YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Partner Networkleri (https://www.ytpara.com/10-partner-networkleri/)
-   -   Yazılım Satış Ortaklığı ve Bayilik (Jetteknoloji.com) (https://www.ytpara.com/partner-networkleri/141768-yazilim-satis-ortakligi-ve-bayilik-jetteknoloji-com.html)

jetinteraktif 21.03.2020 04:28

Yazılım Satış Ortaklığı ve Bayilik (Jetteknoloji.com)
 
Hem pazaryeri entegrasyonu, hem e-ticaret sitesi hemde muhasebe yazılımı! Tümleşik olarak sunulan pazaryeri entegrasyon özellikli e-ticaret yazılımımız ile birlikte ihtiyaç duymanız halinde entegre muhasebe yazılımımızı da alabilirsiniz. Karar sizin! İşletmenizin tüm ihtiyaçlarını A'da Z'ye karşılayacak bu eşsiz paketler ile tek firma ile sorun yaşamadan işlerinize odaklanın!

ROKET E-Ticaret Paketimiz şu anda piyasanın en dolu özelliklere sahip e-ticaret paketi olup tüm firmalar ile paket özelliğimizi kıyaslayabilirsiniz.

Avantajlarınız:
Pazaryeri Entegrasyon özelliklerine sahip bir e-ticaret paketimizi satın aldığınızda ödediğiniz yıllık yenileme ücretimiz piyasadaki sadece pazaryeri entegrasyon hizmeti sunan entegratör fiyatlarından çok daha uygundur.
Yenileme ücretlerimiz her zaman aynıdır! Yenileme ücretlerimizi arttırmıyor veya azaltmıyoruz! Bu sayede her geçen gün artan pazaryeri entegrasyon fiyatlarına oranla çok daha ucuza hizmet kullanıyorsunuz.
Pazaryeri Entegrasyon hizmetimiz şu an Türkiye'nin en iyilerindendir ve yüzlerce aktif müşterimize pazaryeri için hizmet verilmektedir. Sitemizdeki ÜCRETSİZ DENE sayfamızdan demo talep edebilir ve 0850 302 87 83 telefonunu arayarak bilgi isteyebilirsiniz.

Satış Ortaklığı Programı:
Eğer bir web sitesi veya youtube kanalı sahibiyseniz ve ziyaretçi/takipçileriniz ile kazanmak istiyorsanız e-ticaret, pazaryeri entegrasyonu ve muhasebe yazılım çözümlerimizi tanıtabiliir ve satış ortaklığı bağlantınız ile ilk satışlardan ve yıllık yenilemelerden %30 ÖMÜR BOYU kazanç sağlayabilirsiniz. Yönlendirdiğiniz ziyaretçilerin 6 ay boyunca sistem tarafından takibi yapılmakta olup yönlendirdiğiniz günden itibaren 6 ay boyunca üye olma hakkı var olup yapacağı tüm ürün alımlarından ÖMÜR BOYU kazandıracaktır.

Satış Ortaklığı: https://panel.jetteknoloji.com/affiliate

Bayilik Programı:
Ürün ve hizmetlerimizi %25 ile %50 arasında indirimlerle satın alabilir ve bölgenizdeki müşterilerinize bayimiz olarak satabilirsiniz. Gerekli tüm destek hizmeti şirketimizce sağlanmaktadır. Bu sistem vasıtası ile işinizi kurabilir ve yüksek gelir elde edebilirsiniz. İnternet üzerinden satış yapmak isteyen herkes potansiyel bir müşteridir ve en çok ihtiyaç duyulan hizmetlere tek çatı altından uygun fiyatlar ile sahip olabilmeleri hedeflenmektedir.

Bayilik Programı: https://panel.jetteknoloji.com/reseller

Güncel kampanyalarımız ve diğer tüm bilgiler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


2 yıllık süreçte 400 e-ticaret müşterisine hizmet vermeyi başarmış bulunmaktayız. Sizde potansiyeliniz ile sunduğumuz hizmetler sayesinde yüksek gelir elde etme fırsatını yakalayın!

Web: https://www.jetteknoloji.com
Telefon: 0850 302 87 83
E-Mail: [email protected]

Sonsuzluq 21.03.2020 09:03

facebooktaki - N11 - HepsiBurada - Amazon.com.tr - Gittigidiyor Satıcıları
sayfasıyla iletişime geçmeni tavsiye ederim.

girişiminizde başarılar dilerim.

jetinteraktif 25.03.2020 18:56

Alıntı:

Sonsuzluq Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1851317)
facebooktaki - N11 - HepsiBurada - Amazon.com.tr - Gittigidiyor Satıcıları
sayfasıyla iletişime geçmeni tavsiye ederim.

girişiminizde başarılar dilerim.

Teşekkürler fakat hedefimiz video tanıtımı yapan ve satış ortaklığı ile çalışabileceğimiz kişiler ile anlaşmak.


Forum Saati: 14:52. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0