YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümleri



User Tag List

Like Tree9Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 7.11.2017, 19:13
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.09.2017
Mesajlar: 11
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart PayPal Ödemeleriniz Alınır / Gönderilir

Edit: Limitlerimiz tamamen dolduğu için artık PAYPAL BOZUM / ÖDEME İŞLEMLERİ YAPMIYORUZ.


70 ADET AKTİF PAYPAL BUSİNESS HESAP
AYLIK $250.000 ÖDEME ALMA KAPASİTESİ
TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN BANKALARA EFT/HAVALE
7/24 KESİNTİSİZ HİZMET
  • Ödemelerinizi, PayPal hesabımıza gelir gelmez hiç bekletmeden gönderiyoruz.
  • Ziraat ve Finansbank/Enpara hesaplarına anında havale, diğer bankalara EFT yapıyoruz.
  • Gelen PayPal ödemelerinden, Paypal kuru üzerinden hesaplanırsa %13, Google kuru üzerinden %18 sabit komisyon alıyoruz. Giden PayPal ödemelerinden ise en az 5 USD olmak üzere sabit %5 komisyon alıyoruz. Sürekli çalıştığımız arkadaşların giden PayPal ödemelerinden komisyon almıyoruz.
  • PayPal'la yaşayabileceğimiz gecikme, hesabın askıya alınması vb. sorunları size asla yansıtmıyoruz.
  • "PayPal'dan ödeme alamadım, hesabım limitlendi" gibi gerekçelerle ödemelerinizi geciktirmiyoruz. Gelen ödemeniz 6 aylık beklemeye düşse bile, sizi bekletmeden ödemenizi anında gerçekleştiriyoruz.
  • Büyük miktardaki ödemeleri, İstanbul'da elden teslim etme seçeneği sunuyoruz.
  • 70 adet yedek PayPal hesabımız sayesinde, ticaretinizde kesintiye/aksaklığa meydan vermiyoruz.
SIKÇA SORULAN SORULAR:
Bizim adımıza Paypal ödemelerini nasıl alıyorsunuz?
Sizden bir e-posta alıp bizim PayPal sistemine ekliyoruz. Bu e-posta ile ödeme alacaksınız ve size gelen ödemelerle ilgili mesajlar doğrudan bu e-postaya gönderilecek. Böylece gelen ödemelerinizi kolaylıkla takip edebileceksiniz.
Gelen ödemeleri ne zaman ve nasıl gönderiyorsunuz?
Gelen ödeme askıya alınmaksızın PayPal bakiyemize yansıdığı an, haftanın/ayın sizin belirleyeceğiniz bir gününde dilediğiniz banka hesabına TL olarak EFT/havale yapıyoruz. Bize gelen ama askıda bekleyen ödemeler bakiyeye yansımadan ödeme yapmıyoruz.
PayPal hesabınız askıya alınır veya kapanırsa ne olacak? Ödemeler bekletilecek mi?
Hayır, PayPal hesabımız herhangi bir sebeple kapansa ve PayPal bakiyemizi çekebilmek için 6 ay beklemek zorunda kalsak bile, sizin ödemelerinizi bekletmeden gönderiyoruz. Yani PayPal ile aramızdaki sorunları size yansıtmıyoruz.
Paypaldan size ödeme yapan müşteriniz dispute açıp iade talep ederse olacak?
Müşterilerinizin iade talepleri ve PayPal şikayetleri tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Bu tür iadeleri size yapacağımız ödemeden düşeriz, eğer daha önce ödeme yapmış isek sizden iade isteriz.
PayPal hesabınız kapanırsa bizim ticaretimiz aksayabilir, buna yönelik bir çözümünüz var mı?
70+ adet aktif ve 30+ adet yedek PayPal hesabımız sayesinde, ticaretinizin hiçbir şekilde aksamasına meydan vermeden ödemelerinizi kesintisiz olarak almaya devam ediyoruz.
Komisyon oranınız nedir?
Paypal bozum işlemlerinden %13 komisyon+Paypal kur farkı alıyoruz. Paypal kur farkı genelde %5-5,5 civarında olmaktadır. Paypaldan bankamıza çektiğimiz döviz Paypal tarafından otomatik olarak TL'ye çevrildiği için bu kur farkını komisyona eklemek zorunda kalıyoruz.
Ancak dilerseniz doğrudan Piyasa (Google) kuru üzerinden sabit %18 komisyon seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bu seçenek müşterilerimiz açısından hem daha avantajlı hem de komisyon miktarının kolayca hesaplanması açısından daha pratiktir.
NOT: Dispute ihtimali yüksek olan riskli ürün satışlarında komisyon miktarı %2 daha yüksektir.
Komisyonu brüt miktar üzerinden mi yoksa PayPal kesintisinden sonra kalan net miktar üzerinden mi hesaplıyorsunuz?
PayPal kesintisinden sonra kalan net miktar üzerinden hesaplıyoruz.
Multi Konumuz BURADA
Hizmet verdiğimiz arkadaşlardan bazı yorumlar (***):
Alıntı:
omurtlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
açtırdığım ilk paypal ödememi bankama aktarabildim.
Alıntı:
togican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3. kez paramı sorunsuz bir şekilde kartıma aktarabiliyorum.
Arkadaş gerçekten sorunsuz bir şekilde Paypal hesabını açtı geçen ay.
....
Teşekkürler
Alıntı:
Elentra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle paypal hesabımızı açtırdık kendileri ilgili bu konuda teşekkür ediyorum.

1- Hesap sorunsuz olacak açıldı limit ler için kimlik doğrulaması yaptık.
2- Hesabımız limitler için onaylandı ve limitlerimiz ortalama 15 gün içerisinde kalktı.
3- Hesabımızı kullanmaya başladık her hangi bir sorunla karşılaşmadık.
4- Parayı çekmek içn 1-2 ay bekledik ve çekme limitimizde kalktı artık hesabımıza (TL) olarak paramızı çekebiliyoruz.

Kısacası herşey sorunsuz ve gayet güzel gidiyor teşekkür ederim kendilerine.
Alıntı:
smldgr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle çok teşekkür ederim.

Paypal ihtiyacımı açtığım paypal ile hallettik. Hesabı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Açılan hesaplardan bankaya para aktarma işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir.

Ayrıca arkadaş son derece ilgili ve sorularınıza hızlı bir şekilde cevap vermektedir.
Alıntı:
omurtlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaklaış 7 8 kez 750 usdlik bir ödeme aldım türkiyedeki bankaya.

arkadaşı kesinlikle tavsiye ederim
Alıntı:
TqMedia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar,
Yurtdışında online lisans satış yaptığımız websitemiz için ödeme yöntemlerinde paypal olmamasından dolayı sıkıntı çekiyorduk. Birkaç paypal hesabımız limitlendirildikten sonra bu konuyu görerek denemeye karar verdik.
İlk olarak Mahmut Bey Paypal hesabımızı türkiye konumlu bir vps üzerinde açtı.
Öncelikle kimlik doğrulaması yaparak 3 adet kart girdik ve onayladık.
1 Haziran'da ilk ödememizi almaya başladık ve bugün hesaba girdiğimde limitlerin biz talep etmeden kaldırıldığını gördüm. (14 gün içerisinde)

Gerçekten bu çözüm bizi kurtarmış oldu.

Suana kadar her şey çok olumlu. İletişimimiz konusunda problem yaşamadık, sorduğumuz sorulara net ve doğru cevaplar alıyoruz.
Alacak arkadaşlara bizim gibi Türkiye konumlu vps üzerinden çalışmalarını öneririm, IP sabit olduğu için problem yaşamayacaklardır.
Alıntı:
Sherif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 1 yıldır yurtdışına yaptığım satışların ödemesini PayPal üzerinden almaktayım ve bu süreçte gerek limitlenen PayPal hesaplarından, gerekse yaptırdığım bozumlardan çok zarara uğradım.

İki hafta önce arkadaşın tavsiyesiyle Mahmut Bey'le alışverişimiz oldu. Titiz bir şekilde hesabı açtık, yapmam gerekenleri ayrıntısıyla bana aktardı. Hesabı web siteme'de entegre ettim, açıkçası daha önce canım çok yandığı için kafamda hala soru işaretleri vardı (limitler kalkar mı, parayı TR'ye çekebilirmiyiz gibi)

Dün ilk çekim talimatını sorunsuz verdim. Şuan her şey yolunda. Son olarak, herkesin bildiği gibi bu tarz alışverişlerde en önemlisi destek, iletişim. Mahmut Bey sağolsun gerek skype'dan gerekse telefon üzerinden bütün sorularıma sabırla cevap verdi ve vermeye devam ediyor.

Gözünüzü kırpmadan alışveriş yapabilirsiniz, bu işlerin içinde olan arkadaşlar için 600 TL nin önemli bir meblağ olmadığını hepimiz biliyoruz.

Saygılar, iyi forumlar
Alıntı:
akincii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
S.a merhaba bende yabanci kibris paypal hesap acmistim pc den daha sonra ilk odeme aldim telden girdim ve paypal hesabimi kitledi baya sorun yasadim hesabi tekrar acmamda arkadas cok yardimci oldu gerekli bilgileri verdi skypeden yazdi devamli cok ilgilendi parada istemedi kendisine cok tesekkur ediyorum.

Paypal yabanci hesap acmada cok iyi puf noktalari biliyor arkadas ve hesaplar saglam oluyor bu isi ciddi yapiyorsaniz kendisine pp hesap actirabilirsiniz. Guvenilir arkadas tavsiye ederim.
Alıntı:
Prostavaryo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paypal ödemelerimi alıyor ve her gün düzenli banka hesabıma ödeme yapıyor. Yüksek miktar pp bozdurmak için çalışabilirsiniz.
Alıntı:
akincii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
S.a merhaba bende yabanci kibris paypal hesap acmistim pc den daha sonra ilk odeme aldim telden girdim ve paypal hesabimi kitledi baya sorun yasadim hesabi tekrar acmamda arkadas cok yardimci oldu gerekli bilgileri verdi skypeden yazdi devamli cok ilgilendi parada istemedi kendisine cok tesekkur ediyorum.
Paypal yabanci hesap acmada cok iyi puf noktalari biliyor arkadas ve hesaplar saglam oluyor bu isi ciddi yapiyorsaniz kendisne pp hesap actirabilirsiniz. Guvenilir arkadas tavsiye ederim.
Alıntı:
bcercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorunsuz işlem yapıldı.
Alıntı:
r1453pars29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, peypal hesabım kapanmıştı, arkadaş sağolsun bir gün içinde hesabımın yeniden açılmasını sağladı. Ayrıca benim için Kıbrıstan özel sim kart getirtecek. İlgi ve alakasından ve özellikle dürüstlüğünden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Paypal ile ilgili sorun yaşayan herkese arkadaşı şiddetle tavsiye ediyorum. Paypal bozum işlemlerinde de gözünüz kapalı güvenebileceğiniz ender indsanlardan biridir diyebilirim.
Alıntı:
pwanedeta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paypal işlemimi çok kısa sürede halleti herkese öneririm çok nazik biridir.
Alıntı:
serribaba38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir süredir kendisiyle beraber çalışıyoruz ve hala çalışmaya devam etmekteyim. Sorunsuz hızlı bir şekilde hallediyor sağolsun. Teşekkür ediyorum gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
Alıntı:
sociacian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paypal ödemelerimi aldı.Sorunsuz bir sekilde ödemelerimi yaptı.İlgi,alaka ve hız konusunda gercekten çok iyi hizmet verdi.Gönül rahatlıgıyla çalışılır.Teşekkür ederim tekrardan.
Alıntı:
ReSSaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
paypal bozuldu sorunsuz
Alıntı:
Selçuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık bir ay içerisinde kendisinin aracılığıyla yurtdışından +$20,000 ödeme alındı. Her saat özel numarasından dahi ulaşabildiğiniz Mahmut abi. Sizin için kendi işinden daha fazla öz verili davranıp size her türlü desteği sunmaktadır. Çok teşekkürler.
Referanslar (YTPARA):
Alıntı:
mean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Mahmut Bey kardeşime güveniyorum kendisinede kefilim , güvenilir bir arkadaşımızdır . Tabi kurallar ne ise ona tabi olmak durumundayız ticaretinde hiçbir sorun yaşamadım sizlerde yaşamazsınız
Alıntı:
Bundatamyirmiharfvar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun.

Son derece güvenilir birisidir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Alıntı:
serdar41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mahmut beyle uzun zamandır paypal konusunda ticaret yapıyorum. Ödemelerinizi almada paypala/banka hesabınıza sorun yaşamazsınız. Deyim yerindeyse skype 7/24 açık. Paypal, kendi hesabına ödemeyi 3-4 ay sona yapsa bile sizin paypalınıza gelen ödemeyi banka hesabınıza hemen göndermektedir. Mahmut beyle paypal alışverişi yaptığım, kendim memnun olduğum için yazıyorum. Memnun olmasam onu da yazardım ama hakikaten işini hakkıyla yapan, ticaret yapılası kişilerdendir. Paypal konusunda kafası rahat etmek isteyene öneririm, zamanda kendisiyle çalışmadan önce paypal konusunda kıvrandım durdum. Şu an kafam rahat. Zaten kendisi de forum kurallarının bilinciyle hareket edeceğini ve kişiliğini de bildiğimden dolayı yazma gereği duydum. Muhabbeti de yardımı da olan, ender ticaret yapılası kişilerdendir bana göre.

Hayırlı olsun Mahmut hocam, burada seni görmek güzel.
Alıntı:
Mr.Toxic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendisiyle devamlı çalışmaktayız. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Hızlı bir şekilde ödemeleri yapmaktadır. +++
Alıntı:
france-1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Referansım ... Güvenilir Bir Abimizdir.. İçiniz Rahat Olsun Ticareti Sağlamdır .. uzun süredir Çalışıyorum Hiç Bir Sorun Yaşamadık..
Alıntı:
renji16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Paypal ödemelerimi alması için arkadaşla anlaşıp işe başladık. Şu ana kadar gayet güzel gidiyor. İnşallah güzel ve bereketli bir ticaretimiz olur. Daha sonra izlenimlerimi tekrar buradan yazacağım.
Alıntı:
Muhammedtagay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir miktar paypal bozum yaptırıldı.
france-1453 bunu beğendi.

Konu NooBish tarafından (6.01.2020 Saat 05:01 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 7.11.2017, 19:45
esrarengiz1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 39
Mesajlar: 847
Etiketlendi : 20 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

ilk mesajda ticaret. İşiniz referanssız çok zor hayırlı işler...
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 7.11.2017, 19:59
Godoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.10.2014
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 1,049
Etiketlendi : 25 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

hayırlı işler multi konunuz felan varmı hocam?
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 7.11.2017, 20:07
AH***** KO*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.09.2015
Mesajlar: 7,623
Etiketlendi : 81 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

bu konu için yönetim den izin almanız gerek çok yeni üyesiniz, henüz 1 mesajınız ve referans konunuz yok
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Okunmamış 7.11.2017, 20:18
mean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.09.2013
Nereden: Yurtdisi
Mesajlar: 1,047
Etiketlendi : 42 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Ben Mahmut Bey kardeşime güveniyorum kendisinede kefilim , güvenilir bir arkadaşımızdır . Tabi kurallar ne ise ona tabi olmak durumundayız ticaretinde hiçbir sorun yaşamadım sizlerde yaşamazsınız
awalktoremember ve NooBish bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Okunmamış 7.11.2017, 20:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.09.2017
Mesajlar: 11
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
esrarengiz1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk mesajda ticaret. İşiniz referanssız çok zor hayırlı işler...
Alıntı:
Godoman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı işler multi konunuz felan varmı hocam?
Alıntı:
Elenia Pol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konu için yönetim den izin almanız gerek çok yeni üyesiniz, henüz 1 mesajınız ve referans konunuz yok
MULTİ KONU ve referanslar eklenmiştir, uyarı için teşekkürler.
Elenia Pol bunu beğendi.

Konu NooBish tarafından (8.11.2017 Saat 03:34 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Okunmamış 7.11.2017, 20:52
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.05.2016
Mesajlar: 1,030
Etiketlendi : 32 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Hayırlı olsun.

Son derece güvenilir birisidir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
NooBish bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Okunmamış 7.11.2017, 21:07
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.09.2017
Mesajlar: 11
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
mean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Mahmut Bey kardeşime güveniyorum kendisinede kefilim , güvenilir bir arkadaşımızdır . Tabi kurallar ne ise ona tabi olmak durumundayız ticaretinde hiçbir sorun yaşamadım sizlerde yaşamazsınız
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ticaretimize YTPARA platformunda da aynı güzellikte devam ederiz inşallah. Bizi ***'dan tanıyan diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

Alıntı:
Bundatamyirmiharfvar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun.

Son derece güvenilir birisidir gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler. Bizi ***'dan tanıyan diğer arkadaşlardan da ref yorum bekliyorum.

Konu NooBish tarafından (25.11.2017 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Okunmamış 8.11.2017, 10:29
serdar41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.02.2013
Yaş: 44
Mesajlar: 1,125
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Mahmut beyle uzun zamandır paypal konusunda ticaret yapıyorum. Ödemelerinizi almada paypala/banka hesabınıza sorun yaşamazsınız. Deyim yerindeyse skype 7/24 açık. Paypal, kendi hesabına ödemeyi 3-4 ay sona yapsa bile sizin paypalınıza gelen ödemeyi banka hesabınıza hemen göndermektedir. Mahmut beyle paypal alışverişi yaptığım, kendim memnun olduğum için yazıyorum. Memnun olmasam onu da yazardım ama hakikaten işini hakkıyla yapan, ticaret yapılası kişilerdendir. Paypal konusunda kafası rahat etmek isteyene öneririm, zamanda kendisiyle çalışmadan önce paypal konusunda kıvrandım durdum. Şu an kafam rahat. Zaten kendisi de forum kurallarının bilinciyle hareket edeceğini ve kişiliğini de bildiğimden dolayı yazma gereği duydum. Muhabbeti de yardımı da olan, ender ticaret yapılası kişilerdendir bana göre.

Hayırlı olsun Mahmut hocam, burada seni görmek güzel.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Okunmamış 8.11.2017, 13:41
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.08.2015
Mesajlar: 36
Etiketlendi : 1 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

kendisiyle devamlı çalışmaktayız. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Hızlı bir şekilde ödemeleri yapmaktadır. +++
NooBish bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
paypal, paypal bozdur, paypal bozum, paypal ödeme




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 13:44. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker