YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree166Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #71  
Okunmamış 27.07.2015, 04:17
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.05.2013
Nereden: TAŞKENT/ÇETMİ
Yaş: 33
Mesajlar: 4,091
Etiketlendi : 119 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Batman72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1-Rizede fındık deil çay yetişir fıkdık genellikle ordu düzce taraflarında yetişir.
2-al elline türk bayrğı git diyarbakırda dolan kılına zarar gelirse gel yüzüme tükür.
3-Adamın Yaptığını olayları bunlara benzetin diye söledim ufack seyden zaten savaş çıkmaz daha geniş çaplı olarak bakın olaya
4-Batıdaki kürtlere napıosan yap ama doğudaki hiç bir türkün kılına zarar gelmez sen emin ol.
5-Pkk nin dağa çıkıç tarihini nedenini vs internetten araştırırsan görürsün hiç bir zaman yaptıklarını desteklemem pkknın ama ideolojisine sonuna kadar destekçiyim
6- Kaçak elektrik vs demişsiniz istanbulda 1 fabrikanın kullandığı kaçak elektiriğin parasını ödese tüm türkiyeye bedava elektirik verrisn
7-Vergi kaçırma vs zaten o kadar büyük kuruluş yok katrilyonlar kaçırsınlar ufak tefek mahlle bakkaları vardır vergi vermeyen onlarda verg, verse aç kalacak bırak onlara kalsı o bi kaç kuruş

---------- Spam Engelliyici 04:14 ---------- Önceki Mesaj 04:10 ----------



Hocam Ahmet Türk Leyla Zana Osman Baydemir Selahattin Demirtaş Aysell Tuluk Altan Tan Sırrı süraya önder al hanngisini beğeniyorsan onu seç yeterki seç.
Bu yukardaki de aydin okumuş barışçıl kesime dahil değil mi yada Demirtaş gibi 6-7 ekim olaylarinda halki sokaga doken 50 kisinin olmesine sebep olan sazciyi mi diyorsun
Alper38 bunu beğendi.
  #72  
Okunmamış 27.07.2015, 04:18
WeyliPreci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 5.05.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 2,674
Etiketlendi : 113 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda

YOUTUBER
Standart

Alıntı:
WaDa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin için Kürt, aslına inkar eden Kürt'tür. Aslını inkar etmeyip, Allah'ın doğuştan verdiği hakları savunan ise gözünüzde "terörist,hain,bölücüdür. Onun için beni inkar edenle ben ne kardeşim, nede kardeş olurum.
Müslamanmısınız dersem Elhamdulillah dersiniz,

Buyur okuyalım o zaman.

"Yaratıcı Rab olarak Allah, yarattığı bütün varlıklar üzerinde egemendir. Renk ve dil farklılıkları içinde insanlar, insan olarak hür ve eşittirler. Üstünlük inançta ve erdemli yaşantıdadır.
Allah’a açık isyan ve insan haklarına tecavüz eylemleri dışında hürriyetler sınırlandırılamaz. Can-mal dokunulmazlığı vicdan ve din hürriyeti, öğretim ve örgütlenme, seçme ve seçilme hakları gibi temel haklar ve özgürlükler, Allah’ın doğuştan insana verdiği ve korunmalarını emrettiği çiğnenemez değerlerdir."
Gerçekten çok komiksin arkadaşım. Sen şunu anlamamakta ısrar ediyosun herhalde bak arkadaşım batıda kürt diye öldürülen insanlar olmuştur kürtçe konuştu diye öldürülen dövülen insanlar olmuştur bu demek değildir ki bunu yapanlar haklı bunları savunuyoruz aynı şeyler doğuda türkçe konuşanlar içinde geçerli sırf türk diye öldürülen dövülen insanlarda var bu ülkede ne yapalım bulduğumuz türkü kürdü öldürelim dövelim mi? Bak bende isterim ülkede ingilizce bilgilendirme notlarının altında kürtçesininde eklenmesi türkçe bilmeyen bi vatandaşın gurbete gitmiş gibi ortada kalmasını istemem ama anadilde eğitim apayrı bi olay aldın anadilde eğitimi istihdamı nasıl sağlayacaksın bunu düşünüyomusun hiç? Senin dediğin olay bölünmenin kibarcasıdır diğer söylediğin can mal dokunulmazlıklarına girmiyorum olay zaten batıda neyse doğuda da aynı bunu kimse inkar etmesin.
batuhannoyan bunu beğendi.
  #73  
Okunmamış 27.07.2015, 04:21
WaDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.2014
Mesajlar: 3,690
Etiketlendi : 133 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
WaDa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
mm1650 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Al Sende Bunlari Oku.! Belki Dogru Yolu Bulursun.....

“Allah ve Resûlüne karşı savaşan ve yeryüzünde bozgunculuk yapmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri ya asılmaları yahut el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut da bulundukları yerden sürgün edilmeleridir. Bu onların dünyada çekecekleri rezilliktir, âhirette ise onlara büyük bir azap vardır.†(Maide, 5/33)

"Eğer müminlerden iki topluluk birbirleriyle vuruşursa, onların aralarını bulun. Buna rağmen biri öbürüne saldırırsa, bu saldıran tarafla, Allah’ın emrine dönünceye kadar siz de vuruşun. Döndüğü takdirde aralarını hakkaniyetle düzeltin ve hep âdil olun, çünkü Allah âdil davrananları sever." (Hucurât, 49/9).

"Bir kötülüğün karşılığı, misli bir kötülüktür. Kim affeder ve ıslah ederse sevabı Allah'a aittir. O, zalimleri sevmez. Kim de zulme uğradıktan sonra yardımlaşırsa, onların üzerine yol yoktur. (Kendilerine bir şey yapılmaz, ceza verilmez). Yol ancak insanlara zulmedenler ve yeryüzünde haksız yerde bağy edenler üzerinedir. Onlardır acıklı bir azabın kendileri için olduğu kişiler." (Şûrâ, 42/40-42)

Alıntı:
pynrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dinimizde devlete karşı ayaklanmak, kuvvet kullanarak iktidarı ele geçirmeye çalışmak ve fitne çıkarmak kesinlikle yasaktır. Bir ayette mealen şöyle buyurmaktadır: “Fitne katilden daha şiddetlidir.”1 Elbette ki devletin fitneyi def etmek için bazı caydırıcı müeyyideler uygulaması en birinci vazifesi ve hikmetin gereğidir. Yine başka bir ayette şöyle buyrulur: “Eğer müminlerden iki grup birbirleriyle vuruşurlarsa aralarını düzeltin. Şayet onlardan biri, hala ( Allah’ın hükmüne boyun eğmeyip) ötekine saldırırsa, Allah'ın emrine dönünceye kadar( bu) saldıran tarafla savaşın. Eğer(Allah’ın emrine) dönerse artık aralarını adaletle düzeltin ve (her işte) adaletli davranın. Şüphesiz ki Allah, adil davrananları sever.” 2 Bu ayette geçen “bağy” kelimesi, anarşi çıkarmak, isyan etmek ve haddi tecavüz anlamlarına gelmektedir. Böyle bir harekette bulunanlara “baği” denilir. Zira, “Allah’a, peygambere ve sizden olan ulu’l-emre itaat ediniz”ayeti kerimesi önce Allah’a sonra Resulüne daha sonra da devlet reisine itaati emretmektedir. Bu hakikate binaen isyan eden kişi padişahın evladı da kardeşi de olsa ona müsamaha gösterilmez ve devletin payidar olması için İslam dininin hükmü icra edilir.

"Madem Din'e girdik, buyuralım

Öncelikle Allah'ın ayetini inkar ettiğinizi ve size uyan Ayetleri cımbızlayıp önüme getirdiğinizi bilmenizi istiyorum.

Orta da bir haksızlık var mı ?
-Var.
Allah'ın yarattığı Kürt'leri kart-kurt deyip inkar ettiniz mi, ediyor musunuz?
-Evet.
Allah'ın doğuştan verdiği hakları inkar ettiğinizin farkında mısınız?
-Umarım farkındasınız.
Ben Kürdüm, beni ve Allah'ın bana verdiği hakları inkar ettiniz mi? (Bu durumda Ayet'i de inkar etmiş oluyorsunuz.)
-Evet.
Allah'ın doğuştan verdiği hakları savunduğum için "bölücü,hain,domuz" ilan edildim mi?
-Edildim.
Elinizi vicdanınıza koyun, haksız mıyım?
-?????

Elhamdulillah Müslamansınız değil mi?
-Evet.

Buyuralım o zaman....

“Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.” Maide suresi, 8

-

İslâm’da savaş hoş görülmediği halde zalime, zulme karşı müsaade vardır. Zulüm ortadan kalkınca da, haddi aşmamak konusunda uyarı vardır. İslâm tarihinde savaşların sebebi hep “Hakkı hakim kılmak” maksadıyla olmuştur.

Allah Rasûlü, en kritik anda bir Hıristiyanın hakkını gasbeden Ebu Cehilin kapısın yumruklamış, mazlumun hakkını almadan kapıdan ayrılmamıştır.

ve Allah cümlemize akıl fikir versin, adil etsin, zalim olandan yana ettirtmesin. Diyerek noktayı koyuyorum. Hadi hayırlı sabahlar.
proleter bunu beğendi.
  #74  
Okunmamış 27.07.2015, 04:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.12.2014
Mesajlar: 277
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Hocam bide bişi daha dicem 1 saatir dil döküyorum size ama hep resim video yazı gösterdiniz herkesin knayan yarası vardır pkklı ölür oh oldu dersin annesi ağlar asker ölür pkklı oh oldu der asker anası ağlar her iki tarafında çektiği acıların haddi hesabı yok barış istiyorsak bunları bir kenara bırakıp barışı sağlamamız kanayan yaralarımızı sarmamız helalleşmemiz lazım yoksa sen bunu yaptın ben bunu yaptım su sunu yaptı diyerek hiçbir yere varılmaz vede sizin attığınız yazılara resimlere karşılık bende internetten gördüğüm seyleri atarım ama ben maziyi bi köşeye koyup ortak yanımızı göstermeye çalıştım Allah mazlumları kimsesiz bırakmaz diyer konudada dediğim gibi her kim ölmlerden çıkar sağlıyorsa allahın gazabı oların üzerinde olsun.

Yaşansın Türkiye Haklarının Kardeşliği Ve Yaşasın Kardeşlik Vatanı.
proleter bunu beğendi.
  #75  
Okunmamış 27.07.2015, 04:27
mm1650 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.09.2014
Nereden: Tokat
Mesajlar: 2,485
Etiketlendi : 85 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Alıntı:
WaDa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Madem Din'e girdik, buyuralım

Öncelikle Allah'ın ayetini inkar ettiğinizi ve size uyan Ayetleri cımbızlayıp önüme getirdiğinizi bilmenizi istiyorum.

Orta da bir haksızlık var mı ?
-Var.
Allah'ın yarattığı Kürt'leri kart-kurt deyip inkar ettiniz mi, ediyor musunuz?
-Evet.
Allah'ın doğuştan verdiği hakları inkar ettiğinizin farkında mısınız?
-Umarım farkındasınız.
Ben Kürdüm, beni ve Allah'ın bana verdiği hakları inkar ettiniz mi? (Bu durumda Ayet'i de inkar etmiş oluyorsunuz.)
-Evet.
Allah'ın doğuştan verdiği hakları savunduğum için "bölücü,hain,domuz" ilan edildim mi?
-Edildim.
Elinizi vicdanınıza koyun, haksız mıyım?
-?????

Elhamdulillah Müslamansınız değil mi?
-Evet.

Buyuralım o zaman....

“Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.” Maide suresi, 8

-

İslâm’da savaş hoş görülmediği halde zalime, zulme karşı müsaade vardır. Zulüm ortadan kalkınca da, haddi aşmamak konusunda uyarı vardır. İslâm tarihinde savaşların sebebi hep “Hakkı hakim kılmak” maksadıyla olmuştur.

Allah Rasûlü, en kritik anda bir Hıristiyanın hakkını gasbeden Ebu Cehilin kapısın yumruklamış, mazlumun hakkını almadan kapıdan ayrılmamıştır.

ve Allah cümlemize akıl fikir versin, adil etsin, zalim olandan yana ettirtmesin. Diyerek noktayı koyuyorum. Hadi hayırlı sabahlar.

Bu ülkede onlarca azinlik var hic birine en ufak bir baski yok.Kürtler ülkenin heryerindeler onlarada bir baski yok.Neyiniz eksik,Ne istedinizde olmadi.? Bütün bunlara ragmen amerikanin oyuncagi olup askere polise haince pusu kuruluyor.Hersey apacik ortada.
tuncay1979, pynrs ve Alper38 bunu beğendi.
  #76  
Okunmamış 27.07.2015, 04:28
quiT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.03.2013
Yaş: 32
Mesajlar: 438
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

O güzel insanlar, beyaz toroslara binip gittiler. Bkz. @JiTeM

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  #77  
Okunmamış 27.07.2015, 04:28
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.05.2013
Nereden: TAŞKENT/ÇETMİ
Yaş: 33
Mesajlar: 4,091
Etiketlendi : 119 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Alıntı:
WaDa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Madem Din'e girdik, buyuralım

Öncelikle Allah'ın ayetini inkar ettiğinizi ve size uyan Ayetleri cımbızlayıp önüme getirdiğinizi bilmenizi istiyorum.

Orta da bir haksızlık var mı ?
-Var.
Allah'ın yarattığı Kürt'leri kart-kurt deyip inkar ettiniz mi, ediyor musunuz?
-Evet.
Allah'ın doğuştan verdiği hakları inkar ettiğinizin farkında mısınız?
-Umarım farkındasınız.
Ben Kürdüm, beni ve Allah'ın bana verdiği hakları inkar ettiniz mi? (Bu durumda Ayet'i de inkar etmiş oluyorsunuz.)
-Evet.
Allah'ın doğuştan verdiği hakları savunduğum için "bölücü,hain,domuz" ilan edildim mi?
-Edildim.
Elinizi vicdanınıza koyun, haksız mıyım?
-?????

Elhamdulillah Müslamansınız değil mi?
-Evet.

Buyuralım o zaman....

“Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.” Maide suresi, 8

-

İslâm’da savaş hoş görülmediği halde zalime, zulme karşı müsaade vardır. Zulüm ortadan kalkınca da, haddi aşmamak konusunda uyarı vardır. İslâm tarihinde savaşların sebebi hep “Hakkı hakim kılmak” maksadıyla olmuştur.

Allah Rasûlü, en kritik anda bir Hıristiyanın hakkını gasbeden Ebu Cehilin kapısın yumruklamış, mazlumun hakkını almadan kapıdan ayrılmamıştır.

ve Allah cümlemize akıl fikir versin, adil etsin, zalim olandan yana ettirtmesin. Diyerek noktayı koyuyorum. Hadi hayırlı sabahlar.
Kardeşim idrak yollarinda sıkıntı mı var!

Sen beni başkasiyla karistiriyorsun galiba ben hiçbir Müslüman Kürdü kart kurt diye dalga gecmem.

2. Allahın verdiği hangi hak elinizden alindi ne istiyorsaniz verildi.

3. Allahin verdiği hak dağa cikip masum insanlari oldurmek mi, gece polislerin evine girip onlari sehit etmek mi ?

4. Ahirzamanda fetva veren çok olur! (Dini kendi pis çikarlarin için alet etme)

Sana pmden video yolladim bunlar mi hakki savunanlar
Alper38 bunu beğendi.
  #78  
Okunmamış 27.07.2015, 04:32
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.12.2014
Mesajlar: 277
Etiketlendi : 7 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
mm1650 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ülkede onlarca azinlik var hic birine en ufak bir baski yok.Kürtler ülkenin heryerindeler onlarada bir baski yok.Neyiniz eksik,Ne istedinizde olmadi.? Bütün bunlara ragmen amerikanin oyuncagi olup askere polise haince pusu kuruluyor.Hersey apacik ortada.
Madem Amerikanın oyunu Olduğunu Biliosun Al ürt kardeşini karşına sor derdini söylesin sana çözün o derdi amerikaya malzeme vermeyin dağdakileri indirin.
Ama Yok Buna Karşı Çıkan Faşitler Var Kan Severler Diyorum Kendilerine Onlardan Olmasa Türk Halkı Çözerdi Bu Meseleyi Uzamazdı Bu kadar Ama Yok Yezid bile salak oldu onların yüzünden ayağı havada kaldı garibimin adım atsa faşitler ayaklanıo geri çekilse kürtler ben o faşitleri türk olarak görmüyorum bahsettikleri asıl ermeni yunnan yahudi tohumları onlardır işte türk milletinin içine koymuşlar karalıyorlar türk milletini.
  #79  
Okunmamış 27.07.2015, 04:32
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 5.04.2015
Mesajlar: 32
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
pynrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim idrak yollarinda sıkıntı mı var!

Sen beni başkasiyla karistiriyorsun galiba ben hiçbir Müslüman Kürdü kart kurt diye dalga gecmem.

2. Allahın verdiği hangi hak elinizden alindi ne istiyorsaniz verildi.

3. Allahin verdiği hak dağa cikip masum insanlari oldurmek mi, gece polislerin evine girip onlari sehit etmek mi ?

4. Ahirzamanda fetva veren çok olur! (Dini kendi pis çikarlarin için alet etme)

Sana pmden video yolladim bunlar mi hakki savunanlar
allahın verdigi dil elimizden alındı . bu yetmezmi. sen türk oldugunda halde yıllarca varlıgım kürt varlıgına armagan olsun deseydin. hastanelerde adliyelerde baska illerde türkçe konusuyor diye dışlansaydın. türkçe konusuyor diye linç edilseydin bizi çok iyi anlardın.
  #80  
Okunmamış 27.07.2015, 04:33
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 29.05.2013
Nereden: TAŞKENT/ÇETMİ
Yaş: 33
Mesajlar: 4,091
Etiketlendi : 119 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

@WaDa madem Müslümansın

Ulü’l Emr’e itaat etmek farz mıdır?

Her müslüman Ulü'l Emr'e itaat etmekle yükümlü müdür?

Ulü’l Emre itaat etmek farzdır

Ulü’l emr kelimesi, emir sahibi manasına gelir. Emir sahibi olmaktan murad ise, işin başında ve yetki sahibi olmak demektir. Bununla kasd olunan da, halkın üzerinde yönetme yetkisine sahip olan kimseler demektir. En yukarıdan aşağı; devlet başkanı ve ondan aldıkları yetkiye dayanarak, tâ vâli ve kaymakamlara kadar ulül emr sayılırlar. Eğer bu yetki sahipleri, yetkilerini meşru bir şekilde almışlarsa, meşru dairedeki emirlerine itaat etmek dinen farzdır. Bu farz, Kur’an-ı Kerim’deki şu ayete dayanır:
“Ey îmân edenler! Allah’a itâat edin; peygambere ve sizden olan ülü’l-emre (emir sâhibi idârecilerinize) de itâat edin! O hâlde bir şey hakkında ihtilâfa düşerseniz, Allah’a ve âhiret gününe îmân ediyorsanız, artık onu Allah’a ve peygambere arz edin! Bu hem hayırlı, hem de netîce i‘tibârıyla daha güzeldir.†(Nisa, 59)
Bediüzzaman Hazretleri Ulü’l Emr’e itaat hakkında şöyle demiştir:
“…Kur'ân ve hadîs hikmet ve tecrübe ile sabittir ki: Haklı âmire itaat farzdır. (…) Şeriat-ı garra böyle emrediyor. Zira zabitler ulü-l emrdirler. Vatan ve millet menfaatinde, hususan nizam-ı askerîde ulü-l emre itaat farzdır. Şeriat-ı Muhammedîni (asm) muhafazası da itaat iledir.â€
Ayrıca Ulü’l Emre itaatin farz olduğunu söyleyen âlimler olduğu gibi, vacip olduğunu söyleyen âlimler de vardır.
Allahu Teâlâ, idarecilere ve valilere, idare ettikleri kimseler hakkında adil olmalarını emredince, idare edilenlere de idare eden kimselere itaat etmelerini emrederek, "Ey iman edenler, Allah'a İtaat edin" buyurmuştur. İşte bundan dolayı Hz. Ali (ra), "İmamın, Allah'ın indirdiği ile hükmetmesi ve emanetleri yerine getirmesi vaciptir. O, bunu yaptı mı, halkın da onu dinleyip, itaat etmesi vacip olur" demiştir. (Fahreddin Razi)
Nevevî daha pratik bir târif kaydeder: "Ulü'l-emr, ümerâ ve vâlilerden, itaat edilmesi Allah tarafından vâcib kılınmış olan herkestir." Ve bu târifin, halef ve selef -müfessir, fakih vs. her çeşit- âlim zümrelerinin ortak görüşü olduğunu belirtir. (Kütüb-i Sitte)
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 4 (0 üye ve 4 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 16:01. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker