YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Programlama



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 4.07.2019, 18:20
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 7.01.2019
Mesajlar: 3
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Yeni Program Öğrenme. YARDIM

Öncelikle selamlar,
Arkadaşlar şu anda çalışmıyorum malum piyasa düzeyi, yeni bir program öğrenmek istiyorum önü açık piyasada rahat iş bulabileceğim ve kendim dışardanda iş yapabileceğim.
Ben yaklaşık 10 gündür Adope After Effects programını araştırdım kullanmaya çalıştım ve sizdende bir fikir almak istedim.
Önerebileceğiniz bir program varmı bunu kesin öğrenmelisin veya bu programı iyi bilirsen önün açık olur gibi sizden akıl almak istiyorum, teşekkürler.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 6.07.2019, 17:07
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 7.01.2019
Mesajlar: 3
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Güncel
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Okunmamış 6.07.2019, 19:18
edius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.04.2014
Nereden: İstanbul
Yaş: 38
Mesajlar: 1,494
Etiketlendi : 56 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Benden sana tavsiye, zamanın varsa o sektörle ilgili her şeyden kaçın Neden diye sorma, nedenini iletişim fakültesi bitiren birini bul sana anlatsın. bu işler yalnızca program bilmek ve yapmak değil. İşin ötesinde birikim gerektiriyor. Bi yerlerde de gel başla diye kimse demiyor. Ayrıca benim gibi 4-5 programı eğitim verecek seviyede bilen sertifikalı, okullu kişiler de işsiz kalabiliyor. Bunun yerine ticaretle uğraşmanı, mümkünse bu işlere hiç bulaşmamanı öneririm. Eğer hala ben yapacağım diyorsan, kitapyurduna girip, bütün kurgu ile ilgili kitapları alıp, işin önce teorisini öğreniyorsun. Yine yap, yapma diyemem, ama hobi amaçlı yap. Ayrıca 10 günde adope yazıyorsun, 10 yıl bilsen benim gibi kimbilir nasıl davranırsın 10 günlük, 10 aylık işler değil bunlar, benden sana söylemesi. Hem aç kalır, hem de açıkta bırakırlar. Alay ederler, hakir görürler. Artı bana iş gelmiyor, arkadaşlarım iyi yerlerden çıktılar ve bir daha iş bulamıyorlar, onlara iş gelmiyor. Çoğu piyasadaki dizi ve show programlarında çalışıyorlar. Onlar iş bulamıyor. Piyasaya çok güvenme. Bu yazıyı okuyan, ve bu mesleği yapmayı düşünen, dışarıdan iş alırım yaparım diyenler başka alanlara yönelsinler.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Okunmamış 6.07.2019, 19:29
Üye
 
Üyelik tarihi: 6.06.2013
Yaş: 34
Mesajlar: 958
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

Hocam öncelikle kendi ilgi alanını bulmalısın. Kodlama mı, tasarım mı yada başka şeyler mi? Kimse doğuştan öğrenmedi ama bir işe direk para kazanacağım edasıyla girme. Youtube'de, Udemy'de bir dünya eğitim videoarı var. En alt sekmeden başla ve her gün kendini geliştirmek için çabala, unutma en iyi yatırım insanın kendisine kattığıdır. @edius Ticaret demiş, herkesin yapabileceği bir sektör değil şahsen ben yapamam Adam 1k indirim yapalım dese tamam derim Dediğim gibi önce kendine sor ben ne yapabilirm diye?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 03:08. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker