YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Mobil Uygulamalar Android & IOS (https://www.ytpara.com/211-mobil-uygulamalar-android-ios/)
-   -   Sharing Scooter Mobil App Projesi (https://www.ytpara.com/mobil-uygulamalar-android-ios/128726-sharing-scooter-mobil-app-projesi.html)

oktaykzlky 10.08.2018 01:44

Sharing Scooter Mobil App Projesi
 
Abiler merhaba ,

Yabancı bir arkadaşımla bu proje üzerinde çalışıyoruz yatırım alabilirsek deneyeceğiz inşallah. Yazılım konusu en maliyetli kısımlardan biri o yüzden Türkiye'den ve Çin'den teklif almak istedik. Basit ve kısa şekilde ne istediğimizi açıklayacağım zaten vereceğim diğer örnek uygulamalarla kolayca anlayacaksınız.

https://itunes.apple.com/us/app/bird...260842311?mt=8

https://itunes.apple.com/us/app/lime...199780189?mt=8

bu uygulamaların ikisi de tam olarak istediğimiz özellikleri taşıyor.

-ödeme sistemi (kredi kartı ve paypal)
-karekod tarayıcı
-kullanıcı kayıt sistemi
-yol tarifi için harita
-scooterların nerede olduğunu harita üzerinde gösteren gps ve konum sistemi
-kullanıcı sözleşmesi sayfası
-süre , alınan mesafe ve ücreti gösteren sayaçlar

Tüm bunları içeren bir uygulama için teklif rica ediyorum. İlgilenen şirketler varsa aramızda buradan mesaj bırakırlarsa mail adresimi atabilirim. Teşekkürler.

anomal 10.08.2018 01:46

Videosunu çekmişti bi youtuber amerikada :) o projeyi yaparsanız ben kullanırım valla güzel birşey

oktaykzlky 10.08.2018 11:09

Güncel..

oktaykzlky 20.08.2018 00:18

Abiler burdan bi profesörle görüştüm girişimcilik bölümünden , projeyi olabildiğince basit tutun ve öncelikle genel ulaşım olarak değil de şirketlere pazarlayabileceğiniz bir ürün veya paket gibi hazırlayın dedi. Burda liechtenstein'da dünyaca ünlü şirketler var bi kampüs içinde çok sayıda çalışanı olan hilti , ivoclar, thyssenkrupp gibi. En önemlisi hilti , ülkenin ve isviçrenin en önemli şirketi belki de.. Onlara gidip satmaya çalışıcaz..

Gidip dicez ki , yakında oturan çalışanlarınıza böyle bi hizmet sunabilirsiniz. Onlara scooterla gidip gelmelerini söyleyebilirsiniz. Hem kullanımı kolay hem yer kaplamıyo hem de elektrik tüketiyo gaz benzil yerine. Yani yenilenebilir enerji.

Olayı bu kısma taşımak için bi paket oluşturmamız gerekiyo. Bunun için de Liechtentein , İsviçre ve Avusturya'nın elektrik şirketlerine mail attım. Scooter projemiz için şarj istasyonlarına ihtiyacımız olucak. Bununla ilgili hem partnerlik imkanlarını hem de servislerinizle ilgili görüşmek istiyoruz diye. Şimdi onlardan cevap bekliyoruz. Sonra scooter ların bakımı için bi teknik servis gibi bişi bulucaz. Bunlarla anlaşma yapıcaz sonra şirketlere gidicez.

Olur da Türkiye'de falan yapmak isteyen olursa diye yazıym dedim. Herhangi bir fikriniz olursa , tavsiyeniz vs. mutlaka yazın.

oktaykzlky 17.02.2020 01:03

Beyler selamlar,



gectigimiz yaz sirketi kurdum avusturyada, satis uzerine calisiyorum. Liechtensteinda da belediyelerle anlastik reklam uzerine, nisanda baslatiyoruz sistemi =)

esrefyasa 17.02.2020 01:12

hayırlı olsun üstad allah utandırmasın :) Arayüz tasarımında takıldığınız bir yer olursa yardımcı olmak isterim, bana ulaşabilirsin :)

aemin 17.02.2020 08:32

Alıntı:

oktaykzlky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1845309)
Beyler selamlar,



gectigimiz yaz sirketi kurdum avusturyada, satis uzerine calisiyorum. Liechtensteinda da belediyelerle anlastik reklam uzerine, nisanda baslatiyoruz sistemi =)

Harika bir girişim tebrikler :) Hali hazırda store üzerinde bir app iniz var mı? Yoksa anlaşma yapılan şirkete göre mi çıkarıyorsunuz app i?

bradhawk 17.02.2020 12:32

Bu Martı değil mi?

oktaykzlky 17.02.2020 13:49

Alıntı:

aemin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1845333)
Harika bir girişim tebrikler :) Hali hazırda store üzerinde bir app iniz var mı? Yoksa anlaşma yapılan şirkete göre mi çıkarıyorsunuz app i?


Model olarak kullandigimiz bisikletler pedalsiz ama bisiklet gibi gorunen araclar. 14 inch tekerleri var. Arka tekerin uzerinde bluetoothla calisan bi kilit var. Insanlar app ten baglanip acip kilitleyebiliyor.



Uygulamayi kendim yaptiramadim daha dogrusu birileri calisiyo hala uzerinde ama bisi cikmadi. Ben de bu kilit saglayici amerikan firmasinin uygulamasini kullanmaya karar verdim. Linka Go ismi.

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

Alıntı:

bradhawk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1845347)
Bu Martı değil mi?




Marti scooter paylasiminin turkiyedeki ismi. Sanirim sirketin ismi


Forum Saati: 16:49. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0