YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Genel > Youtube ve Partnerlik > Yerli Network Bayileri



User Tag List

Like Tree5Beğeni
  • 5 Post By Oppon

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 22.02.2017, 12:57
Oppon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 29.08.2014
Mesajlar: 1,050
Etiketlendi : 152 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart PingTR -Multicolor iletişim ve destek kanalları duyurusu

Merhaba arkadaşlar ,
PingTR - Multicolor network olarak geçtiğimizdestek merkezimizin açılışını size duyurmuştuk.

bugünden itibaren sizden ricamız hepinizin destek merkezimiz destek.omegamedia.tv adresine üye olması ve destek taleplerini oradan iletmesidir.Ayrıca toplu sms sistemimize destek merkezinden numaranızı ileterek üye olabilirsiniz. Gerekli tüm bilgilendirmeler artık bu 2 kanal üzerinden yapılacaktır.

Skype,whatsapp,mail,arama,ytpara,ytpara pm,sms atan kişilere cevap verilmeyecektir.
Destek adresimiz sadece destek.omegamedia.tv adresidir.

Çünkü yukarıda paylaştığımız kanallardan o kadar çok mesaj alıyoruz ki , cevap vermekten işleri yürütmekte bile zorlanıyoruz.
Ayrıca şunuda belirteyim. Mesela sizden ısrarla kanal listenizi destek sisteminden atmanızı istedik , kişi whatsapptan atıyor , oldu kardeşim tamam diyor. bize kanal listesi 1 ay sonra tekrar lazım oluyor veya iban mesela. Kişinin nerden attığını bulmak 1 saat alıyor. whatsapptan mı attı , yok o zaman skype , yok o zaman mail, yok o zaman sms, yok o zaman pmden attı , yok o zaman şu yok o zaman bu. Bununla uğraşmamak ve hizmetlerimizi hızlandırmak adına , duyurularımızı , kanal alımlarımızı , kanal atılmalarını, çekilişleri ve diğer tüm hizmetlerimizi destek.omegamedia.tv üzerinden sürdürmeye devam edeceğiz.

Bir kez daha ödeme bekleyen abilerime , kardeşlerime sesleniyorum , ödemeler geç olabilir , ama partner paralarınıza çökmüş olsa bu kadar geç dahi olsa uğraşıp banka sorunlarını ekim için halletmezdi.

bu konunun altına ve diğer konuların altına , diğer tüm iletişim kanallarındaki mesajlara geri dönüş yapılmayacaktır. Sonra mesajımızı gördüler bize dönmediler demeyin.

Artık daha kurumsal bir yapıya bürünmeye çalışıyoruz.Bizi destekleyen tüm müşterilerimize teşekkürler.Sizlerin sayesinde bugünlere geldik ve sizler sayesinde daha ilerilere gideceğimizi düşünüyoruz.

Omega Media
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 09:56. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker