YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı



User Tag List

Like Tree97Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #31  
Okunmamış 11.02.2016, 15:20
NoEroin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.03.2013
Mesajlar: 7,595
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Hayırlısı olsun, Yt işi özgün olmadıkça sakat, kimsenin para alacağının garantisi yok.
Alıntı ile Cevapla
  #32  
Okunmamış 11.02.2016, 15:34
fth
Guest
 
Mesajlar: n/a
Etiketlendi : Yazıda
Etiketlendi: Başlıkda
Standart

Hayırlısı olsun ama youtubenin böyle kötü gittiği ve web işlerinin eskisi gibi kolay olmadığı, açılan bir sitenin yerine oturması için en az 1 sene bekleyeceğiniz zaman diliminde istifa etmeniz bence çok büyük bir yanlış.. Umarım hakkında hayırlısı olur..

Bende geçen sene 12 yıllık gemi inşaatı teknikerliğimi bırakıp bu işlere girdim. Ama o zaman youtube, youtube du yani. Kazandırıyordu. Aylık 3000 tl maaş almak yerine 4-5 katını almayı tercih ettim. Fakat Son 5 aydır youtube bitikleri oynuyor.. Farklı işlere girdim internette ama bu işler içinde zaman lazım.

Yani lafı uzattım ama ben işimi bırakırken Tuzla ve Yalovadaki tersanelerin %90 nında beni şuan işe başlamak istesem hemen işe alacak, bir dünya tanıdıkda bıraktım arkamda. Yapmam gereken bazı işlerim var. Tersane sektörüne geri dönücem.

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama webin ve youtubenin çok kötü olduğu bir zamanda bırakmışsın işini..

Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. Farklı bir yönteminiz veya projeniz vardır saygı duyarım. Ama para herşey değil. 1 senedir kendi evimde tek başıma çalışıyorum. Şirkette kurdum. Yeri geldi çokta kazandım yalan değil. Ama evli barklı falan değilseniz ve evde tek başınıza yaşıyorsanız, etrafınızda konuşacak birleri yoksa zamanla kafayı bile yiyorsunuz. Şahsen evden çıkıp bir cafeye veya arkadaşıma gittiğimde acayip rahatlıyorum ve eve tekrar girerken iş yine başlıyor ve yine tek başıma sıkıla sıkıla iş yapıcam diye bakıyorum. Sosyallik bitiyor ve para bile mutlu etmiyor bir zaman sonra.. İnşallah düşüncelerin farklıdır.
ScrollLock ve frankly bunu beğendi.

Konu fth tarafından (11.02.2016 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #33  
Okunmamış 11.02.2016, 15:51
edius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.04.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 38
Mesajlar: 1,494
Etiketlendi : 56 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
erbain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haziranın 30 unda bende 12 yıllık öğretmenliğimi bırakacağım 1 sene bu netten neler yapabilirim herseyi deneyeceğim aklımdan çıkartmak istiyorum yoksa paramparca olmuyor ... sizin adınıza hayırlı olsun inşallah başarılı olursunuz ....
Hayırlısı olsun. Benim bırakma sebeplerim belliydi. Birincisi saygı yoktu. İkincisi emeğinin karşılığını alamıyordun. Bence en önemlisi olan üçüncüsü zamanınızı çalıyorlardı. Hayat öyle ya da böyle geçiyor. Ama ben üretemediğim zaman maaş alsam ne olur almasam ne olur. Bu arada ben de 5 aydır düzgün maaş alamadığımı belirtmeliyim. Televizyon sektörü çok acımasızdır.

Alıntı:
şıvanştayger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
insanın kendi işi gibi yoktur umarım başarılı olursunuz
İnşallah, kendi işimizi yapabileceğiz.

Alıntı:
chatmece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
temmuz 2015 de bende kendi işimi bırakım (kktc de 5 yıldızlı bir otelde çalışıyordum) istifamı basım memleketime döndüm. Bu zaman zarfında eve ofis açtım. Tek başına kafam inanılmaz rahat ama bu zaman zafında cevremden aşırı baskı aldım. İşte git biyerde çalış sigortan yatsın 10-12 saat çalış asgari ücret gerçekten bana tuhaf geliyor. Ben hayatımı böyle kazanarak geçirmek istemiyorum. Aklımda bir reklam şirketi preojesi var kendi işimi kurma niyetim umarımda olur.

Çevrenin nedediği önemlimli değil sizin ne istediğiniz çok önemli

Başarılar dilerim hocam.
Teşekkür ederim. Bir arkadaşıma da yanıt verirken aynı cümleleri kullandım ama her şeyden önemli tek şey sağlığınız. Sağlığınız gittiğinizde para ile satın alamıyorsunuz. Benim mesleğim beynimde olduğu için nereye gidersem gideyim iş bulurum. Zaten işi güzel yaşamak için yapıyor insanlar, daha fazla strest olup sinir hastası olmak için değil. Ben daha önce de bu tür durumları yaşadım ve gördüm ki ne zaman bir kapı kapansa bir diğeri açıldı. Siz de reklam şirketi ya da herneyse aklınızdakileri bir an önce uygulamaya dökebilirsiniz.

Alıntı:
turgut06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşinizi severek yaparsanız hiç karşılıksız kalmıyor emin olun.. İnşallah yakın zamanda dilediğiniz yerlere gelirsiniz..
İnşallah güzel tememeniler bunlar. Teşekkürler.

Alıntı:
Merth46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok ters bir zamanda istifa etmişsin hocam,yt ve googlenin durumu ortada...
Hayırlısı olsun.
Herkesin baktığı perspektif ayrı tabi ki. Size göre bitti, bana göre başladı. Ya da tam tersi gibi. İnternet derya deniz. Hiçbir şey kolay kolay bitmez. Ben burada bir örnek versem eminim şu an herkes youtube a söylediklerimi upload edecek. Çünkü benim yaşanmışlıklarım beni tecrübelendirdi. Teşekkür ederim bu arada...

Alıntı:
kara62burk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam inşallah herşey hayal ettiğin gibi gider. Bende bir sinirle işten ayrıldım. Şaunda 2 aydır evdeyim. 12 saat çalışıyordum 1.5 civarı maaşım vardı ve sigortam yatıyordu. İşten ayrıldıktan sonra daha çok strese girdim. Orada kesin yatacak olan 1500 civarı bir param vardı ama bilgisayar başında nereden ne kadar gelecek belli değil. En azından benim işlerde öyle Ha Allaha şükür her ay cebime yine 1.5k civarı para girdi, borçlarımı ödedim, sigara paramı çıkardım ama olmuyor be.. Hayat gerçekten zor. İnternetten kazanmakta o kadar kolay değil. İnşallah sen benim gibi sıkıntılara düşmez, dışarıda kazandıklarının kat kat fazlasını yapmak istediğin işlerden kazanırsın.
İnsan her şeyden önce kazandığını yiyebilecek. Çalıştığı halde hakkını alamıyorsa o zaman çalışmanın da mantığı kalmıyor. Ben 5 ay maaş alamadım. İçeri girdikçe girdim... ve bunu bana yaptılarsa herkese de yaparlar. Daha fazla psikolojim bozulmadan çıkmak istedim çünkü dünya denen bir şey var ve sınırsız hata yapma hakkın var. Yapılacak onca şey varken, aynı şeyleri tekrar etmek de saçma geldi. Bastım istifayı

Alıntı:
Godoman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sabit gelirli bir işi bırakıp aylık ne getireceği belli olmayan işlere yönelmek cesaret ister doğrusu hayırlısı olsun
Teşekkür ederim. İşin güzelliği orada zaten, ne getireceğini bilmiyorsunuz. Belki hayalinizdekilerden fazla getirecek

Alıntı:
Disturbed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaşım 22 benden yaşça büyük insanlara akıl veriyormuş gibi olmak benim haddime değil diğerlerininde haddine değil kimse kimsenin işine karışamaz, özgür yaşam diye birşey var sonuçta. Ama şahsi görüşümce sabit maaşlı bir işten ayrılıp bu sektöre atılmak yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olmazmı? Youtube deseniz patır patır kanalları kapatıyor adsense ödeme yapmıyor (diğer networklerden bahsetmiyorm), web sitesi kursanız sitenin oturması aylar alıyor aylar sonra ufak ufak gelir getiriyor, blog deseniz youtube ile aynı kafada.. Ben şu anda akrabamın muhasebe ofisinde geçici olarak çalışıyorum inanınki buradaki ortam savaş alanı gibi, yani demek istediğim 3-5 kuruş için bile neler neler yapıyoruz hiçbir iş kolay değil her işin bir zorluğu var ve para kazanma konusunda bir yerlere gelmeye çalışmak için işi şansa bırakmak büyük tehlike olur. Umarım herşey gönlünüzce olur..
Daha önce de belirttim ama tekrar yineleyim. Ben sabit maaş fikrine karşıyım. Hele ki maaş veriyoruz diyerek 5 aydır ödemeleri geciktiren bir kurumla da daha fazla çalışamam. Herkes yönetmen, herkes ajans sahibi olmuş. Bu durumda madem kafadaki adam benim. Neden geride durayım. Yapayım bi şeyler, insanlarla ortak çalışayım, kazanç sağlayayım. Hem de kendi işlerimden de geri kalmayayım.

Alıntı:
esendemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlısı olsun ve de kolay gelsin. Her şeyden önce masraflarınızı en aza indirin, yaşadığınız evin bir odasını ya da odanızın bir kısmını çalışma alanı olarak düzenleyin. Bir tanıdığın yanında kendinizi sigortalı yaptırın ve priminizi kendiniz ödeyin. İşinizle ilgili mantıklı yatırımlardan korkmayın, kendinizi eve hapsetmeyin, projelerinize seyahat edin, her an elinizin altında bir kamera bulundurun, bir 3D tasarım programını hedefleyin ve yavaş yavaş öğrenmeye başlayın.

Ben öyle yaptım, iki yıldır çok huzurluyum. Darısı başınıza
Bu konuyla alakalı sizinle ayrıntılı görüşmek isterdim. Ben de 3d hatta 4d öğrenmek istiyorum. Aslında basitçe mantıklarını biliyorum. Uygulaması da zorlamayabilir çünkü gözüm kurgu programlarından dolayı epey aşina... Bu arada epeyce seyahatlerim olacak, en kısasından en uzununa. Bunları yt de ya da blogda da değerlendirebilirim. Güzel düşüncelerin için teşekkürler. Hepsini harfiyen uygulayacağım.

Alıntı:
ByHergeLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hemen hemen benimde durumum aynı hocam 17yasımdan beridir turizmde özel sektörde çalışıyorum bilen bilir fabrikadan farksız,inasnı köpek gibi çalıştırıyolar işlerine gelmeyincede g*tüne tekmeyi vuruyolar. Çalışmanın benim için tek olumlu yanı sigortanın yatıyor olması diger türlü gerçekten çekilecek bi çile değil

Kasım ayında bende işten ayrıldım kasımdan beridir boşta avare avare geziyorum. Youtubeden 5senede turizimden kazanamadıgım parayı ytden kazandım bununda verdigi özgüvenle işten ayrıldım iş bakmıyorum bakmayıda düşünmüyorum açıkcası.

Benim yasıtlarım üniverstede baba parası yiyolar ama ben maddi yetersizliklerden dolayı üniverste hayali bile kuramıyorum 3aydır para gelmiyo ytden bu işe güvenerek işi bıraktım işler bozuldu parada kazanmadıgım durumda aileye külfet oluyorum gibi geliyor para kazanmaya alışan biri olunca boşa düşmek gerçekten çok kötü bi durum

Allah kolaylık versin hocam umarım yt işleri düzelirde başkasının agız kokusunu çekmek durumunda kalmayız insallah.
Bir arkadaş demiş ki, en iyi iş bildiğin iştir. Senin bildiğin iş buysa neden vazgeçiyorsun zaten. Bunu yap, sadece bunu yap ki, başkasına da örnek ol yaptığın işle.

Alıntı:
morsiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Radikal bir karar olmuş belli ki. Umarım herşey dilediğinizce olur.
Teşekkür ederim.

Alıntı:
duygusal-adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende önce üniversiteyi sonra işi bıraktım. woody allen'ın şu konuşmasını dinleyip üzerine into the wild ve fight club filmlerini izleyin sizde bırakırsınız dermişim.

Hayat Kocaman Anlamsız Bir Şey - Woody Allen - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

hayatımızın 20-22 yılını okula 25-30 yılını işe veriyoruz, emekli olup özgür kaldığımız anda vademiz doluyor ve ölüyoruz. ömrümü her sabah erkenden kalkıp traş olmak zorunda olan biri olarak geçirmeyi düşünmüyorum.
Alıntı:
unadikum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende bir devlet kurumunda halkla ilişkiler sorumlusuyum 6 aydır hayalim işi bırakmak ama önce quiz sonra adsense bir türlü izin vermedi bakalım bende peşinden gelicem inş. ama en az 6 ayı var. skype mesaj atıyorum hocam
Ben de aylardır bırakmak istiyordum. Borçlarımı biraz hafifletince gemileri değil limanı yaktım. Darısı başınıza.

Alıntı:
fth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlısı olsun ama youtubenin böyle kötü gittiği ve web işlerinin eskisi gibi kolay olmadığı, açılan bir sitenin yerine oturması için en az 1 sene bekleyeceğiniz zaman diliminde istifa etmeniz bence çok büyük bir yanlış.. Umarım hakkında hayırlısı olur..

Bende geçen sene 12 yıllık gemi inşaatı teknikerliğimi bırakıp bu işlere girdim. Ama o zaman youtube, youtube du yani. Kazandırıyordu. Aylık 3000 tl maaş almak yerine 4-5 katını almayı tercih ettim. Fakat Son 5 aydır youtube bitikleri oynuyor.. Farklı işlere girdim ama işler içinde zaman lazım.

Yani lafı uzattım ama ben işimi bırakırken Tuzla ve Yalovadaki tersanelerin %90 nında beni şuan işe başlamak istesem hemen işe alacak, bir dünya tanıdıkda bıraktım arkamda. Yapmam gereken bazı işlerim var. Tersane sektörüne geri dönücem.

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama webin ve youtubenin çok kötü olduğu bir zamanda bırakmışsın işini..
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Çoğunuz hislerime tercüman olmuşsunuz. Arada yazamadıklarım oldu. Ben işimi keyfiyetten değil mecburiyetten bıraktım. Birincil sebebim maaş ödemesi alamıyordum. Sektör olarak herkeste durum böyleydi. İkinci durum ise yavaş yavaş sağlığımı kaybediyordum. Asabiyet, isteksizlik, duygusuzluk sirayet etmişti. Daha da önemlisi gelip geçen bir hayat var ve her kim ne yapıyorsa kazanıyordu. Bunu da artık görmezden gelip, bile bile lades diyemezdim.

Bazı arkadaşlarım yt bitmiş vs diyorlar. Neden işten ayrıldığımı daha dolayısıyla yt ye güvenip işten ayrılacağını sorguluyorlar. Ben asla yt ye güvenip işten ayrılmadım. Sınırları olmayan bir dünyadan bahsediyoruz.Yt dışında blog yazarlığı yapıyorum ki, parasından çok itibarı var. Hiç açılmadık kapılar bugüne kadar bu sayede açıldı.
chatmece ve EaglePaw bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #34  
Okunmamış 11.02.2016, 15:56
fth
Guest
 
Mesajlar: n/a
Etiketlendi : Yazıda
Etiketlendi: Başlıkda
Standart

@edius eğer anlattığın gibi paranı alamıyorsan ve daha önemlisi sağlığın hakkında kendini kötü hissediyorsan eğer, en doğrusunu yapmışsın. Bunu bilseydim bu şekilde yazmadım tabi.

İş yerlerinde parasını alamayan ve ona buna boyun eğen ve kendini üzen arkadaşlarada tavsiyem işten ayrılmaları. Bazıları o kadar mutsuz ki çalıştığı yerlerde ama hala devam edip, onun bunun ağız kokusunu çekiyor. Onlarada çok kızıyorum. İnternete atılın demiyorumda, Kardeşim başka iş mi yok? Böyle bir zamanda tek bir program bile bilen güzel işlere girebiliyor.
Alıntı ile Cevapla
  #35  
Okunmamış 11.02.2016, 16:27
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.12.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 34
Mesajlar: 1,521
Etiketlendi : 19 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
desperado596 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

hayırlı olsun hocam. umarım herşey dilediginiz gibi olur.
bende ingilizce tercümanlık mezunuyum bir ara ingilizce ögretmenlikte yaptım.
havalimanında ingilizce bilen personel aranıyordu gidip basvurmadm nekdr annem vb basvur desede. ben daha büyük şeyler yapmak istyrm.

İngilizceniz var ise . büyük düşünmenizi tavsiye edebilirim size. web site işlerine adım atmanızı. Viral siteler cok popüler mesela. Viralnova.com 1 senede 100 milyon Dolar kazandı sahibi. bu tarz viral siteler yapabilirsiniz.

Hayatınızda başarılar dilerim tekrar. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Alıntı ile Cevapla
  #36  
Okunmamış 11.02.2016, 16:35
ataozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.02.2015
Nereden: Eskişehir
Yaş: 39
Mesajlar: 441
Etiketlendi : 6 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Çok idealist bir karar vermişsiniz hocam tebrik ederim öncelikle. Youtube ve web'in zor olduğu bir dönem olduğu kesin ama yine de ben bu şekilde düşünmek istemiyorum. Çok acayip başarılara ulaşan projelerin ortasındayım bir süredir. Bende maalesef işimi batırdım ve minimum düzeyde beni bir süre idare edecek kadar parayla web ve youtube işleriyle uğraşıyorum. Geçen aya kadar her şey güzeldi lakin olmaması için bir sebepte yok. Youtube ve web işleri eskiye nazaran biraz daha sistemli ve düzenli çalışma istiyor. O süreçte de yazılım ve 3 boyut gibi alanlarda da kendini geliştirmek en iyisi olacaktır. Birlikte yürütülebilecek projeler için her zaman bende varım. İstediğiniz bir proje üzerine beraber de çalışabiliriz. Başarılar diliyorum, boş verin iyi yapmışsınız bence. Sisteme yenilip onların belirledikleri sınırlarda yaşamak bana da çok koyduğu için buradayım ama elbet başaracağım.
chatmece bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #37  
Okunmamış 11.02.2016, 16:53
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.09.2013
Mesajlar: 1,154
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Alıntı:
tuncay1979 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim youtube ile uraşacaksan yine uraş fakat zamanımızda youtube gercekten çok zorlaştı Diyebilirsin yapan nasıl yapıyor nasıl başarıyor inan onları bende bilmiyorum nasıl başarıyorlar Ben 37 yasında yım 35 den fazla işe girip çıktım fabrıka oto tamirinde simit sattım bekçilik yaptım gazinoda komilik bile yaptım en sonda 2014 den beri yt ile urasıyorum buraya kadar getirdim ama 2 geri 1 ileri daha ne kadar gidecek belli değil Girdiğim işler içinde en iyisi fabrıka buna emın ım eğer işinde ağır iş değilse en iyisi fabrıka Fakat fabrıkanında şöleyle tarafı var Her çeşme başına bir tane süzme yerleşmiş ispiyonculuk arkadan konusma ş...sizlik diz boyu birde başıma amir usta başı diye beşparalık adamları gördüm fabrıka ortamında Uzun olacak ama bir anımı anlatayım küçük bir işletmede çalısıyorum yine usta başı kadın soyunma dolaplarını gözetliyordu bende bir iki derken dayanamadım ustaya daldım Patron olacak herıf beni kovdu neymıs ustası her türlü kuması leb demeden anlıyormus da şole iyimiş bole iyimiş diye bana dunyanın lafını saydırdı ve benı kovdu işten zaten orada dursaydım o ustabaşını eskitirdim dolap diye duvara yerleştirdim Uzun lafın kısası Cenabı Allah herşeyin kolayını verıyor moralını hiç bir zaman bozma
Abi veriyor Elhamdulillah bir şey demiyorum ama inan sevmediğim işi yapmak istemiyorum.. Bir işi severek yapacaksın bence ama bana fabrika hiç sıcak gelmiyor.. Yoksa ilk girdiğim fabrika bir gıda fabrikasıydı orada paketlemede koli açtık sürekli paketleme yaptık. 1 sene 2 ay gibi çalıştım adamlar cuma namazına gitmek isteyen olursa 10 kişi çalışıyorsak ya 1 2 kişi gidiyor diğer gidecekleri göndermiyorlar.. Orada fıtık oldum çalıştığım yerde sonunda ustalarla atıştım biraz yıllık izinde dolunca aldım izini ameliyatımı oldum bir dahada gitmedim. Ameliyattan sonra bir kaç geçti bir tekstil fabrikasına başladım anlamam etmem adamlar adam başı 50 çuval istiyorlar tabi genelde anlayışla karşılıyorlardı onu inkar edemem ama ne bileyim abi benim uğraşmayı sevdiğim şeyler bilgisayar kafam buna meyilli bu hoşuma gidiyor ama gel de bunu bizimkilere anlat işte

---------- Spam Engelliyici 15:53 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Alıntı:
kara62burk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer seni önemsiyorlarsa düşüncelerinede saygı gösterirler. 1 - 2 ay kendini denersin olmazsa yapacak birşey yok ama insan bir şekilde nasibini yiyor.
Bu internet piyasasında kıçını başını açanın aldığı parayla takipçiyi kimse almıyor ya örnek vereyim burak oyunda onunla aynı yaştayım onun doğum tarihi 24 haziran 1996 benimki 25 haziran 1996 arada 1 gün var bende onun gibi oyun oynamayı severim ama bende çene kayması problemi olduğundan çene yapım konuşmaya müsait değil o yüzden konuşmam bu arkadaş başarabildiyse diyorum zor bir şey olsa bu bu kadar ilerleyemezdi demek ki imkansız değil! bende uğraşmak istiyorum ama işte biraz sıkıntı yaşıyorum..
tuncay1979 ve muhaberat bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #38  
Okunmamış 11.02.2016, 16:58
EaglePaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.01.2015
Nereden: Kahramanmaraş
Mesajlar: 5,394
Etiketlendi : 132 Yazıda
Etiketlendi: 26 Başlıkda
EaglePaw isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

@Skrillex aileme böyle bir iş var dediğimde para kazanıyoruz dediğimde öyle şey mi olur kim kime para verir felan demişlerdi kızmışlardı . Sonra 2-3 ay uğraş öğrenmeyle geçti . Biraz arkadaşlar ufaktan gösterdi geri kalanın hepsini kendi çabamla öğrendim . İlk paryı aldıktan sonra para geldiğini görünce bişey demediler tam tersi beni desteklemeye başladılar. Sonra borç olduğu için elimden geldiğince eve de yardım etmeye başladım sonrası malum . Lafını kısaca ve özü edem sen çalış inşallah kazanırsın kazandığında da bu parayı ailen farkederse sana karşı daha da yumşayacaklarını düşünüyorum
Alıntı ile Cevapla
  #39  
Okunmamış 11.02.2016, 17:02
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.09.2013
Mesajlar: 1,154
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
Standart

Alıntı:
EaglePaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Skrillex aileme böyle bir iş var dediğimde para kazanıyoruz dediğimde öyle şey mi olur kim kime para verir felan demişlerdi kızmışlardı . Sonra 2-3 ay uğraş öğrenmeyle geçti . Biraz arkadaşlar ufaktan gösterdi geri kalanın hepsini kendi çabamla öğrendim . İlk paryı aldıktan sonra para geldiğini görünce bişey demediler tam tersi beni desteklemeye başladılar. Sonra borç olduğu için elimden geldiğince eve de yardım etmeye başladım sonrası malum . Lafını kısaca ve özü edem sen çalış inşallah kazanırsın kazandığında da bu parayı ailen farkederse sana karşı daha da yumşayacaklarını düşünüyorum
İnşALLAH edem benim de temennim bu..
Alıntı ile Cevapla
  #40  
Okunmamış 11.02.2016, 17:22
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2014
Mesajlar: 744
Etiketlendi : 14 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
erbain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dershane çakması özel okuldayım hocam 12 yıldır bu sene dershaneler özel okul oldu iyice canına okudular öğretmenlerin ... Orda sürüneceğime burda açlıktan ölürüm daha iyi...
Hocam branşınız ne bilmiyorum ama. Matematik ise altın bilezik var elinizde youtebe için. Tabi ki matematik olmasa dahi, misal coğrafya ise bile Türkiye şartlarındaki var olan tüm sınavlar için videolar çekebilirsiniz. Ve eminim çokta iyi bir netice alırsınız.

Şahsen, benim iyi bir matematikçi arkadaşım var. Onunla özgün bir kanal yapmak istiyorum ama. ikna edebilirsem
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@edius

Hocam sizin içinde hayırlısı olsun. Paylaşımcı ruhu kendisinde barındıran kişileri görüyor olmak bu formda insanı mutlu ediyor doğrusu.
Enbiya bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 04:01. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker