YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu

YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu (https://www.ytpara.com/)
-   Pinterest (https://www.ytpara.com/224-pinterest/)
-   -   Pinterest Konusunda Eğitim Ücretli veya Ücretsiz (https://www.ytpara.com/pinterest/152470-pinterest-konusunda-egitim-ucretli-veya-ucretsiz.html)

kara62burk 13.11.2021 20:01

Pinterest Konusunda Eğitim Ücretli veya Ücretsiz
 
Merhabalar. Yurtdışında satış yapacağım e-ticaret sitem var. Bu siteye pinterestten organik hit çekmeyi istiyorum. Sitenin ürünlerini filan daha yeni bitirdik. Şimdi sosyal medya kısmına geçtik. Pinterest kısmı da bende ki hiç anlamıyoruz.

Pinterestten daha önceden çok güzel paralar kazananlar, iyice pinteresti çözmüş arkadaşlar illaki vardır. Udemy de filan bilmediğim kişilerden ders almak yerine önce burada konu açayım dedim. Ücretli veya ücretsiz artık destek, yol yordam gösterecek bir arkadaşa ihtiyacım var.

İstediğim şey:

1 tane sitenin resmi pinterest hesabı olacak. Bunu shadow ban filan yemeden, riske girmeden en temiz nasıl yönetirim, hit çekerim bunun bilgisi gerekli.

Bunun haricinde spam yapmayı istiyorum. Ana siteye zarar verecekse paravan siteler kurup, hiti oradan yönlendirebilirim. Bunu kolaylaştıran piyasada kaliteli bot varsa bu konuda da bilgilendirme olabilir.

Özetle bana pinterestle ilgili bilgisini, deneyimini paylaşacak, yardımcı olacak birine veya eğitimine ihtiyacım var.

Ücretsiz her türlü desteğe zaten teşekkürlerimi sunarım. Ücretli olacaksa da hani şu şu konuda yardımcı olurum, daha önce bunları yaptım, farazi konuşmuyorum gibisinden bir şeyler sunarsanız, ücret talebim de budur derseniz anlaşmamız kolaylaşır.

Saygılar, iyi forumlar.


Forum Saati: 22:22. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0