YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Genel > Youtube ile Özgün Kanal ve Video Çalışmaları > Özgün Kanal-Video Soru ve Sorunlar



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 28.09.2020, 11:03
Gö***** KU*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.07.2020
Nereden: istanbul
Mesajlar: 16
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Kamera Kiralama Fiyatları Ne Kadar?

Kiralık Kamera, ihtiyaçları günümüzde gelişen teknoloji ile kamera satın alımının zorlaşmasıyla beraber popüler bir hizmet olmuştur. FilmEkipmanlari.com, çok çeşitli film ekipmanları kategorisinde lens kiralama, kamera kiralama ve drone kiralama hizmeti sunar.

Türkiye’nin ilk butik fotoğraf ve film ekipmanları kiralama şirketi olan FilmEkipmanlari.com, 2011 yılından bu yana hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim ile binlerce müşteriye kamera ve lens kiralama hizmeti vermiştir.

Kiralık Kamera

Kamera Kiralama hizmetlerinin yanı sıra başta Canon, Blackmagic, Sony ve daha marka için lens, DSLR ve Aynasız fotoğraf makinesi ve drone kiralama hizmetleri veriyoruz. Online olarak lens ve kamera kiralama işlemlerini inceleyebileceğiniz en iyi sitelerinden biriyiz. Kiralık lens, kamera kiralama veya drone kiralama istiyorsanız, bize ulaşabilirsiniz. 1 günden 30 güne kadar film, fotoğraf ve kamera ekipmanı kiralayabilirsiniz.

Kiralık Kameralar

Kiralık Kameralar, için ihtiyaç duyduğunuz kadar kiralık kamera hizmeti rezervasyonlarını kabul ediyoruz. Güvenle kiralayabilmeniz için tüm kiralamalarımızda dilediğinizde, asistan desteği veriyoruz.

Kamera Kiralama Şirketleri

Kamera Kiralama Şirketleri, arasında deneyimli ve eğitimli asistanlarımız ile Türkiye’nin tümüne film ekipmanı gönderiyoruz. Ve kiralama sürenizi tam olarak ihtiyacınız olan zamana göre özelleştirmenizi sağlıyor. FilmEkipmanlari.com, size mümkün olan en iyi kamera kiralama donanımını ve müşteri hizmetini sunmayı dört gözle bekliyor.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:43. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker