YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümleri



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 15.06.2020, 13:16
Gö***** HA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.06.2020
Mesajlar: 1
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart TeqPay.com - Sanal POS - Tüm cüzdanlar - Mobil Ödeme - Düşük Komisyon - Ertesi gün ödeme

Teqpay Ödeme Tahsilat Platformu


Teqpay platformu; Türkiye'de popüler olan ödeme yöntemlerini tek bir çatı altında toplayıp, tek entegrasyon kolaylığı ile online ödeme almak isteyen e-ticaret ve digital platformlara sunmaktadır.

Tek entegrasyonun yanında tüm ödeme yöntemlerini tek bir panelden yönetirsiniz. Ayrıca finansal mutabakatı da tek bir kanaldan Teqpay ile yaparsınız.


Sistemde Bulunan ÖDEME YÖNTEMLERİ


1) Sanal POS: Tüm bankaların POSları servisimize entegre durumda olup, tek çekim ve taksit seçenekleri sunulmaktadır. Ödemeler ertesi gün yapılmaktadır.

2) Papara: Papara cüzdan hesabı olan müşterilerinizden ödeme alabilirsiniz. Müşteriniz, Papara seçeneğini tercih ettiğinde Papara'nın ödeme ekranı açılır. Müşteri Papara kullanıcı adı ve şifresini girerek ödemeyi tamamlar.

3) BKM Express: BKM Express kullanıcıları bu seçeneği tercih edince BKM Express'in ödeme ekranı açılır. Müşteri, BKM Express kullanıcı adı ve şifresini girerek ödemeyi tamamlar.

4) FastPay: FastPay kullanıcıları bu ödeme yöntemini tercih ettiğinde FastPay ödeme sayfası açılır. Müşteri, FastPay kullanıcı adı ve şifresini girerek ödeme işlemini tamamlar.

5) Paycell: Paycell kullanıcıları bu ödeme yöntemini tercih ettiklerinde Paycell ödeme sayfası açılır. Müşteri, Paycell kullanıcı adı ve şifresini girerek ödeme işlemini tamamlar.

6) Maximum Mobil: Maximum Mobil kullanıcıları bu ödeme yöntemini tercih ettiklerinde Maximum Mobil Ödeme ekranı açılır. Müşteri belirtilen adımları takip ederek ödeme işlemini tamamlar.

7) Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil Ödeme: Müşterileriniz kullandıkları operatördeki faturalarına yansıtarak ödeme gerçekleştirebilirler.

8) İninal: İninal kullanıcıları, bu ödeme yöntemini tercih ettiklerinde açılan sayfada İninal kart bilgilerini girerek ödemelerini tamamlayabilirler.

9) Banka Havalesi: 8 büyük bankadan herhangi birinde hesabı olan müşterileriniz kolay ve hızlı şekilde havale yöntemi ile ödemelerini yapabilirler. Ödeme onayları otomatik olarak Teqpay servisi üzerinden yapılmaktadır.

Başvuru Yapmak İçin Tıkla


Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 02:11. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker