YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Proje Geliştirme, Fikir Alışverişi, Sponsorluk



User Tag List

Like Tree21Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #11  
Okunmamış 25.09.2020, 09:10
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.09.2017
Nereden: İzmir
Yaş: 40
Mesajlar: 651
Etiketlendi : 8 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

Sürekli dene vazgeçme güncel kal her düştüğünde yeniden kalk
Bu her işte böyledir yt için en önemli şey güncel kalmak araştırmak denemek denemek denemek vazgeçmemek dostum.forumun yüzlerce üyesi var vazgeçmiş. Vazgecmeyen sayılı insan var hatrı sayılır paralar kazanıyor.
Alıntı ile Cevapla
  #12  
Okunmamış 25.09.2020, 09:30
TakoVarol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
TA***** VA*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.05.2020
Mesajlar: 143
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
TakoVarol isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

YT için rekabeti az kategori diye bahsediyorsunuz arkadaşlar? Nedir ki o? Oyun ve eğitim kategorileri çok dolu tamam, eğlence kategorisi de bence öyle..

Siz ne diyorsunuz? Belgesel, tarih videoları falan mı acaba?
Alıntı ile Cevapla
  #13  
Okunmamış 25.09.2020, 10:59
TO***** Yı*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.11.2017
Mesajlar: 27
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Standart

2018 yılında tam anlattığın şekilde bilgi, tarih videoları çekmeye başladım. İlk attığım video 3-4 gün içinde 25 binlere geldi ama cidden çok rezil videolar çekiyormuşum. Sonra epey video attım ama aynı yıl içinde tekrar bıraktım, kanalda 10 video anca olmuştu. 2019 sonunda üniversiteye gittim ve geçen kış baktım kanala öylesine, videolar 20-30-15-40 bin falan izlenmiş, altına yorumlar gelmiş ama kendim videoyu açıp izleyemiyorum, o kadar rezil bir video, o kadar hızlı konuşuyorum ki utanıyorum kendimden bildiğin ama insanlar deli gibi izlemiş, beğeni atmışlar falan acayip şaşırdım. O kış tamamen youtube ile ilgili şeyler araştırmaya başladım, bölümüm olan tarih ile kanala devam etmeye karar verdim, Mayıs ayından beri de her hafta bir video yayınlıyorum, çok az izleniyor ama videolarımın bir gün izleneceğini artık biliyorum, hatta bazı videolarım tuttu yine 10 binlere falan çıktı, kendime sadık bir kitle oluşturdum. Sana özet olarak şunları söyliyim; para olarak girmek istiyorsan en azından aşırı kaliteli işler yapıp reklam vermiyorsan bi 2 yıl para kazanmayı unut. Özellikle benim gibi bilgi videoları çekeceksen gündemi çok iyi takip edip, çok hızlı video yapmayı öğrenmen lazım. Wayfair olayı çıkmıştı mesela, o videoya bir gün geç kaldım diye 50-60 bin izleyici kaybettim mesela. Rakibin çok ama Youtube gerçekten çok farklı bir şey, aramalarda 1-2 milyon izlenen videonun altında 100 izlenen videolarım ile çıkıyorum, ondan dolayı kesinlikle stabil şekilde her hafta video yayınlamaya devam et, işin en kritik noktası burası kesinlikle. Benim şu an Aralık ayına kadar videolarım kanalda yüklü ve planlı, hala video yapmaya devam ediyorum. Sevdiğin konuda videolar yaparsan hiçbir zaman bırakmazsın, zevk aldığın sürece devam edersin, ama sırf para için yaparsan bir süre sonra para kazanmak imkansız deyip bırakabilirsin.
ibrahim92, mrfridge, Kotyora ve 1 kişi bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #14  
Okunmamış 26.09.2020, 14:55
Kotyora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.07.2019
Nereden: İzmir
Mesajlar: 86
Etiketlendi : 2 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Yazdığınız mesajların hepsini okudum. Hatta 1 kere okumadım, 4-5 kere okudum. Ben de bu yola girmeye karar verdim. İnşallah güzel gelişmeler yaşarım da, bu konu altından tekrar güzel haberler vermek nasip olur ileride. Tekrardan teşekkür ederim.
YTM bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 06:22. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker