YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > Webmaster Genel > Proje Geliştirme, Fikir Alışverişi, Sponsorluk



User Tag List

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 13.07.2021, 13:27
Onaysız Kullanıcı
 
Üyelik tarihi: 13.07.2021
Mesajlar: 1
Etiketlendi : 0 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Webmaskar - Webmaster Bilgi Forumu



webmaskar.com temel amacı insanların ücretsiz olarak tartışabileceği ve yardım bulabileceği bir forumdur. Forum bölümlerimiz, temamız, üye gruplarımız, profil sayfamız ve konu düzenlerimiz kesinlikle üyelerimizin rahatlığı baz alınarak hazırlanmış olup ziyaretçilerimiz için dahi bir çok kolaylaştırmalar sağlanmış olup, sağlanmaya devam edilmektedir. Bunlara örneğin kayıt ol sayfamızın ne kadar çok sadeleştirildiği örneğini verebiliriz. Forumumuza gelen ziyaretçimizi kayıt olurken dahi düşünen bir zihniyetle yolumuza devam ediyoruz.

Hedefimiz tıklanması, kitlesi, saygınlığı ve güvenilirliği yüksek olan bir forum yaratmaktır. Görevimiz site tanıtım alanında ideal forumculuğu yaşayabilmenizdir. Türkiye'de teknoloji ve internet alanındaki gelişmeler, tüm dünyada aynı alandaki gelişimin arkasından geliyor maalesef. Ülkemizde bu alandaki gelişimlere bir nebze katkımız olsun istedik ve webmaskar forumunu kurmaya karar verdik. Belki büyük bir atılım değil ancak bazı hedeflerimiz var. İnternet'te bulunan webmasterlık ve yazılım ile ilgili Türkçe kaynakların eksikliğini gidermek ilk hedefimiz. Bu sayede büyük bir forum topluluğu ile geniş bir bilgi ağına sahip olmak istiyoruz.

Forumda webmaster'ları yakından ilgilendiren bir çok kategori bulunmaktadır. Google Adsense, Adwords ile ilgili tartışmalar bulunmakta. Bir çok konuda "Nedir?" tarzında içerikler bulunmakta. Domain&Hosting, Grafik&Tasarım, PHP,HTML,CSS... , WordPress, XenForo vs yazılımlar, SEO tartışmaları ve konuları, gibi içerikler bulunmakta. Ayrıca Ticaret kategorisinde; site, sosyal medya hesapları, script yazılımları, domainler, grafiksel template'ler ve diğer sanal satışların alış-verişi yapılmakta.

Herkesi bekleriz. Selamlar, saygılar..

webmaster forum
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:57. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker