YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree34Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #41  
Okunmamış 29.03.2019, 19:35
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YouTube 🎥
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Mesajlar: 6,406
Etiketlendi : 393 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - İCQ üzeri Mesaj gönder Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - MSN üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Herkes kendi hayatını boka çevirir ve kendi hayatını güzelleştirir.
Ağzıma sigara dahi sürmeden 24 yaşımı bitiriyorum. Kumar? Alkol? Başka kötü alışkanlıklar?
Hiç biri yok hayatımda, borcum yok, problemim de yok. Sen de bir an önce kurtul bunlardan. 15bin tl artık para değil. Çalışsan 7 ayda kazanacağın para bu, intihar senin için bir çözüm olabilir ama annen için ayrı bir sorun olacak. Onu düşün, geleceğini düşün ve sıyrıl bu dertlerden çalışarak çaba göstererek.
Chef55 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #42  
Okunmamış 29.03.2019, 21:28
Üye
 
Üyelik tarihi: 21.03.2017
Mesajlar: 95
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Kendini çok düşüncelere daldırmadan önce, hemen bir iş bakın ve aynı zamanda akşamları ek iş bulmaya çaba göster. Ehliyetin varsa taksicilik veya günlük işlerde olabilir. Hamallık, hallerde çalışma dahi mantıklı bir tercih olacaktır. Kısa bir süre için bu şekilde çalışırsan 4 ay kadar kısa bir sürede borcunu kapatırsın. Ancak intihar etmeyi düşünürsen daha çok bataklığa batar ve içinden çıkılmayacak bir durum içerisinde bulursun kendini. Şuan içinde sağlıklı düşünemediğin için kendini çok kötü bir çıkmazda hissedebilirsin. Ancak 15 bin TL oldukça düşük bir rakam ve kesinlikle bunun için intihara kalkışma çünkü bir çözüm değil. Bunun öteki dünyası ahiretide var. İnan hayat yaşamaya değer. Bunu ne zaman anlıyacaksın, borcunu bitirdiğin ve güzel bir hayat sürmeye başladığın zaman. Borcunu kapattıktan sonra halin için şükredecek ve iyiki intihar etmediğini söyleyeceksin. Ama bir an önce iş bulup borcunu kapatmaya başlarsan zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın. İnan borcun olan para oldukça düşük bir rakam ve ödeyebileceğin tutarlarda. Asgari ücretli çalışan bi insanın rahatlıkla ödeyebileceği tutar. Kendini boş yere bu düşüncelere daldırıyorsun. Kumarı hayatından çıkararak güzel bir başlangıç yapmışsın. Borcunu da kapattıktan sonra oldukça rahat bir nefes almaya başlıyacaksın. Ayrıca dua et çok dua et
Chef55 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #43  
Okunmamış 29.03.2019, 22:33
ripdimebag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.04.2014
Yaş: 45
Mesajlar: 6,934
Etiketlendi : 134 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

borcum 100bın vardır,hala umudum var,tunelın sonunda ışık var,tren oldugunu dusunmuyorum
Chef55 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #44  
Okunmamış 29.03.2019, 22:39
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 21.01.2014
Nereden: Antalya
Mesajlar: 421
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Merhabalar,

Kumar'ın her türlüsünden uzak durmak lazım. Yorumlarda öneri oalrak canlı bahis sitelerinden sağlam kuponların kazandırdığına dair fikirler verilmiş. Kesinlikle bu tarz önerilere kulak asmamanızı öneriyorum.

Bir borcunuz varsa nasıl olduğunu artık önemsemeden bunu kabullenmelisiniz ve bu borcu daha fazla batmadan ödeyeceğiniz konusunda kendinizi ikna etmelisiniz.

Reel çalışarak bu borcu 4 -5 ay gibi bir sürede ödeyeceğinize eminim. İntihar'ı kesinlikle düşünmeyin. İntihar edenin Allah katında affı yoktur. Bu dünyanızı düzeltmek elinizdeyken öbür dünyanızı bir anlık karamsarlıkla bitirmeyin.

Daha fazla fikir alış verişi için özel mesaj yazabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #45  
Okunmamış 29.03.2019, 23:04
RA***** HA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2017
Nereden: konya
Yaş: 43
Mesajlar: 647
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Chef55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abicim haklisin yilmadan calismak lazim.Bankaya gben battim odemiuorum diyebikiyorsunuz.Ben tefecilere diyemiuorum ailem cikacak gücü yok düğün yaptilar.birde dostun arkadasin ilkokulsa sokakta mahalle maxi yaptığın arkadasin 500 lira ixin2 sana kem kum yapmasi koyuyor be abim.1 tane dostum yokmus.zorumma giden o çalıştığım aldigim para tefeciye faiz olarak gidecek.vallahi cok bunaldim.onceden burda para kazanıyordu o da kalmadi artik.
tefeci de olsa sen ödemeye meyilli olursan sana kolaylık muhakkak yapacaktır, sen ödeyeceğim dedikten sonra kimse canını almaz. Ama ödemeyecek olursan işler değişir. zamanında bende bataktan çıkayım diye çok taban tavan yaptım sonu iyice b.ka sardı hiç bulaşma en acilinden aileni topla konuş derdini anlat içinde büyütme emin ol senin şuanda olduğun yoldan 2012de daha beter geçtim ama inan sonrasında herşey halloluyor. Allaha emanet ol, ilk mesajda dediğim gibi silkelen kendine gel!!!
Alıntı ile Cevapla
  #46  
Okunmamış 30.03.2019, 23:02
Chef55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SE***** AL*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.07.2014
Nereden: Cehennemin Dibin'den
Yaş: 34
Mesajlar: 765
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Seminerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
paradan önce sağlam nasihata ihtiyacın var. Kumar uyuşturucu gibidir , biri dürtse tekrar oynarsın. Adam bir daha paramla oynamıcam diye anasının babasının üstüne yemin ediyor.Sonra gidip başkasından borç alıp oynuyor. Aklınca islamiyetin bug ını buluyor. Böyle şeyler gördüm ben.Önce burda herkesin içinde he O garip ananın üzerine bi yemin et bir daha kumarın hertürlüsünü oynamıcağına , ondan sonra belki biri elini uzatır.

Yanlış anlama sana laf felan sokmuyorum. Senin iyiliğin için yazıyorum. Dediğim gibi kumar uyuşturucu gibidir.Tecrübeli olduğum için yazdım.
Alıntı:
reoanew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tefeci de olsa sen ödemeye meyilli olursan sana kolaylık muhakkak yapacaktır, sen ödeyeceğim dedikten sonra kimse canını almaz. Ama ödemeyecek olursan işler değişir. zamanında bende bataktan çıkayım diye çok taban tavan yaptım sonu iyice b.ka sardı hiç bulaşma en acilinden aileni topla konuş derdini anlat içinde büyütme emin ol senin şuanda olduğun yoldan 2012de daha beter geçtim ama inan sonrasında herşey halloluyor. Allaha emanet ol, ilk mesajda dediğim gibi silkelen kendine gel!!!
Eşten dostan israr ve yalvarak bir miktar topladim.Tefeciye gittim bugun 1000 lira eksik diye kabul etmedi.5 6 bin cebimde para varken 1000 tl eksik diye oynamadım oynamayacamda kesinlikle.Simdi sira bin lirayi bulup tefeci isinden kurtulmam lazim.Allahin izni ile insallah çözecem.İsmini vermek istemedim bir arkadaş geçmişte ticaret yaptigim bir miktar gönderdi burdan istememe rağmen.Bir cok esten dostan gormedigim yardimi hic yuzunu gormedigim birisi yardimci oldu.Tum iyi yorum yapip beni enerji dolduran arkadaslara tesekkur ederim.
Alıntı ile Cevapla
  #47  
Okunmamış 31.03.2019, 01:32
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.12.2014
Nereden: Manisa
Mesajlar: 583
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Benim de bir abim var. Senin gibi veya senin gibiler gibi yıllarca kumar oynadı. Kazandı, kaybetti. Kaybettiğini geri alayım derken daha da battı. 500 milyara yakın parayı hiç etti. 250 milyar da hala borcu var. Sayesinde genç yaşta alkolik oldum çıktım. Üniversite okuyorum sözde ama okula gitmiyor iş güç peşinde koşuşturuyorum. Kazandığımın birçoğunu abime gönderiyorum. Senin gibi yok intihar edeceğim yok şöyle yok böyle yapacağım diye duygu sömürüsü yaptı, hala da yeri gelince yapıyor Yanlış anlama ama sizin gibiler nefes alıp oksijeni boşa tüketmesin ya

Allah akıl fikir versin senin ve sizin gibilere... Kimse size altın tepside bir şey sunmaz. Eğer bir şeyler elde etmek istiyorsanız bunun için çaba göstermeniz, çalışmanız gerekiyor. Herkes kumarla para kazansaydı o şirketler ayakta kalamazdı. Her zaman kasa kazanır... İnternette açılan konulara, reklamlara filan da inanmayın. İşte 100 verin 1000 verelim gibisinden... Her şeyden önce şunu sorun kendinize: Madem kazançlı bir yöntem var; niye kendileri yapmıyor da böyle sağdan soldan para toplamaya çalışıyorlar...

Gelelim sana; asgari ücret yanlışım yoksa 2k civarı. Şuanda işe girip çalışmaya başlasan aylık 1k 1k ödesen zaten borcunu 1 sene de filan ödeyeceksin. Madem hata yaptın ve bunu düzeltmek istiyorsun; daha fazla çalışacaksın! Ben hem okuyup hem de aylık 3 4k para kazanabiliyorsam bunu sende bir şekilde yapabilrsin. Bir yıl boyunca günlük 4 5 saat uykuyla kalıp bu hatanı bir şekilde telafi edeceksin. Ama bu hatan yüzünden kimseyi cezalandırmaya hakkın yok. Ne aileni ne de eşini dostunu...

Uzun lafın kısası; yaradan size akıl vermiş arada sırada bunu kullanın ki böyle durumlara düşmeyin!
BeeLord bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 11:10. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker