YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > YouTube - Genel > Youtube ve Partnerlik > Partner Networkleri > QuizGroup



Anketimiz: Quiz Satışları Yasaklansın mı?
Evet, quiz kanal satışları yasaklansın. 222 86.38%
Hayır, quiz kanal satışları yasaklanmasın. 35 13.62%
Katılımcı sayısı: 257. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

User Tag List

Like Tree146Beğeni

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #31  
Okunmamış 25.08.2015, 18:16
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Alıntı:
iwocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam illa ki kazaniyorlardir, ona bir lafim yok. Zaten 1000 kanali bota baglayip, yukleme yapip kazanamayan varsa bu isi yapmasin, gitsin 9-5 bir iste calissin. Sorun insanlarin kazanmasinda degil, eger bu isin devamliligini istiyorsaniz ve bunun icin bu konuyu actiysaniz elinizi tasin altina koymaniz gerekecek.
Quiz'in gonderdigi aciklama mail'inde "Please keep in mind YouTube is fighting against spam. If 2 years ago YouTube started paying attention to the number of subs and how the subs were gained by the channels, the content and manner of its upload would be on the radar now. If one and the same video is uploaded on the several channels and YouTube detects the upload is performed not by the human beings but robot or any automated system, all those activities would be defined as a spam. YouTube team will terminate such channels without any special notification. Google-account will be terminated as well as all channels connected to the account. " diyerek bu isin ne sekilde yapildigini da belirtmis..

Sorun aslinda sadece kanal satisi degil, sorun tam olarak bu kanallara yapilan sacma sapan yuklemeler... Adam gelmis bir kanala 1000 video atmis, masallah corba gibi kanal.. Icinde film var, muzik var, car crash var, funny compilations var. Bunu elle yapan adam yoktur. Varsa da cok azdir..

Amacim isinizi baltalamak degil, eger cozum ariyorsak bunu kokunden cozmemiz gerekecek..
Fikirlerine saygım var hocam. Evet botların satışlarını yasaklamak youtube.com'a yüklenen spamın %1'i, quize yüklenenlerin %7(quize bağlı şuana kadar 21.000 kanal yapılmış.) azalması demektir. Botun satışı forumda yasaklanırsa benim satışım tabiki belli oranda düşecektir ama bu tatmin mi edecektir yoksa bot kullananları sinir mi edecektir. Onlar yönetim ve kullananların kararı.

Alıntı:
thnx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
%20 sinin kanalları kapanmadı diyelim bence.
Belkide oran daha azdır. Ben 3-5 aşağı yukarı olarak yazdım.

Alıntı:
Yuri Boyka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence bot satışıda yasaklanmalı, buna videoyapda dahil
Tabiki yönetim o kararı verirse sıkıntı yok.
Alıntı ile Cevapla
  #32  
Okunmamış 25.08.2015, 18:16
yokdahaneler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MU***** EK*****
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.06.2014
Nereden: Siirt
Mesajlar: 4,262
Etiketlendi : 123 Yazıda
Etiketlendi: 6 Başlıkda
yokdahaneler isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
shiva2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Web_Scripti, partner işi artık zorlaşacak alımlar ya manuel olacak ya VSP gibi 50 abone 5k izlenim gibi ağır şartlar olacak muhtemelen bu şartlara 1 2 aylık kanal olması da eklenecek. bana kalırsa quiz kanal satıcılarından ziyade sen işsiz kalacaksın. quiz zaten tarih oldu bir devir kapandı. quiz satışı falan olmaz artık olsa bile giriş şartları ağırlaştığı için astronomik rakamlara olur. böyle ölü bir konuyla ilgilenmek yerine adsenseye bağlı kanallarda content id'e hatası olmamasına rağmen neden para kazanması gittiğine dair kafa yorsan daha faydalı olur. adsense olayını çözemezsen asıl sen işsiz kalacaksın farkında değilsin.

http://www.ytpara.com/youtube-hakkin...n-gitmesi.html
Kıyamet kopsada ölsek
shiva2120 bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #33  
Okunmamış 25.08.2015, 18:16
KaYZeRSoZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ME***** ÖZ*****
Platin Üye
 
Üyelik tarihi: 11.06.2013
Nereden: ./Root
Mesajlar: 1,728
Etiketlendi : 335 Yazıda
Etiketlendi: 23 Başlıkda

Standart

Siz çok komiksiniz.
forexim, mankurt ve hommate01 bunu beğendi.
__________________
Alıntı ile Cevapla
  #34  
Okunmamış 25.08.2015, 18:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.04.2013
Mesajlar: 1,062
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
walow - AİM üzeri Mesaj gönder walow - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Bu abone boylarının sahte izlenimlerin bu kadar artmasının nedeni de bu partner satislariydi zaten. Temiz satış şeklinde kalmadı kalmayacak da işin içine sahte izlenim ve aboneler girdi google düğmeye bastı. Tabii ki yasaklansın. Hep diyoruz 1k izlenimi yapamiyorsaniz dükkanı kapatıp gidin partnerle ne işiniz var. Ama yok ondan değil ben 100 tane kanal basarim iki günde diyorsanız yine kendine ve bize zararsin yine yasaklanmalı. Kendine zarar değilsin aslında bizim on katimizi kazanıp birkaç ay sonra da hepimizin kazancina mani olan bir sistemle çalışıyorsun. En çok sizlanan da sensin. Kazanç gözü kör ediyor kanaatsizlik,doyumsuzluk buruyor gözü. Neyse lafım çöpe çevirip en çok kazanıp en çok aglayanlara. Sayelerinde bize de set konuyor ama aglamiyoruz.
Alıntı ile Cevapla
  #35  
Okunmamış 25.08.2015, 18:16
RocKSceN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.08.2013
Nereden: 67 / 07
Yaş: 29
Mesajlar: 3,106
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti hocam bot sahiplerininde en azından bu tür saçma sapan yükleme yapanları uyarmanız lazım gerekirse üyeliklerini silmeniz lazım. @iwocan ın dediği gibi 1000 video var kanalda her türlü içerik var. Bunu engellemek lazım. Botu böyle kullananların üyeliklerini uyardıktan sonra silin gitsin.
Alıntı ile Cevapla
  #36  
Okunmamış 25.08.2015, 18:18
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 20.08.2013
Nereden: Ankara
Mesajlar: 862
Etiketlendi : 16 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

Alıntı:
Web_Scripti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam baya bir dolmuşsun Rahatla biraz. Quiz ölse bile adsense ölmez(Onaylayıp kanal alacak olsalar işe 30.000 personel almaları gerekir.).
Sen şuan çok rahatsın dimi? Emin ol ben senden daha rahatım. Çünkü yaptığım işin kalitesinin sonuna kadar arkasındayım. Bak şuan gelecek ay çok yüksek bir miktarda alacağım var quizden. Ben çalışmıyorum işsizim, geçimimi bu işlerden sağlıyorum. Adsense kapansın, quiz kapansın ve diğerleri kapansın emin ol zerre kadar umurumda olmaz. Bidahaki ay alacağım yüksek miktar yalan olsun umurumda olmaz. Ben rızıkı veren Allah alan gene Allah derim şükreder geçer, hatalarıma bakar yoluma ona göre devam ederim. Benim kızdığım konu yaw arkadaş benim gibi bu işlerden evini geçindiren onlarca insan var, annesin babasına destek çıkan gençler var, okul masraflarını çıkaran genç arkadaşlarımız var, borcu harcı olan bir çok insan var. Yapmayın, kendinizi mallığa vurmayın, uyarıları dikkate alın adımınızı ona göre atın. Kanal satınmı alıyorsunuz adam gibi kullanın, botu satın mı alıyorsunuz mantığına uygun kullanın, render programımı kullanıyorsunuz abuk sabuk işler yapmayın, uyarımı geldi adsense ve diğer partner firmalarından dikkate alın kurallar neyse ona uyun. Ben şahsım adına flag olayından nemalanlara, şuursuzca düşünmeden kanal açıp youtube'u çöplüğe çevirenlere ve türevi münasebetsizlere hakkımı helal etmiyorum.
Sefer, iwocan, ibrahim92 ve 3 kişi bunu beğendi.

Konu TuKeNeCeGiZ tarafından (25.08.2015 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #37  
Okunmamış 25.08.2015, 18:18
aykut267 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 8.09.2013
Nereden: Yotunheim
Mesajlar: 2,347
Etiketlendi : 51 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

Yasaklanırsa ne olur yasaklanmasa ne olur diyen arkadaşlarım eğer yasaklanırsa tabikide olumlu yönde bir durum yaşanır.Eğer bu yapılanlar devam ederse yt bu işin üstüne dahada yürüyecek daha kanal atılacaktır.Tüm bunların nedeni aşırı spamdır.Eminim benim gibi olan birçok arkadaş vardır.Şimdiye kadar bir tane bile quizden atılan kanalım olmadı.Ama bu yaşananlardan dolayı ben bile şuan tırsıyorum.Üniversite ögrencisiyim paramı çıkarmam lazım.Önceden iyiydi kanal kapanırsa yinede paramı alırım diyordum ama şimdi kapanacak diye korkudan sürekli kanallarımı kontrol ediyorum.Umarım bu durumu dur derizki YT de bu olayın peşini azda olsun bıraksın.
Alıntı ile Cevapla
  #38  
Okunmamış 25.08.2015, 18:21
Web_Scripti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.2013
Nereden: 01 / 34
Yaş: 37
Mesajlar: 5,709
Etiketlendi : 5473 Yazıda
Etiketlendi: 13 Başlıkda
Standart

Alıntı:
shiva2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Web_Scripti, partner işi artık zorlaşacak alımlar ya manuel olacak ya VSP gibi 50 abone 5k izlenim gibi ağır şartlar olacak muhtemelen bu şartlara 1 2 aylık kanal olması da eklenecek. quiz zaten tarih oldu bir devir kapandı. quiz satışı falan olmaz artık olsa bile giriş şartları ağırlaştığı için astronomik rakamlara olur. böyle ölü bir konuyla ilgilenmek yerine adsenseye bağlı kanallarda content id'e hatası olmamasına rağmen neden para kazanması gittiğine dair kafa yorsan daha faydalı olur. adsense olayını çözemezsen asıl sen işsiz kalacaksın farkında değilsin. arkadaşlarla seni konuya çağırdık.

http://www.ytpara.com/youtube-hakkin...n-gitmesi.html
Konunun farkındayım. Fakat testler devam ederken cevap vermek doğru olmaz. Bende herhangi bir sıkıntı yok. Fakat daha denemeye başlayalı 10 gün oldu. Ads tarafında herkesde para kazanma gitti dendiğinde bendekiler sağlamsa çözüm doğru demektir.

Alıntı:
Samsung Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla hocam forumda fikirlerine, görüşüne, çalışma azmine ve başarısına şapka çıkaracağım tek kişiniz

Örnek olarak gördüğüm kişisiniz, her zaman yerinde ve önemli kararlar sunuyorsunuz fakat gel gelelim ki, bizim vatandaş böyle değil.

Bu olayı en iyi şekilde şöyle özetleyebiliriz,

Dolar 5 TL oldu diyelim oh youtube ödemesi daha fazla gelecek,
Ama ülke olarak bakınca batarız.

Umarım Yönetim bu galiba 10 yada 11. konu quiz hakkında şu yasağı çıkarır artık.
Teşekkür ederim hocam. Kesinlikle dolar düşüncene katılıyorum. Zaten aynı oranda bütün herşey zamlanmıyor mu? Zamlanmayan ürünlerde 10-15 güne zamlanmayacak mı? işte ama düşünen dediğin gibi yok.

Zararın neresinden dönülürse kardır.

Alıntı:
mikon5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Web_Scripti Hocam sizde bir düzenleme yapmayı düşünüyor musunuz? Günde 5k video yükleyenler için , buna da bir önlem alınmalı.
Ben günlük 10k hak paketimi satışdan kaldırdım sonrada 10 gün günde 10k dan fazla kimse yükleyemez özelliği getirdim. yaklaşık 20 gün sonrada 1 üye 1 günde 5k üstü yükleyemez olayını getireceğim. Yani ben alınmış haklar harcansın ama ileride bu kadar boyutlu spam yapanlara izin vermeyeceğimi belirttim.
Samsung ve zorasa bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
  #39  
Okunmamış 25.08.2015, 18:23
mean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.09.2013
Nereden: Yurtdisi
Mesajlar: 1,047
Etiketlendi : 42 Yazıda
Etiketlendi: 2 Başlıkda
Standart

@Web_Scripti Mehmet Hocam

Konunun farkındayım. Fakat testler devam ederken cevap vermek doğru olmaz. Bende herhangi bir sıkıntı yok. Fakat daha denemeye başlayalı 10 gün oldu. Ads tarafında herkesde para kazanma gitti dendiğinde bendekiler sağlamsa çözüm doğru demektir.

Bu konuda bir denemeniz mi var ?
Alıntı ile Cevapla
  #40  
Okunmamış 25.08.2015, 18:24
black_axe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.11.2014
Yaş: 33
Mesajlar: 425
Etiketlendi : 15 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
black_axe isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
iwocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu mantikta gidersek eger, sadece Quiz satisi degil diger tum partner kanallarin satisi ve bununla beraber bot satisi da yasaklanmali...

Millet 1000 kanal aliyor, bunun cogunlugunu botla yukluyor cunku kolayina geliyor..

Eger bot satisi da engellenirse, boyle bir kolaylik ortadan kalkacagi icin satislar da otomatikman dusecektir..

Yoksa Quiz satisini forumdan yasaklarsiniz, adam gider skype'tan satar. Site acar, oradan satar vs. vs.
bota tepki biraz saçma olmuş. Düşünüldüğünde forumun çoğu bottan kazanıyor. Konuyu açan arkadaş bile kaç senedir botta kazandırıyor millete.
Belki sen VDS veya manuel çalışıyo olabilirsin bu senin yöntemin. Çoğu kişide Botla kazanıyor. bu da onların yöntemi...
Hadi botları kapatalım deseler. botla çalışan arkadaşlara bir tane ayar program vs öğreten olmaz. Bu arkadaşlar ne yapacak peki.
Söylediğiniz resmen VDS-Manuel çalışanlar kazanmaya devam etsin. Forum botla çalışanlara izin vermesin. Biz kazanalım sadece demekten ibaret sadece en azından ben öyle yorumladım
Web_Scripti ve mean bunu beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 21:33. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker