150-200 bin TL'yi geçmemiştir. ( Kazanmışsa helal olsun gözüm yok harbiden güzel başarı helal olsun fakat böyle bir videoyu çekerken normal rakamları söylemesi için hiçbir neden yok. Udemy'de ders satmasa gerçekten tarafsız rakamlar açıklayabilirdi. )
gecekusu12 bunu beğendi.

Konu pcbagimlisi tarafından (22.01.2018 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #49  
Okunmamış 22.01.2018, 00:10
Hey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hey Hey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 4.02.2016
Mesajlar: 2,978
Etiketlendi : 77 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
pcbagimlisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1500 TL diyorsa, 250-500 TL arası kazanmıştır.

Bu hayatta her alanda geçerlidir.

İşine geldiğinde insanların çoğu , parasızlıktan dem vurur. Para yok der. Ayda 20 bin kredi öder, 40 bin iş makinası kirasından veya dükkandan kazandığı gelirden bahsetmez.

İşine geldiğinde bir kızı veya akrabaları etkilemek veya bir işi kapabilmek için kazandığı geliri,sahip olduğu imkanları misliyle göstermek için lüks araç kiralar veya arkadaşının aracı ile iş görüşmesine gider.

Ben dersi satın almadım ama psikolojik olarak bende oltaya düştüm. Bu arkadaş 500 bin TL kazandım diyorsa büyük ihtimal kazancı 150-200 bin TL'yi geçmemiştir. ( Kazanmışsa helal olsun gözüm yok harbiden helal olsun fakat böyle bir videoyu çekerken normal rakamları söylemesi için hiçbir neden yok. Udemy'de ders satmasa gerçekten tarafsız rakamlar açıklayabilirdi.
bu adam ayda 30 k altı kazanıyorsa tüm gelir dahil tüm herşeyimi veriyim sizlere sponsor anlaşmaları zaten bunların kazancı yt değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #50  
Okunmamış 22.01.2018, 02:37
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.03.2014
Nereden: Sivas
Yaş: 28
Mesajlar: 302
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Hey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu adam ayda 30 k altı kazanıyorsa tüm gelir dahil tüm herşeyimi veriyim sizlere sponsor anlaşmaları zaten bunların kazancı yt değildir.
6 yıllık bir kanal sahibi.

4 yıldır ciddi gelir kazanabildiğini düşünelim.

333 milyon izlenim. Kesinti, tıklanmama ve adblock gibi faktörler %5 izlenime mâl olsa, 316,35 milyon izlenim yapar. Tıklanma oranı % 1,5 olsa.

316,35 milyon * 1,5 / 100 = 4.745.250 Tık yapar. ( Kazanıyor galiba baksanıza ön yargılı davrandım galiba )

4.745.250 tık x 0.15 = 711 bin TL. Bu kadar kazansa kazandığı miktarı düşük göstermeye çalışmaz zira her 50-100 bin TL , ciddi ders satışını attırarak geri döner olumlu bir şekilde.

Demek ki ya tık başına ücreti bu kadar yüksek değil, ya da kesintisi daha fazla.

711 bin TL , 480 bin TL'nin 1,4828 katı.

Tık sayısını 1,4828'e bölelim.

4.745.250 / 1,4828 = 3.200.195 x 0,15 = 480 bin TL.

Bunu

24 ayda kazanmış olsa = aylık 20 bin TL.
36 ayda kazanmış olsa = aylık 13 bin TL.
48 ayda kazanmış olsa = aylık 10 bin TL.

Hata yapmışım kazanılabiliyormuş gerçekten de bu rakamı kazanmış olabilir. Burada kendime bir uyarı olsun ( Aslında çok daha gereksiz hesaplara daldım matematik cahilliğimden bu mesajı yazarken çok oyalandım galiba istatistik seviyor muyum neyim )

Daha kısa sürede Ayda 20 bin TL kazandığını varsaysak bile ( Ki bunu da diğer özel şirketlerden alacağı reklam priminin yüksek olacağını düşünerek varsayalım ) Türkiye'de ayda 20 bin TL Youtube'dan kazanan bir Youtuber'e özel şirketlerin ayda 5-10 bin TL reklam yatırımı yapacaklarını sanmıyorum. Bu konuda sizde yanlış tahmin yapmış olabilirsiniz.

Gerçi Ruhi'nin belki kitlesinin yaşı biraz daha büyük olabilir zira bazı konularda komplo vb. konularla yaşı büyük kitleye hitap ediyor olabilir bu yüzden bir miktar düzenli dışardan reklam geliri elde edebilir. Fakat dediğim gibi her ne kadar ben ön yargılı bir şekilde kestirip atsamda. Bir şirket olarak düşünecek olursam dünyayı Rothschild yönetiyor videolarının izlendiği bir kanala vereceğim reklamlardan ne kadar olumlu bir geri dönüş olabilir? Haliyle reklam şirketleri ne kadar bir parayı bu kanala öder. En iyi ihtimalle 24 ayda 480 bin TL'yi kazandığını düşünsek bile ( Sizin aylık 30 bin TL gelir tahminine maksimum oranda yaklaşması için söylüyorum ) 24 ay boyunca, her ay 10 bin TL ekstra reklam vereni olmuş mudur bana zor gibi geliyor.

Gelirinizi değil de kullanmadığınız boş bir domain,hosting varsa beraber bir site işletebilir miyiz ? ( Ne kadar bedavacıyım Allah beni ıslah etsin)
arme bunu beğendi.

Konu pcbagimlisi tarafından (22.01.2018 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 10:33. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker