YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Mobil Uygulamalar Android & IOS (https://www.ytpara.com/211-mobil-uygulamalar-android-ios/)
-   -   Mobil Oyundan Ne Kadar Para Kazanılır ? (https://www.ytpara.com/mobil-uygulamalar-android-ios/150149-mobil-oyundan-ne-kadar-para-kazanilir.html)

madnessdaily 28.04.2021 04:34

Mobil Oyundan Ne Kadar Para Kazanılır ?(DETAYLI ANLATIM)
 
Mobil Oyundan Ne Kadar Para kazanılır ?
Bu yazımda sizlere mobil oyundan ne kadar para kazanılır ?, Mobil oyun bin indirmeden ne kadar para kazanılır , mobil oyundan indirme başı ne kadar para kazanabilirim gibi soruları yanıtlamaya çalışacağım. Bize Gelen en çok sorulardan biride mobil oyundan ne kadar para kazanılır. Sizlere bunun cevabını vermeden önce tüm bu soruları kendinizin cevaplaması için işin mantığını anlatacağım. Öncelikle bu parayı Google neden bize veriyor bunu bilmek gerekiyor. Sizler Mobil oyun satın aldığınızda bizler Admob reklamlarını sizin oyununuza entegre ediyoruz ve sizler para kazanmaya başlıyorsunuz peki ama bu parayı Google size neden ödüyor ?

Mobil Oyundan Ne Kadar Para kazanılır ?
Mobil oyun bin indirme başı ne kadar kazanılır ?
Mobil oyundan nasıl para kazanılır ?
Bu başlıklara geçmeden dediğim gibi ilk başta size mantığı anlatmaya çalışacağım. Belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenleriniz için ilk başta Google Adwors’ü (Ads) açıklayalım. Google Adwors yeni adıyla Google Ads (ben Adwors demeyi tercih ediyorum.) Reklam vermek isteyen ürün sahipleri için Google tarafından hazırlanmış bir reklam verme platformudur. Buradaki ürün sizin mobil oyununuzda olabilir. sizde kendi mobil oyununuzun reklamını verebilirsiniz ve vermenizi de tavsiye ederim. Yada herhangi bir üründe olabilir ayakkabı kıyafet aklınıza gelebilecek her şey olabilir. Siz Google Adwors’e reklam verirken bir bütçe belirliyorsunuz. Örneğin 100 liralık bir bütçe ayırıyorsunuz ( rakamlar tamamen örnektir) ve diyorsunuz ki benim reklamımı 100 liralık yap reklama her tıklandığında da 1 lira benden kes ve konu burada başlıyor.

Google sizden kestiği 1 liranın bir bölümünü reklamı hangi sitede, Youtube kanalında yada mobil oyunda gösterirse o mecranın sahibine ödeme yapıyor. Böylece Google elindeki paranın bir bölümünü dağıtarak kendi platformlarına daha çok içerik eklenmesini sağlıyor. böyle olunca da müşteriden aldığı reklamı daha çok yerde gösteriyor ve daha çabuk sürede tüketiyor. Peki hangi reklamları sizin mobil oyununuzda yayınlıyor ve siz ne kadar para kazanıyorsunuz ?

Google’ın reklam gösterme stratejisi şu şekildedir sizler Google da Youtube da vs. örneğin bir ayakkabı arattığınızda Google size sürekli olarak ayakkabı reklamları göstermeye başlar. Siz ayakkabı reklamına tıkladığınızda Google ayakkabı firmasının ödediği reklam parasının bir bölümünü sizin tıklama yaptığınız mecranın yani site sahibi mobil oyun sahibi vs. olan kişiye verir. Biz ayakkabı firmasının ne kadar bütçe ayırdığı bilemeyiz yada aynı aynı mobil oyunu oynayan başka bir kişi daha önce kıyafet arattığı için ona kıyafet ile alakalı reklamlar çıkacaktır. oyununuzu indiren binlerce kişi olduğunda her birine hangi reklam çıktığını bilemezsiniz. Bu çıkan reklamların sahipleri ne kadar ödemiş bunları da bilemezsiniz bunlar Google’ ın bildiği şeylerdir.

Mobil Oyundan Ne Kadar Para kazanılır ?
Sorunuzun cevabına gelecek olursak Google oyununuzu indirek her oyuncuya farklı farklı reklam gösterir ve gösterilen her reklam için size ayrı ayrı para öder. ödediği para ise gösterilen reklamı veren kişinin ayırdığı bütceye bağlıdır.

https://i.resmim.net/i/db9f67de-65ab...fbfb286085.jpg

Gelen bir diğer soru ise;

Mobil oyun bin indirme başı ne kadar kazanılır ?
Google Play size indirme başına yada bin indirme başına para ödemez aslında size Google play hiç para ödemez size parayı ödeyen Google Admob’tur ikisi de Google’ın kendi sitesidir ama biri Hazır Mobil oyun satın al işlemi yaptıktan sonra oyununuzu yayınlamak içindir. Diğeri ise reklam kodu alıp kazancınızı takip etmek içindir.

Mobil oyun ile para kazanmaMobil oyundan para kazanma



Google Admob kazaçları
Google Admob ile kazandığınız paraları böyle bir grafik ile günlük, haftalık, aylık, yıllık ve tüm zamanlar şeklinde görüntüleyebilirsiniz. Goog admob hakkındaki kısa yazımızı okumak isterseniz https://www.mobileoyun.com/admob-ads-nedir/ kısa yazımıza bakabilirsiniz. yada mobil oyundan satın alma rehberi olan https://www.mobileoyun.com/mobil-oyun-satin-al/ kısa yazımızı da okuyabilirsiniz.

mağazamızdan dilediğiniz mobil oyunu seçerek bizlere Whatsapp butonu üzerinden kolayca ulaşarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Satın aldığınız mobil oyuna admob reklamlarınızı entegre ederek reskinleyip ( logo, grafik düzenleme, packname, name gibi görsel ve yazılımsal dğeişiklikler) yaparak oyununuzu hazır bir şekilde teslim ediyoruz ve sizde hazır mobil oyun satın al işlemi yaptığınız mobil oyununuzu google playe yükleyerek para kazanıyorsunuz. Bu yazımda sizlere Mobil Oyundan Ne Kadar Para kazanılır ?, Mobil oyun bin indirme başı ne kadar kazanılır ? admob nedir ? , oyununuzda çıkan reklamlar neye göre çıkar bu gibi konuları anlatmaya çalıştım sizlerde mobil oyun sahibi olarak admob ile para kazanmak isterseniz 0538 400 5288 numarası ile whatsapp yada arayarak iletişime geçebilir yada sitemizde bulunan Whatsapp butonunu kullanabilirsiniz.

alıntı: https://www.mobileoyun.com/mobil-oyu...ara-kazanilir/

https://www.instagram.com/mobileoyuncom/

https://www.facebook.com/mobileoyuncom/

forumtr 28.04.2021 06:29

Hocam çok teşekkür ederim çok iyi paylaşım bende konu açacaktım mobil uygulamalardan nasıl para kazanırım diye ben şu siteden codecanyon.net oyun alıp nasıl ek gelir ederim hangi oyun veya uygulamayı almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

madnessdaily 29.04.2021 00:47

Alıntı:

forumtr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1915244)
Hocam çok teşekkür ederim çok iyi paylaşım bende konu açacaktım mobil uygulamalardan nasıl para kazanırım diye ben şu siteden codecanyon.net oyun alıp nasıl ek gelir ederim hangi oyun veya uygulamayı almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

0538 400 5288 dilerseniz mesaj atın yardımcı olayım hocam


Forum Saati: 08:26. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0