YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree21Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Okunmamış 16.02.2017, 19:40
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.09.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 901
Etiketlendi : 48 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart Kanalım Çalınıp Sonra Satılmış

Şikayetçi Üye: @cuaron
Şikayet edilen üye: @U-Int Services ve @luzariuss
Tanıklar; @candron ve kendisinin de kanalları çalınan @IKadavra
Olayın Geçtiği Konu: http://www.ytpara.com/onayli-gmail-y...il-satisi.html ve http://www.ytpara.com/partnerli-kana...ner-kanal.html

Olay:

Bundan yaklaşık 1 buçuk yıl önce @U-Int Services'ten ( http://www.ytpara.com/onayli-gmail-y...il-satisi.html ) almış olduğum kanalın şifresi yaklaşık 6 ay önce değiştirilmiş ve kanal başkasına satılmış. Satış konusu burada: http://www.ytpara.com/partnerli-kana...ner-kanal.html

Kanalı satın alan arkadaş: @candron

Kanal şubat 2016 tarihinden beri partnere bağlıydı ve ben bu kanaldan 2 veya 3 kez ödeme aldım. Daha sonra paypalın Türkiye'de sıkıntı çıkarması üzerine ödeme alamadım ve ödemelerim beklemedeydi. Kanala en son Ağustos 2016 tarihi gibi giriş yapıp kontrol etmiştim, daha sonra yt'ye ara verdiğimden dolayı kanala uzunca süre giriş yapmadım. Bunu fırsat bilen ve kanalı bana satan @U-Int Services muhtemelen Eylül 2016 gibi kanalın şifresini değiştirdi ve satış konusu açtı. @U-Int Services banlanmış olup yeni üyeliği @luzariuss ile forumda devam etmektedir.

Yaklaşık bir hafta önce ben bu kanala bir şekilde giriş yaptım ve daha sonra partnerin dashboarduna girdim. Ödeme aldığım paypalımın değiştirildiğini gördüm. Eklenen paypal adresinin sahibine ulaştım. Ulaştığım kişinin sadece paypalla ödeme almada aracı olduğunu öğrendim. Daha sonra bu kişi aracılığıyla ödemeyi kimin aldığına ulaştım ve bu kişide kanalı satın alan kişi @candron çıktı.

Daha sonra @candron ile whatsapptan iletişime geçtim ve kanalı çalan kişinin o olduğunu zannettim. Ancak kendisi kanalı satın aldığını belirtti ve satın almaya ilişkin skype konuşmalarını gösterdi. Bu arkadaş 1400 tl vererek bu kanalı satın almış. Kendisinin olayla alakası olmadığını, kanala yüksek miktarda ödeme yaptığı ve onun da mağdur olmaması için anlayış gösterdim. Bu nedenle dashboardda paypalı değiştirip kendi paypalımı girmedim ve dün yapılan ödemelerde aralık ayı kazancını ( 398$) almasına müsamaha gösterdim. Sanırım aralık ayından öncede ekim ve kasım kazançları olarak toplamda 376$ ödeme aldı. Dashboarda girebildiğim için ne kadarlık ödeme aldığını görebiliyorum. Toplamda partnerden 770$ gibi bir ödeme almış. Kanalı satın aldığında da içinde yaklaşık 1500 tl varmış sanırım.(http://www.ytpara.com/1476567-post7.html)

Toplamda kanalı satın alan arkadaşın aldığı ödeme miktarı yaklaşık 4000-4200 TL civarı.

Kanalı satın alan arkadaşla whatsappta konuştuk ve kendini olayla ilgisi olmadığını kanalı iade ederse zarar edeceğini, bu kanala bel bağladığını söyledi. Ben de açıkcası kendisinin mağdur olmasını istemedim ve aralık ayı kazancını aldıktan sonra kanalı iade edeceğini belirtti.(whatsapp konuşmaları mevcut) Bu şekilde kendisiyle sözleştik. Dün partner aralık ayı kazançlarını gönderdi ve bende arkadaşla iletişime geçip ödeme aldıysa eğer kanalı iade etmesini söyledim. Kendisi bu durumun kafasına yatmadığını ve mağdur olacağını belirtti. Ben kendi paypalımı girip aralık ayı kazancını kendim alabilecekken ki arkadaşın haberi bile olmazdı, bunu yapmayıp ödemeyi almasına izin verdim. Kanalı satın alırken 1400 tl ödeyen arkadaş toplamda kanaldan 4000 tl gibi bir ödeme almıştır ve şu an da herhangi bir zarar durumu yoktur. Ancak ben kanalın çalınıp satılmasından dolayı beklettiğim ödemelerimi alamadım ve ciddi seviyede kaybım söz konusu ve kanal iade edilmezse zararım artacak.

Kanalı satın alan @candron kanalın çalınmasıyla alakası yoktur ve kendisi arada kalmıştır. Kendisinin ben de mağdur olmasını istemem nitekim parasal olarak mağdur olmamıştır. Ben sadece kendisiyle sözleştiğimiz gibi kanalı bana iade etmesini bekledim.

Kanalı çalan ******** @U-Int Services 'in başka kanalları da çaldığı forumda başka bir kişi tarafından yazılmış. http://www.ytpara.com/1524248-post19.html

Bu ********in forumdaki @luzariuss ile aynı kişi olduğuna daire kanıtlar şu şekildedir:
- Kanalı satın alan arkadaşın kanal ödemesi için "Rıza Uslu" adında birine ödeme gönderiyor ve kendisi de bunu doğruladı.
- @U-Int Services ' un mail konusunun ( http://www.ytpara.com/onayli-gmail-y...il-satisi.html ) sonunda verdiği cep telefonu numarasını facebookta sorguladığımda çıkan hesap : https://www.facebook.com/Luzariuss
Ayrıca facebook profil urlsi ile @luzariuss ' un nicki aynıdır.
Hesabın silinmesi durumu için ekran görüntüsü : http://i.hizliresim.com/2nMBEN.jpg

Yani @luzariuss ile @U-Int Services kesin olarak aynı kişidir.

Ben bu kanalı çalan ********le ayrıca ilgileneceğim, bilgileri ben de mevcuttur.


Özet olarak; kanalı satın alan arkadaşla aralık ayı ödemesini aldıktan sonra kanalı bana iade etmesi konusunda anlaşmıştık ve bu şekilde ikimizde en az mağduriyetle olayı atlacaktık. Ancak kendisi dün ödemeyi aldıktan sonra kanalı iade etmesi durumunda mağdur olacağını belirtti ve şikayet konusu açmamı yönetimin vereceği karara uyacağını belirtti. Ben kendisine kötü niyetle yaklaşmadım ve mağdur olmasını da istemem açıkcası. Bu nedenle kanala giriş yaptıktan sonra kanalı silmedim veya paypalı değiştirip kendi paypalımı girip aralık ödemesini de almadım. Arkadaş da kendince haklı olarak kanalı iade etmek istemiyor ancak bu durumda benim mağduriyetim çok daha fazla oluyor ve doğal olarak ben de kendi oluşturduğum, videolarını yüklediğim, düzenlediğim, içeriğini bulduğum hakkım olan kanalımı istiyorum. Bu konuyu açarak yöneticilerin vereceği karar doğrultusunda kanalı bana iade edecek yada etmeyecek. Yöneticilerden bu nedenle olayı değerlendirmelerini ve konu hakkında karar vermelerini bekliyoruz. Ayrıca @luzariuss ' un ve multiüyeliklerinin forumdan sınırsız uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

Kanıtlar: Benim bu kanaldan nisan 2016 ve mayıs 2016 tarihlerinde paypala aldığım ödeme kayıtları mevcuttur. Ayrıca kanalın değiştirilmeden önceki şifreleri mevcuttur. Bunları yönetime sunabilirim. Ayrıca kanalı satın alan arkadaş dashboarda kendi paypalını eklemeden önceki paypalın bana ait olduğunu da doğrulamıştır.

Bu çakal kasa yine kanal satıyormuş alanlar dikkat etsin : http://www.ytpara.com/onayli-gmail-y...r-satilik.html
IKadavra, gecekusu12, bio33 ve 1 kişi bunu beğendi.

Konu cuaron tarafından (16.02.2017 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.
Reklamlar
  #2  
Okunmamış 16.02.2017, 19:47
candron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.11.2013
Yaş: 34
Mesajlar: 767
Etiketlendi : 49 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda
candron isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

arkadaşın konuşmasına birebir katılıyorum birbirimize kanıtları sunduk, kanalı aldığım kişiye de skype den yazdım 3-4 gündür fakat ulaşamadım

yönetimden istediğim karar bu durumda arkadaşa kanala iade mi etmeliyim kanal bende mi kalmalı? olay da dolandırıcı kişi başka bu durumda bende mağdur oluyorum olayın muhatabı laziruss olması gerekmiyor mu? arkadaşa da söyledim yönetim ne karar verirse uyacağım sonuçta 6 aydır bu kanal bende ve belli bir yere ulaşmışken birden başka olayları gelişmesi kötü oldu haliyle
cuaron, V-T ve alcakucus18 bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 16.02.2017, 20:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.05.2013
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 2,326
Etiketlendi : 64 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda

Ben Özgün'üm
IKadavra isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Aynı şekilde bende @U-Int Services' den 150-200 kadar mail almıştım zamanında. Mailleri hemen kullanmam ben dinlendiririm. Daha sonra kullanmak için maillere girdigimde şifrelerinin değiştigini gördüm. Forumda şikayet konusu açacaktım fakat banlı olduğunu görünce vazgeçmiştim. Şimdi yeni üyelik alıp forumda takılıyormuş. @luzariuss aynı kişi madem şikayetçiyim arkadaş.
cuaron ve kaizen bunu beğendi.
  #4  
Okunmamış 16.02.2017, 20:08
bio33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.12.2013
Nereden: Niğde
Yaş: 43
Mesajlar: 1,039
Etiketlendi : 667 Yazıda
Etiketlendi: 4 Başlıkda
Standart

Alıntı:
IKadavra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı şekilde bende @U-Int Services' den 150-200 kadar mail almıştım zamanında. Mailleri hemen kullanmam ben dinlendiririm. Daha sonra kullanmak için maillere girdigimde şifrelerinin değiştigini gördüm. Forumda şikayet konusu açacaktım fakat banlı olduğunu görünce vazgeçmiştim. Şimdi yeni üyelik alıp forumda takılıyormuş. @luzariuss aynı kişi madem şikayetçiyim arkadaş.
Aynı durum bende de sözkonusudur.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.
IKadavra ve cuaron bunu beğendi.
  #5  
Okunmamış 16.02.2017, 20:23
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 9.05.2015
Mesajlar: 183
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Konunun üstüne telefon geldiği için işlerimi bırakıp foruma geldim.

Daha önce böyle bir sorun yaşandığında @mikon5 arkadaşımıza yardımcı olmuştum.
Bu şikayet ile bana gelen herkes iyi bilirki ben orada eski çalışandım hem işi öğrenip hemde mail açıyordum.

İş yerinden ayrılırken param verilmedi bende mağdur oldum ve bana sadece mail verildi işi öğrettik denildi ve herhangi bir ücret alamadım.

Bana verilen kanalların başkalarında olabilme ihtimalinden benim haberim yoktur.

Şimdiye kadar bu şikayetle bana gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım.

Elimde biraz mail vardı onları bile sildim bikaç arkadaşın şikayeti geldikten sonra.


Şimdi sizin meselenize gelir isek ;

Ben bu kanalın başka birinde olduğu hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Ben bot ile çalışıyordum. Gelirler yükseldikçe bağlayan biriyim.
Arkadaşa kanalı ben sattım doğrudur. Ama bu kanal benim kanalım diyerek sattım.

Ben kanalı satalı aylar olmuş öncesindede kanal elimdeydi. Hangi kanalı ne zaman doldurdum bilemem.

Beni dolandırıcılıkla suçlamışsınız ama önce bana ulaşsaydınız daha iyi olurdu.

Ortada bi mağduriyet var belli ama bende elimden geldiğince bu konunun çözülmesi için çalışırım. Bunu çoğu kişide bilir.

Ortada adı geçen kanalın kim tarafından doldurulduğundan emin olmalıyız.

Ben arkadaşı suçlamıyorum kesinlikle yıllar önce alınmıs maillerin şifresinin değiştirilmesi gerekirdi. Ama iki tarafta yapmamış çözüm sağlanır elbet.

Konu şimdilik kilitlenirse sevinirim.
@cuaron ve ozan arkadaşım skype gelir ise görüşelim hep beraber .

Konu luzariuss tarafından (16.02.2017 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.
  #6  
Okunmamış 16.02.2017, 20:28
Üye
 
Üyelik tarihi: 9.09.2013
Yaş: 33
Mesajlar: 901
Etiketlendi : 48 Yazıda
Etiketlendi: 8 Başlıkda
Standart

Alıntı:
luzariuss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konunun üstüne telefon geldiği için işlerimi bırakıp foruma geldim.

Daha önce böyle bir sorun yaşandığında @mikon5 arkadaşımıza yardımcı olmuştum.
Bu şikayet ile bana gelen herkes iyi bilirki ben orada eski çalışandım hem işi öğrenip hemde mail açıyordum.

İş yerinden ayrılırken param verilmedi bende mağdur oldum ve bana sadece mail verildi işi öğrettik denildi ve herhangi bir ücret alamadım.

Bana verilen kanalların başkalarında olabilme ihtimalinden benim haberim yoktur.

Şimdiye kadar bu şikayetle bana gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım.

Elimde biraz mail vardı onları bile sildim bikaç arkadaşın şikayeti geldikten sonra.


Şimdi sizin meselenize gelir isek ;

Ben bu kanalın başka birinde olduğu hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Ben bot ile çalışıyordum. Gelirler yükseldikçe bağlayan biriyim.
Arkadaşa kanalı ben sattım doğrudur. Ama bu kanal benim kanalım diyerek sattım.

Ben kanalı satalı aylar olmuş öncesindede kanal elimdeydi. Hangi kanalı ne zaman doldurdum bilemem.

Beni dolandırıcılıkla suçlamışsınız ama önce bana ulaşsaydınız daha iyi olurdu.

Ortada bi mağduriyet var belli ama bende elimden geldiğince bu konunun çözülmesi için çalışırım. Bunu çoğu kişide bilir.

Ortada adı geçen kanalın kim tarafından doldurulduğundan emin olmalıyız.

Ben arkadaşı suçlamıyorum kesinlikle yıllar önce alınmıs maillerin şifresinin değiştirilmesi gerekirdi. Ama iki tarafta yapmamış çözüm sağlanır elbet.

Konu şimdilik kilitlenirse sevinirim.
@cuaron ve özkan arkadaşım skype gelir ise görüşelim hep beraber .

@Web_Scripti videoyap geçmişe ait logları tutuyorsa kanalı kimin doldurduğunu görürüz. ben bu kanalı şubat 2016 da partnere bağlamışım. şubat 2016'ın ödemesini nisan 2016 da almışım. hangi ara sen kanalı doldurdun acaba bi söyler misin? diğer tutmayan izlenimi düşük kanallara hiç dokunulmamış nedense. ayrıca kanalı alan arkadaş rıza uslu adına ödeme yapmış ve sen bu kişisin muhtemelen. ne hikmetse u-int in konusundaki telefon numarası da rıza uslu ya ait. ve diğer kanalı çalınan arkadaşların da kanallarını sen mi doldurdun yani?

Konu cuaron tarafından (16.02.2017 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.
  #7  
Okunmamış 16.02.2017, 20:29
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 9.05.2015
Mesajlar: 183
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
cuaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
videoyap geçmişe ait logları tutuyorsa kanalın kimin doldurduğunu görürüz. ben bu kanalı şubat 2016 da partnere bağlamışım. şubat 2016'ın ödemesini nisan 2016 da almışım. hangi ara sen kanalı doldurdun acaba bi söyler misin? diğer tutmayan izlenimi düşük kanallara hiç dokunulmamış nedense. ayrıca kanalı alan arkadaş rıza uslu adına ödeme yapmış ve sen bu kişisin muhtemelen. ne hikmetse u-int in konusundaki telefon numarası da rıza uslu ya ait. ve diğer kanalı çalınan arkadaşların da kanallarını sen mi doldurdun yani?
Şimdi ben öle bişey söylemedim. Ben doldurdumda demedim sen doldurdunda demedim.

Ben zaten emin olduğum durumlarda gerekeni yaptım. Skype gelirmisin ?
  #8  
Okunmamış 16.02.2017, 20:32
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.05.2013
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 2,326
Etiketlendi : 64 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda

Ben Özgün'üm
IKadavra isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
luzariuss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konunun üstüne telefon geldiği için işlerimi bırakıp foruma geldim.

Daha önce böyle bir sorun yaşandığında @mikon5 arkadaşımıza yardımcı olmuştum.
Bu şikayet ile bana gelen herkes iyi bilirki ben orada eski çalışandım hem işi öğrenip hemde mail açıyordum.

İş yerinden ayrılırken param verilmedi bende mağdur oldum ve bana sadece mail verildi işi öğrettik denildi ve herhangi bir ücret alamadım.

Bana verilen kanalların başkalarında olabilme ihtimalinden benim haberim yoktur.

Şimdiye kadar bu şikayetle bana gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım.

Elimde biraz mail vardı onları bile sildim bikaç arkadaşın şikayeti geldikten sonra.


Şimdi sizin meselenize gelir isek ;

Ben bu kanalın başka birinde olduğu hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Ben bot ile çalışıyordum. Gelirler yükseldikçe bağlayan biriyim.
Arkadaşa kanalı ben sattım doğrudur. Ama bu kanal benim kanalım diyerek sattım.

Ben kanalı satalı aylar olmuş öncesindede kanal elimdeydi. Hangi kanalı ne zaman doldurdum bilemem.

Beni dolandırıcılıkla suçlamışsınız ama önce bana ulaşsaydınız daha iyi olurdu.

Ortada bi mağduriyet var belli ama bende elimden geldiğince bu konunun çözülmesi için çalışırım. Bunu çoğu kişide bilir.

Ortada adı geçen kanalın kim tarafından doldurulduğundan emin olmalıyız.

Ben arkadaşı suçlamıyorum kesinlikle yıllar önce alınmıs maillerin şifresinin değiştirilmesi gerekirdi. Ama iki tarafta yapmamış çözüm sağlanır elbet.

Konu şimdilik kilitlenirse sevinirim.
@cuaron ve özkan arkadaşım skype gelir ise görüşelim hep beraber .
o zaman aldığım maillerin parasını iade et
  #9  
Okunmamış 16.02.2017, 20:58
Yasaklanmış
 
Üyelik tarihi: 9.05.2015
Mesajlar: 183
Etiketlendi : 5 Yazıda
Etiketlendi: 0 Başlıkda
Standart

Alıntı:
IKadavra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman aldığım maillerin parasını iade et
hocam kanalı size ben sattıysam zaten ben gerekeni yaparım. Sizinlede görüşürüz.

Benim u-int te satılan kanallar ile alakam yoktur. Benim orda sadece çalışan oldugumu herkes bilir.

Arkadaşın olayı çözüme kavusturalım sizinlede konusalım hocam. skypeden ulaşırım
  #10  
Okunmamış 16.02.2017, 21:44
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.05.2013
Nereden: İstanbul
Mesajlar: 2,326
Etiketlendi : 64 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda

Ben Özgün'üm
IKadavra isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
luzariuss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam kanalı size ben sattıysam zaten ben gerekeni yaparım. Sizinlede görüşürüz.

Benim u-int te satılan kanallar ile alakam yoktur. Benim orda sadece çalışan oldugumu herkes bilir.

Arkadaşın olayı çözüme kavusturalım sizinlede konusalım hocam. skypeden ulaşırım
@U-Int Services girdigi yerden giriş yapıyosun ben senin banlanmanı istiyorum. Yada ban olmasssa bu mesajı gören arkadaşlar bu kişi ile ticaret yapmasın yoksa magdur olursunuz. 3 kuruş para için fazla uzatmaya degmez.
chatmece, lordxlaguna, Godoman ve 1 kişi bunu beğendi.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2 (0 üye ve 2 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 22:01. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker