YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree13Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 30.08.2019, 13:41
doganuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administratör
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Ytpara
Yaş: 40
Mesajlar: 3,287
Etiketlendi : 783 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Alıntı:
angara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okoduduklarımdan tek anladıgım:


doganuzun un da dediği gibi, artık şifresi değiştirilmemiş kanalların çalınması caizdir.


magdur : kanallarımın şifresi değiştirilmiş, emeklerim kanallarım çalınmış
cevap: şifreleri değiştirseydin kardeşiiiiiim,


yavuz hırsızlar artık emek kanal sahiplerini bastırıyor artık sanırım,


mağdur:şifreyi değiştirdim ama kurtarma maillerinden kanallarım emeklerim çalındı
cevap:kurtarma maillerini değiştirseydin kardeşiiiiim.

mağdur:şifreyi de kurtarmayı da değiştiridm ama eski kurtarma mailinden kanallarım emeklerim çalındı.
cevap:eski kurtarma maillerini de register etseydin kardeşiiiim.


her türlü hırısızn suçu yok
Arkadaşım şakamısın sen; ben bu güne kadar tüm şikayet konularına objektif baktım. Adam 5 yıl önce kanal almış şifresini değiştirmemiş kanalım çalındı diye feryad ediyor. Kanal satısıcısı satış da değiştir diyor zaten. Bana kanalın şifresini değiştirdiği halde kanalın çalınmasına istinaden bi şikayet gelsin o Mail satıcısını sınırsız banlarım. Yorum yapanlarda mantıklı yorum yapsın; kimseye güvenmeyeceksin değiştrieceksin.
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 30.08.2019, 14:00
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.09.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 901
Etiketlendi : 48 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart

Ev almışsın, kapı kilidini değiştirmemişsin. eve hırsız giriyor. Polis ev sahibini suçlu buluyor, hırsız aklanıyor. Ona benzemiş
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 30.08.2019, 15:05
Hayalet301 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.01.2015
Mesajlar: 3,714
Etiketlendi : 50 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Eskiden sabırlı nickli bir abimiz vardı. Zamanında hep ondan kanal almıştım en son arkadaş için aldığım gmailler yıllarca sorunsuz duruyordu. Sabırlı nickli abimiz ne alemde alışveriş konusunda sorun yaşayan oldu mu? ( kanal çalınma gibi )
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Okunmamış 30.08.2019, 15:33
Rewossky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YouTube 🎥
 
Üyelik tarihi: 2.08.2016
Nereden: Pripyat
Mesajlar: 6,428
Etiketlendi : 394 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Rewossky - İCQ üzeri Mesaj gönder Rewossky - AİM üzeri Mesaj gönder Rewossky - MSN üzeri Mesaj gönder Rewossky - YAHOO üzeri Mesaj gönder Rewossky isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
PLuToNiuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla kardeşim aynı şeyi düşünüyoruz, dün bende bu konuyla alakalı bir şikayet konusunu report ettim:
https://www.ytpara.com/1816196-post3.html

nekadar dikkate alırlar bilemiyorum artık , yazdıgım şuna benzer bişeydi:
Adam resmen Doğanuzun'un şu konudaki mesajını:
https://www.ytpara.com/sikayetim-var...ayetciyim.html
mantıklı olarak kendine dayanak yapmış, ve kendisine açılan şikayet konusuna direkmen doganuzunun mesajını yazıyor.

birçok satıcı o mesajı görünce kendine dayanak yapacak, Yani düşünüyorumda mail satıcıların çoğu zaten 3 kağitçi, dürüst birkaçını tenzih ederim.
Adamlar maillerin şifrelerini değiştirmeyeceği varsada sırf doğanuzunun mesajından sonra değiştirenler olur. Her yöne kayabilen, çok sakıncalı bir yorum açıkcası.

Kaldıki bu konuda: https://www.ytpara.com/sikayetim-var...ayetciyim.html

Adam şifreleri mail satıcısına değiştirtmiş, bedava veya ricayla değil, extra para vererek yapmış bunu. şifreler ise sonradan bida değişmiş. e haliyle şikayet konusu açmış.. hiçbir alternatifi yok, Konu sahibi @JoNeST haklı aslında, mail satıcısı suçlu orda.. gel görki mail satıcısı haklı görüldü. banlansa idi; bu tarz 3 kağitçilik yapanlarda en azından bir çekince oluşurdu. "forumdan banlanırım, ekmeğinden olurum, sattıgım hesapları koruyayım, kimseyi mağdur etmeyeyim" zihniyeti oluşabilirdi diye düşünüyorum.

Fakat birçoğu doganuzun un mesajını kendine dayanak yapma fırsatı buluyor. ve direkmen yazıyolar; şekil 1-a @Rewossky 'nin şikayet konusunda görüldüğü gibi.. Haddimiz değil ama, Temennim ve ricamız odurki @doganuzun hoca o konuyu bidaha değerlendirsin veya en azından mesajını editlerse yavuz hırsız olayına dayanak olmamış olur.

Piyasa çöktükçe hırsızlar çoğaldı, forumda ücretli olarak bi alım satım yapacak moderatörümüz olsa hem foruma katkı, hem moderatöre, hem de bizlere bi ferah nefes olur.
__________________

Konu ve mesajlar için talep, şikayet ve diğer durumlar için MODERATÖRE BİLDİRbutonunu kullanınız.:

Özel Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız :
Forum Kuralları İçin Tıklayın : www.ytpara.com/Kurallarımız
Mağduriyet vb durumlarda şikayet oluşturmak için : https://www.ytpara.com/109-sikayetim-var/
Yönetim Kadrosuna Buradan Ulaşabilirsiniz : www.ytpara.com/showgroups.php


Alıntı ile Cevapla
  #15  
Okunmamış 30.08.2019, 15:37
karayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SI***** KA*****
Süper Moderatör
 
Üyelik tarihi: 17.01.2014
Nereden: izmir
Yaş: 31
Mesajlar: 2,577
Etiketlendi : 338 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Rewossky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Piyasa çöktükçe hırsızlar çoğaldı, forumda ücretli olarak bi alım satım yapacak moderatörümüz olsa hem foruma katkı, hem moderatöre, hem de bizlere bi ferah nefes olur.
alım satımda sorun olmuyor sorun alım satım sonrası başlıyor.
Alıntı ile Cevapla
  #16  
Okunmamış 30.08.2019, 15:52
Hey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hey Hey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 4.02.2016
Mesajlar: 2,978
Etiketlendi : 77 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Güvendiğiniz adamdan alacaksınız. Ve şifre değiştireceksiniz. Gerçekten önemli hale gelince telefon 2 adımlı doğrulama yapacaksınız.üstüne ek olarak Google Authenticator kuracaksınız
Referans BİLİŞİM bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #17  
Okunmamış 30.08.2019, 16:01
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 8.04.2015
Nereden: BURSA
Yaş: 39
Mesajlar: 912
Etiketlendi : 57 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Referans BİLİŞİM isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

arkadaşlar geçen hakkımda açılan şikayet konusuna yetişemedim. benim haberim olduğunda konu kilitlenmişti. burdan gerekli açıklamayı yapacağım.

@doganuzun mevzusu ile başlayalım. adama laf etmişsiniz. ben bu forumda açılan 1000 şikayet konusunun 900'ünün bu adminimiz aracılığı ile adalet ve hakkaniyet ile çözülmüş olduğunu bilen gören biri olarak adama büyük haksızlık yaptığınızı görüyorum. adam benim konumda 5 yıldır yazmasına rağmen şifreyi değiştirmeyen kişilere atıfta bulunarak işlem yapmış. satış şartlarımız bellidir. kanal bizden çıktığı an kanalın tüm sorumluluğu size aittir. ha bu şu sonucu doğurmaz adam şifresini değişmemiş şuna bi tecavüz edeyim. yok böyle birşey. zaten admininde böyle bir kastı yok mantıklı olun.

@JoNeST mevzusu ile devam edeyim. bu vatandaş gitti benim hakkımda yersiz bir şikayet konusu açtı. yersiz dememin sebebini anlatacağım. kendisine de söyledim açabilirsin abi kanallarının şifresi değişmiş hakkındır dedim. ama şikayet konusu açmanın mantığına aykırı bir durum var. adamı arıyorum açmıyor. beni ara diyorum aramıyor. hükmü vermiş zaten ama benim umrumda değil. neden umrumda değil. çünkü ben bu adamlara bu kanalları sattığımız dönemlerde bu kanalların çalıntı olduğunu hacklenerek elde edildiğini ve birgün adamların bu hesapları geri almayacağına dair hiç bir garanti olmadığını söy le dimmmmmmmm. adamlar 30 kuruşa hesap satarken benim maliyetim 70 kuruştu. ben ucuz etin tiridi olmaz bunlarda birşey var yapmayın dedim. bugün dediğimizi yaşıyoruz. biride şifrenin sonuna kafasına göre 1 koymuş falan yazmış. anlamadan konuşma arkadaşım. adam kanala girememiş ben girmek istediğimde şüpheli etkinlik algıladık şifre değiştir demiş bizde bir eklemiş vermişiz adama. @freusty anla dinle öyle yaz kardeşim

şifrelerin değiştirilmesi mevzusu ile devam edeyim. benden alınan 2016-17 kanalların ve 2015 de yetiştiremediğim için takviye aldığım kanalların şifresi değiştiriliyor. 2018-19 yıllarına ait tek bir kanalda bile problem yok. bunun nedeni yukarıda anlattığım mevzudur. 2018 yılından itibaren kendi öz imkanlarımla oluşturduğum kanalları satıyorum.

sonuca gelecek olursak:
1- kanalların şifresini ben değiştirmiyorum. ben uyurken, ben çocuğumun gazını çıkarırken, ben yemek yerken, ben top oynarken, ben amuda kalmış beynime kan pompalarken birileri kanallara tek tek girip alıyor ve buna benim şahsi olarak yapabileceğim hiç birşey yok.

2- kanalların şifresini değiştirin diyemiyorum çünkü bana gelen 10 kişiden 5 i şifrelerini zaten değiştirmiş kişiler. bunun çözümü ye tel ekleyeceksiniz yada ikincil e posta ben bilmiyorum çıkış yolunu.

3- başkalarını suçlamadan önce empati yapın arkadaşlar. bu forumun en büyük sorunu bence bu. her birinizin etrafında o kadar büyük hırsızlıklar ve içinde vicdan azapları var ki karşımızdakine güvenmek size zor ve manasız geliyor.

4- burası çok üzgünüm ama spamdan para kazanan 60k kişinin üye olduğu bir forum. yine söylüyorum empati yapın siz neyle para kazandınız. kime ait olduğuna bakmaksızın, kimlerin ekmeğine kan doğradığınıza bakmaksızın, kimlerin emeklerini hiçe saydığınıza bakmaksızın deli gibi videoları yer değiştirdiniz hiç biriniz masum değilsiniz objektif olun biraz.

5- kanal satıcıları adına açılmış bir konunun içindeyiz şuan. ve yavuz hırsız ev sahibini bastırır ata sözüyle bir konu açılmış. yazılıp çiziliyor. kendi adıma konuşayım. skypemde yaklaşık 3-5 bin insan var çok büyük ihtimal. engelli kişiller listemde sıkı durun 2 kullanıcı var. oda aynı kişi izmir mail zımbırtısı. az sıkıntı çektirmedi bana. her birinizle şu 5 yılda bi ticaretim olmuştur. bu 5 yılda benim hakemliğimde sorununu çözende olmuştur. kanal-para aktarımını şahsımın üzerinden yapanda olmuştur. 30k para ile 30k para eden kanalları bana teslim edip takas yapan arkadaşlar bugün suspuslar. ya biz Turguta onbinlerce lira paramızı güvendikte bizi mağdur etmedi demiyorlar. demesinlerde hiç biriniz umrumda bile değilsiniz. bana şifrem değiştirildi diye gelen kimseye çokda fifi bana ne demedim. gücüm yetti telafi yaptım yetmedi adama durumu anlattım bana bu forumda bir tane adam gösterin 3-5 yıl önce sattığı kanalın arkasında duran. BEN GÜCÜM YETTİĞİNCE DURDUM.

şimdiiiii asıl gelelim konuyu açan rahatsıza. hasta diyorum çünkü bu adam ciddi manada rahatsız. şizofreni olduğuna dair ciddi bulgularım var. 5 senedir ticaret yaptığım defalarca başımı ağırtmış, benden defalarca kanal çalmış ve sonra kafası iyiyken bana açılıp tüm bunları anlatmış bir acayip varlık. sonra bu adam gelip benim satış konuma benden çaldığı kanallardan birinin şifresinin değiştiğini söylemiş orada cevabını alıp banlanmış biri. aşağıda linki paylaşacağım boş vakti olan varsa okuyabilir. sonrasında ben acıyıp ricada bulunarak banını açtırdığım için ortalıkta fink atıyor. kendiside kabul ediyor rahatsızlığını. skype konuşmalarımı paylaşmaktan imtina ederim ama adminler ulaşırsa konuşmaları atarım. geçen bir konuda ne oluyor bu insanlara ne zaman bu kadar bozuldu bu insanlar falan muhabbeti yapıyor fıkra gibi, şaka gibi.

arkadaşlar ben Turgut. bu forumda 5 sene boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. doğrularımla yanlışlarımla hep iyi bir insan olmaya çalıştım. üç çocuğum, eşim ve etrafımda beni şahsen tanıyan insanlar çok iyi bir insan olduğumu söyleselerde ben artık insanlardan bıktım usandım tiksindim bir çoğunuzdan... son bir yıldır sadece aracılara üretim yaparak dünyaya ihracat yapıyorum. yt parada satış yapmıyorum. ve burada satış yapmadığım halde her birinize sabırla yardım ediyorum. sizlere cevap veriyorum. çünkü küçük bir kısmınızıda olsa sizleri seviyorum.beni yordunuz. hiç bir ticarette olmayan şartları istediniz. . ama hergün bu foruma girmekten kendimi alıkoyamıyorum. çünkü burayı seviyorum. serkanyt yi seviyorum adamı piç etsenizde. webscriptini seviyorum adam sizleri trilyonluk etti onuda piç etsenizde. açtığım kanallarla trilyoner olan adamlar tanıdım bana 5 kuruşun hesabını yaptılar çünkü nankörsünüz. hepiniz için konuşmuyorum. sitenin adminlerine teşekkür ediyorum emeklerinden dolayı. yt para haricinde *** vs. her yer boş benim için. sözlerime son verirken:

ahde vefa olarak her birine teşekkür ederim bizlere bu imkanı tanıdılar. pek beklemiyor olsamda beni anladığınızı ümit ediyorum.

yt paradan kendi isteğim ile banlanmak istiyorum. ve satış konumun kilitlenmesini istiyorum

@fatihbaz
@mNote
@era
@doganuzun
@qwerTy
@kaysersoze ve adını yazmayı unuttuğum emeği geçen insanlar

https://www.ytpara.com/onayli-gmail-...apimi-206.html
Alıntı ile Cevapla
  #18  
Okunmamış 30.08.2019, 16:03
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.03.2013
Yaş: 40
Mesajlar: 1,077
Etiketlendi : 34 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Yani.. Olması gereken şu aslında: mail satıcısı eğer biyerden çalıntı mail tedarik edip bunu satiyorsa , satın aldıktan sonra kendisi şifrelerini değiştirmeli ve insanlara öyle satmalı. ki para alan o oldugu için hizmeti verende o olması lazım. 500 tane maili biyerden bulmuş onu satip 300 lira kar edecek. satarkende bize diyor şifreleri deiştir;
Bu iş değil... o değiştirmeyince suç olmuyor, biz değiştirmeyince suç oluyor... şifreleri onun deiştirip satması lazım. ve sattıgı malın arkasında durmalı. Parayı alan o.

Malleri kendi oluşturuyosa eğer zaten çalınmaması lazım.
Alıntı ile Cevapla
  #19  
Okunmamış 30.08.2019, 23:15
ODEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 7.04.2014
Nereden: BURSA
Yaş: 33
Mesajlar: 1,835
Etiketlendi : 137 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
ODEL isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
Hayalet301 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eskiden sabırlı nickli bir abimiz vardı. Zamanında hep ondan kanal almıştım en son arkadaş için aldığım gmailler yıllarca sorunsuz duruyordu. Sabırlı nickli abimiz ne alemde alışveriş konusunda sorun yaşayan oldu mu? ( kanal çalınma gibi )
bana yaklaşık 2 bin kanal borcu olan birisi.Ortalıkta görünmüyor.
Hayalet301 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:40. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker