YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree18Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Okunmamış 2.06.2020, 11:49
taner_izmit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.08.2015
Mesajlar: 3,379
Etiketlendi : 34 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

mersin gitmedim ama iyi kibar mersinlilere çok denk geldim
adanada bende kötü izlenim bıraktı 20 tl ucakla geldiğim adanada
20 tl taksı ücreti ödemiştim havalımanı otogar arasında
sene 2008 ama bu hafta adanadan geçecegim şehre gircem bakalım
düşüncelerim inşAllah değişir..
AOA bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #22  
Okunmamış 2.06.2020, 12:47
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.2015
Nereden: Bursa
Mesajlar: 60
Etiketlendi : 4 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
seric33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mersinliyim 29 yıldır(birkaç sene ara vererek) Mersin de yaşadım görüp görebileceğin en güzel şehirlerdendir kozmopolit yapısı olduğu doğrudur ama şöyleki sen gidip kimseye bulaşmazsan kimsede sana bulaşmaz zaten çok büyük bi şehir olduğu için bahsedilen cono kesim kendi banliyolarında yaşamakta şehir merkezi veya diğer orta-elit semtlere bulaşmamaktadır. 40km uzunluğunda parklarla cafelerle eğlence alanlarıyla dolu upuzun bir sahili vardır o sahilde tüm ömür geçebilir tak kulaklığı tek çık solunda deniz sağında palmiyeler yürüyebildiğin kadar yürü al hanımı çocukları sahilde 10 liraya 4 tane dondurmayla turla en güzel aktivitedir ilk baharda o sahil eskiden uçurtmalarla dolardı mersin uçurtma festivali diye arat bulursun sahili anlatmaya kelimeler yetmez geçiyorum yaylalara fındıkpınarı gözne gibi efsane güzellikte yemyeşil yaylaları vardır sırtını kuzeye verdinmi aşağıdaki resmi görürsün yeşil ve mavinin tonları büyüler. Kışın koca bir mevsimi ince bir montla geçirirsin çünkü kar yağmaz mersine verha yağmur ama ne yağmur bazen 2 hafta durmaz yaylara kışın kar yağdımı para verip kar görmeye giden mersinliler olur şaşırma. Yemekleri efsanedir meyvesi sebzesi her daim tazedir her yer portakal limon ağacıdır mersinde çoğu pazarda limonu 2 liraya alırsın portakalın çuvalına 10 lira verirsin 6 liraya tantuni istersin masaya 10 liralık meze açılır 25 liralık ciğer yada kebap yersin masaya kuş sütü eksik meze açarlar sayamazsın sayısını Sonra kerebiç künefe cezerye gibi efsane tatlıların ana merkezidir. Avm si çaycıcıaı kahvecisi kafecisi boldur. Esnafı güler yüzlüdür insanı candandır gelişmiştir oturacağın mevkiye de bağlı olarak çok çok fazla elit insan vardır ihtiyacın olan herşeyi temin edecek bi dükkan işletme mutlaka vardır 24 saat canlıdır barlar gece klüpleri vs merakın varsa bol bol bulursun. Mimarisi çok gelişmiştir Tr nin en az deprem riskli bölgelsidir muhtemelen alışkın değilsen çok yüksek binaları ilk gördüğünde şaşıracaksın ama alış 52 katlı çoook meşhur bir iş merkezimiz vardır mesela bizim yazlık 23. Katta aya dokunuyoz akşamları yaz demişken ona da değineyim akkuyu kumkuyu limonluk erdemli yapraklı koy kızkalesi gibi çok nadir güzellikte yazlık bölgeleri vardır yazın baya hareketlidir cennet cehennem yedi uyurlar vs gibi gezmekle bitmicek turistik yerler vardır( heves edip cehenneme inmeyi denemeyin bi inen pişman bi inmeyen ineceksenizde kesinlikle kaydırmaz bir ayakkabı giyip inin).
Artıları
Çok insan çok ticaret pontansiyeli gezilecek gidilecek sınırsız mekan güzel yemekler ve iyi insanlar
Eksileri
Yazın akıl almaz ve insanı çileden çıkaran bir sıcak (klimasız ev yoktur olamazda zaten)
Aşırı sayıda suriyeli
Aşırı sayıda cono ve benzeri tipler(geneli zararsızdır)
Sabah ve akşam saatlarinde yaşanan yoğun trafik
İmkanım olsa sabaha kadar yazardım şu an 2 senedir memleket hasreti çekiyorum ama yardıma ihtiyaç olursa pm at telefon numaramı vereyim Babam polis ahbaplarım ticaretle uğraşan güzel insanlar öğrenciler araştırma görevilileri vs elim kolum uzundur evelaallah.
İnş hakkına hayırlısı olur kardeşim @AOA

Yayladan Mersin e bakmak

Fotoğraftaki şehirin ortasındaki beyaz ufak çıkıntı meşhur 52 katlı binadır metropol derler
@seric33 hocam okadar güzel anlatmışsın ki mersini okudum dedim mersinimi Pazarlıyor satılık ürün gibi detaylı anlatmışsın eline koluna sağlık hayırlı forumlar ..
seric33 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #23  
Okunmamış 2.06.2020, 14:42
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.04.2014
Yaş: 32
Mesajlar: 1,353
Etiketlendi : 27 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Merhaba bende Adanada yaşıyorum Mersin cok güzel bir şehir hele tantunisi bambaşka. Arada Adanaya gelip kebab yiyebilirsiniz
Alıntı ile Cevapla
  #24  
Okunmamış 2.06.2020, 19:19
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.01.2017
Nereden: Rize
Mesajlar: 776
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

kardeşm mersinden evli bir defa gittim güzel yer çin sokağımı ne oralara bir yere gittim ama iyi yerler en beğendiğimde tantunisi
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 08:22. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker