YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Mobil Uygulama ve Oyun Tanıtımı (https://www.ytpara.com/233-mobil-uygulama-ve-oyun-tanitimi/)
-   -   Link Kısaltanlar Konuya Buyrun :) (https://www.ytpara.com/mobil-uygulama-ve-oyun-tanitimi/150354-link-kisaltanlar-konuya-buyrun.html)

omergundogar 14.05.2021 00:12

Link Kısaltanlar Konuya Buyrun :)
 
Merhaba, aranızda link kısaltarak ek gelir elde edenler illaki vardır. Kısalttığınız linkleri başkalarına tıklatmakta ve paylaşma alanı konusunda sıkıntı çekiyorsanız bunun için bir uygulama geliştirdim.


Uygulama mantığı : Karşılıklı link tıklatma
Evet, bunun benzerini Youtube video ve kanallara abone olmak için yapanlar çok fazla. Ama gördüm ki kısa linkler için böyle bir şey yok. Ben de oluşturduğum sistemi kısaca sizlere açıklamak istiyorum;


Ana hesabınızı bu işler için kullanmamanız elbette daha iyi olur.
Uygulamaya giriş yaptığınızda link kısalttığınız serviste bulunan Geliştirici API kodunu girmeniz isteniyor. Bu kodu girmemizin nedeni uygulamanın sizin adınıza link oluşturup ana sayfada sergilemesi içindir.
Uygulamaya kodu girdikten ve kısa link servisinizi seçtikten sonra ana sayfaya erişiyorsunuz. Ana sayfada diğer kullanıcıların linkleri servisleriyle beraber sergilenmekte.
Siz de kendi linkinizi ana sayfaya eklemek için panel sekmesinden kısa link oluştur butonuna tıklıyorsunuz. Kısa linkiniz oluşturuluyor.
Ayrıca sonradan API kodu ve servisinizi değiştirebiliyorsunuz.
Linkinizi oluşturdunuz ama linkinizin ana sayfada diğer kullanıcılara görünmesi için en az 3 puana ihtiyacınız var.


Ana sayfa bölümünden başkasının linkine tıklayıp onun reklamını geçerseniz, açılan sayfada size kısa bir kod veriyor. Bu kodu uygulamaya girince 2 puan kazanıyorsunuz. Karşı taraftan ise 3 puan azalıyor.
* Geçtiğiniz linkler 24 saatliğine ana sayfada gözükmez.


Sistemi bu şekilde tasarladım. Sadece içerisinde kullanıcısı eksik. Eğer biraz kullanıcı gelirse gelir getirebilecek bir uygulamaya dönüşeceğini düşünüyorum.


UYGULAMA LİNKİ : https://play.google.com/store/apps/d...ra.kazan.ruwis


Forum Saati: 09:54. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0