YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu  


Geri Dön   YTPara.com - Youtube & Webmaster Destek Forumu > (Off) - Konu Dışı > Konu Dışı > Şikayetim Var



User Tag List

Like Tree117Beğeni

Konu Kilitli
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Okunmamış 19.05.2017, 15:47
Android Türkiyem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 2.10.2015
Nereden: KKTC - Mağusa
Mesajlar: 3,095
Etiketlendi : 98 Yazıda
Etiketlendi: 1 Başlıkda

YOUTUBER
Android Türkiyem - İCQ üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - AİM üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - MSN üzeri Mesaj gönder Android Türkiyem - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
doganuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Android Türkiyem Ebook ve eğitim satış konunda iade kesinliklikle yoktur, yada şu dakika içinde memnun kalmayan iade edebilir, yada iade ile ilgili bir ibare var mı ?


**************
Maddeler ;

1. LÜTFEN ; Ciddiyet Sahibi Olanlar Mesaj atsın !
2. LÜTFEN ; Ben Kazanamıyorum Çıkış Arıyorum Diyenler Mesaj Atsın !!
3. LÜTFEN ; Tembellik Yapmayacak Arkadaşlar Mesaj Atsın !!!
4. ilgi alanım Ciddi Çalışma içine girecek insanlardır tembellik yapanlar değil.
7. Bu ciddiyetin farkına varmayan arkadaşlar lütfen mesaj atmasın.

https://www.ytpara.com/youtube-alisv...in-egitim.html

9.Kazanç garantisi ve Ücret İadesi kesinlikle vermiyorum çünkü yattığı yerden para kazanmaya çalışanlarmız var ne yazıkki ! balığı yedirmiyorum balığı tutmasını öğretiyorum çok çalışmak az çalışmak hiç çalışmamak size kalmış.
Ücret iadesi Biz Kimseye vermedik Soran Arkadaşlar oldukçada böyle bişeyin olmadığını söyledik.
Bizim Ücret İadesi vermeyişimizin En Büyük Nedenlerden biride Kazanç Garantisi Vermememizdi çünkü biz Eğitim veriyorduk.
Defalarca konuda yalvardık LÜTFEN diyerekten bu arkadaş tarafından ne dinlendik nede ciddiyete alındık.

*************

Hakkını arayan insana saygım sonsuzdur. lakin hakkını ararken densizleşene (kendini bilmez) sabrımızında bi yeri vardır.

1. Hakarette Sınır Tanımadı.
2. Ahlaksızlıkta Geri Adım Atmadı.
3. Forum Üyelerinin onlarca yorumlarını hafife alarak YTpara üyelerine ciddi anlamda saygısızlık yaptı.
4. Kendi Çıkarı İçin Karşıdakinin Duygu ve Şerefini Hiçe Sayarak Kendini Haklı Göstermek Adına Her Türlü Çirkinliğe densizliğe(kendini bilmezliğe) bulaştı.
5. Onlarca insanın hakkına girerek YTvitamini Şikayet konusunda içeriğini İfşa etti.
6. Ücret İademiz Yoktur.
7. Konuya @plesk tarafından yorum gelirse polemiğe girmeyeceğim.Artık bu iş çözülsün.

Daha önceden de defalarca bildirmeme rağmen sessiz kalınıp. bu durumun karşısında sabırla bekleyerek bu sabırın karşısında dozunu artırarak saygısızlığı ve edepsizliği tamamen artırmıştır.



Bu Maddelerden Dolayısıyla Hem Biz Hem Forum üyelerinin Haklarını Korumak Adına Yorumlarının Bi çok kısım yerlerinin editlenmesini ve @plesk 'in Forumdan Sınırsız Uzaklaştırılmasını Talep Ediyorum @doganuzun ve bu duruma daha fazla göz yumulmamasını rica ediyorum... Geciken Adalet Adalet değildir Anlayışıyla Haklarımızın yerine getirilmesinde daha fazla zaman aşımı olmamasını umuyorum. YTpara Admin Ekibinin adaletine şüphesiz inanıyorum Teşekkür Ederim.

Konu Android Türkiyem tarafından (19.05.2017 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
  #22  
Okunmamış 19.05.2017, 17:18
plesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.12.2013
Yaş: 42
Mesajlar: 339
Etiketlendi : 24 Yazıda
Etiketlendi: 5 Başlıkda
Standart

utanmadan sıkılmadan beni forumdan banlattırmaya çalışıyor görüyorsunuz değilmi ? ben kendisinin banlanmasını değil paramın iade edilmesini ve yoluna gitmesini istedim.paramla rezil oldum.

hiçbir yöneticide bu şahsın sattığı şeyi incelemedi.ilk 30 tl ye sattığını bi kaç kişi baktım iyidir diyip geçmişler.buda ondan güç alarak fiyatı 600 tl ye kadar çıkarıp önüne geleni tokatladı.

İtiraz edenleri skype dan ve gruplarından tehtid ederek uzaklaştırdılar. uzaklaştırılanlar beni bulup iletişime geçtiler. bu şahsın moderatörler tarafından korunduğunu sesini çıkaranları susturduklarını anlattılar.
@doganuzun bi üst mesajımdaki kendi hesapları arasındaki para transferi dekontunu gördünüzmü ? bunlar daha öncede ben şikayet konusunu açmadan öncede @era ya bildirilmedimi farklı kişiler tarafından

neden kendime bu kadar güveniyorum ? bu konuyu ciddiye alıp neden incelemiyorsunuz ? satış konusunda ücret iadesi varmıdır yokmudur dan daha önemli olan şeyler var ortada.
gecekusu12, SeaNoNe, Hemedo ve 7 kişi bunu beğendi.
  #23  
Okunmamış 19.05.2017, 21:37
doganuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administratör
 
Üyelik tarihi: 20.03.2014
Nereden: Ytpara
Yaş: 40
Mesajlar: 3,285
Etiketlendi : 783 Yazıda
Etiketlendi: 7 Başlıkda
Standart

@plesk 3 yıldır bu işi yaptığını söylüyorsun fakat bilmem farkındamısın, ebook satış konusunda hiç birşekilde iade söz konusu değildir, çünkü ebook mevcut bilgiler ile hazırlanmış bir dökümandır, sen bu hizmeti satın aldığında bilgileri görüyorsun (bilgiler iyi olsun, kötü olsun), sen bunu göz önünde bulundurarak satın alıyorsun.

KESİNLİKLE BİZE İŞİMİZİ ÖĞRETME, Sen şimdi deki bana; Ben para verdim, hizmeti bana satmadı, beni dolandırdı, adam ortada yok, ben işlem yapayım ama ortada böyle bir durum yok. 3 yıldır yapıyorum bu işi diyorsun ya, 3 yıl önce youtube a video yüklemenin bile ebook'u satılırdı, ben daha almışımdır o zaman ben 500 tl para vermişdim, ben video yüklemeyi bilmiyormuydum. Sen ebook u al sonra deki ben bunları zaten biliyorum, paramı geri ver, kendine bu kadar güveniyorsun neden ebooka ihtiyaç duyuyorsun, süslü cümleler kuruyor diyorsunda adam ticaret yapıyor mecbur konusunu süsleyecek. SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN kişiyi savunduğumdan değil, sadece objektif düşünüp, düşüncelerimi aktarmaya çalışıyorum.

Sana son olarak farklı bir örnek vereyim, Hani sen 400 Tl param diyorsun ya, çok uzağa gitmeyelim bir kaç ay önce Aspire diye bir üye 10 bin lerce paralara bi çok üyeye, büyük vaatler ile andoid uygulama sattı ve düzgün teslim edemedi, memnun kalmayan oldu, biz o adamı 6 ay banlayamadık, neden biliyormusun? Sözleşme maddelerinden bir tanesinde yaşanacak problemi açıkça belirtmiş, daha sonra forumda toplu şikayet oldu, aynı anda 10 larca kişi pm ile durumu anlattı uzaklaştırdık. Yani hizmet aldığınız kişi 9 uncu madde de kesinlikle iade söz konusu değil demiş, bu durumda işlem yapmamız söz konusu değil..!

Konu Kilit..
maihes, veysel2015, Elenia Pol ve 2 kişi bunu beğendi.
Konu Kilitli




Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Forum Saati: 13:42. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0


YTPara.Com Forum Sitemiz serverplus.com.tr Tarafindan Host Edilmektedir. Serverplus

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan YTPara.Com Youtube-Adsense Destek Sitemizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. YTPara.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler BURADAN iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 15 (Onbeş) Gün içerisinde YTPara.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

YTPara.Com

eXTReMe Tracker