YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree10Beğeni
  • 7 Post By 42keskin
  • 3 Post By AjansPromo

Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 10.11.2016, 18:56
42keskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 3.07.2014
Nereden: Konya
Yaş: 44
Mesajlar: 303
Etiketlendi : 12 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart AKTİFSUNUCU Kepazeliği!!

Artık rezillik bile diyemiyorum. Çünkü arkadaş sağolsun rezillik boyutunu çoktan aşmama sebep oldu. Burada anlatacaklarım umarım forum kullanıcılarının kulağına küpe olur da bu arkadaştan sunucu almazlar. Aktif sunucuyla tanışmam yaz dönemine denk geliyor. Hani derler ya ucuz etin yahnisi olur mu diye? O dönem cebimde ufak bir miktar nakit kalmıştı ve vds alarak işi büyütme peşinde oldum. Öğrendim ki yıllık vds imkanı sunuyormuş arkadaş. En azından denemekte fayda var dedim ve bir adet sunucu aldım. Yapabildiğim kadarıyla birkaç kanal yaptım. İlk sorunum sunucunun ip sini değiştirmekle başladı. Önceden de defalarca vds almıştım ve ip değişikliği istediğimde maximum 1 saat gibi kısa zamanda değiştiriliyordu. Bu arkadaş ilk değişiklikte bile kendini belli etti sağolsun. Basit bir ip değişikliği tam 3 gün sürdü. Evet yanlış duymadınız 3 koca gün. Tamı tamına 72 saat. Elimde ip yok sipariş geçiyorum sonra macc tanımlıyorum gibi karşılık aldım. Kendi kendime normaldir peki öyle olsun diyerek devam ettim. Sonra 2 adet daha vds ye ihtiyaç duydum. Ve arkadaştan tekrar vds alma durumum oldu. Güye bunlarda adsense kullanacaktım. Sparişi verdik bir müddet sonra sunucuları teslim aldım. İlk zamanlar herşey gayet normaldi. Sonra vds lerin arada sırada ve sık olarak kapandığını farkettim. Hele bir sunucum vardı ki ip si 130 la biten ïÅ* maşallah haftanın 2 günü açıksa 5 günü kapalı konumdaydı. Durumu arkadaşa bildirdim. Halledeceğini başka bir makinaya taşıyacağını söyledi. Peki dedik…. Sunucu taşındı inancınız olsun sadece 2 gün sonra tekrar kapandı. Tekrar durumu anlattım her defasında açılacağını söyledi ve sunucu açılmadığında sağolsun arkadaş ortalıktan kayboldu. Ben diyim 1 hafta siz diyin 10 gün sunucunun açılmasını bekledim. Bu arada hala da açılmamıştı. Buna da eyvallah dedik. Arkadaşla konuşurken uygun bir ücrete 10 adet vds verebileceğini söyledi. Dedim eğer diğerleri gibi olacaksa hiç gerek yok. Adam gibi kapanmayan beni mağdur etmeyen sunucu vereceksen eyvallah alayım dedim. Bu sunucuları almamdaki amacım forumda pinli adsense satışını niyet etmem olmuştu. Eğer ki 10 vds de 10 adet adsense pinlersem kendi çapımda gelir elde etme düşüncesindeydim. Gene ilk günler hiçbir problem yoktu bu arada diğer vds de 10 günden sonra açılmış nerdeyse hiçbir problemim yoktu. Bu arada ilk aldığım sunucuda arada sırada ip değişikliği istiyordum gene herzamanki gibi en az 3 gün sonra işim halloluyordu. Belki defalarca kızdım arkadaşa, böyle müşteri memnuniyetinin olmayacağını defalarca söyledim. Kimsenin kalbi kırılmasın diye şikayet konusu bile açmadım. Çünkü belli yaşa gelmiş bilinçli insanlarız. Herkes ne yaptığının farkındadır. Ben sadece verilen sözlere itimat eden bir insanım. Söz benim gözümde senettir. İnsan birine söz verdiyse onu mutlaka yerine getirmelidir. Neyse devam edelim…
Son aldığım 10 sunucuyu pek kullanamadan sağlık problemlerim ortaya çıktı. Ortada ciddi bir sıkıntı vardı ve ameliyat olmam gerekiyordu. Neyse ki şükürler olsun ucuz atlattık. Biraz kendime geldikten sonra sunucuları kontrol etmek için bilgisayar başına oturdum. Arkadaştan toplamda 13 sunucu almıştım. 3 tanesi eski 10 tanesi ise yakın zamanda. Hani bünye alışmış ya kapalı mı açık mı diye kontrol etmeye başladım. İnancınız olsun eski sunucuların 2 sine hiç bağlanamıyor ama açık görünüyor, yeni aldığım 10 sunucunun ise 8 tanesi intihar etmiş. Tamamen kapalı. İşte bütün olayın kopma noktası burda oldu. Sinirlerim tepeme çıktı artık bu olumsuzluklar gırtlağıma kadar boğmuştu beni. Ayın 4 ü Cuma günü durumu arkadaşa bildirdim. Durumu etraflıca anlattım.hayatımda böyle rezillik görmediğimi bu şekilde müşteri kazanmak yerine bol bol müşteri kaybedeceğini dile getirdim. O da en geç pazartesi günü yani 7 kasımda iademi yapacağını söyledi. Eyvallah dedim madem öyle kabul ediyorum. Pazartesi oldu bu arkadaşın bana söylediği şey şu oldu. Ödeme bekliyorum mesai bitimine kadar yetiştirecem yetişmezse eğer dışarı çıkıp iadeni ATM üzerinden bugün kesin yapıcam. Hadi buna da tamam dedik. Saat akşam 5 i aştı mesai bitti. Arkadaşa tekrar yazdım cevap olarak işler yoğundu dışarı çıkar çıkmaz gönderecem dedi. İyi dedim insanlık hali olabilir. Saatler gece yarısına doğru yaklaştığında tekrar sordum. Ve bundan sonra o gün arkadaştan karşılık alamadım. Ertesi gün oldu halledeceğini söyledi gene insanlık ettim bekledim gene iademi yapmadı. Ertesi gün oldu arkadaştan hiç karşılık alamadım. Bugün gene yazdım ne yaptın benim iade meselesi diye gene karşılık yok. Ben hiçbir zaman paranın derdinde olan biri değilim. Ticaret ahlağını daha öğrenememiş olan bu arkadaşın verdiği sözlerde durmadığını sizlere anlatmak istedim. Zaten forumda bir çok arkadaş bu aktifsunucu illetinden muzdarip durumda. Daha önce konusu bile açıldı. Helali hoş olsun kalan ücreti de ona hediye ediyorum. Fakat forum yöneticilerinden ricam bu konu bir süre yukarıda kalsın ve böyle insanları oyalayıp onların işine engel olan, Sürekli aksilikler yaşatıp belki de kazancını baltalayan insanlar forumda barındırılmasın. Sizlerden de ricam müşteri memnuniyetinin “M†harfini bile bulundurmayan böyle kuruluşlardan şirketlerden vesairelerden kesinlikle alışveriş yapmayın boşuna para vermiş olursunuz. Gidin paranızı yardım kuruluşlarına verin emin olun daha çok sevaba girersiniz. Şimdi bu kişi eminim ki veri merkezi kaynaklı problemdi gibi şeyler söyleyecek fakat bu problemler 3-4 aydır sürekli yaşandı. Her defasında işlerim aksadı. Defalarca uyarmama rağmen her seferinde ilgilenilmedi ve zamanımı çaldı. Tek bir soru sorayım sizlere kaybolan zamanı bana geri verebilir misiniz?
Herkese bol kazançlar dilerim umarım fazla uzun olmamıştır anlattıklarım. Forumdaki arkadaşlarımı bilinçlendirmek istedim. Gerekirse hesabımı banlasınlar hiç problem değil. Başkaları zarar görmesin yeter bana Selametle arkadaşlar.
@AjansPromo adlı arkadaş yorum atacağını belirttiği için onu etiketliyorum
aragon, 1rain, suat37 ve 4 kişi bunu beğendi.

Konu 42keskin tarafından (10.11.2016 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 10.11.2016, 19:11
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 20.08.2016
Mesajlar: 467
Etiketlendi : 12 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Şimdilik edit.
42keskin, Elenia Pol ve dreadlord bunu beğendi.

Konu AjansPromo tarafından (10.11.2016 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ajanspromo, aktifsunucu, şikayet




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 03:59. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker