YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree20Beğeni
  • 13 Post By moneydad
  • 3 Post By espexx
  • 4 Post By doganuzun

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 22.09.2016, 21:06
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 27.03.2015
Mesajlar: 1,849
Etiketlendi : 50 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart Sonokeyden Şikayetçiyim - Burada Yeri Olmamalı

@0zkan Müsait olduğunda bakarmısın özkan

Şikayetçi Üye: @moneydad

Tanıklar: @espexx @Mesut

Şikayet edilen üye: @sonokey

Olayın Geçtiği Konu: http://www.ytpara.com/webmaster-paza...i-calisma.html

Olay: ben Tahir. Beni birçok kişi, sonokey'in yani Abdülkadir veya ufuk artık bilemiycem bu kişinin yukarıdaki linkte belirtilen konuda sattığı sitenin canlı desteğinde çalıştığımı biliyordu. ***'danda buradan da birçok kişi tanımaktadır beni. Canlı destekte yaklaşık olarak 2-3 ay kadar çalıştım. Yani aslında dayanabildim desem yeridir.

Öncelikle bu arkadaş herşey dahil diye sattığı site yani aylık 1500- 3000 gelir garantili bla bla blaaa, herşey yalan... Ben çalışmaya başlamadan önce ve çalıştıktan bir süre sonrada birazda olsa umudum vardı newsli siteler kazandırabilir diye. Çünkü ne zaman sorsam ''Newse girsin yeter'' , ''Tabikide kazanılır'' , ''En az 1500 lira'' gibi yalan ve düşüncesizce kelimeler ile karşılık alıyordum. Neyse zaten bunun foyasını ortaya çıkarmak çok uzunda sürmedi. Kısa zamanda anladık. Ben kendime yediririm bi şekildede o kada rçok insanın ahını aldıki inanın onlara daha çok üzülüyorum...

Gelen müşterilerin ve siteyi alanlar genelde Öğrenci, çalışan, evinin geçimini sürdürmek isteyen, ek gelir sağlamak isteyen gibi insanlar ile uzar gider bu liste. Şöyleki arkadaşlar o insanların ahını alarak bir insan ne kadar ayakta durabilir şaşıyorum.

Şimdi bunu çoğu kişiyede belirttimki benim bu işe asıl girme sebebim insanların ulaşamama ve diğer birçok mağduriyetlerini gidermek idi. Birazda olsa yardımım dokunmasını istedim. Öyle benim çok para aldığım falanda yoktu bu işten. 750TL'ye çalışıyordum. Alsam ne olur almasam ne olur bunu... Dediğim gibi gerçekten hem sevdiğim için hemde yardımım dokunmasını istedim mağdur insanlara.

Fakat sınırlarımı o kadar zorladıki anlatamam. Ben ısrarlar yazmalarıma rağmen iş için bile cevap alamadım. Ulaşamadım... Adamın işini yapıyoruz kimse mağdur olmasın istiyoruz genede cevap alamıyoruz. İnanın bu duruma hiç anlam veremedim.

Konusunda o kadar çok değişikliğe gittiki ilk açtığı konu nerede şuandaki konusu nerede bilemiyorum. Herşey iade üzerine kuruldu. Zaten 6 aya adam iade verene kadar o para mantıklı bir şekilde kullanıldığında iki katını çıkartır. Ve birde mobil olayları başladı. Bingooo. İşler bundan sonra daha berbat oldu. Tabi ben bundan sonra işe başladım ve herşeyi benim üstüme bıraktı gibi birşey oldu. Maaşına zam yapıcam vs vs gibi konularla oyalandım. En son zaten maaş davasına işten ayrıldım. Neyse o konulara girmiyicem onlar beni ilgilendiriyor.

Şimdi ben bu işlere nasıl girdim diye soracaksınız... Bende ilk olarak şahısın konusunu gördüm ve herkes gibi büyük bir hayal ile atıldım. 3 arkadaş girdik ve o zamanlar biraz fakirim tabi cebimizdeki son paraları bu işe yatırdık. Parayı yatırana kadar çok iyi bir şekilde ulaştık. Mesajlara ve sorulara dönüşte sağladı tabikide. tabi ilk izlenim önemli ya önce güven sağlamak için çokta güzel ilgilendi herkesle. Sonra ne oldu herkes buna bende dahil, ''Arkadaş çok ilgili'', ''Sorulara usanmadan cevap verdi'', ''Gece bile yardımcı oldu'' gibi olumlu referanslarımızı konusuna yazdık. Burada güven sağladı ve dee ytpara olarak birazcık kandık. Neyse benim konuya dönecek olursak siteyi aldık. Büyük bir heves ile başladık ve motivasyon ettik kendimizi. Nede olsa newse girince büyük paralar kazanacaz ya .... Adam 3 haftaya siteyi teslim etti. Bu sıralar site işlerinden anlamıyorum tabi.

Siteyi teslim ettiğinde 500 haber yeterli gibi şeyler ile bilgi verdi herkese ve herkes bu kadar haber yazmak için gaza bastı. Şimdi bendede bir 4 aylık süreç başladı... Bu dört ay boyunca adam bir kere siteye giripte bakmadı... Bir kere olsun adam gibi ilgilenmedii... Herşeyi ama herşeyi kendim yaptım. News başvurusuda dahil buna. Kendi çabalarım ile soktum newse ve beni kendine referans olarak gösterdi. Nasıl böyle birşeyi kabul ettim bilemiyorum. Bunun için sizden özür dilerim. Sadece ben değil tabi kimsenin sitesi ile ilgilenmedi ve bu yüzden birçok kişi iadeye gitmek zorunda kaldı. hayalleri yıkıldı ve hatta birçoğu maddi sıkıntılara düştü. Yok adsense başvurusu yok jet index yok dmoz yok news kaydı yok özel optimizasyon gibi şeyler söylendi ama yapılan kocaman bir ''0''

Bunlar zamanla gözler önüne serildi ve herkes bu şahısın vaat ettiklerinin tek kelimesini bile yerine getirmediğini farketti. Bende birçok kişiye bu konuda bilgi verdim ve hatta bazı arkadaşlara sitenin olmuycağını ve iadeye geçmesi gerektiğini belirttim. Çalıştığım süre boyunca herşeyi alttan aldım ve bu tarz konuları belirtmemeye karar verdim kendisine. Zaten şahsına açılan hertürlü cevaba ve şikayet konusuna büyük puntolar ile alakasız cevapları vermekten haz aldığını düşünüyorum.

Gelelim biraz ekran görüntülerine;

Skype gerilerde çok kanıt vardı fakat onlar silindi elimdekiler bunlar.



Ben kendisine sorduğum her soruya alakasız cevaplar aldım. Arada bir doğru cevaplar veriyordu tabi...



Birde sözde primler vardı benimde onu bile kabul etmediği zamnlar vardı. Sonradan zaten kendisinden prim bile istmediğimi maaşa zam yapmasını istediğimi söyledim artık. Cevabı ise '' Maaşa zam yok primde veremiycem '' gibi oldu.

Bu zamana kadar destekten o kadar iyi arkadaşlıklarım olduki yeri geldi dertleştik yeri geldi işlerimizi hallettik. Ben onlara buradan çok teşekkür ediyorum. İşte ilk zamanlar herkese verdiği vaatler...
Bir müşteridenin bana sunduğu ekran görüntüleridir.









Arkadaşlar siteyi satın aldığım 11 ay boyunca yatmadım uyumadım araştırdım ve öğrendim. gerçekten newsli sitelerden gelir etmek oldukça zordur. Yeni başlayanlar için. Ayrıca birçok seo vb. işlemlerden geçmesi gerekiyor. Ve tek kişi yapılabilecek bir iş değildir bence. Oldukça sıkıp yorabilir.

Konuya daha yazılacak o kadar çok şey varki inanın aklıma geldikçe üzülüyorum. Bu kişinin, şahsım olarak bu forumda banlanmasını istiyorum. Süresiz bir şekilde. ***'nada geçeceğim buradan sonra.

Şimdi sizdende istediğim birşey var. Bu şahısla çalışıpta mağdur olan kullanıcılar, kanıtları ile lütfen bana mesajlarınızı iletin. Bende konuya ekleyeceğim sizin kanıtlarınızı. Fotoğraflı bir şekilde olursa harika olur. Gerçekten bu kişi iş yapmayı haketmiyor. Hepimizin hakkını yedi ve kötü duasını aldı bence cezasını çekmeli. Konuya birşeyler eklemek isteyenler mesaj atsınlar bana etiketleyeyim tanık olarak.
@espexx Mustafa'dada kanıtlar mevcuttur kendisi ekleyecek..
Dean, RiverStyx, Mesut ve 10 kişi bunu beğendi.

Konu moneydad tarafından (22.09.2016 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 22.09.2016, 23:42
espexx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 4.07.2014
Nereden: İzmir
Yaş: 28
Mesajlar: 990
Etiketlendi : 43 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Selamlar. Öncelikle bu şahsa para kaptıran herkese geçmiş olsun. Parayıda geçtim milletin umutlarıyla oynaması bile yeter. Bende son paramı kattım ve bu işe girdim. Herkes gibi girmeden önce mükemmel şekilde ilgi ve alaka vardı. Siteyi geçde olsa aldım. Haberleri girmeye başladığım andan itibaren siteyle ilgi alaka kesildi. 1 kere bile şu niye böyle, bu niye böyle demedi illaki yanlışları olabilirdi çünkü amatördüm. Velasım kelam sağlam bir editörle anlaştım haberleri girdirdim. 550 haber falan vardı 100 tanesini ben yazmıştım nerdeyse, ve diğerleri min. 200-250 kelime aralığında ve 2 şer adet resimleri vardı. Haberlerdede sıkıntı yoktu yani hepsi %100 özgün. Tam olarak 27 NİSAN'da kopya tarama başlatıyorum kayıt olucaz dedi bana. Kanıt;
Screenshot by Lightshot
27 Nisan'dan 2 Mayıs'a kadar kopya taraması sürdü. Ayın 3'ünde sitedeki eksiklikler diye liste attı bana ve bu hafta başvurucaz dedi. Günlerden Salı'ydı.
Bana eksikleri tamamlamam gerektiğini söyledi fakat ben bunların hiçbirinden anlamıyordum. Sitemap.xml, RSS bildirimleri, Künyenin içindeki tüm bilgiler ve diziliş şekli falan ve Busniess kaydı dedi eksiklere. Künye harici inanın hiçbirinden anlamıyorum ve ilk defa duydum bunu kendisine ilettim. Ayın 7'sinde anca ben yapıcam dedi. 4 gün sonra yani. Sözde bu hafta kayıt yapıcaz demişti.
8 Mayıs Pazar günü başvurumuz var dedi. Bilin bakalım ne oldu Gene başvuru olmadı takibide bu zamanda.
Günlerden Mayıs 17. En sonunda cevap alabildim. Fakat genede yapılmadı ogün. 18'i oldu webmastertoolsa siteyi falan ekledik. Akşamada news kayıt başvurusunu yaptık. Dikkatinizi çekerim arkadaşlar. Busniess kayıt olmak için tam olarak evinize pin gelmesi gerekiyor. Ve bana gelen giden bir pin olmadı ve bunun hakkındada bişiy söylemedi bana. Yani Busniess kaydı olmada siteyi boşa kayıda gönderdi.
Sitenin künyesini ben yaptım. Siteyi Tahir'e de gösterdim. Sitenin künyesinin berbat olduğunu, Busniess kaydı olmadığını ve sitenin Gazisoft v5'e niye geçmediğini sordu. Tabi bende sonokeyin böyle yaptığını söyledim.
2. kayıt için bir kez daha deniyim dedim. v5'e geçirmeye çalıştım siteyi fakat oda gene günler sürdü, ne malum adama ulaşabilelim. Daha sonra siteyi başvuruya yollamadan önce iade almak istedim. Ben böyle birşey ne gördüm ne duydum arkadaşlar. Anındahosting şirketine kayıt oldum hosting oradaymış. Ondan önce sonokey bana ticket attım bilgileri var anlamında bişiyler söyledi. Anındahosting telefondan beni aradı siteye kayıt olduğumu, nasıl yardımcı olabileceğeni sordu. Bende olayı anlattım. Adam bana ne dese beğenirsiniz Öyle bi ticket veya bilgi gelmedi. Bir insan niye bu kadar oyalar bir insanı anlam veremiyorum. Domaini, gazisoft lisansını ve hostu gene herzaman ki gibi günlerce süren uğraşlar sonucu alabildim üstüme. Daha uzatmak istemiyorum. En sonunda tartışıp beni sildi skype'dan Şükür geri iademi verdi Allah'tan. Fakat yazık olan o emeklere oldu. Kayıt olan kişilere verdiği o newsden para kazanma taktiklerini gerçekten ama gerçekten okusanız gülmekten ağlarsınız. Böyle boş bişiy görmedim. Zaten haber yazmaya başlayan bi insan bunları biliyor. Sonuç olarak tamamen umut tacirliği, baştan savma hareketler, açıkca söylüyorum çok bilmişlik ve terbiyesizlik, her zaman ben haklıyım davaları. Başkada elle tutulur bişiy yok. İşi alasıya iyisiniz, fakat ondan sonrası kesinlikle yok ve olmadı. İnsanı anca bu kadar bıktırır bir insan. Her zaman ben bunu böyle dedim olmadıysa kurallarım buydu banane demekle olmuyor. Bir iş bu ve ilgilenilmesi lazım. İlgi yok, alaka yok. Resmen emeklerimi çöpe attı siteyle ilgilenmeyerek. Hakkımı hiç ama hiç helal etmiyorum...
delikurt09, uayaz647 ve moneydad bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 22.09.2016, 23:57
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 27.03.2015
Mesajlar: 1,849
Etiketlendi : 50 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
Standart

@doganuzun
  #4  
Okunmamış 23.09.2016, 00:04
doganuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administratör
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Ytpara
Yaş: 40
Mesajlar: 3,285
Etiketlendi : 783 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

Bu tip insanlar artık can yakmasın, kanıtlar benim için yeterlidir..

Sınırsız uzaklaştırılmıştır..
Rammstein, espexx, baysihir78 ve 1 kişi bunu beğendi.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 09:10. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker