YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree8Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Okunmamış 20.01.2021, 18:36
senss17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DU***** SA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.2015
Mesajlar: 2,119
Etiketlendi : 61 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
YouByVRO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar çoğunuzun bilmediği programı kısaca tanıtmak isterim, forumdan çoğu kişi illaki biliyodurda ama hiç kimseye söylemiyordur. Bu programın çok kişi bilmesi bizim açımızdan güzel izlenimler pakistan değilde türkiyeden olsa güzel olur diye paylaşıyorum. Program Kanalınız için ücretsiz aboneler, görünümler ve beğeniler kazandırıyor biz ne yapıyoruz programa eklenen videoları izleyip Coinler kazanıyoruz, kazandığımız Coinleri izlenime beğeniye yada aboneye dönüştürüyoruz. Hemde ücretsiz. Ücretli Coinlerde varda videoları izlemeden direk coinler alıp videolarınıza beğeni, abone ve izlenimler ala bilirsiniz. Programın en sevdiğim kısmı ise videoları izleme süresi, bildiğiniz gibi artık youtube izlenimlere yokta izlenim süresine bakıyor, program sayesinde izlenim ve süre olarak ayarlaya biliyosunuz. Programda ek olarak günlük bonuslarda var, telefonu sallıyosun Coin kazanıyosun ve s...

NOT: Program bot değildir. Tamamen organikdir, sen izliyosun, onlarda seni izliyorlar. 1 Milyon aboneli kanallar bile bu programı kullanıyorlar kaç kez karşıma çıktı


Refsiz LINK
Sizlerden ricam çoğu kişinin bilmediği bu nimet değerindeki programı benim Refli linkimden indirmeniz. Refli LINK-imden üye olursanız sevinirim
para ile izlenme alınıyor mu ?
Alıntı ile Cevapla
  #22  
Okunmamış 21.01.2021, 09:35
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.12.2015
Nereden: https://t.me/*******
Mesajlar: 792
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
YouByVRO - İCQ üzeri Mesaj gönder YouByVRO - AİM üzeri Mesaj gönder YouByVRO - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

@senss17 evet eğerki videoları izlemeye zamanınız yoksa o zaman direk coin ala bilirsiniz programdan, aldığınız coinleri ister abone, izlenme, like çevire bilirsiniz. isteğinize kalmış yani

Programda sol tarafta "Buy coin" tıklayın fiyatlar ve coinsleri yazıyor, ek olarak burayada yazayım

3.000 coins - 1.00 $
20.000 coins - 4.98 $
50.000 coins - 9.97 $
300.000 coins - 49.83 $
1.000.000 coins - 99.67 $
Alıntı ile Cevapla
  #23  
Okunmamış 21.01.2021, 13:07
ER***** SU*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2020
Mesajlar: 7
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

kanalımda 1000 abone ve 4000 saat geçmek için yardımcı olarak uchannel ve ytlove kullandım. gelen izlemeler bazen siliniyor bazen silinmiyor ama kanalın para kazanmasına olanak sağlıyor. fakat para kazanma açıldığında adsense de hiç bir işe yaramıyor. adsense teker teker siliyor. youtube destekte sorduğumda reklam gösterimlerim siliniyor diye bu uygulamalardan dolayı geçersiz trafik alıyorsunuz kullanıma devam ederseniz ban yeme ihtimaliniz var diye geri dönüş yaptılar. kullanacak arkadaşların bilgisine.
Alıntı ile Cevapla
  #24  
Okunmamış 21.01.2021, 15:44
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.12.2015
Nereden: https://t.me/*******
Mesajlar: 792
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
YouByVRO - İCQ üzeri Mesaj gönder YouByVRO - AİM üzeri Mesaj gönder YouByVRO - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

@walkingdogponcik hocam peki neden bu kadar aboneli kanallar kullanıyorlar ?

1.000.000+ Aboneli
777.000+ Aboneli
Alıntı ile Cevapla
  #25  
Okunmamış 21.01.2021, 16:34
ER***** SU*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2020
Mesajlar: 7
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

kullanmıyorlar muhtemelen. başkaları sabote ediyor olabilir. Youtube destek ekibi bana şu şekilde dönmüştü. şu an bu uygulamaları kullanmamama rağmen halen gelen reklamlar gösterimleri adsense sıfırlanıyor. bu yüzden öyle ki kanalla gerçekten ilgilenen bir iki kişi varsa bile onlarda gidiyor.





Kanalının para kazanmasındaki dalgalanma ve hatta kesintilerin sebebi maalesef bir takım harici uygulamaların yarattığı geçersiz trafikler.
Geçersiz reklam trafiği, kasıtlı olarak hileli trafiği (otomatik tıklama araçlarından gelen trafik gibi) ve diğer kasıtsız kötüye kullanım durumlarını (insanlara reklamları izlemelerini / tıklamalarını söylemek veya görüntülemeleri yapay / yasa dışı bir şekilde artırmak için üçüncü taraflarla çalışmak) kapsar.

YouTube İçerik Oluşturucuları için, kanalınızda geçersiz reklam trafiği tespit edilmesi, buna kasıtlı olarak neden olduğunuz anlamına gelmez. Birisi videondaki reklamla gerçekten etkileşimde bulunmuyorsa geçersiz etkinlik meydana gelebilir. Bu nedenle, bu görüntülemeler ve tıklamalar için reklamverenlere geri ödeme yapıyoruz.

YouTube ve AdSense, geçersiz reklam trafiğindeki yeni / yükselen eğilimleri proaktif olarak tespit eder ve bunları sürekli olarak filtrelemek için yeni yollar sunar. Geçersiz etkinlik tespit ettiğimizde, ilgili reklam harcamasını da (YouTube’un payı dahil) reklamverene iade ederiz. Bu devam eden çabaların bir parçası olarak tespit sistemlerimizi yakın zamanda iyileştirdik, bu nedenle bazı kanallarda düşüşler görülüyor.

Örnek vermek gerekirse senin durumunda u channel sub4sub ve rabbit gibi uygulamalar bu duruma sebep olmuş. Bunları kullanmaya devam edersen para kazanman veya kanalın tamamen de kapanabilir. Bu tarz uygulamalardan aldığın trafik de, abone de otomatik taramalarla derhal sayımlardan düşülür.

Dolayısıyla bu uygulamaları Analytics Trafik raporlarından bularak kullanımını sonlandırmanı mutlaka tavsiye ederim. Böylelikle kanalının en ufak bir sorunu kalmayacaktır.
YouByVRO bunu beğendi.

Konu walkingdogponcik tarafından (21.01.2021 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #26  
Okunmamış 21.01.2021, 16:41
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.12.2015
Nereden: https://t.me/*******
Mesajlar: 792
Etiketlendi : 13 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
YouByVRO - İCQ üzeri Mesaj gönder YouByVRO - AİM üzeri Mesaj gönder YouByVRO - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Programı kullananlar hepsi 1000 abone ve 4000 saati tamamlamak için çalışıyor, ben şahsen 4k saati geçtikden sonra bu programı kullanmicam, nedenide çünki programda eklenen videoların bazılarında reklam çıkıyor, o yüzden benim fikrimce kimse programa video ekliyorsa ve para kazanması açıksa izlenim aldığı videoda pk kapatmasını öneririm
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
abone kasma, begeni kasma, izlenme kasma, uchannel




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:35. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker