YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Genel > Youtube ile Özgün Kanal ve Video Çalışmaları > Özgün Kanal-Video Soru ve Sorunlar



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 11.09.2019, 17:27
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.12.2013
Yaş: 30
Mesajlar: 947
Etiketlendi : 9 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Özgün Kanalınızın Tutması Ne Kadar Sürdü Neler Yaptınız

merhabalar. içinde 13 farklı kategoride derlemelerden oluşan(animal, amatör futbol videoları vs.) yarı özgün bi kanalım var. birleştirmeleri editleri renderları logo, yazı outro vs her şeyi kendim oluşturup telifli tüm kısımları kaldırıp yüklemeler yaptım. ingilizce içerik ve tahmin edersiniz ki rekabet oldukça bol haliyle videoların izlenmeleri 3-5 falan arada bazı videolar 100-300 arası ama 2-3 tanesi. şu an 80 video yüklü kanalda her gün 5 video daha yayınlıyorum. temmuz ayında ilk videoyu yayınladım. beklentim çok bi şey değil günlük 2-3k izlenim alsam başlangıçta benim için yeterince kâfi. video kaliteleri 1080p ve her biri 10-15 dk aralığında. uzun dönem spamla uğraştım ve 2016 da sonlandırdım kripto piyasalarına giriş yaptığım için fakat orada da işler sarpa sarınca youtube da kendime ait yavaş yavaş ilerleyeceğim ama dizi film yüklediğimiz dönemlerdeki gibi her an diken üstünde olmak istemediğim bi sürece giriş yapmak istedim. özgün çalışan arkadaşlar ilk 6 ay -1 sene aralığında neler yaşadı, kanalları ne kadar sürede izlenim almaya başladı hiç video yüklemeyi atladığı günler oldu mu yoksa her daim bi plan üzerinde mi hareket ettiler, reklam vermeden izlenim sağlayanlarınız oldu mu vs vs bi dünya soru var kafamda fakat tek tek sormak yerine özgün çalışanlar ilk 1 senesini, neler yaşadığını ve ne tür zorlukların ardından başarıya ulaşıp ulaşmadıklarını paylaşabilir mi sorun olmazsa kendileri için. eminim özgün çalışmak isteyenler için güzel bi veritabanı olabilir bu konu. hikayelerini, başarı ve başarısızlık öykülerini anlatacak kişiler özgün piyasasına ucundan kıyısından giriş yapmak isteyenlere motivasyon kaynağı olabilirler. biraz karmaşık bir yazı oldu farkındayım ama özeti şöyle. özgün çalışma kararı aldıktan sonra kanalınızın günlük 100 izlenimi geçmesi ne kadar sürdü, ekstra çabalarınız oldu mu sağa sola reklam verme link paylaşma gibi gibi. ben hiç bi pr çalışması yapmadım videoları yükleyip geçiyorum. içerik ingilizce derleme videolar olduğundan açıklama kısımlarına özgün ingilizce yazılar yazamıyorum ing altyapım olmadığından sadece içeriklerin orjinal hak sahiplerinin hesaplarını paylaşıyorum vs.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 14:36. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker