YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree411Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #181  
Okunmamış 3.05.2015, 23:57
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 21.08.2014
Nereden: Türkiye
Yaş: 28
Mesajlar: 687
Etiketlendi : 48 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Merth46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nedenini bilmiyorum ama baştan sona okudum...
Bunu Dedikten Sonra Bende Okudum .

@sectumsempra Abi Ne Hayatmış be Rabbim En Kısa Zamanda Sana azim ve güç versin. İstedigin Başarının 1 kademe degil 3 kademe Atlıyasın İnşallah .
Seni tanımıyorum Ama Yerine Bu Dua Etme İstegi Geldi İçimden

İtiraf Ediyorum ; Aynı Anda 9 Kızla Çıktım . Ve Hepsi birbirlerini Ögrendiginde ( nasıl oldu bilmiyorum ) Beni Hastanelik Etmişlerdi . sağ kolum kırılmıştı . Ama ŞİMDİ PİŞMANIM o kadar kişiyle Çıktıgıma Çünkü Tek tek Çıksaydım . ŞİMDİ YALNIZ OLMAZDIM
sectumsempra ve Merth46 bunu beğendi.

Konu MehmetYT tarafından (4.05.2015 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #182  
Okunmamış 3.05.2015, 23:59
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.11.2013
Yaş: 28
Mesajlar: 1,073
Etiketlendi : 53 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sectumsempra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5-6 yaşımdan 25 yaşıma kadar ailemden öldüresiye nefret ederek yaşadım,
6 yaşımdayken akşam yemeğinde babam zorla bira içtirir, zorla beyin dil böbrek gibi sevmediğim yemekleri yedirirdi, yemeden de masadan kalkmama müsade etmezdi, 7 saat masa da ağlaya ağlaya oturduğum günler oldu.
Sadece ilkokul 1.sınıfa kaydımı ailem yaptı, 2.sınıftan itibaren hep kendi başıma okullarda mücadele verdim, veli toplantısına 1 defa annem gelmişti lise 2'de.
İlkokul 3.sınıfı bitirdikten sonra babama nur indi sanki, her akşam içen adam cemaatlerin arasına karışmaya başladı ilim irfan sahibi oldu. O dönemlerde süleymancılar için yurt bağışlamıştı, sırf ailemle birlikte yaşamamak için 2 yıl onlarla kaldım onlarla eğitim gördüm.
5.Sınıf bittikten sonra yaz tatili için Türkiye'ye gelmiştik, dikkatimi Harry Potter şatosu gibi olan bir yatılı okul çekti(Fetocular), gittik gezdik gördük beğendim. Orta hazırlıktan başlayarak Lise son'a kadar ailemden ayrı ve başka ülke'de(TR'de) tek başıma yaşadım. Zaman zaman diğer çocukları kıskanıyordum, her haftasonu ziyarete gelen aileleri, önemli sınavlarda arabalarıyla çocuklarını o okullara götüren aileler, Ramazan'da iftar vakti yemeğe davet eden aileler ve çocuklarıyla olan ilişkileri vs.vs.
Bir yandan hoşuma gidiyor ve aşırı duygusallaşıyordum, bir yandan da hem yaradana hem kendime hem aileme isyanlar ediyordum, benim neden onlarınki gibi bir hayatım yok diye, geceleri 6 kişilik odamızda arkadaşlarım uyurkene ben sessiz sessiz göz yaşı döküyordum. Karne aldığım zamanlar, kötü notum var diye tek korkmayan bendim, çünkü karneme bakacak kimsem yoktu. Diğer arkadaşlarım tatil için gün sayarkene okul tatil olduğundan dolayı tek üzülen bendim, bir an önce tatil bitsinde okul tekrar başlasın diye iple çekiyordum çünkü tek sevdiğim arkadaşlarım vardı hayatımda. Orası benim yeni evim ve ailem olmuştu her ne kadar kimse farkına varmasa da.
Lise 2'de tesadüf eseri hoca(erkek) ile sınıfımdan bir arkadaşımı(erkek) cinsel ilişki içerisindeykene gördüm. 2 ay kadar hem yurt müdürü hem okul müdürü tarafından ders esnasında çağırılarak tehdit edildim. Kimseye söyleme anlatma, okul hayatın biter, atılırsın, şu olur bu olur vs.vs.
Lise 2 sonu yaz tatilinde ailem TR'ye geldiğinde herşeyi anlattım, inanmadılar. Nasıl böyle birşey mümkün olabilirdi ki aileme göre, namaz kılıyorlardı, Allah'ı Din'i Kitabı öğretiyorlardı oradaki öğrencilere. Okuldan kaytarmak için uydurduğumu düşündüler ve umursamadılar.
Lise son'da(2004) internetten istanbullu bir kızla tanıştım, irc üzerinden muhabbet şamata derkene birçok kez birbirimize gidip geldik haftasonları. Sevmeyi keşfetmiş ve öğrenmiştim. Herşeyin ilkini onunla yaşadım, odak noktam değişmişti. Herşeyimin ortasına onu yerleştirmiştim, Lise bitti sınava girdim ve başarılı bir sonuç alamadım, lise esnasında tüm derslerin müfredatlarını ingilizce olarak görmüştük çünkü. Daha Türkçe'yi tam öğrenemeden 7 yıl boyunca ingilizce ders görmemden ötürü okuduğum türkçe içeriklerde bocalıyor ve anlama kıtlığı çekiyordum.
Babam, viyana'ya okutmaya göndermek istediğini söyledi bir gün. Sırf kızdan ayrı kalmamak ve kopmamak için kabul etmedim. Babamdan o zamanın parasıyla 7 milyar para istedim ve film dükkanı devir aldım.
1.5 yıl sonra 3 dükkanım olmuştu, her akşam eve giderken masraflar çıktıktan sonra cebime 600-700 lira koyuyordum(yıl 2006).
Herşey yerine oturdu düzene girdi, kıza evlilik teklif etme zamanı geldi dediğim günün akşamı kız aradı beni, ayrılmak istediğini belirtti. Başkasına aşık olmuş, onunla birşey yaşamıyoruz, zaten o da bundan habersiz, lakin bu duygularla da seni aldatıyormuşum gibi hissediyorum dedi... Yalvardım yakardım ama nafile, ve bitti.
Hayatımı işimi geleceğim, herşeyi ona göre kurmuştum planlamıştım. Liseden arkadaşlarım dershanelere giderken veya üni'de okumaya çalışırken ben zor yolu seçip sabah akşam pazar demeden uğraşmıştım, ne için ?
Değer verdiğim tek insan için, onu sadece sevgili veya eş olarak görmüyordum çünkü.
Onu hem anne hem abla hem kardeş olarakta görüyordum...
Aylarca bunalıma girdim, 2 dükkanı kapadım, tekini devrettim. Kenarda 600bin kadar param olduydu biriktirdiğim, bunla yeni bir düzen kurarım diye düşünürkene babamın parasını yatırdığı holdingler iflas bayrağını çektiler, ailece herşeyi sıfırladık. Ben zaten yaşamaktan usanmış durumdayım ruh olarak, babam'a sermaye yapıp iş kurması için elimdekileri verdim. 1 yıl sonrası kadar Anadolu Üni sinema ve tiyatro etkinliğinde izmirli bir kızla tanıştım... Biraz bir süre konuştuktan ve birbirimizi tanıdıktan sonra olay aşk meşk'e kadar geldi.
Böyle hayatımı devam ettiremeyeceğimi, birşeyler yapmam gerektiğini söyledi... Aldığım gaz ile BESYO'ya hazırlandım 10 ay boyunca. Öss'de orta derece puan elde ettim, izmir'e geldim mülakatlara girdim. 1 ay kadar sonra sonuçlar açıklandı, 4.lükle yerleşmiştim. Sevinç ile anneme babama olayı izah ettim, çünkü ne sınavdan ne hazırlandığımdan haberleri yoktu daha öncesi. İşsiz mi kalacaksın, ataması yok o bölümün, topçumu olacaksın başımıza diye terslendim ve destek vermeyeceklerini belirttiler.
Kayıt dönemi de sona ermişti, b*k gibi ortada kalmıştım. Ne kızla aram iyi durumdaydı, ne ailemle, ne de kendimle.
Bir süre sonra jeton düştü benim, şimdiye kadar destek vermediler bana, bundan sonra da engel olamazlar diye düşündüm ve ek tercihleri değerlendirdim. Lakin besyo fırsatını kaçırdığım ve sadece elime öss puanı kaldığı için hayatımda ismini duymadığım bölümleri sıraladım tercih listesine. Amaç, her zamanki gibiydi. Buradan ve bunlardan uzaklaşmak.
İlk tercihim tuttu ve ailemi dinlemeden kaydımı yaptırdım, kenarda biraz param kaldıydı onu da koydum cebime geldim izmir'e.
Kendi ayaklarımın üzerinde durmalıydım, arada teyzem maddi olarak yardım ediyordu lakin yetersizdi. Yeri geldi ekstralara gittim, yeri geldi ***'dan yapılacak işler buldum, bazen iyi paralar da kazandım ve 4 yılımı o şekilde geçirdim.
4 yılın sonunda kızla aramızda olan güvensizlik meselesinden ötürü ayrıldım... 1 yıl kadar psikolojik tedavi falan derken kendimi YTPara'da buldum
İtirafıma gelecek olursak, kendimi salak gibi hissediyorum bu yaşadıklarımdan ötürü.
Lise arkadaşlarım banka müdürü, vali, başbakan danışmanı, NY'de helikopter kiralama işletmecisi veya aylık 30-40bin alak mühendisler durumuna geldiler, ya peki ben ?
Kendime bakıyorum, elimde ne bir meslek var, ne birikim var, ne de yanımda sevdiğim biri var, yaş dayanmış 29'a, ama hala sanki 18'imi yeni bitirmiş gibiyim. O yarış pistindeki start noktasındayım hala... Bu yüzden kendime çok kızıyorum ve kendimden nefret ediyorum.
Bazen ölmeyi düşünüyorum, sonra da arkamdan güçsüz zayıf derler diye bu düşünceden vazgeçiyorum.
Bana sevgi gösteren en ufak bir kırıntıyı liman sanarak yanaşmaya çalışıyorum, aşırı duygusallaşıyorum ve bu benim zayıf noktam haline geldi. Duygularım, mantıklı düşünmeme engel oluyor.
Arkadaşlarım evleniyor, düğüne davet ediliyorum ama gidemiyorum. Adamlar hayatlarını kurmuşlar, cepleri desen dolu. Bana soracaklar sen ne yaptın ne ettin yada ne yapıyorsun diye, kendimi yerin altına gömerim öyle bir durumda. Bunun utancını ve geçmişteki hatalarımı telafi etmek için YT işine abanıyorum, Ocak gibi askerliğim var. Dönünce bir an önce yaptığım birikim ile ticarete girmem gerekli, bu benim son şansım olacak zaten.
Hayatımdaki tek umut ışığım bu düşüncem ve planım, son mermim.

İtiraftan çok iç dökmek oldu bu kusura bakmayın.
Allah yardımcınız olsun hocam unutmayın sıkıntı ve darlık , huzur ve mutluluk kalpdedir kalpler ancak Allah ın zikri ile huzur bulur.
sectumsempra bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #183  
Okunmamış 4.05.2015, 00:00
AH***** DU*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.10.2013
Yaş: 28
Mesajlar: 7,321
Etiketlendi : 218 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sectumsempra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5-6 yaşımdan 25 yaşıma kadar ailemden öldüresiye nefret ederek yaşadım,
6 yaşımdayken akşam yemeğinde babam zorla bira içtirir, zorla beyin dil böbrek gibi sevmediğim yemekleri yedirirdi, yemeden de masadan kalkmama müsade etmezdi, 7 saat masa da ağlaya ağlaya oturduğum günler oldu.
Sadece ilkokul 1.sınıfa kaydımı ailem yaptı, 2.sınıftan itibaren hep kendi başıma okullarda mücadele verdim, veli toplantısına 1 defa annem gelmişti lise 2'de.
İlkokul 3.sınıfı bitirdikten sonra babama nur indi sanki, her akşam içen adam cemaatlerin arasına karışmaya başladı ilim irfan sahibi oldu. O dönemlerde süleymancılar için yurt bağışlamıştı, sırf ailemle birlikte yaşamamak için 2 yıl onlarla kaldım onlarla eğitim gördüm.
5.Sınıf bittikten sonra yaz tatili için Türkiye'ye gelmiştik, dikkatimi Harry Potter şatosu gibi olan bir yatılı okul çekti(Fetocular), gittik gezdik gördük beğendim. Orta hazırlıktan başlayarak Lise son'a kadar ailemden ayrı ve başka ülke'de(TR'de) tek başıma yaşadım. Zaman zaman diğer çocukları kıskanıyordum, her haftasonu ziyarete gelen aileleri, önemli sınavlarda arabalarıyla çocuklarını o okullara götüren aileler, Ramazan'da iftar vakti yemeğe davet eden aileler ve çocuklarıyla olan ilişkileri vs.vs.
Bir yandan hoşuma gidiyor ve aşırı duygusallaşıyordum, bir yandan da hem yaradana hem kendime hem aileme isyanlar ediyordum, benim neden onlarınki gibi bir hayatım yok diye, geceleri 6 kişilik odamızda arkadaşlarım uyurkene ben sessiz sessiz göz yaşı döküyordum. Karne aldığım zamanlar, kötü notum var diye tek korkmayan bendim, çünkü karneme bakacak kimsem yoktu. Diğer arkadaşlarım tatil için gün sayarkene okul tatil olduğundan dolayı tek üzülen bendim, bir an önce tatil bitsinde okul tekrar başlasın diye iple çekiyordum çünkü tek sevdiğim arkadaşlarım vardı hayatımda. Orası benim yeni evim ve ailem olmuştu her ne kadar kimse farkına varmasa da.
Lise 2'de tesadüf eseri hoca(erkek) ile sınıfımdan bir arkadaşımı(erkek) cinsel ilişki içerisindeykene gördüm. 2 ay kadar hem yurt müdürü hem okul müdürü tarafından ders esnasında çağırılarak tehdit edildim. Kimseye söyleme anlatma, okul hayatın biter, atılırsın, şu olur bu olur vs.vs.
Lise 2 sonu yaz tatilinde ailem TR'ye geldiğinde herşeyi anlattım, inanmadılar. Nasıl böyle birşey mümkün olabilirdi ki aileme göre, namaz kılıyorlardı, Allah'ı Din'i Kitabı öğretiyorlardı oradaki öğrencilere. Okuldan kaytarmak için uydurduğumu düşündüler ve umursamadılar.
Lise son'da(2004) internetten istanbullu bir kızla tanıştım, irc üzerinden muhabbet şamata derkene birçok kez birbirimize gidip geldik haftasonları. Sevmeyi keşfetmiş ve öğrenmiştim. Herşeyin ilkini onunla yaşadım, odak noktam değişmişti. Herşeyimin ortasına onu yerleştirmiştim, Lise bitti sınava girdim ve başarılı bir sonuç alamadım, lise esnasında tüm derslerin müfredatlarını ingilizce olarak görmüştük çünkü. Daha Türkçe'yi tam öğrenemeden 7 yıl boyunca ingilizce ders görmemden ötürü okuduğum türkçe içeriklerde bocalıyor ve anlama kıtlığı çekiyordum.
Babam, viyana'ya okutmaya göndermek istediğini söyledi bir gün. Sırf kızdan ayrı kalmamak ve kopmamak için kabul etmedim. Babamdan o zamanın parasıyla 7 milyar para istedim ve film dükkanı devir aldım.
1.5 yıl sonra 3 dükkanım olmuştu, her akşam eve giderken masraflar çıktıktan sonra cebime 600-700 lira koyuyordum(yıl 2006).
Herşey yerine oturdu düzene girdi, kıza evlilik teklif etme zamanı geldi dediğim günün akşamı kız aradı beni, ayrılmak istediğini belirtti. Başkasına aşık olmuş, onunla birşey yaşamıyoruz, zaten o da bundan habersiz, lakin bu duygularla da seni aldatıyormuşum gibi hissediyorum dedi... Yalvardım yakardım ama nafile, ve bitti.
Hayatımı işimi geleceğim, herşeyi ona göre kurmuştum planlamıştım. Liseden arkadaşlarım dershanelere giderken veya üni'de okumaya çalışırken ben zor yolu seçip sabah akşam pazar demeden uğraşmıştım, ne için ?
Değer verdiğim tek insan için, onu sadece sevgili veya eş olarak görmüyordum çünkü.
Onu hem anne hem abla hem kardeş olarakta görüyordum...
Aylarca bunalıma girdim, 2 dükkanı kapadım, tekini devrettim. Kenarda 600bin kadar param olduydu biriktirdiğim, bunla yeni bir düzen kurarım diye düşünürkene babamın parasını yatırdığı holdingler iflas bayrağını çektiler, ailece herşeyi sıfırladık. Ben zaten yaşamaktan usanmış durumdayım ruh olarak, babam'a sermaye yapıp iş kurması için elimdekileri verdim. 1 yıl sonrası kadar Anadolu Üni sinema ve tiyatro etkinliğinde izmirli bir kızla tanıştım... Biraz bir süre konuştuktan ve birbirimizi tanıdıktan sonra olay aşk meşk'e kadar geldi.
Böyle hayatımı devam ettiremeyeceğimi, birşeyler yapmam gerektiğini söyledi... Aldığım gaz ile BESYO'ya hazırlandım 10 ay boyunca. Öss'de orta derece puan elde ettim, izmir'e geldim mülakatlara girdim. 1 ay kadar sonra sonuçlar açıklandı, 4.lükle yerleşmiştim. Sevinç ile anneme babama olayı izah ettim, çünkü ne sınavdan ne hazırlandığımdan haberleri yoktu daha öncesi. İşsiz mi kalacaksın, ataması yok o bölümün, topçumu olacaksın başımıza diye terslendim ve destek vermeyeceklerini belirttiler.
Kayıt dönemi de sona ermişti, b*k gibi ortada kalmıştım. Ne kızla aram iyi durumdaydı, ne ailemle, ne de kendimle.
Bir süre sonra jeton düştü benim, şimdiye kadar destek vermediler bana, bundan sonra da engel olamazlar diye düşündüm ve ek tercihleri değerlendirdim. Lakin besyo fırsatını kaçırdığım ve sadece elime öss puanı kaldığı için hayatımda ismini duymadığım bölümleri sıraladım tercih listesine. Amaç, her zamanki gibiydi. Buradan ve bunlardan uzaklaşmak.
İlk tercihim tuttu ve ailemi dinlemeden kaydımı yaptırdım, kenarda biraz param kaldıydı onu da koydum cebime geldim izmir'e.
Kendi ayaklarımın üzerinde durmalıydım, arada teyzem maddi olarak yardım ediyordu lakin yetersizdi. Yeri geldi ekstralara gittim, yeri geldi ***'dan yapılacak işler buldum, bazen iyi paralar da kazandım ve 4 yılımı o şekilde geçirdim.
4 yılın sonunda kızla aramızda olan güvensizlik meselesinden ötürü ayrıldım... 1 yıl kadar psikolojik tedavi falan derken kendimi YTPara'da buldum
İtirafıma gelecek olursak, kendimi salak gibi hissediyorum bu yaşadıklarımdan ötürü.
Lise arkadaşlarım banka müdürü, vali, başbakan danışmanı, NY'de helikopter kiralama işletmecisi veya aylık 30-40bin alak mühendisler durumuna geldiler, ya peki ben ?
Kendime bakıyorum, elimde ne bir meslek var, ne birikim var, ne de yanımda sevdiğim biri var, yaş dayanmış 29'a, ama hala sanki 18'imi yeni bitirmiş gibiyim. O yarış pistindeki start noktasındayım hala... Bu yüzden kendime çok kızıyorum ve kendimden nefret ediyorum.
Bazen ölmeyi düşünüyorum, sonra da arkamdan güçsüz zayıf derler diye bu düşünceden vazgeçiyorum.
Bana sevgi gösteren en ufak bir kırıntıyı liman sanarak yanaşmaya çalışıyorum, aşırı duygusallaşıyorum ve bu benim zayıf noktam haline geldi. Duygularım, mantıklı düşünmeme engel oluyor.
Arkadaşlarım evleniyor, düğüne davet ediliyorum ama gidemiyorum. Adamlar hayatlarını kurmuşlar, cepleri desen dolu. Bana soracaklar sen ne yaptın ne ettin yada ne yapıyorsun diye, kendimi yerin altına gömerim öyle bir durumda. Bunun utancını ve geçmişteki hatalarımı telafi etmek için YT işine abanıyorum, Ocak gibi askerliğim var. Dönünce bir an önce yaptığım birikim ile ticarete girmem gerekli, bu benim son şansım olacak zaten.
Hayatımdaki tek umut ışığım bu düşüncem ve planım, son mermim.

İtiraftan çok iç dökmek oldu bu kusura bakmayın.
evet herkes birşeyler der onu yap bunu yapma. san ki hayat onların hayatı... inş bundan sonra düzenini kurarsın

en yakın zaman da ben de kendimi kurtarmak için yola koyulacağım
sectumsempra bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #184  
Okunmamış 4.05.2015, 00:05
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 22.12.2013
Nereden: Samsun
Yaş: 33
Mesajlar: 3,707
Etiketlendi : 113 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sectumsempra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5-6 yaşımdan 25 yaşıma kadar ailemden öldüresiye nefret ederek yaşadım,
6 yaşımdayken akşam yemeğinde babam zorla bira içtirir, zorla beyin dil böbrek gibi sevmediğim yemekleri yedirirdi, yemeden de masadan kalkmama müsade etmezdi, 7 saat masa da ağlaya ağlaya oturduğum günler oldu.
Sadece ilkokul 1.sınıfa kaydımı ailem yaptı, 2.sınıftan itibaren hep kendi başıma okullarda mücadele verdim, veli toplantısına 1 defa annem gelmişti lise 2'de.
İlkokul 3.sınıfı bitirdikten sonra babama nur indi sanki, her akşam içen adam cemaatlerin arasına karışmaya başladı ilim irfan sahibi oldu. O dönemlerde süleymancılar için yurt bağışlamıştı, sırf ailemle birlikte yaşamamak için 2 yıl onlarla kaldım onlarla eğitim gördüm.
5.Sınıf bittikten sonra yaz tatili için Türkiye'ye gelmiştik, dikkatimi Harry Potter şatosu gibi olan bir yatılı okul çekti(Fetocular), gittik gezdik gördük beğendim. Orta hazırlıktan başlayarak Lise son'a kadar ailemden ayrı ve başka ülke'de(TR'de) tek başıma yaşadım. Zaman zaman diğer çocukları kıskanıyordum, her haftasonu ziyarete gelen aileleri, önemli sınavlarda arabalarıyla çocuklarını o okullara götüren aileler, Ramazan'da iftar vakti yemeğe davet eden aileler ve çocuklarıyla olan ilişkileri vs.vs.
Bir yandan hoşuma gidiyor ve aşırı duygusallaşıyordum, bir yandan da hem yaradana hem kendime hem aileme isyanlar ediyordum, benim neden onlarınki gibi bir hayatım yok diye, geceleri 6 kişilik odamızda arkadaşlarım uyurkene ben sessiz sessiz göz yaşı döküyordum. Karne aldığım zamanlar, kötü notum var diye tek korkmayan bendim, çünkü karneme bakacak kimsem yoktu. Diğer arkadaşlarım tatil için gün sayarkene okul tatil olduğundan dolayı tek üzülen bendim, bir an önce tatil bitsinde okul tekrar başlasın diye iple çekiyordum çünkü tek sevdiğim arkadaşlarım vardı hayatımda. Orası benim yeni evim ve ailem olmuştu her ne kadar kimse farkına varmasa da.
Lise 2'de tesadüf eseri hoca(erkek) ile sınıfımdan bir arkadaşımı(erkek) cinsel ilişki içerisindeykene gördüm. 2 ay kadar hem yurt müdürü hem okul müdürü tarafından ders esnasında çağırılarak tehdit edildim. Kimseye söyleme anlatma, okul hayatın biter, atılırsın, şu olur bu olur vs.vs.
Lise 2 sonu yaz tatilinde ailem TR'ye geldiğinde herşeyi anlattım, inanmadılar. Nasıl böyle birşey mümkün olabilirdi ki aileme göre, namaz kılıyorlardı, Allah'ı Din'i Kitabı öğretiyorlardı oradaki öğrencilere. Okuldan kaytarmak için uydurduğumu düşündüler ve umursamadılar.
Lise son'da(2004) internetten istanbullu bir kızla tanıştım, irc üzerinden muhabbet şamata derkene birçok kez birbirimize gidip geldik haftasonları. Sevmeyi keşfetmiş ve öğrenmiştim. Herşeyin ilkini onunla yaşadım, odak noktam değişmişti. Herşeyimin ortasına onu yerleştirmiştim, Lise bitti sınava girdim ve başarılı bir sonuç alamadım, lise esnasında tüm derslerin müfredatlarını ingilizce olarak görmüştük çünkü. Daha Türkçe'yi tam öğrenemeden 7 yıl boyunca ingilizce ders görmemden ötürü okuduğum türkçe içeriklerde bocalıyor ve anlama kıtlığı çekiyordum.
Babam, viyana'ya okutmaya göndermek istediğini söyledi bir gün. Sırf kızdan ayrı kalmamak ve kopmamak için kabul etmedim. Babamdan o zamanın parasıyla 7 milyar para istedim ve film dükkanı devir aldım.
1.5 yıl sonra 3 dükkanım olmuştu, her akşam eve giderken masraflar çıktıktan sonra cebime 600-700 lira koyuyordum(yıl 2006).
Herşey yerine oturdu düzene girdi, kıza evlilik teklif etme zamanı geldi dediğim günün akşamı kız aradı beni, ayrılmak istediğini belirtti. Başkasına aşık olmuş, onunla birşey yaşamıyoruz, zaten o da bundan habersiz, lakin bu duygularla da seni aldatıyormuşum gibi hissediyorum dedi... Yalvardım yakardım ama nafile, ve bitti.
Hayatımı işimi geleceğim, herşeyi ona göre kurmuştum planlamıştım. Liseden arkadaşlarım dershanelere giderken veya üni'de okumaya çalışırken ben zor yolu seçip sabah akşam pazar demeden uğraşmıştım, ne için ?
Değer verdiğim tek insan için, onu sadece sevgili veya eş olarak görmüyordum çünkü.
Onu hem anne hem abla hem kardeş olarakta görüyordum...
Aylarca bunalıma girdim, 2 dükkanı kapadım, tekini devrettim. Kenarda 600bin kadar param olduydu biriktirdiğim, bunla yeni bir düzen kurarım diye düşünürkene babamın parasını yatırdığı holdingler iflas bayrağını çektiler, ailece herşeyi sıfırladık. Ben zaten yaşamaktan usanmış durumdayım ruh olarak, babam'a sermaye yapıp iş kurması için elimdekileri verdim. 1 yıl sonrası kadar Anadolu Üni sinema ve tiyatro etkinliğinde izmirli bir kızla tanıştım... Biraz bir süre konuştuktan ve birbirimizi tanıdıktan sonra olay aşk meşk'e kadar geldi.
Böyle hayatımı devam ettiremeyeceğimi, birşeyler yapmam gerektiğini söyledi... Aldığım gaz ile BESYO'ya hazırlandım 10 ay boyunca. Öss'de orta derece puan elde ettim, izmir'e geldim mülakatlara girdim. 1 ay kadar sonra sonuçlar açıklandı, 4.lükle yerleşmiştim. Sevinç ile anneme babama olayı izah ettim, çünkü ne sınavdan ne hazırlandığımdan haberleri yoktu daha öncesi. İşsiz mi kalacaksın, ataması yok o bölümün, topçumu olacaksın başımıza diye terslendim ve destek vermeyeceklerini belirttiler.
Kayıt dönemi de sona ermişti, b*k gibi ortada kalmıştım. Ne kızla aram iyi durumdaydı, ne ailemle, ne de kendimle.
Bir süre sonra jeton düştü benim, şimdiye kadar destek vermediler bana, bundan sonra da engel olamazlar diye düşündüm ve ek tercihleri değerlendirdim. Lakin besyo fırsatını kaçırdığım ve sadece elime öss puanı kaldığı için hayatımda ismini duymadığım bölümleri sıraladım tercih listesine. Amaç, her zamanki gibiydi. Buradan ve bunlardan uzaklaşmak.
İlk tercihim tuttu ve ailemi dinlemeden kaydımı yaptırdım, kenarda biraz param kaldıydı onu da koydum cebime geldim izmir'e.
Kendi ayaklarımın üzerinde durmalıydım, arada teyzem maddi olarak yardım ediyordu lakin yetersizdi. Yeri geldi ekstralara gittim, yeri geldi ***'dan yapılacak işler buldum, bazen iyi paralar da kazandım ve 4 yılımı o şekilde geçirdim.
4 yılın sonunda kızla aramızda olan güvensizlik meselesinden ötürü ayrıldım... 1 yıl kadar psikolojik tedavi falan derken kendimi YTPara'da buldum
İtirafıma gelecek olursak, kendimi salak gibi hissediyorum bu yaşadıklarımdan ötürü.
Lise arkadaşlarım banka müdürü, vali, başbakan danışmanı, NY'de helikopter kiralama işletmecisi veya aylık 30-40bin alak mühendisler durumuna geldiler, ya peki ben ?
Kendime bakıyorum, elimde ne bir meslek var, ne birikim var, ne de yanımda sevdiğim biri var, yaş dayanmış 29'a, ama hala sanki 18'imi yeni bitirmiş gibiyim. O yarış pistindeki start noktasındayım hala... Bu yüzden kendime çok kızıyorum ve kendimden nefret ediyorum.
Bazen ölmeyi düşünüyorum, sonra da arkamdan güçsüz zayıf derler diye bu düşünceden vazgeçiyorum.
Bana sevgi gösteren en ufak bir kırıntıyı liman sanarak yanaşmaya çalışıyorum, aşırı duygusallaşıyorum ve bu benim zayıf noktam haline geldi. Duygularım, mantıklı düşünmeme engel oluyor.
Arkadaşlarım evleniyor, düğüne davet ediliyorum ama gidemiyorum. Adamlar hayatlarını kurmuşlar, cepleri desen dolu. Bana soracaklar sen ne yaptın ne ettin yada ne yapıyorsun diye, kendimi yerin altına gömerim öyle bir durumda. Bunun utancını ve geçmişteki hatalarımı telafi etmek için YT işine abanıyorum, Ocak gibi askerliğim var. Dönünce bir an önce yaptığım birikim ile ticarete girmem gerekli, bu benim son şansım olacak zaten.
Hayatımdaki tek umut ışığım bu düşüncem ve planım, son mermim.

İtiraftan çok iç dökmek oldu bu kusura bakmayın.
tek solukda okudum hocam

insan bi bu tarz olayları okuyunca şey diyo sanırım

benimkide dertmiymiş..

Allah yardımcın olsun
chatmece, sectumsempra ve dervegider bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #185  
Okunmamış 4.05.2015, 00:06
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 28.10.2014
Yaş: 27
Mesajlar: 3,038
Etiketlendi : 239 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

İtiraf ediyorum 2. sınıfta bi kıza aşık olmuştuum kız bana bakmıyodu çocukluk işte tenefüslerde ceketini felan kokluyodum hatta bi kere gaza gelip su şişesini gizli gizli öpmüştüm
Alıntı ile Cevapla
  #186  
Okunmamış 4.05.2015, 00:09
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 17.03.2014
Nereden: Antalya
Yaş: 30
Mesajlar: 1,691
Etiketlendi : 51 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sontorun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İtiraf ediyorum 2. sınıfta bi kıza aşık olmuştuum kız bana bakmıyodu çocukluk işte tenefüslerde ceketini felan kokluyodum hatta bi kere gaza gelip su şişesini gizli gizli öpmüştüm
baba naaaptın sen yaaaaa
chatmece, flypow3r, Sancaktar ve 3 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #187  
Okunmamış 4.05.2015, 00:10
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 5.04.2014
Nereden: Antalya
Yaş: 34
Mesajlar: 3,216
Etiketlendi : 87 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Alıntı:
sontorun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İtiraf ediyorum 2. sınıfta bi kıza aşık olmuştuum kız bana bakmıyodu çocukluk işte tenefüslerde ceketini felan kokluyodum hatta bi kere gaza gelip su şişesini gizli gizli öpmüştüm
su şişesini öpmüş kopardın yahu.
fatihbaz, sectumsempra, forexim ve 1 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #188  
Okunmamış 4.05.2015, 00:11
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 20.11.2014
Nereden: C#
Yaş: 34
Mesajlar: 1,673
Etiketlendi : 84 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Bay Torlak - İCQ üzeri Mesaj gönder Bay Torlak - AİM üzeri Mesaj gönder Bay Torlak - MSN üzeri Mesaj gönder Bay Torlak - YAHOO üzeri Mesaj gönder Bay Torlak isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

itiraf ediyorum izmir metroda uyuya kalmıştım incegim duragı kaçırıp son duraga kadar gitmişim güvenlik uyandırmıştı yok ben incem geride diyip inmeyip metronun geri gitmesini beklerken tekrar uyumuştum ve yine duragı kaçırıp evimin oldugu durakta inmiştim ne gündü aklıma geldikce güler gece spam yapıp uykusuz kaldıgımı düşünüp bu anı gaza getirir beni

edit: nasıl cümle kurmuşum ben bile anlamadım şuan yine uykusuzum ondandır kusura bakmayın
Alıntı ile Cevapla
  #189  
Okunmamış 4.05.2015, 00:13
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 28.10.2014
Yaş: 27
Mesajlar: 3,038
Etiketlendi : 239 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Alıntı:
AzRe@L Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
baba naaaptın sen yaaaaa
Belkide bu girişimci ruh o şişe sayesinde geldi
flypow3r, AzRe@L ve EliteMaster bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #190  
Okunmamış 4.05.2015, 00:16
Hemedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.12.2013
Nereden: Üsküdar
Yaş: 32
Mesajlar: 3,845
Etiketlendi : 123 Yazıda
Etiketlendi: 9 Başlıkda
Standart

Bu işe ilk başladığımda diziden başladım bir dizinin kanalını açtım.Metrobüste giderken kanalımın urlsini görününr yerlere yazdım. Okula gittim -2.kattan başlayıp 4.kata kadar olan tüm bilgisayarlara tek tek girip tüm tarayıcılarda açılış sayfası ayarına kanalımın linkini girdim.
Diğer gün bilgi işlemden telefon geldi Muhammed özne senin istanbul gelişim üniversitesi gelişim paparazi isimli illegalfacebook sayfanın admini olduğunu biliyoruz bu yetmiyor bide sevdaluk dizi adında youtube web sayfasını tüm bilgisayarlara sabitlemişsin gereksiz işlerle uğraşmayı bırakıp derslerine odaklan biz temizliyoruz birdaha böyle bişeye kalkışırsan hakkında dilekçe vericez diye uyarıldım
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 00:49. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker