YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree3Beğeni
  • 3 Post By comeback

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 3.07.2016, 15:13
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 5.02.2015
Mesajlar: 579
Etiketlendi : 21 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart Arme Adlı Kullanıcıdan Şikayetçiyim

Şikayetçi: @arme

Biliyorsunuz ki ''Kitap Hediye Ediyorum'' başlıklı bir konu açmıştım. Ve elimde 2 tane peygamber efendimizin günlük hayatını anlatan kitabı 2 arkadaşıma çekilişle hediye etmek istemiştim. Bu durumun üzerine @arme adlı kullanıcının bana aynen şu şekilde yazı yazdı.

Arme;
çekiliş haram'dır, gerisini siz düşünün

Benim yazdığım yazı;

Çekiliş haramdır diye bir şey yok. Kafana göre fetva verme.! Ona kalırsa hacca giderkende kuraya göre belirliyorlar. Oda bir nebze çekiliş sayılır. O zaman oda mı haram oluyor. Umre çekilişi de oluyor. Kardeşim sen çekilişi milli piyangola karıştırma.! İkisi de aynı durum değil. Adaletli durum olsun diye böyle bir şey yaptım. Burda bahis oynamıyoruz. Ve bilmediğin konular hakkında fetva verme günaha girersin. Ve bu konu hakkında da başkalarının düşüncesini farklı yere çekme. Bunu söylemene de gerek yok. Kendim zaten imam-hatip lisesi mezunuyum. Bu konuyu hangi şartlarda açılması gerektiğindie biliyorum. Sağol düşüncen için.


Armenin yazdığı yazı;

hocaya sor bakalım kim uyduruyormuş, her koyun kendi bacağından asılır ana ne baba yar olur mahşerde soldan ikinci iblislerin olduğu yerde beklerim


Benim yazdığım yazı;

Ne hocasından bahsediyorsun ya. Hangi hoca. ? Dini sapıtmak amaçlı kullanan birsürü sapık hocalarda var. Allah yolunda, güzel hocalar da var. Her hocaya inanırsan vay haline. Yazdığım soruya sen ilk önce doğru cevap ver bakalım. KONUYU SAPTIRMA.!

Diğer yazım;

Çekiliş haram dimi. Eğer güzel yönde kullanırsan, iyi yönde kullanırsan sorun yok.

Çekiliş madem haram ? peki o zaman bu açtığın konuya bir yanıt getir bakalım.

Piyango oynamakta haram.

Allah diyor ki;

Ey İman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar, fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki, kurtuluşa eresiniz. Şeytan, içki ve kumarla, ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi, Allah`ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçiyor musunuz?` (2 Maide, 5/90-91)


Buda senin paylaştığın konu.



Bu kullanıcıdan şikayetçiyim. Burda arkadaşlarıma bayram hediyesi vermek amaçlı böyle bir düşünce sergiledim. Ama iyi niyetimi suistimal etti. Gereği yapılsın lütfen. Burda bir çekiliş belirliyoruz amacı dışarıya saptırıyorlar. Artık böyle durumlardan bıktım.. Her açtığım konuya birilerinin muhalefet olması artık bıktırdı.
@Incubus @era @zack

NOT: ARTIK TÜM MODERATÖRLERİN SADECE YAZI KALDIRMAYI VEYA O KİŞİYE UYARI ATMASINI İSTEMİYORUM. AÇTIĞIM KONUYLA, BU KİŞİNİN YAZDIĞININ ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR. HER SEFERİNDE KONU SAPTIRIYORLAR. FORUMDAN UZAKLAŞTIRILSIN LÜTFEN.

Ne konuştuğunu bilmeyen insanların laf olsun diye konuştuğu şeyler bir Terazide baş ağrısı yapar. Hatta zaman zaman sinirlerini bozar.
bkrmyss, DaRuGa ve Furkan Akman bunu beğendi.

Konu comeback tarafından (3.07.2016 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 18:40. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker